Dinsdag, 16 April 2019

Manchester United biedt Ajax 52 miljoen euro

Barcelona gaat binnen afzienbare tijd een bod van 110 miljoen euro uitbrengen op Marcus Rashford. De Catalanen willen gebruik maken van het feit dat Manchester United en de jonge aanvaller nog niet akkoord zijn over een nieuw contract. (Daily Mirror)
Sergio Ramos wil graag een nieuw contract ondertekenen bij Real Madrid. De verdediger probeert deze salarisverhoging te bewerkstelligen door te schermen met interesse van Paris Saint-Germain. (Diverse Spaanse media)
/
Na onder meer Borussia Dortmund, AC Milan, Arsenal en Liverpool heeft ook Manchester United belangstelling voor David Neres. De Engelse topclub is van plan om een bod van 52 miljoen euro uit te brengen bij Ajax. (The Sun)
Na ruim drie jaar in China kan Ramires op korte termijn terugkeren in Brazilië. Flamengo bereidt een aanbieding voor op de middenvelder, die nog tot het einde van dit kalenderjaar vastligt bij Jiangsu Suning. (UOL Esporte)
Bij Southampton wil men komende zomer weer enkele spelers uit het Verenigd Koninkrijk binnenhalen. De clubleiding is ervan overtuigd dat de huidige degradatieproblemen alles te maken hebben met het afgenomen aantal Britten binnen de selectie. (Daily Mail)
Scouts van Manchester United zaten afgelopen zaterdag op de tribune bij het duel tussen Aves en Sporting Portugal. Doel van het bezoek was Bruno Fernandes, die tevens in de belangstelling van Paris Saint-Germain en Juventus staat. (Daily Mirror)Poll

Denk jij dat David Neres in de zomer bij Ajax vertrekt?


85 reacties (laatste reactie door sirius)

Jeetje, wat een bedragen.. toch zou ik hem graag nog een jr bij Ajax zien. De Ligt, De Jong, Ziyech en het verder bij elkaar proberen te houden. Zal lastig worden. Verwacht ook brute biedingen op Nico, Neres en Donny.

16 april 2019 om 09:22

The Sun. Lijkt me sterk.

16 april 2019 om 09:43

Ik ben benieuwd of er een leuke club voor Ziyech komt, hij zou vorige zomer al weg willen(als dat waar is?) maar rond om hem zijn toch de minste geruchten over mogelijke clubs.

16 april 2019 om 10:44

Ziyech heeft 2x goals gemaakt tege real madrid, en is best belangrijk geweest in de cl dus dan worden clubs geïnteresseerd ja niet gek toch?

16 april 2019 om 11:27

Als je 2x scoort tegen Real gaat niet ineens je waarde of de interesse in je hard omhoog. Manu heeft ook een keer tegen As Roma gescoord en Vilhena tegen Man Utd. So what?

16 april 2019 om 12:04

Tijdens één van de snoepreisjes in de groepsfase. We hebben het nu over achtste en kwartfinales man. Natuurlijk gaat de interesse dan omhoog.

16 april 2019 om 12:46

Dan is het toch bijzonder dat het nog zo rustig blijft rondom Ziyech?

16 april 2019 om 11:19

En vergeet Tadic niet.

52 miljoen pond mag ik aannemen? Veel te weinig dit is de nieuwe Mbappe in wording. Minimaal het dubbele zou ik zeggen

16 april 2019 om 09:05

Je denk gelijk elk Ajax spelers 100 miljoen waard

16 april 2019 om 09:13

Mwa Carlos, 80 wel. We willen niet verkopen, De Ligt en Ziyech vertrekken vast. Neres moet je dan behouden dus gewoon 80 vragen.

16 april 2019 om 09:25

Niet elke maar Neres wel

16 april 2019 om 09:25

Als hij vanavond doorslaggevend is wordt zijn prijs wel opgedreven. Maar 80 is denk ik wat teveel van het goede. Voor alles meer dan 50 moet je zon jongen gewoon laten gaan. Pavon en Vargas zou je beide kunnen kopen van dat geld.

16 april 2019 om 10:52

@ajaxf1 dat je 80 kan vragen omdat ajax niet hoeft te verkopen staat natuurlijk los van de waarde! Ik vind hem zeker geen 80 waard, de Ligt daarentegen..

16 april 2019 om 12:01

Hoe kan je voor Neres 80 vragen als je voor de Jong 75 krijgt excl bonussen. 60 is denk ik een mooi bedrag voor Neres. Ik heb graag dat iedereen een miljard betaald voor de spelers van Ajax maar het is niet realistisch.

16 april 2019 om 12:07

Er zit een groot verschil tussen wat je iemand waard vind en wat je als vraagprijs hanteert.. We gaan sowieso al een paar sterspelers verliezen dus het lijkt me niet meer dan logisch dat we aan de resterende spelers torenhoge prijskaartjes hangen.

16 april 2019 om 12:49

Neres moet dan zelf ook nog wel willen blijven. Een Liverpool of MU is toch nog wel wat andere interesse dan een Chinese club. Neres en zijn zaakwaarnemers zullen ook wel door hebben dat als de Ligt, de Jong en Ziyech vetrekken(en wie weet nog andere spelers) dat komend seizoen best kan tegen gaan vallen en dan hebben de grote clubs misschien een stuk minder interese in Neres.

16 april 2019 om 09:12

Wat kan iedereen overdrijven zeg. 52 miljoen kom op man. De nieuwe mbappe in wording??

16 april 2019 om 09:12

Grappig dat de "oude" mbappe jonger is dan de nieuwe. Neres is een goeie speler, maar lijkt in niets op mbappe, die ook veel en veel beter is.

16 april 2019 om 09:17

Niet alleen jonger, maar draait ook al veel langere tijd op een absurd niveau. En daarbij is het ook nog een wereldkampioen. Daar mag Neres alleen maar van dromen.

16 april 2019 om 09:19

veel en veel beter nog wel... Beter OK, maar je hebt het hier wel over de speler die bij de Selecao zit, die RM heeft kapot gespeeld, die Munchen stil kreeg, waar Juve straks een antwoord op moet vinden en die Ajax tegen PSV weer in de race heeft gekregen. Dus veel en veel beter weet ik zo net nog niet. Het is in ieder geval niet gek dat de top 10-15 clubs in Europa met interesse naar hem kijken. Alleen daarom is de interesse van bijvoorbeeld AC Milan een beetje gek. Hij kan naar veel betere clubs, sterker nog AC zou een behoorlijke achteruitgang (sportief sowieso) zijn t.o.v. Ajax.

16 april 2019 om 09:30

Hou toch op, een speler die bij de selecao zit... is 1x opgeroepen. Mbappe heeft al een wk gewonnen. Ja mbappe is veel en veel beter. Verder vind ik het wel een goeie speler, maar mbappe is een speler die tot de buiten categorie kan behoren, bij neres zie ik dat niet gebeuren.

16 april 2019 om 10:05

Messi en Ronaldo hebben nog nooit een WK gewonnen, dus of dat nu een bepalend criteria is?

16 april 2019 om 10:12

Nee zeker niet, maar jij begint over dat Neres bij de selecao zit... omdat ie een keer mee mocht tegen Panama, vriendschappelijk. dit terwijl mbappe het wk heeft gewonnen met de beste ploeg ter wereld. Je komt zelf met het international gelul aanzetten.

16 april 2019 om 09:17

@flokyrs Gister te diep in het glaasje gekeken? Ajax gaat fantastische bedragen vangen voor hun spelers, maar het blijven eredivisie spelers die niet wekelijks weerstand hebben. Je elke week 2 keer opladen tot dat niveau is wat anders als 2 keer per maand. Topclubs snappen dit ook, dat je dus totaal geen garantie hebt dat de spelers van ajax constant dit niveau kunnen halen. De bedragen die nu geboden worden zijn al fantastisch voor het Nederlands Voetbal, en dit zou komende jaren misschien ook nog wel kunnen aanhouden en misschien zelfs nog wel een keer kunnen oplopen, maar een Mbappe moet minstens 300 miljoen kosten, dat zal je nevernooitniet voor een eredivisie speler krijgen tenzij het de nieuwe Cruijff is.

16 april 2019 om 09:26

Neres vergelijken met Mbappe slaat nergens op, maar ik kan je garanderen dat Ajax hem niet weg doet voor 52 miljoen. Die overstijgt echt de 60-65 miljoen. Heeft pasgeleden ook nog zijn contract verlengd. Ajax denkt en handelt niet meer op Eredivisie-niveau dus je vergelijking gaat mank. Clubs kunnen er wel zo naar kijken, maar dan zegt Ajax: Ohja, nou hij verdiend hier ook 4 miljoen bruto, is Braziliaans international, dolt hele verdedigingen en is altijd en overal beslissend. Bovendien hebben wij veel geld en hebben we in drie jaar tijd de EL Finale gehaald en spelen we nu in de CL kwartfinale. Ik denk als een club hieraan probeert te tornen dat Overmars dan de onderhandelingen afkapt. Ze zijn bij Ajax op dit moment op een totaal ander level dan vijf jaar geleden en zijn de ED al ontgroeit.

16 april 2019 om 09:27

Ik heb het ook niet over 300 miljoen. Haal er geen dingen bij die ik niet zeg. Hij is voor Ajax net zo belangrijk als Mbappe. 100 is redelijk bedrag voor hem

16 april 2019 om 09:28

We moeten ook niet doen of Mbappe het niveau van Messi heeft. Neres en mbappe zijn redelijk vergelijkbaar hoor

16 april 2019 om 09:35

@flokyrs. Sjonge jonge wat een hoop onzin lul jij zeg. Niveau Messi niet nee, word ook lastig omdat te halen. Wel is het een speler die aankomende jaren voor de gouden bal gaat spelen, zie ik neres niet doen, het verschil in kwaliteit tussen de 2 is groot. Neres word inderdaad met meerdere clubs in verband gebracht, allemaal met bedragen van rond de 50 miljoen. Voor mbappe kom je met 200 miljoen nog te kort.

16 april 2019 om 09:48

Omdat Mbappe jonger is ja. Neres breekt nu pas echt door ook in de selectie van Brazilie waar hij ook niet meer uit zal gaan, let maar op. We zijn goed in buitenlandse talenten ophemelen maar Neres is gewoon minstens zo goed en zal alleen maar beter worden. Buiten dat denk ik dat Neres ook voor de gouden bal gaat

16 april 2019 om 09:48

Is altijd en overal beslissend is ook gewoon onzin hoor. Hij is nu in bloedvorm en beslissend maar is dit echt niet eerder in het seizoen geweest. En degene die reals verdediging kapot speelde was toch echt tadic

16 april 2019 om 09:50

@flokyrs, de gouden bal, niveau Mbappe!? Maandag piekuur in een bepaalde kroeg in jouw stad dat je nu nog dronken bent? Of ben je 15 en hoop je op dit soort dingen? Ik vind Neres een geweldenaar maar laten we niet doen alsof deze man de transfer van het jaar moet zijn voor topclubs. Types als Hazard, Salah, Mane staan in mijn optiek nog altijd boven deze man

16 april 2019 om 09:55

Hahahaha, houd toch op man, Neres is geselecteerd voor een paar oefenduels, mbappe heeft een wk gewonnen. En minstens zo goed, je vind misschien wel beter dus??? Wat een hoop flauwekul lees ik hier zeg

16 april 2019 om 10:12

Je moet ergens beginnen. De Brazilianen waren lyrisch op verschillende media. Als jij het ergens niet mee eens bent is het niet gelijk flauwekul. Je kan niet overal verstand van hebben. Neres moet eerst bij ajax vertrekken dan zullen mensen de waardering wel durven geven.

16 april 2019 om 10:14

Oh ben niet de enige die het flauwekul vind hoor, wedstrijdje tegen Panama zegt me niets. Weet wel waar jij geen verstand van heb in iedergeval. Mbappe zal bij elke ploeg ter wereld lachend basis staan

16 april 2019 om 11:34

@b__hol:

Die laatste zin.... Serieus? Zijn de ED al ontgroeit? Ze staan sinds jaren weer een keer een blauwe maandag op de 1ste plaats (op doelsaldo notabene) en je doet nu alsof ze de ED zijn ontgroeit? Ze zijn al jaren geen kampioen meer geweest en nu staan ze een keer in de kwartfinale en hebben 2 jaar terug de EL finale bereikt. Dat is heel knap uiteraard, maar Ajax is niet in de positie om te denken dat ze de ED zijn ontgroeit. Dat zeggen ze zelf ook niet overigens.

Neres is een prachtige voetballer, die onder de juiste omstandigheden kan excelleren tegen topploegen. Ik vind het een prima speler, maar voor 52 miljoen gaat Overmars hem zelf brengen, al moet hij op de fiets naar Manchester.

16 april 2019 om 17:26

@b__hol, de vergelijking gaat niet mank, want Neres speelt tegen Emmen en Nac. Als Ajax dan wel 100 Miljoen vraagt, halen die clubs wel een speler die wekelijks in een topcompetitie speelt en het daar al heeft laten zien. Zo simpel werkt het. Nogmaals, ajax krijgt nu al bedragen die het all time Eredivisie record verdubbelen, dat is al geweldig, de gekte is er al. (veel) hoger zal het echter nog niet worden.

16 april 2019 om 09:40

@flokyrs: je loopt wel weg hard van stapel! Ik heb liever dat we Neres gewoon nog in Amsterdam houden! Voor het geld hoeven we het niet te doen!

16 april 2019 om 11:28

hoe kan hij een nieuwe Mbappe worden als Neres al een jaar ouder is dan Mbappe en laatstgenoemde al veel meer heeft laten zien?

16 april 2019 om 12:44

Dit is misschien wel de meest subjectieve en onjuiste constatering die ik ooit heb gelezen. De nieuwe Mbappe in wording? Mbappe is vele malen beter en bovendien ruim anderhalf jaar jonger. Je moet wel heel erg naief zijn om te denken dat jouw argumenten waarheid gaan worden. Neres is absoluut een goede speler, maar niet te vergelijken met de kwaliteiten van Mbappe.

16 april 2019 om 14:21

Gelukkig leven we in een vrij land en heb jij ook recht op je mening. De groeten

16 april 2019 om 13:17

Als je Neres wil behouden is de natuurlijk eenn viese tactiek. Niemand gaat namelijk meer dan 60 miljoen betalen voor Neres. Of ze zijn simpelweg dom.

16 april 2019 om 13:18

Goede tactiek*

16 april 2019 om 14:23

De eerste die mij begrijpt. Ik wil hem helemaal niey kwijt en hij is wel degelijk net zo belangrijk voor Ajax als Mbappe. Neres gaat gewoon een sensatie worden in het buitenland. Ik voel het aan mijn baarvader

Dat zijn wel de clubs die je nodig hebt om de prijs omhoog te krijgen. Neres doet het geweldig, maar ik ben ervan overtuigd dat hij i.t.t. Frenkie of de Ligt wel vervangbaar gaat zijn. Hijs is minder dominant en bepalend aanwezig.

Pffff het zijn me de bedragen wel hoor. Laten we alstublieft kampioen worden dit jaar, want ik vrees het ergste voor komend seizoen. Wanneer Neres vertrekt Bergwijn overnemen.

16 april 2019 om 09:21

Want PSV gaat Bergwijn naar Ajax laten gaan? Ze vragen 40 miljoen aan ploegen buiten NL. Ajax gaat gewoon 50+ voor hem moeten betalen en dan gaat Ajax niet doen.

16 april 2019 om 09:28

Begrijp me niet verkeerd, ik vind Bergwijn heel goed, maar ik vind hem niet het type speler dat Ajax nodig heeft. Ajax krijgt in de Eredivisie weinig ruimte achterin. Dan kan hij zijn snelheid al minder gebruiken. Ik denk dat Bergwijn het beste rendeert in een 4-4-2 systeem.

16 april 2019 om 09:49

Ik geloof ook niet dat psv Bergwijn naar Ajax laat gaan, ws heeft Ajax niet eens interesse in hem. Feit is dat Ajax ws 5 basisspelers kwijt raakt en je grootste concurrent hooguit 1. Bayern koopt jaarlijks 1 van de beste spelers van de concurrent. Nu zie ik bij psv niet direct veel spelers die Ajax beter maken, maar een speler met diepgang hebben we bij Ajax niet veel, eigenlijk alleen Neres. Vandaar mijn keuze voor Bergwijn. Denk dat hij bij Ajax nog beter kan worden ook.

16 april 2019 om 09:50

Maar bergwijn is itt nagenoeg alle andere psv ers degene die goed in de kleine ruimtes is en tussen de linies opereert.

16 april 2019 om 10:03

Bergwijn is juist enorm goed in kleine ruimtes. Kijk PSV inter maar terug.. Verder krijgt psv evenveel ruimte als Ajax.

16 april 2019 om 12:37

@justpsv95

Los daarvan is het ook gewoon naief en erg arrogant om te denken dat Ajax wel even de beste speler(s) van PSV over gaat nemen. Dat gaat in het huidige voetbalklimaat nooit gebeuren. Bovendien is het voor de betreffende speler ook niet bijzonder aantrekkelijk.

Met Martial, Neres en Rashford heb je wel een heerlijk dynamische aanval. Zou niet boven de 60 betalen tho.

16 april 2019 om 09:23

En geen enkele wereldtopper. Daarna zeuren dat je niet meedoet om de prijzen.

16 april 2019 om 09:52

Want spelers als Salah, CR, Messi, Hazard, Manè, Aguero etc zijn te halen zeker?

Je hebt mij nergens zien klagen over de prijzen toch?

16 april 2019 om 10:07

Je zou een poging kunnen doen voor Dybala, James, Cavani, Mertens, Insigne, Son o.a. Ik weet niet of jij voor United bent, maar iedereen bij United snakt naar het meedraaien. Dat werkt niet als je met zo een aanval op de proppen komt. Neres kopen kan, maar dan moet je zeker upgraden op Martial/rashford.

16 april 2019 om 10:18

Ja ben ook voor United en wil het liefst ook prijzen winnen ofcourse. Maar als je kijkt naar de namen die je noemt.

Mertens en Insigne vind ik niet zoveel beter dan wat er nu loopt en zijn al een heel stuk ouder.
Son krijg je niet, Levy.
James heeft aangegeven niet in de PL te willen spelen.
Dybala is een goeie idd. Cavani is een korte termijn oplossing, maar wel een goeie.

En dan zullen er vast wel wat gasten beschikbaar zijn, maar veel korte termijnoplossingen, waarbij je over een jaar of 3 opnieuw moet gaan bouwen.
Kan je beter bouwen met wat je al hebt, want dat er onwijs veel potentie schuilt in Martial en Rashford is wel duidelijk.

16 april 2019 om 10:44

Juist niet, je wilt niet a la Liverpool helemaal weg van de top vallen. United heeft lang genoeg geen enkele rol betekent, nog hoeveel langer wil je dat dat doorgaat?

Martial en Rashford zijn geen gegarandeerde potentiele wereldtoppers, sterker nog, ik vind ze hele goede spelers maar betwijfel sterk of ze ooit goed genoeg zullen zijn voor een vaste plek in een top 5 team ter wereld. United moet gauw weereens meedoen om prijzen om de status niet compleet te verliezen. Nu is het al zo dat je kansloos bent voor een De Ligt, Mbappe en Felix.

Ik denk dat Levy Kane zou verkopen rond de 200 miljoen, ik besteed liever 100 miljoen aan Son dan Sancho. Insigne is zeker een upgrade op Martial. Mertens is wel aan de iets oudere kant en lijkt me geen Ole speler.

16 april 2019 om 11:25

Dat is denk ik het verschil tussen jij en ik haha. Ik heb wel het geloof dat zij die top5 potentie hebben. Misschien niet terecht, maar geloof er wel in.
Ik ben dan ook een beetje biased, aangezien ik door de jaren heen wel een zwak heb ontwikkeld voor de spelers die ze zijn.

Son gaat trouwens niet voor 100miljoen weg, mochten we willen?

Denk overigens dat Felix wel haalbaar is.

16 april 2019 om 11:58

Het zou kunnen, maar dat is als ze zich vanaf nu wel razendsnel gaan ontwikkelen, constant worden, werken aan hun tekortkomingen. Martial ontwikkelt zich al een tijdje nagenoeg niet meer. Rashford is wel enorm hongerig maar lijkt vaak echt technische bagage tekort te komen.

Het lijkt me niet ondenkbaar. Denk dat Levy sowieso niet zou willen verkopen het liefst maar zie Son ook geen 150 miljoen kosten.

Felix kan naar elke club ter wereld en zou nooit voor United kiezen. Schijnt ook op weg te zijn naar Juventus, wat maakt dat de weg voor Dybala vrijer wordt.

16 april 2019 om 12:34

Manchester United is 1 van de grootste clubs in Europa. Dan mag je toch verwachten dat ze hoger mikken dan een David Neres. Een goede speler hoor, maar absoluut niet exceptioneel. Martial en Rashford zijn beter en zelfs die twee hebben soms moeite om hun stempel te drukken.

16 april 2019 om 13:01

Het hoger mikken gaat bijna niet meer in de huidige markt. Een absolute topspeler betaal je al snel minimaal 150 miljoen voor. Als United zich wilt versterken zal het eerder bij dit soort spelers uit gaan komen. Wellicht dat er een grote aankoop mogelijk is, maar daar blijft het denk ik bij.

17 april 2019 om 14:49

Dat komt omdat clubs alles veel te snel willen. Je hoeft niet direct een hele selectie te kopen. Als je in drie jaar tijd in elke linie een (relatief jonge) topspeler haalt, ben je na drie jaar een aanzienlijk betere ploeg. Manchester United heeft al laten zien dat een korte-termijn visie niet werkt en ook niet gaat werken op technisch gebied.

De uiteindelijke verkoopprijs ligt altijd hoger, meestal veel hoger dan het openingsbod. Dat is op zich goed nieuws en zet de zelfverklaarde "deskundigen" die Ajax voor gek verklaarde toen de club het bod uit China naast zich neer legde, lelijk in hun hemd. Alleen is het bericht natuurlijk nergens op gebaseerd, geen enkele club gaat de hoogte van een bod op een speler in de media brengen voordat er met zijn club is gesproken.

Een bedrag van 50-60 miljoen lijkt me heel mooi voor Neres. 5x het aankoopbedrag, gewoon prima.

52 miljoen? Nog geen jaar geleden vonden mensen hier 12 miljoen teveel geld.

16 april 2019 om 10:25

De tijd kan snel gaan... net als de ontwikkeling van een speler. Ik snap dat mensen het niet kunnen verkroppen dat Ajax ook hier de absolute hoofdprijs voor gaan krijgen maar mensen deal with it. Dit is een topspeler in wording! Kan zo lachend bij bijna alle top ploegen in de basis mee.

16 april 2019 om 12:32

Op basis van z'n huidige vorm misschien, maar voor een topclub is hij nog veel te veel afhankelijk van een paar momenten in een wedstrijd. Hij is niet constant dreigend en als het niet loopt bij Neres, is het ook echt pover.

Hij is absoluut goed, maar hij heeft nog wel het 1 en ander te leren en die tijd krijg je bij grote Europese clubs niet. Een club als Dortmund zou voor hem een goede vervolgstap zijn. Echter zie ik hun niet zomaar even 50 miljoen euro neertellen.

Ajax hoeft Neres helemaal nog niet te verkopen! Met de transfers van Mathijs, Ziyech en Frenkie krijgt Ajax al minimaal 200 miljoen binnen en met de CL inkomsten krijgt Ajax al minimaal 84 miljoen binnen. En dan heeft Ajax al een eigen vermogen van 172 miljoen opgebouwd. Straks dus met een eigen vermogen van zo'n 400 miljoen kan Ajax makkelijk nee verkopen aan clubs die o.a. Neres, Onana en Tagliafico willen hebben. Verkoop gewoon maximaal 3/4 basisspelers per seizoen. Dat is meer dan genoeg en blijven de inkomsten goed verspreid over de jaren. Neres, Onana en Tagliafico kunnen volgend seizoen weer hun transfer maken.

16 april 2019 om 12:27

Je vergeet dat je ook nog aan de speler moet denken. In theorie kan Ajax makkelijk nee zeggen en hem aan z'n contract houden, maar ik de praktijk werkt dat vaak niet zo in het hedendaagse voetbal. Ik denk dat veel spelers niet te behouden zijn voor Ajax.

De spelers weten ook dat ze geen enkele zekerheid hebben. Nu staan ze in de spotlights en staan er clubs op de stoep die normaliter wellicht niet zouden komen. Voor veel spelers is dit de grote kans om bij een grote Europese club te komen, terwijl Ajax niet eens de zekerheid heeft dat het volgend jaar uberhaupt Champions League speelt.

16 april 2019 om 12:51

Zaak dus voor Overmars om weer een selectie samen te stellen dat CL voetbal kan behalen. Dan zie ik Onana, Tagliafico en Neres ook wel een seizoen later een transfer maken naar een Europese topclub. Dus dan kan Ajax deze zomer gewoon nee verkopen als clubs zich voor deze spelers melden.

16 april 2019 om 15:45

Als dat allemaal zo makkelijk was, deden clubs dat wel vaker. Vaak zijn spelers nauwelijks tegen te houden. Vooral nu zaakwaarnemers een grotere rol dan ooit spelen.

16 april 2019 om 15:47

De kans dat ajax CL speelt volgend jaar lijkt me een stuk meer waarschijnlijk dan dat Man Utd CL speelt

16 april 2019 om 16:08

@donaldtrumpfan

Hoe is dat een relevant argument? Elke speler van Ajax zou maar wat graag voor Manchester United spelen en bovendien raakt Ajax deze zomer z'n beste spelers kwijt. Die jongens vervang je niet zomaar.

Verder staat Manchester United maar twee punten onder Champions League-voetbal. Je kunt dus gerust stellen dat de kans momenteel groter is dat Manchester United volgend jaar Champions League speelt al is dat momenteel erg veranderlijk.

16 april 2019 om 18:25

Jij bent degene die begon over het feit dat ajax volgend jaar misschien geen eens CL speelt, dus het lijkt me behoorlijk relevant. En ja, man utd staat 2 punten achter en ajax staat 0 punten achter dus wat is jouw punt?

16 april 2019 om 19:40

Dat een vierde notering in Engeland al staat voor plaatsing voor de groepsfase voor de Champions League. De nummers 1 en 2 van Nederland moeten (een) voorronde(s) spelen.

Verder zijn de salarisverhoudingen totaal niet vergelijkbaar en de status van beide clubs zitten ook relatief ver uit elkaar. Ik mag toch niet hopen dat je serieus denkt dat spelers over het algemeen Ajax boven Manchester United zouden verkiezen.

17 april 2019 om 07:13

Lijkt me niet met alles wat weggaat

Neres moet gelijk vertrekken als er een mooie club voor hem komt. Anders zit hij volgend jaar weer ten koste van lievelingetjes van de club een geruime tijd op de bank

Er is ineens wel een hype rondom deze jongen. Hij is momenteel in vorm, maar ik betwijfel of hij nu al klaar is voor dat soort clubs. Dortmund zou wellicht een goede stap kunnen zijn, maar ik denk dat hij voor de (top van de) Premier League (nog) niet klaar is.

Pedrinho halen van Corinthians als vervanger voor Neres!

52mil MAAR voor dat bedrag kon hij naar China afgelopen zomer mag nog wel 25mil bij nu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 25 september
Ajdin Hrustic ruilt FC Groningen in voor Eintracht Frankfurt, dat circa één miljoen euro neerlegt voor de middenvelder. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren