Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum baalt van keuze Mourinho en geeft compliment aan Feyenoord-fans

Laatste update:

Georginio Wijnaldum is blij met het respect dat hij kreeg van de Feyenoord-fans tijdens het duel tussen de Rotterdammers en AS Roma (1-0) in de kwartfinale van de Europa League donderdagavond. Dat vertelt de 32-jarige middenvelder van de Italiaanse club na afloop van het duel bij ESPN. Minder blij was Wijnaldum met het feit dat hij niet in de basis stond.

“Voor ons was het uiteindelijk een heel pijnlijke avond, omdat we de wedstrijd met 1-0 verliezen”, reageert Wijnaldum voor de camera van ESPN. “Als je kijkt naar het spel, denk ik dat beide teams niet echt grote kansen creëerden. Uiteindelijk kregen we een penalty die we niet maakten. Dat was wel jammer, want anders zouden we anders de rust in gaan. In de tweede helft ging het voor mijn gevoel gelijk op, en was er niet echt een bovenliggende partij in het kansen creëren. Daarna maken zij een goal van buiten de zestien. Ik denk dat Feyenoord wel de gelukkige was vandaag.”

José Mourinho koos ervoor om met Wijnaldum op de bank te beginnen; een beslissing waar de Rotterdammer van baalde. Uiteindelijk speelde hij de gehele tweede helft mee, omdat hij in de rust Lorenzo Pellegrini verving. “Ik vond het natuurlijk jammer dat ik niet begon, maar ik ben wel blij dat ik mocht invallen in de tweede helft en ook blij met het respect dat ik kreeg van de supporters. Natuurlijk ook omdat het twaalf jaar geleden anders was, toen ik terugkwam in Rotterdam (als speler van PSV, red.).”

Toch had Wijnaldum de wedstrijd liever gewonnen. “Dat maakte het natuurlijk ook makkelijker voor de terugwedstrijd. Ondanks dat ik tegen Feyenoord speel, wil ik gewoon die wedstrijd winnen”, besluit de rechtspoot, die volgende week donderdag om 21.00 in het eigen Stadio Olimpico revanche kan nemen tegen de club waar hij van 2007 tot 2011 in het eerste elftal speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het legioen was geweldig vanavond. Zoals het hoort te zijn. Mag inderdaad ook eens gezegd worden. Volgende week zal geen makkie worden met 70.000 Romeinen. Lees op de fan kanalen al oproepen om er een hel van te maken.

13 april 2023 om 22:04

fans zitten daar gelukkig een kilometer of 18 van het veld af. gaat wel een wedstrijdje worden hoor pfoe.

13 april 2023 om 22:05

GEWELDIG? Je hoorde ze amper joh

13 april 2023 om 22:13

Denk dat dat eerder aan jou ligt dan.

13 april 2023 om 22:14

Grootst mogelijke onzin. Op een paar momenten adem inhouden na, is het publiek continu luid aanwezig geweest.

13 april 2023 om 22:47

Mensen begrijpen nog steeds niet dat continu zingen niet de sfeer is die je voelt in de Kuip. Het is ook het naar voren schreeuwen van je ploeg, bespelen van de scheids, cynisch klappen om een tegenstander, cynisch klappen om een Feyenoorder, zingen wanneer het moet maar ook ademloos toekijken bij een kans. In mijn ogen een veel echtere sfeer dan continu zingen, ongeacht wat er op het veld gebeurt. Laat staan als er een idioot met een trommel zit

13 april 2023 om 22:57

Net terug. Geen stem meer over… hoe was het voor de tv?

13 april 2023 om 23:25

Goed verwoord hork. Zijn veel.clubs met gemaakte sfeer door trommels microfonen enz heb er niks mee.

14 april 2023 om 01:40

Daarnaast snap ik al die haat niet op stille mensen? Ik ben een ultra fanatieke voetbalsupporter, die per week misschien wel zo’n 10+ wedstrijden kijkt. Als ik dan in het stadion zit, hoef ik niet 90 minutenlang te springen en zingen. Ik wil gewoon genieten van live voetbal voor mijn neus en verder wel de sfeer om het stadion heen. Soms meezingen is dan wel leuk, maar niet 90 minutenlang. Denk dat velen dit beeld delen.

Als je hem zag invallen en spelend als een oude veteraan begrijp ik dat Mourinho hem niet in de basis zetten. Voor Feyenoord een voordeel dat Gini inviel

13 april 2023 om 22:15

Wat een onzin. Speelde prima. Met als kers op de taart bijna de gelijkmaker. Gast komt net terug van een loodzware blessure. Als jij dan verwacht dat ie direct weer als vanouds speelt, snap je niks van voetbal.

13 april 2023 om 22:17

De beste kans (na de strafschop) was toch echt het schot van Wijnaldum ... dat scheelde niet veel ...

13 april 2023 om 22:33

Inderdaad die was hard en scheelde weinig

13 april 2023 om 22:50

Die bal die van de lijn werd gehaald vond ik toch nog net iets groter hoor. Verder was het een goed schot ja

14 april 2023 om 11:28

Ik vind een schot van afstand geen kans maar een doelpoging, wel een hele goede poging in dit geval.

Natuurlijk krijgt hij nu het 'respect' van de supporters. Zo veranderlijk als het weer zijn ze wel.

13 april 2023 om 22:29

Want 12 jaar na dato hadden we hem nog steeds uit moeten fluiten?

13 april 2023 om 22:49

Als die was uitgefloten was ook het ook weer niet goed geweest natuurlijk

13 april 2023 om 22:39

Ze?? Je hebt er nogal verstand van, lijkt het. Wedstrijd via teletekst gevolgd denk ik, weerman?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren