Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Sneijder vermoedt bod van PSV op aanvaller van Benfica

Laatste update:

Wesley Sneijder denkt dat PSV serieuze belangstelling heeft voor Luca Waldschmidt. Woensdagochtend meldde het Portugese Mais Futebol dat PSV het vizier heeft gericht op de aanvaller van Benfica, die niet is verzekerd van een vaste basisplaats in het team van Jorge Jesus. PSV zou rondom de wedstrijd tegen Benfica van woensdagavond contact willen leggen over de mogelijke komst van Waldschmidt.

Voorafgaand aan het duel wordt trainer Roger Schmidt van PSV gevraagd naar het opvallende gerucht. Hij wilde de belangstelling niet bevestigen of ontkennen. "We hebben interesse in goede spelers. Op dit moment heeft Benfica 35 à 38 spelers, die allemaal goed zijn. We hebben altijd interesse in veel goede spelers, maar op dit moment ben ik gefocust op mijn spelers vanavond, mijn basisspelers en reservespelers." Of er een bod is uitgebracht, laat Schmidt in het midden. "Ik wil voor deze wedstrijd niet praten over eventuele nieuwe spelers."

Sneijder is aanwezig in de studio van RTL7 als analist rondom de wedstrijd tussen Benfica en PSV in de laatste voorronde van de Champions League. Hij trekt zijn eigen conclusies uit het antwoord van Schmidt. "Aan zijn antwoord te zien, heeft er wel een bod plaatsgevonden, toch? Anders ontkracht hij het wel. Dan zegt hij wel ‘nee'", vermoedt Sneijder. "We weten dat PSV een spits wil aantrekken. Misschien hebben ze even vervelend willen zijn richting Benfica en is dat de reden dat hij niet speelt, ik weet het niet." Sneijder sluit niet uit dat PSV vlak voor de wedstrijd 'even vervelend' wilde doen richting Benfica.

Waldschmidt, 25 jaar, is afkomstig uit Duitsland en werd vorig jaar voor vijftien miljoen euro overgenomen van SC Freiburg. Hij staat ook in de belangstelling van VfL Wolfsburg. Waldschmidt bleef negentig minuten op de bank in de twee wedstrijden tegen Spartak Moskou in de derde Champions League-voorronde, maar had wel een basisplaats én scoorde in de eerste twee competitiewedstrijden tegen Moreirense (1-2 zege) en Arouca (2-0 zege).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat ze snel in paniek raken door een bodje op de reserve spits. Wel schattig dat wij zo denken, maar die Portugezen zijn wel wat harder.

18 augustus 2021 om 22:19

Heeft voor een reservespits ook helemaal niet veel gespeeld vorig jaar. Slechts 27 wedstrijden, waarvan 18 basis. Typische statistieken voor een wisselspeler. 27 wedstrijden alleen in de competitie trouwens.

Eindelijk wordt er een Duitser binnengehaald!

19 augustus 2021 om 00:02

Weer die duitse enclave van Schmidt versterkt. Je zult straks tweedeling in de selectie krijgen. Ik heb gezegd. Valentijn Driessen,

Gaat naar Wolfsburg voor 15 mil volgens Di Marzio

18 augustus 2021 om 22:28

Moet hij ook niet doen. Waldschmid is best een leuke speler, maar die moet gewoon eens de eerste keus zijn en wedstrijden maken om door te groeien.

19 augustus 2021 om 15:20

Precies, goed opgelet.

Krijgen we halve Bundesliga hier bij PSV ofzo . Gatver. Geef de talenten een kans ipv. met geld smijten

19 augustus 2021 om 15:22

Is daar iets op tegen? . Het is toch eerder relevant of een speler een versterking is voor je ploeg, niet waar hij vaandaan komt.

Nee Wes. Luka Waldschmidt gaat naar Wolfsburg.

Ik weet niet of die spits losweken het waard is, maar ik ken hem ook niet goed genoeg


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren