Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech loopt niet minder hard: ‘Niemand heeft iets aan hem gemerkt’

Laatste update:

Kort voor de winterstop gaf Hakim Ziyech een interview aan de Volkskrant, waarin hij zich kritisch uitsprak over alles en iedereen bij FC Twente. De aanvallende middenvelder zinspeelde daarnaast openlijk op een winterse transfer en leek niet echt met zijn hoofd bij FC Twente te zitten. De club ontnam hem de aanvoerdersband na het interview, maar toch is René Hake blij dat de topscorer nog niet is verkocht.

/

De trainer van de Enschedeërs omschrijft Ziyech als een professional en zegt dat de middenvelder in de voorbije twee weken uitstekend trainde. “Niemand heeft iets aan hem gemerkt. Hij doet gewoon wat hem wordt gevraagd. Ja, ik hoop ook echt dat hij bij ons blijft en vooralsnog hebben we ook nog geen geluiden dat er serieuze interesse is”, zegt Hake tegen TC Tubantia.

De coach van FC Twente erkent in de regionale krant dat Heracles Almelo vrijdagavond favoriet is in de streekderby. Zelf staat FC Twente slechts zeventiende, maar de zwart-witten sloten de eerste seizoenshelft knap af als nummer vier van de Eredivisie. “Ik had het liever anders gezien, maar het is de realiteit van dit moment. We kunnen alleen maar respect voor de prestaties van Heracles opbrengen”, vindt Hake.

Jari Oosterwijk begint vrijdagavond in de punt, omdat Michael Olaitan terugkeert naar Olympiacos. De aanvaller werd gehuurd van de Grieken, maar kon totaal niet overtuigen en zal de tweede seizoenshelft doorbrengen in dienst van KV Kortrijk. De twintigjarige Oosterwijk speelde voor de winterstop twaalf duels voor FC Twente en was daarin tweemaal trefzeker.

Denk je dat Hakim Ziyech in januari nog wordt weggekocht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige speler met een prima mentaliteit. Dat hij heeft aangegeven weg te willen vind ik ook niet zon ramp. Iedereen wist het al en begrijpt het denk ik ook. Kun je die jongen toch moeilijk kealijk nemen? Verbaast me trouwens dat hij nog niet verkocht is.

14 januari 2016 om 16:59

Heb jij alle interviews wel gevolgd waarin Ziyech alles behalve positief was naar Twente? Dus ja, er valt hem wel wat kwalijk te nemen. Ik ben het wel met je eens dat het opvallend is dat hij nog niet weg is, k hoop het wel!

14 januari 2016 om 17:03

Ik begrijp dat het jou als twente fan steekt. Ik kijk er denk ik net iets anders naar...heb geen gevoelens voor de club en kan me daardoor goed in leven in de dingen die ziyech heeft gezegd. Is ook geen woord aan gelogen en vanuit zijn perspectief zelfs logisch toch?

14 januari 2016 om 17:25

Misschien logisch , maar hij is aanvoerder , speelt vaal goed hoor je dat niet te zeggen. Het is gwn respectloos naar de club toe

14 januari 2016 om 17:38

Maar heb je daniever dat hij gaat staan liegen voor de camera en vervolgens alsnog de 1e trwin naar een andere.club pakt?

14 januari 2016 om 17:52

Ik zeg niet dat hij moet gaan liegen , respect tonen naar je club, dat had hij moeten doen. Ik snap dat hij gefrustreerd is, maar dit ging een stapje te ver. Natuurlijk hoef je niet elke keer positief te zijn als aanvoerder, maar soms gaat het over de streep.

14 januari 2016 om 18:53

@ twentefan

Eerlijk is eerlijk, wat Twente heeft geflikt is gewoon smerig naar de speler toe. Je kunt geen zon, zee en strand beloven als je je op glad ijs begeeft.

14 januari 2016 om 19:35

Ja.. beelden zijn hem veel te mooi voor geschetst en tuurlijk is Ziyech by far de beste binnen het team. Maar waarom moet je je teamgenoten in de media afvallen? Zijn zij de schuld daarvan?
Ziyech haalt grote pluspunten uit zijn individuele capaciteiten, maar ook grote minpunten als het gaat om zijn teamgeest.

Als mijn teamgenoot zou zeggen dat hij liever ergens anders voetbalt, dan zou ik houten dat hij zsm oprot, heel plaat gezegd. Ik kan mij njet voorstellen dat een team er beter van wordt wanneer zo'n speler blijft. Zeker als je straks echt voor de punten moet knokken is er een andere mentaliteit vereist... zsm verkopen dus

14 januari 2016 om 16:08

Jij hebt er totaal geen kijk op. Elke speler wil hogerop, maakt niet uit of je Hakim Ziyech of Jari Oosterwijk heet. Sommige durven het alleen in de media wel te zeggen want denk je niet dat ze onderling over de aanbiedingen praten die ze hebben?

14 januari 2016 om 16:11

Sws was zoyech de enige die nog een beetje kan voetballen daar. Dus denk dat nieman denkt rot maar op want dan stelt dat hele team echt geen hol meer voor.

14 januari 2016 om 16:16

Als er geen interesse is kan je hem moeilijk weg doen. En je wil hem ook niet voor niks weg doen.. Twente zal er niet minder van gaan voetballen met hem erbij. Ook al heeft hij iedereen afgemaakt binnen de club, met een morrende Ziyech ben je altijd nog beter dan zonder hem (als je geen versterkingen kunt halen). Dus dan maar niemand aantrekken deze winter.

Schilder is weer terug. Alle middenvelders zijn fit. Tapia in centrum. Borven keert hopelijk snel weer terug van blessure. Ik zie het nog wel positief in.

Denk niet dat Ziyech weggaat eerlijk gezegd, van de zomer als Twente gedegradeerd moeten ze de dure jongens wegdoen voor weggeef prijzen, dat weten eventuele belangstellenden ook natuurlijk.

14 januari 2016 om 16:21

Als er 1 belanghebbende zou zijn gaat je theorie op, maar meerdere gaan toch tegen elkaar opbieden. Zyiech gaat niet voor een kikker weg.

14 januari 2016 om 16:21

Kikker=koopje

14 januari 2016 om 16:40

Nou ik zie dat niet zo, stel dat er een paar club zijn die Ziyech willen hebben, als Ziyech zegt ik wil graag naar club a dan kan club b nog zoveel bieden als ze willen, dan kan Twente nog zo graag met club b zaken doen, maar dan gaat dat gewoon niet door.

Ja als Ziyech het niets uit zou maken dan wel, maar Ziyech heeft al bewezen heel goed voor ogen te hebben wat hij wil.

Ik vond de uitspraken van Ziyech ook niet heel schokkend. Hij ziet zelf precies hetzelfde wat iedereen ziet: hij is 100 maal te goed voor Twente en zijn medespelers zijn of te slecht of spelen ver onder hun kunnen. Dat betekent niet dat Ziyech zelf er opeens met de pet naar gaat gooien aangezien hij natuurlijk wel goed moet spelen om zijn gewilde transfer te maken! Het zou al heel wat schelen als Gutierrez en Mokotjo weer gaan presteren, dan kan Ziyech ook de bal eens kwijt. Oosterwijk in de spits wordt niemand op dit moment vrolijk van, maar het is nu eenmaal niet anders. Zal nooit een goede spits worden in mijn ogen, maar het geld voor een nieuwe is er niet. Ervaring achterin en op het middenveld is belangrijker. Mihajlov is transfervrij, gaf zelf aan wel te willen helpen en dat het hem niet per se om het geld gaat, dus wie niet waagt wie niet wint. Daarnaast nog misschien iemand als Demy de Zeeuw? Mits natuurlijk Ziyech verkocht wordt voor een dusdanig bedrag boven de 4.6 miljoen zodat er wat mogelijk is qua huur en/of transfers.

14 januari 2016 om 16:28

Ik denk dat die Oosterwijk nog wel wat kan worden hoor, is nog te jong om hem afteschrijven. Vergeet niet hoe het met Huntelaar is gegaan bijv

Mensen zullen me wel voor gek verklaren maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat hij niet word gekocht..

weet iemand waar onze Richie is gebleven?

Ik hoop voor hem dat hij snel weg is... Zinkend schip daar in enschede...

Niemand heeft iets aan hem gemerkt. Hij doet gewoon wat hem wordt gevraagd,
aldus de trainer van Twente dat Ziyech de kantjes er afloopt.
Trainer Hake hoop dat hij Ziyech blijft. Ik denk zelf nog tot de zomer deze transfer,
periode geloof ik niet dat een club zich nog meld.
@Niek-je zo gek is dat niet hoor wat je weergeeft in je reactie, dat hij niet word gekocht..

Toch frappant dat er nog steeds geen hardnekkige geruchten gaande zijn over een geïnteresseerde club. Is er een Ziyech volger die misschien wat inside info heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren