‘Breng volgende keer je moeder mee, die raak ik beter dan de bal’

Woensdag, 17 oktober 2018 om 17:26Tim Siekman • Laatste update: 18:39

Hamza Mendyl is diep door het stof gegaan. Marokko won zaterdag nipt met 1-0 van de Comoren, een resultaat dat veel fans van de Leeuwen van de Atlas niet echt kon bekoren. Mendyl reageerde via Instagram incorrect op een kritische noot van een supporter en heeft inmiddels zijn excuses daarvoor aangeboden.

De twintigjarige linksback van Marokko, in clubverband actief bij Schalke 04, kreeg veel kritiek op social media en één fan was vooral niet gediend van de kwaliteit van de voorzetten van de verdediger. Mendyl reageerde getergd. “Breng volgende keer je moeder mee, die raak ik beter dan de bal”, aldus de dertienvoudig international op Instagram.

Even later bood Mendyl zijn excuses aan. “Ik wens me te verontschuldigen bij de supporter die ik heb gesproken. Ik had zulke opmerkingen niet mogen maken, ook al stond ik nog onder druk na de wedstrijd. Ik zal mezelf nooit meer toestaan om een supporter of zijn familie te beledigen. Ik weet hoeveel jullie van ons team houden en ik zal er alles aan doen om jullie in de toekomst trots te maken. Ik accepteer jullie kritiek."

Dinsdag stonden de twee landen weer tegenover elkaar en ook dit keer kon Marokko niet imponeren. El Fardou Ben Nabouhane bracht de Comoren op een 1-0 voorsprong, waarna Khalid Boutaib en Nordin Amrabat Marokko op 1-2 brachten. De eilandengroep kon in blessuretijd echter nog een gelijkspel forceren via de tweede treffer van Ben Nabouhane: 2-2.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door zidane88)

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

Marokko

FIFA ranking: 33
394 fans
Actuele wedstrijden
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Marokko.

3 fans
Verdediger, 23 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 13 mei
Marcos Llorente stapte in 2019 voor dertig miljoen euro over van Real Madrid naar Atlético Madrid en is nu minstens het dubbele waard. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren