Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zien we ooit een Kluivert namens Feyenoord in De Kuip? ‘Ik zou het zo doen’

Laatste update:

Ruben Kluivert sluit niet uit dat hij ooit voor Feyenoord speelt, zo zegt de 22-jarige verdediger van FC Dordrecht in de voetbalpodcast De Eerste De Beste van FC Afkicken. De Schapekoppen werken sinds dit seizoen weer intensief samen met de regerend landskampioen uit Rotterdam-Zuid en de Amsterdamse Kluivert ziet dat de alliantie zijn vruchten afwerpt.

Dordrecht presteert dit seizoen verrassend goed in de Keuken Kampioen Divisie. Het elftal van trainer Michele Santoni doet met een vierde plek volop mee om promotie. “We hebben een jonge ploeg en willen gewoon altijd voetballen. We willen gewoon iedere week de durf uitstralen dat we komen om te voetballen”, aldus Kluivert over de ambitie van Dordrecht.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kluivert, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van FC Utrecht, miste een groot deel van de eerste seizoenshelft wegens een blessure. Inmiddels is de centrumverdediger een vaste basiskracht met veertien officiële wedstrijden namens Dordrecht achter zijn naam. Daarmee speelde hij zich in de kijker bij Dick Advocaat, de kersverse bondscoach van Curaçao.

“Ik ben wel benaderd”, geeft Kluivert eerlijk toe. “Maar ik heb tegen hem gezegd dat ik nog meer potentie in mijn spel zie.” Hoewel Kluivert nooit jeugdinterlands namens Oranje speelde, blijft het Nederlands elftal een droom voor hem. “Tuurlijk. Misschien is het hoog ingezet, maar ik vind mezelf iets te jong om die keuze al te maken. Ik heb het gevoel dat ik mijn potentie nog niet heb benut. In de voetballerij kan het snel gaan. Als je het twee seizoenen goed doet, dan blaas je op.”

Kluivert ligt in Dordrecht nog tot medio 2025 vast. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo’n 500.000 euro. Op den duur hoopt de hoofdstedeling een mooie stap te maken. “Ik hoop volgend seizoen misschien toch wel een transfer te maken. Weer wat hogerop. Misschien terug naar de Eredivisie of een club in het buitenland. Vanaf daar wil ik naar de top.”

Shiloh ’t Zand


Aan de Krommedijk speelt Kluivert dit seizoen samen met Shiloh ’t Zand. De controleur wordt gehuurd van Feyenoord en laat zich behoorlijk gelden in Dordrecht. “Hij is een hele goede speler”, erkent Kluivert, die van mening is dat de Rotterdamse controleur een kans heeft verdiend in De Kuip. “Feyenoord kan hem niet langer vasthouden als ze niet opschieten.”

Hoewel Kluivert is geboren in Amsterdam, sluit hij niet uit dat hij zelf ooit voor Feyenoord speelt. “Ik zou het zo doen!” De verdediger is niet bang voor eventuele vooroordelen. “Ik weet niet hoe zij er daar over denken, maar ik zou het gewoon doen. Zeker weten.”

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijk halen zou ik doen als ik Feyenoord was.
Goede speler.

3 april 2024 om 10:07

Wat?? Deze jongen was bij Fc Utrecht zo verschrikkelijk slecht

3 april 2024 om 10:13

Maar wel vreselijk goed gekleed.
Samen met Quinten timber toen serieuze stappen gezet qua fashion!

3 april 2024 om 12:51

Dat is een goeie reden om hem bij Feyenoord te willen zeg.



Ik kijk nu regelmatig naar Dordrecht en daar vallen mij veel goede spelers op, maar deze jongen echt nooit. Als hij een beetje verstand nog in zijn bolletje had dan liet hij dit soort uitspraken achterwege en gaat hij eerst eens een behoorlijk niveau voetballen.
Die uitspraak over het blijven van 't Zand is ook lariekoek natuurlijk. Die jongen droomt van De Kuip en wil heel graag voor Feyenoord spelen.

3 april 2024 om 11:00

Met welke uitspraak heb je moeite?

3 april 2024 om 11:07

Uit interesse: wie vallen je wel op?

3 april 2024 om 12:01

Sebaoui, 't Zand, Tsoungui. Maar die zijn allen al van Feyenoord 😁

3 april 2024 om 13:45

Shein is ook een leuke speler, is op de terugweg van een blessure. Suray ook wel, maar die acht ik (fysiek) te licht voor een stap omhoog.

3 april 2024 om 16:59

Haha ja ok, daar lees ik over op FR12, maar da's ook weinig objectief

Hoop dat Feyenoord werkt maakt van van 't Zand, maar er kunnen geen 10 jeugdspelers aansluiten helaas. Ook komt Hendriks terug na een uitleenperiode.

3 april 2024 om 11:09

Het zou kunnen als Wieffer vertrekt, maar ik zou hem liever eerst nog een jaar ergens anders in de eredivisie zien

3 april 2024 om 12:54

Ik zou afscheid nemen van Hendriks, Walemark, Benita, Kasanwirjo, Pedersen en Sebaoui. Slory, Tsongui en 'T Zand in de voorbereiding beoordelen en anders verhuren. Read zou ik nog een jaartje in onder 21 houden.

3 april 2024 om 16:00

Sebaoui verdient ook een kans

3 april 2024 om 17:01

Eerder Nieuwkoop wegdoen als je Pedersen terugkrijgt.

3 april 2024 om 17:02

Pedersen en Hans weg én Read in o21 houden? Ik zou die eerste twee er bij houden hoor. Vooral Pedersen vind ik niet aantoonbaar minder dan Nieuwkoop (indien hij niet definitief naar Sassuolo gaat natuurlijk)

Iets wat Slot en co hebben bewerkstelligd de afgelopen jaren, is dat iedere speler uit de KKD en subtop ED graag bij Feyenoord wil spelen. Je zou maar tweewekelijks in die mooie Kuip mogen ballen en dat geweldige publiek schreeuwt je naar de overwinning. Heerlijk!

Kloevoe!

Heel leuk interview als mystery guest bij de DEDB vanochtend, sowieso een heerlijke podcast.
Deze jongen is mij overigens nog niet echt opgevallen bij Dordrecht, heb niet het idee dat er nou zo overdreven veel potentie in hem zit. Wel mooi om te zien dat Dordrecht het met allemaal talenten en een beetje ervaring zo goed doet. Zou mooi zijn als ze nog beetje hoge ogen gaan gooien in de play-offs, en voor mijn clubje (pec) zou het niet eens zo slecht zijn als ze promoveren...

3 april 2024 om 11:20

Wat voor belang zou PEC hiermee hebben. Of doel je op een zwakke tegenstander volgend jaar? Ik denk dat promotie perfect is voor Feyenoord. Geen jeugd in de KKD maar wel een club in de ED om talenten te stallen. Ok ze kunnen niet zondag mee met het eerste, maar ze ontwikkelen wel op ED niveau.

3 april 2024 om 12:15

Ja een iets zwakkere broeder erbij, voorzie namelijk niet dat wij volgend seizoen hoge ogen gaan gooien. Een vermogend ADO erbij lijkt mij in dat opzicht een grotere bedreiging

3 april 2024 om 14:50

Hoezo zou Den Haag vermogend zijn as seizoen?

3 april 2024 om 18:30

Hebben nu al het 11e salarishuis van alle betaalde clubs in NL, dus lijkt me dat daar geld zit. Weet in ieder geval dat Van Hintum van pec naar ado ging begin dit seizoen mede omdat hij er financieel flink op vooruit ging.

3 april 2024 om 18:47

Ok, lijp.
Wist ik niet.

Hoe komen die ineens aan geld, kan mij afgelopen zomer nog herinneren dat ze geen geld en spelers hadden haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren