Akkefietje op trainingsveld Go Ahead: ‘Het kan niet altijd pais en vree zijn’

Dinsdag, 28 maart 2017 om

De spanning liep maandag even hoog op tijdens de training van Go Ahead Eagles. Een discussie tussen Arsenal-huurling Daniel Crowley en Norichio Nieveld leidde tot geduw en getrek. De kersverse trainer Robert Maaskant wil niet te zwaar tillen aan het incident. "Dat was even bonje", geeft hij evenwel toe.

"Dat is niet meer dan normaal op een trainingsveld, helemaal bij een groep die onderaan staat. Het kan niet altijd pais en vree zijn", legt Maaskant uit aan het Algemeen Dagblad. Het was pas de eerste training van Maaskant, die meteen probeerde zijn visie over te brengen aan zijn selectie. "Ik heb ze allemaal uitgelegd hoe ik erin sta. Ik wil een sfeer creëren, waarin niemand slap kan zijn. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid kennen en pakken."

"Het is allemaal geen hogere wiskunde", vervolgt de interim-trainer. "De jongens moeten elkaar helpen om het achterin klein te houden. Daar moeten we ook agressiever zijn. Eenmaal aan de bal mag het van mij directer. Het is geen schande om eens een goede crosspass te versturen. Dat heen-en-weer getik, daar ben ik niet echt van."


Poll

Handhaaft Go Ahead Eagles zich in de Eredivisie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

5 reacties (laatste reactie door kingsly)

Maaskant is weer in da house en haalt gelijk de krantenkoppen weer. Voor reuring zorgt hij altijd wel, nu de punten nog.

zijn eerste doel is weer bereikt. vind hem geen trainer voor lange termijn. maar zo iemand kan wel wat voor meer vechtlust in de selectie zorgen. en die is nodig bij Gae.

Tjonge tjonge, als dit al nieuws is. Bij elke prof- en amateurclub is wel eens een incident op de training.

Het is geen hogere wiskunde, bij Nac ging het hem ook goed af .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Go Ahead Eagles

Stand
Actuele wedstrijden

18 fans
Coach, 50 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 17 oktober
Saúl Ñíguez is opnieuw op het verlanglijstje van Manchester United verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren