Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wie zegeviert in de immer beladen derby: Heracles Almelo of FC Twente?

Laatste update:

De altijd beladen derby tussen Heracles Almelo en FC Twente staat zondag op het programma. Het is de eerste clash tussen beide clubs in de Eredivisie sinds april 2022, daar Heracles afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie uitkwam. Pakt de promovendus de volle buit in de derby, of houdt nummer drie Twente aansluiting met PSV en AZ?

Heracles houdt zich voorlopig knap staande in de middenmoot en wist tot dusver al drie keer te winnen sinds de terugkeer in de Eredivisie. Twente behoort na acht speelronden tot de beste ploegen, terwijl het elftal van trainer Joseph Oosting ook vaak sprankelend voetbal laat zien. Zeven overwinningen en slechts een nederlaag (1-0 tegen Fortuna Sittard) zeggen alles over de sterke seizoensstart van de club uit Enschede.

Zie jij Heracles Almelo of FC Twente zondag winnen? Win vijftig keer je inzet bij winst van jouw favoriet in de derby. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken!

Wint Heracles Almelo of FC Twente? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Heracles Almelo - FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren