Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanval uit het boekje: Messi scoort bij MLS-debuut na schitterende combinatie

Laatste update:

Inter Miami is niet langer hekkensluiter in de MLS. Lionel Messi bewees als invaller zijn waarde bij de herstart van de competitie door op bezoek bij New York Red Bulls de wedstrijd vlak voor tijd definitief in het slot te gooien: 0-2. Messi staat nu op elf goals en drie assists in negen wedstrijden voor Inter Miami.

De Argentijnse sterspeler begon in de nacht van zaterdag op zondag voor het eerst sinds zijn komst naar Inter Miami op de bank. Messi zag zijn ploeg in het eerste bedrijf op voorsprong komen via debutant Diego Gómez, die kon aannemen in het zestienmetergebied en uit de draai de score opende.

Messi kwam met een uur op de klok als invaller binnen de lijnen voor de Ecuadoriaan Leonardo Campana. In de 89ste minuut bepaalde de Argentijn de eindstand op 0-2 na een fraaie combinatie met het achttienjarige talent Benjamin Cremaschi. Door de zege op New York Red Bulls is Inter Miami niet langer hekkensluiter van de MLS. In de Eastern Conference League staat de club van mede-eigenaar David Beckham nu veertiende met 21 punten uit 23 duels.

Om de play-offs nog te kunnen bereiken moet Inter Miami minimaal negende eindigen. Chicago Fire, de huidige nummer negen, heeft elf punten meer maar ook twee duels meer gespeeld. Messi was sinds zijn komst naar Miami al goed voor tien goals in zeven duels in de Leagues Cup, dat door de club uit Florida werd gewonnen.

Afgelopen woensdag werd tevens de finale van de US Open Cup, het Amerikaanse bekertoernooi, bereikt. Messi bewees tegen Cincinnati FC (3-3 na 120 minuten, 7-8 na strafschoppen) met twee assists op spits Campana andermaal zijn waarde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een schitterende goal!
Messi is ook in USA een topper.

Lijkt wel alsof ze geen grip krijgen op hem

27 augustus 2023 om 08:51

Ja maar Messi tegen Fc Volendam verdedigers is ook een beetje fraude..

27 augustus 2023 om 11:15

Messi speelt zelf ook met koekenbakkers.

27 augustus 2023 om 12:29

Sterker nog: Inter Miami was 1 van de mindere teams voor de komst van Messi.

27 augustus 2023 om 13:51

Sterker nog: Inter Miami was het minste team voor de komst van Messi. Letterlijk de hekkensluiter van de MLS.

27 augustus 2023 om 11:14

Ik heb een gedeelte van de wedstrijd gezien maar dat Messi daar een topper is is ook niet zo moeilijk.
Man man wat is dat basis niveau van de MLS laag zeg. Hoor vaak dat vrouwenvoetbal niets voorstelt. Nou ik zou zeggen kijk een wedstrijd in de MLS en je ziet geen verschil.
En dan heb ik het vooral over de spelers wat al jaren in de MLS spelen dus niet al die vedettes die van Europa die kant op zijn gegaan

27 augustus 2023 om 12:02

"vrouwenvoetbal niets voorstelt. Nou ik zou zeggen kijk een wedstrijd in de MLS en je ziet geen verschil."

Je kan ook gewoon overdrijven?

27 augustus 2023 om 19:35

J Willshere, knap om in enkele zinnen je hele geloofwaardigheid te verliezen. Neem aan dat het een grapje is, vrouwenvoetbal vergelijken met de MLS😂

Messi en Ronaldo scoren nog steeds aan de lopende band, dan komt nu de ultieme vraag..

Welke competitie is beter Saudi Pro Leauge of de MLS?

27 augustus 2023 om 08:57

Messi geeft ze wel voetballes daar.

27 augustus 2023 om 09:00

Beide competities van niet van een bijster hoog niveau. Maar wat Messi doet is naar mijn mening toch een stuk indrukwekkender.
Hij neemt de hekkensluiter van de MLS op sleeptouw met schitterende aanvallen, assists en doelpunten. Hij pakt er zelfs een prijs mee. Schitterende speler, wat gaan we die missen als hij er straks mee stopt.

27 augustus 2023 om 09:14

Tuurlijk een Barcelona fan vindt dat wat Messi doet knapper.. wat een wonder. Volgens mij heeft Ronaldo ook al een prijs gepakt dankzij hem dus we kunnen ook gewoon beiden op een zelfde niveau schalen

27 augustus 2023 om 09:22

Wat ik al zei, Messi doet het met de hekkensluiter van de MLS. Met veel beter spel en veel meer invloed, daarom vind ik het veel knapper. Fijn dat je daar ook inhoudelijk op wilt reageren. Maar goed, staar je maar blind op dat ik Barcelona support. Ronaldo doet het overigens ook goed daar hoor, niets tegen hem.

27 augustus 2023 om 09:30

Al nassr was voor Ronaldo ook al succesvol qua prijzen.
Alleen al ittihad is qua landskampioenschap een stuk groter, verder is het 1 van de grootste clubs van saudi Arabië die altijd meedoen om de prijzen.
Inter miami had nog nooit een prijs gewonnen en waren laatste vorig seizoen.
Messi komt en ze pakken hun eerste prijs uit de historie met verreweg het beste spel uit het toernooi.
Heeft niks met Barcelona fan te maken, ik heb helemaal niets met barca.

27 augustus 2023 om 09:30

Hier geen Barcelona fan, zelfs een beetje anti, Messi is gruwelijk goed bezig. Ronaldo is ook speciaal hoor maar die heeft niet dezelfde invloed op z’n elftal als Messi. Wat een pass joh, hoe ziet die dat en voert hij het nog perfect uit ook

27 augustus 2023 om 09:32

Ik volg niet alles even strak maar welke prijs heeft Messi gepakt al daar dan?

27 augustus 2023 om 09:38

@lithium1976: Leagues Cup, een gecombineerd bekertoenooi waar MLS teams en Mexicaanse Liga MX ploegen aan meedoen. Edit: Ze staan inmiddels overigens ook in de finale van de Open Cup, het Amerikaanse bekertoernooi.

27 augustus 2023 om 09:41

De leagues cup precies een week geleden.
Ze hebben zich ook geplaatst voor de finale van us open cup volgende maand overigens.

27 augustus 2023 om 12:06

@maldini86 & @iniestafcb

Laat ik starten met dat het een bizarre pass is, erg goede goal.

Kijkend naar hoe ze het doen, is beide redelijk vergelijkbaar. Bij beide worden er goede en bekende spelers om hen heen gehaald. Bij Miami zijn ze iets ouder, maar het niveau van de tegenstanders blijft dan ook gelijk.

In Saudi Arabië zijn ze allemaal jonger en nog redelijk in hun prime, maar daar halen de concurrenten ook bizarre spelers.

In mijn ogen gaat het hekkensluiter verhaal dus niet bepaald op in deze, omdat als je als hekkensluiter vervolgens Messi, Busquets, Alba, Tomás Aviles en Facundo Farias wat voor in die competitie echt absolute sterren zijn, dan is het toch direct weer een heel ander verhaal imo

27 augustus 2023 om 14:50

Die prijs die Ronaldo pakte, dat was een zomertoernooi en werd verkocht als een officiële prijs. Niet intrappen, de Madrileense pers was er ook lyrisch over, maar was toch echt vriendschappelijk. Het geinige, de bokaal was bijna een replica van de wereldbeker, je weet wel, dat prijsje dat Messi ook in handen heeft en Ronaldo voorgoed, voorgoed voorbij gestreefd is (was hij allang, maar nu ook voor de grootste criticasters).

27 augustus 2023 om 15:31

Steeds maar Cristiano willen vergelijken met Messi echt lachwekkend!!! Messi is in alle facetten van t voetballen niet 1 maar 10 klasse beter!!

27 augustus 2023 om 23:16

Dan nog is het zo dat ze nog nooit 1 prijs hebben gepakt in de historie van de club.
Messi zit er net een paar maanden en ze pakken de eerste, met goed spel, veel goals en assists van hem en staan ze ook nog in de bekerfinale.
Al Nasr was in eigenland al succesvol, dus als je de vraag stelt wie er meer toonaangevend is voor zijn club, dan is dat tot nu tot Messi.

27 augustus 2023 om 09:23

Persoonlijk denk ik dat de topspelers in de Saudi Pro Leauge van een hoger niveau zijn maar dat het daarna heel erg aftakelt, waar je in de MLS dus een veel hoger algemeen niveau zal hebben aangezien er zat internationals en talenten rondlopen.

27 augustus 2023 om 19:35

Het maakt toch niet uit welke competitie beter is. De invloed van Messi is gewoonweg vele malen groter, omdat hij meer voetballer is. Ronaldo is vooral afmaker en doet veel op fysiek (sprongkracht, sterk in de duels). Messi is van het dribbelen, passen, combineren en alles op techniek en is dus veel bruikbaarder op andere plekken op het veld.

Jezus wat een crimineel smerige pass, daar moet je gewoon voor opgepakt worden.

27 augustus 2023 om 09:07

Je zag ook pas dat die Cremashi iets deed toen die de bal zijn kant op zag gaan, zo van "Oh, hier moet ik wat mee?!"
Niemand volgt zijn voetbal intelligentie lijkt het.

27 augustus 2023 om 09:21

Abnormaal.

Ik vind het ergens jammer dat ik niet volledig van zijn genialiteit heb kunnen genieten gedurende zijn hoogtijdagen vanwege mijn clubvoorkeur. Don’t get me wrong, ik heb er altijd van kunnen genieten en ben nooit zo’n simpele ‘hater’ geweest, maar elke keer als hij iets geniaals deed zat er ook iets bij van ‘damn, nu is Real weer aan zet’ haha. Hoe zijn carrière bij elkaar is gekomen de afgelopen twee jaar (Copa winst, WK winst, afsluiten in de MLS) is prachtig om te aanschouwen.

Achja, zo moet je net geluk hebben dat een van de generationele grootheden voor jouw club speelt denk ik om er echt onbegrensd van te kunnen genieten.

27 augustus 2023 om 09:32

Haha ja dat begrijp ik. Zo kan ik de goal van Bale nog heel erg herinneren toen Bartra eruit gelopen werd.

Balen als een specifiek persoon tegen je speelt, maakt je idd geen hater. Maar dat merk ik ook nergens verder in jouw reactie. Helaas zijn die 2 nu niet meer in Europa (en voornamelijk Spanje) actief, maar zij maakten La Liga wel echt geweldig om naar te kijken.
Zelfs ik volg nu minder wedstrijden, al vind ik het wel leuk om ook Betis nu te kijken met Isco ; )

27 augustus 2023 om 09:42

Isco is echt een van mijn meest favoriete voetballers. Ik kan me nog een interland tegen Italië herinneren waarin hij zó abnormaal goed was dat zelfs die Italianen zeiden ‘dit hebben we nog nooit gezien’. Bij een speler als Isco droom je al snel weg over wat hij had kunnen bereiken ‘als’, wat de gedachte die je opbouwt in je hoofd van zo’n speler alleen maar groter maakt. En dat is vaak juist het romantische eraan.

Merk dat ik dit zelf vaak heb met spelers die geweldig waren maar uiteindelijk kort of net niet de top hebben bereikt (of ondergewaardeerd worden). Spelers als Isco, Asensio, Guti, Adriano, Mutu, Totti, Robinho.. ach de lijst is zo lang.

Daarom extra genieten van constante factoren als Ronaldo en Messi, al denk ik dat we ons allemaal over 10 jaar pas gaan realiseren hoe abnormaal het eigenlijk was wat deze twee hebben neergezet.

27 augustus 2023 om 10:43

@Zanazanyan

Klopt exact, Isco was echt een geweldenaar in zijn jongere jaren hij was zo technisch, ik heb hem altijd een barcelona speler gevonden met zijn speelstijl, jammer dat het zo snel is bij hem is afgegleden.

27 augustus 2023 om 13:03

totti in dezelfde adem noemen van al die anderen is gewoon niets minder dan een misdaad.
die man heeftenkel niet de stap gezet naar een absolute topclub, maar puur van voetbal is dat een van de meest ongekende klasbakken dat ik toch ooit op een veld heb gezien, en ik volg het spelletje ondertussen van het begin van de jaren 90.

piek totti zet ik makkelijk in de top 10 allerbeste spelers dat ik ooit heb bezig gezien en neen ik ben geen roma fan, totti ergens op het niveau plaatsne van robinho kan ik enkel concluderen dt je wsl amper ooit serie a hebt gezien

27 augustus 2023 om 13:52

Jij begrijpt mijn post niet helemaal zo te zien. Ieder van die spelers heeft om een andere reden nooit de absolute top bereikt om daar vervolgens jaren het verschil te maken. Ter verduidelijking: ik vergelijk die spelers op geen enkele wijze met elkaar qua niveau, kwaliteit, prijzenkast etc.

Bij Totti was dit voor mij inderdaad vanwege zijn loyaliteit aan AS Roma. Daardoor heb ik hem nooit op topniveau kunnen beoordelen of ergens buiten Roma om bij een club die structureel om titels of Europese toernooien meedeed. Dat heb ik altijd jammer gevonden.
Misschien doe ik hem in jouw ogen daarmee tekort, voor mij blijft Totti’s ‘als’ echter altijd ‘hoe goed zou hij zijn geworden als hij naar Real was gegaan’?

Bovendien vond ik Totti persoonlijk zeker niet zo goed als jij hem beschrijft, dat is vooral zijn gunfactor vanwege zijn loyaliteit en de nostalgie die praat imo.

PS: je reactie was goed tot die laatste alinea. Meteen persoonlijk worden zonder dat je me kent. Als je het voetbal al sinds begin jaren ‘90 volgt ben je dus ergens rond de 40, je zou verwachten dat je dan een discussie op niveau kan voeren zonder persoonlijk te worden bij de eerste beste afwijkende mening.

Mooi om te zien dat Messi het daar zo geweldig doet, lijkt het plezier in het spel volledig terug te hebben gevonden.
Ja echt zonde dat ie 2 jaar bij psg heeft gezeten.

Die laatste steekbal op Cremaschi laat zien waarom Messi nog steeds de beste aanvaller ter wereld is. Er is geen speler die hem dit na doet. Op welk niveau dan ook.

27 augustus 2023 om 10:46

@Rush2112

Precies, mensen kunnen wel zeggen ja maar hij laat het zien in de MLS. Maar ik weet 100% dat die dit nog steeds in europa ook wekelijks zou laten zien. Ik hoop dat de goat blijft voetballen tot zijn 40ste ofzo.

Die pass van Messi... geen woorden voor hoe goed deze man is

27 augustus 2023 om 09:05

Spel inzicht van Messi is zo bizar goed, wat ga ik die man missen zometeen

The GOAT strikes again! Wat een ge-wel-di-ge pass geeft hij vooraf aan zijn goal. Op die leeftijd, nog steeds niet normaal. Messi neemt het team toch echt wel op sleeptouw daar. Voor zijn komst had Inter Miami elf(!) duels op rij in de MLS niet gewonnen. Sinds zijn komst hebben ze niks verloren meer. Drie duels op penalty’s gewonnen (2x Leagues Cup en 1x US Open Cup) en de rest gewoon gewonnen. Ben benieuwd waar ze nog zullen gaan eindigen in de MLS!

Het plezier daar spat er van af, mooi om te zien. Alles aan het doelpunt is genieten, de pass van Alba ook, maar zelfs al de eerste aanname van Messi. Ik lette ook even op die verdediger, die nummer vier, die doet ook werkelijk waar niets om pressie op Messi te zetten en/of die pass te blokkeren, die verdedigers ogen haast verlamd als Messi bij ze in de buurt is, ze willen ook niet voor schut gezet worden natuurlijk.

Wat een pas maar die 4 verdedigers die de bal volgen en niet meelopen amateur niveau. De pass is fantastisch maar dat 4 man zich door een 1-2tje in de lure laten leggen is slecht. Messi staat in de spits en kan zo inlopen.

27 augustus 2023 om 09:26

Als je een pass geeft en meteen doorbeweegt, dan is dat bijna niet te verdedigen. Je kan als verdediger wel proberen eerder terug te bewegen, maar dan hou je als aanvaller gewoon even in en wacht je op een teruggetrokken bal. Zolang degene die de pass teruggeeft het overzicht bewaart kun je daar als verdediger vrij weinig tegen doen.

27 augustus 2023 om 09:51

Dat iswaar maar feeling met de man houden. Gevaar erkennen en meelopen. Die pass gaat niet scoren en is buiten je zone. Die moet de speler daar oppakken. Vier man doen dat niet. Amateurs.

27 augustus 2023 om 12:29

Als alle verdedigers altijd doen wat ze moeten doen eindigen alle wedstrijden 0-0.

Allerbeste voetballer ooit

Ff serieus deze man is toch de beste ooit die een voetbal heeft aangeraakt? Geen grap. Als deze man gaat stoppen pffffff wil er niet aandenken

Dit wordt gezien als een intikker maar als je dan kijkt waar de aanval begint dan zie je dat de aanval begint bij Messi, door wordt gespeeld, vervolgens weer terecht komt bij Messi, die een pass geeft die maar weinig spelers kunnen geven, om vervolgens snel door te bewegen en hem binnen tikt.

Dit is toch een intikker van hele andere kwaliteit

27 augustus 2023 om 11:03

Ik denk dat Messi zowel de goal als de assist op zijn naam moet krijgen. Bizarre voorassist. Mijn oma zou hem ook die bal voor hebben kunnen geveb na zo een steekpaas

Niet normaal hoe goed de goat nog is, eigenlijk verbaast het me niet me niet meer, want dit doet hij al zolang, de beste allertijden!!

Wát een speler, wát een pass. Maar ook het lenige staaltje vliegwerk van Alba om die bal zo bij Messi te krijgen verdiend de meeste credits i.m.o.

Kreeg een ziekenhuis bal ter hoogte van zijn kruin achter hem, en door hem zo bij Messi te krijgen blijft de hele aanval in leven en kan die kleine Argentijn weer laten zien wat ‘ie met een bal kan.

Tja je moet het maar kunnen als je tegenstanders gewoon allemaal stil blijven staan, in die competitie zou almere city nog kampioen worden

Het is bizar hoeveel goals Messi heeft geprikt in zijn carrière. Heel vaak zet hij de aanval ook helemaal zelf op en maakt het nog af ook.
Dit is niet te vergelijken met spitsen die het moeten hebben van goede ballen. Hij moet van ver komen als je het vergelijkt met een normale nr 9. Zijn lengte is natuurlijk niet makkelijk voor hoge ballen in de 16 maar als hij vrij staat is zelfs zijn koppen heel doelgericht. Dat maakt hem ook bij ultra bijzonder en voor mij de goat.
Ultra instinct Messi!

Dat balletje van Alba was ook niet mis...

Genialiteit spat er vanaf. Het zien, het uitvoeren… Het maakt dan ook helemaal niks meer uit hoe oud je bent en op welk niveau je dit doet, op amateurniveau zou dit nog steeds even geniaal zijn…. En het is niet z’n eerste of enige geniale pass! Geniet zo lang het nog kan!

Poh, wat een bal van Alba. Steekpass van Messi is ook niet misselijk grouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren