Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wegen van Tottenham en 'The Next David Beckham' scheiden tijdelijk

Laatste update:
/

David Bentley gaat in Rusland aan de slag. De vleugelaanvaller van Tottenham Hotspur is tot januari aan FK Rostov aan Rusland verhuurd. De Premjer Liga-club maakte eerder melding van de komst van de transfervrije Florent Sinama-Pongolle, die in het verleden het tenue van Liverpool om de schouders droeg.

Bentley, die ooit 'The Next David Beckham' werd genoemd, heeft geen toekomst op White Hart Lane. De 27-jarige Engelsman kwam in de zomer van 2008 voor liefst negentien miljoen euro over van Blackburn Rovers, maar kon nimmer aan de hoge verwachtingen voldoen. In zijn eerste seizoen kwam hij nog regelmatig binnen de lijnen. In de afgelopen voetbaljaargangen kwam hij zelden in actie.

Bentley werd verhuurd aan Birmingham City en afgelopen seizoen maakte een knieblessure al snel een einde aan zijn verhuur aan West Ham United. Diverse Engelse clubs hadden vorige week interesse, maar de transfersmarkt sloot vrijdag zijn deuren. In Rusland gaat de transfermarkt vandaag dicht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

die keuze voor Rusland begin ik nu steeds meer te begrijpen, maar wat moet je nou in hemelsnaam bij FK Rostov. Sinema Pongolle de mislukkeling aller tijde is hun bekendste speler, als Bentley zijnde zou ik daar niet blij van worden.

6 september 2012 om 21:52

Bentley is zelf een mislukte speler en zal niet veel keuze hebben ben ik bang.

6 september 2012 om 22:12

@ Twan000
Gezien zijn bijnaam dachten ze dat hij veel beter was

6 september 2012 om 23:17

Rostov heeft wel meerdere spelers die wel een beetje bekend zijn hoor. Het kan best zijn dat jij ze niet kent, maar Pletikosa, Kirichenko en Angbwa moet je ook wel kennen.

hoe kun je nou ook 19 miljoen neerleggen voor zon speler.
kun je beter een van de beste spelers uit de eredivisie halen voor 15 mil.

6 september 2012 om 21:59

Dat is altijd makkelijk achteraf praten. Toen Tottenham hem overnam was hij één van de revelaties van de Premier League en Engels international op een zeer sterk middenveld. Of 19 miljoen wat teveel was kun je over discussieëren maar goed, voor Engelse spelers wordt nou eenmaal altijd wat meer betaald (zie Carroll, Bent, Jones etc).

Daarbij zeg je dan kun je voor 15 miljoen de beste speler uit de Eredivisie halen. Dat deed Fulham toevallig vorige zomer met Ruiz, die heeft een behoorlijk slecht seizoen gedraaid. En ook zie je nu dat Vertonghen moeite heeft het tempo in Engeland bij te benen terwijl hij er in Nederland afgelopen seizoen met kop en schouders bovenuit stak. Dus die theorie gaat ook niet helemaal op.

6 september 2012 om 22:08

Valt wel mee. Iedereen behalve Tottenham en de pundits wist dat het een eendagsvlieg zou zijn.

6 september 2012 om 22:13

je noemt nu twee spelers op die gewoon nog weinig voor hun club hebben gespeeld.
deze spelers gaan het echt nog wel maken.
maar er zijn ook genoeg voorbeelden waarbij het wel gewoon een slimme aankoop is als je in de eredivisie spelers haalt.

6 september 2012 om 22:20

@ Persiangooner, wat moet ik met zo'n reactie? Onderbouw je stelling dan eens met feiten.

@ Twan000, Vertonghen heeft inderdaad nog weinig voor zijn club gespeeld. En die gaat het waarschijnlijk ook wel maken alleen viel het mij op dat hij afgelopen zaterdag of zondag het erg zwaar had tegen Norwich. Had gewoon erg veel moeite zich aan het tempo aan te passen. Ruiz heeft misschien niet alle wedstrijden gespeeld maar speelde er toch 26, dat is meer dan 2/3 van de wedstrijden en scoorde daarin welgeteld 2 maal. Dat zijn dus geen denderende cijfers. Het zou mij verbazen als Ruiz het daar gaat maken.

Er zullen vast wel voorbeelden zijn van Eredivisie spelers die het wel hebben gemaakt. Ik zal je wel even helpen: Suarez (al haalde hij nooit zijn constante Ajax niveau), van Nistelrooy, van Persie kan je moeilijk meetellen omdat hij toen hij naar Arsenal ging nog een talent was en niet de beste speler van de Eredivisie. Maar jij doet net als de beste speler van de Eredivisie haalt dat dat een garantie voor succes is.

6 september 2012 om 22:27

ik zeg niet dat het een garantie is maar ze doen het in ieder geval beter dan bentley.
maar bijvoorbeeld een vermealen of vorm doen het ook niet slecht dacht ik toch.

6 september 2012 om 22:39

Nee dat klopt. Ik heb ook nooit gezegd dat Bentley het goed heeft gedaan bij Tottenham. Ik heb alleen gezegd dat het achteraf makkelijk praten is. Ik zeg dat op het moment dat ze Bentley namen de keuze niet zo slecht was. En dan begin jij hoe hebben ze hem kunnen halen? Ja zo kan je wel over meer spelers zeggen. Nu zegt iedereen ook hoe heb je als Real Madrid Kaka voor 64 miljoen kunnen halen? Toen was het één van de beste spelers van het moment. Dus nogmaals, achter is het altijd makkelijk praten.

Hij heeft er wel de achternaam voor om die vergelijking met Beckham te maken.

ON: talentvolle speler maar veels te wisselvallig, heeft het niet laten zien op momenten dat het moest gebeuren. Jammer, maar dan krijg je zo'n transfer.

Ongelofelijk dat Rostov een speler als Bentley weet te strikken. Dat is voor hun begrippen een topaankoop. Het gaat steeds de goede kant op daar. De club leeft in de regio en lokt wekelijks veel supporters in het Olimp-2 stadion(ook tegen middenmoters) en met Bozovic hebben ze een geweldige trainer aan het roer staan.

Bentley was echt een gruwelijke miskoop. Jammer dat hij nooit kon aarde bij Tottenham want potentie had hij.

tja als je zo'n bijnaam krijgt en het vervolgens niet waar maakt word je veel sneller afgefikt dan normaal.. de ogen staan dan eenmaal op je gericht.. jammer dat zijn talent tevens zijn ondergang word..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren