Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp verafschuwt voetbalvrouw: ‘Ik kreeg een teringhekel aan haar’

Laatste update:

René van der Gijp heeft zich geërgerd aan het optreden van Victoria Beckham in de vierdelige docuserie Beckham op Netflix. Dat laat de analist van Vandaag Inside weten in de podcast KieftJansenEgmondGijp. Van der Gijp heeft de volledige documentaire over David Beckham bekeken, maar laat weten dat hij het ‘zware kost’ vond. Dat heeft vooral te maken met Victoria Beckham.

De docuserie over Beckham scoort als een malle, maar Van der Gijp heeft er met moeite naar gekeken. “Ik moet heel eerlijk zeggen, Rob (Jansen, red.). Ik heb het ook zitten kijken dit weekend. Als ik vijf uur naar een documentaire zit te kijken over een voetballer met z’n vrouw, en de mensen daaromheen, en ik kan zelfs niet één keer glimlachen in die vijf uur, dan vind ik het zware kost. Ik vond het echt zware kost.”

Waar Beckham zelf er goed vanaf komt bij Van der Gijp, moet met name zijn vrouw Victoria Beckham het ontgelden. “Ik vond hem een leuk mannetje, daar is verder niet veel mis mee. Maar ik vond haar een verschrikkelijke zeurpiet. Dat wijf op de bank loopt maar te klagen. Ik had op een gegeven moment gewoon een teringhekel aan haar!”

“Ik vond het een klaagzang dat wijf”, gaat Gijp verder. “Wat een verschrikkelijk wijf, ach wat een verschrikkelijk wijf.” Van der Gijp vond ook de bijdragen van onder meer Fabio Capello en Gary Neville weinig toevoegen. “Om hen kan je ook niet echt lachen, daar word je ook niet vrolijk van.”

Toch heeft Van der Gijp de volledige docu bekeken, zo laat hij weten. “Ik vond het zware kost, maar uiteindelijk wel leuk. Ik heb het wel afgekeken.” Jansen is een stuk positiever. “Nou ja, ik genoot wel van zijn carrièreverloop, de verhalen uit de kleedkamer en de wedstrijdbeelden. Die wedstrijdbeelden waren echt goed trouwens.”

Netflix pakt momenteel behoorlijk uit met de documentaire over Beckham, die als volgt wordt omschreven. “Deze docuserie met nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgt de razendsnelle opkomst van David Beckham, van een bescheiden start tot wereldberoemd voetballer.” Op MovieMeter krijgt de docu 3,6 van de 5 mogelijke sterren.

De inmiddels 48-jarige Beckham brak als talent door bij Manchester United, voor wie hij in totaal 394 officiële duels speelde. The Red Devils verkochten de 115-voudig international van Engeland in 2003 voor zo’n 38 miljoen euro aan Real Madrid, waarna hij via Los Angeles Galaxy en AC Milan bij Paris Saint-Germain belandde. In Parijs zette Beckham in 2013 een punt achter zijn spelersloopbaan. Inmiddels is hij mede-eigenaar van Inter Miami, waar onder meer Lionel Messi, Jordi Alba en Sergio Busquets afgelopen zomer tekenden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien moet iemand hem het verschil tussen een comedy en een documentaire uitleggen.

17 oktober 2023 om 00:47

Van der gijp overdrijft altijd echt altijd.. ik vond haar gewoon heel heel leuk over komen en dan zegt hij over capelo en neville om hen kan je niet echt lachen dan denk ik waar slaat dat op🥴

Zag een klein clipje voorbij komen dat ze deed alsof ze van een middelmatig gezin kwam qua welzijn en dat David daar smakelijk om kon lachen en moest ingrijpen. Wie houdt ze voor de gek haha- kan iemand zeggen of het de moeite waard is ?

16 oktober 2023 om 19:35

Goede docu, gewoon kijken.

16 oktober 2023 om 19:38

Het is zeker de moeite waard, ik vind het een goede documentaire. Vooral hoe Beckham zich herpakt heeft na die rode kaart op het wk 98. Dat ie dan de meeste gehate man is in de UK. Tot dat hij die vrije trap tegen Griekenland scoorde in de laatste minuut, waardoor Engeland zich alsnog plaatste voor het WK. Net een sprookje..

Toen hij destijds de transfer maakte naar Real Madrid, dacht ik dat hij een van de beste voetballers van de wereld was. (Ik was toen 11/12 jaar oud) maar gezien de documentaire was hij gewoon gehaald als marketingstunt naar mijn mening.

16 oktober 2023 om 20:01

hij behoorde ook tot de groep beste voetballers

16 oktober 2023 om 20:14

In mijn optiek niet. Geweldige traptechniek, maar kwam gewoon in veel aspecten te kort. Was niet eens de beste middenvelder/winger bij United. Scholes staat bijv. Mijlenver boven hem. Giggs ook gewoon een veel betere winger dan Beckham ooit geweest is.

16 oktober 2023 om 20:37

Achterman

Wat een onzin. Dat word altijd over Beckham gezegd maar dat is totaal niet waar.

16 oktober 2023 om 21:13

Beckham was echt serieus goed hoor, geen Messi natuurlijk, maar zeker de De Bruyne of Iniesta van zijn generatie.

16 oktober 2023 om 21:22

Haha, schei uit. Gast was een commercieel wonder en had een geweldige traptechniek. Maar een De Bruyne of Iniesta van zijn generatie? Echt totaal niet.

Achterman heeft gewoon helemaal gelijk.

17 oktober 2023 om 10:28

Ik vond het vreemd dat je letterlijk 0 x giggs in een fragment of wedstrijd beeld zag.. toch altijd samen gespeeld?! Én een grote meneer toen der tijd natuurlijk

17 oktober 2023 om 10:38

Hij heeft een vrij hoog doelpunten/assist ratio bijvoorbeeld. Beckham was ook geen echte winger in zijn United tijd, ook een foute aanname van velen.

Hij is gewoon te snel afgetakeld, maar hij was qua talent echt wat beter dan een Scholes/Giggs.

16 oktober 2023 om 20:36

Ik heb alle afleveringen gezien en ik moet eerlijk zeggen dat ze mij juist mee viel, ze heeft meer humor dan ik had verwacht en ze heeft Beckham zijn carriere absoluut niet afgeremd of zo. Als je ziet hoe zwaar die het gehad hebben met de pers in Engeland dan kan ik alleen maar respect voor beide opbrengen. Ook leven ze een minder glamoureus leven dan ik had verwacht

Ik denk dat dit ook weer meer over Gijp zegt dan over haar

16 oktober 2023 om 21:46

Ja, dat ze het niet breed hadden en hij even eruit trekt dat ze in een Rolls Royce naar school werd gebracht.

16 oktober 2023 om 22:57

Zeker de moeite waard, zeg dit wel als united fan.

16 oktober 2023 om 23:11

Hahhaha ja dat was mooi, in welke auto bracht je vader je naar school? Rolls Royce... en daarvoor zeggen dat ze beide uit een arbeidersgezin komen🤣

17 oktober 2023 om 13:50

Vond het een hele interessante docu. Zeker omdat je een goede inkijk krijgt over wat er buiten het voetbal om ook met de grote sterren gebeurt.

Ik krijg zo langzamerhand een teringhekel aan gijp. Ga lekker op je bank liggen man. Flapdrol

16 oktober 2023 om 19:40

Ik ook, volgens mij heeft die man echt een kutleven, altijd maar negatief.

16 oktober 2023 om 19:59

Je bent vast in de war met Derksen. Gijp geniet juist heel vaak van voornamelijk sportprestaties. Hij is de meest positieve man aan die tafel, ook al is dat niet altijd even moeilijk.

16 oktober 2023 om 21:03

Misschien lijkt dat zo omdat hij er zelf zo vaak hard om moet lachen. Hij is alleen positief als er word gepresteerd op topnivo.

17 oktober 2023 om 10:24

Gijp lijkt het prototype van een gedeprimeerde man. Iemand die in een rol een type speelt, maar in het dagelijks leven heel anders is. Het is bij Vandaag Inside een karikatuur en wordt zo ook gebruikt.

Had hij verwacht dat de documentaire een soort cabaretvoorstelling zou zijn dan? Ik heb hem gisteren toevallig afgekeken maar vond het leuk en interessant om te kijken. De dingen die zowel Beckham als zijn vrouw zeiden over de mindere aspecten en tijden in hun carrière vond ik eigenlijk stuk voor stuk heel begrijpelijk. Juist goed dat zij ook eens hun perspectief kunnen geven.

Wat een irrationele woede tegenover die vrouw haha, dan kijk je toch gewoon lekker niet. Ik ben bang dat enig documentaire met een beetje diepgang en emotie al te veel is voor René.

Vond het juist een top documentaire waar (naar mijn mening) het doel ook niet was om te lachen. Ik snap dat dat Gijps enige vorm van entertainment blijkt te zijn, maar ik vond het perspectief vanuit Victoria zijnde wel logisch. Je eigen leven leiden en daarnaast als voetbalvrouw van plaats naar plaats verhuizen met alle pers en aandacht erbij. Ook zijn verhaal over de bijdrages is ook erg raar, het doel ervan was niet om te lachen, maar om het verhaal van Beckham vanuit meerdere kanten uit te lichten. Soms kan Gijp toch ook als zo’n simpele ziel overkomen..

Dan kijkt hij hem helemaal, maar heeft wel een schurft hekel aan Victoria? Dan zal het vast niet zo diep zitten. Maar ach, alsof van der Gijp ooit iets snapt. Ik haal niks van echt sterk gefundeerde mening uit dit artikel

Zoals @fiorenoord reeds opmerkte moet iemand eens het verschil tussen een comedy en een documentaire uitleggen aan René Van der Gijp. Als ik Gijp weer eens op de buis zie vraag ik mij ook oprecht af of hij het wel door heeft als iemand ironisch, satirisch of sarcastisch uit de hoek komt. Ach, ik kan vaak wel lachen om die aanstekelijke lach van Gijp en als dat niet zo is zap ik gewoon verder. Vroeger kon ik wel van René Van der Gijp genieten als rechtsbuiten van Sparta en later PSV, ook toen was het al een apart ventje. Wel chapeau voor hem dat hij de hele docu uitgezeten heeft.

Wat is Gijp toch een meelijwekkend figuur dat ie dit hieruit haalt. Ik heb medelijden met z'n vrouw of vriendin (als hij die heeft). Empathie van een stoeptegel en het gevoel voor humor van een 13 jarige. En ook heel geen mooi haar.

17 oktober 2023 om 05:10

Volgens mij kun je daar tegenwoordig juist wel wat aan doen

Naja ik snap zijn mening over die vrouw wel. Maar het is al tientallen jaren bekend dat het een verwaand zeikwijf is,dus dat had ie kunnen weten voordat ie de docu ging bekijken.

Ik denk dat Posh per direct aan de slaapmiddelen moet, want die doet nooit meer een oog dicht nu Van de Gijp heeft gezegd dat hij een teringhekel aan haar krijgt. Een irrelevante man, met een irrelevante boodschap die alleen door een handjevol irrelevante fans in Nederland op handen gedragen wordt. En dat laatste heeft hij ook alleen maar te danken aan het feit dat hij een idioot is.

Viel best nog mee, het was inderdaad vaak skippen wat ze te zeggen had maar al bij al kon het erger. Ze weet niks van voetbal dus dan krijg je dit soort dingen. Maar toch knap hoe Beckham in al die gekte zich nooit heeft laten afschrikken door de druk en media. Denk dat bijna iedereen zou kraken onder die omstandigheden, maar hij simpelweg niet. Die vrijetrap tegen Griekenland typeert het sterke karakter van Beckham. Ik wist trouwens niet dat hij weg 'moest' bij United, indertijd dacht ik echt dat het zijn keuze was om te vertrekken. Had bij United nog groter kunnen worden, jammer.

Was volgens mij best wel zware kost die docuserie.
Dit weet je van te voren wel als je weet dat het over de Beckhams gaat, dat is toch een grote reality serie hun leven.ik snap ook niet dat je daar naar kijkt als twee mannen , misschien leuk om samen met je vrouw te bekijken ?

16 oktober 2023 om 23:33

Eerste 2 afleveringen zijn juist voor de voetbalfan tof. Zeker een aanrader.

17 oktober 2023 om 01:29

Dank je misschien dat ik die twee afleveringen dan ga kijken

Ik vond het een leuke docu, vooral omdat die Victoria helemaal niks met voetbal had voordat ze in backems leven kwam, en vooral moeite had met het vele verhuizen en daar dan over klaagte

Ik vond het een hele leuke en interessante docuserie, zou het iedere voetbalfan die Beckham en die generatie heeft meegemaakt aanraden te kijken. Ook had Victoria wel wat reden tot klagen als je zag hoe de paperazzi met hun omgingen

17 oktober 2023 om 09:00

Die twee broers vond ik echt werkelijk waar schaamteloos. Wat een figuren.. Echt walgelijk dat dit soort types er half trots op zijn dat ze die twee mensen het leven tot een hel hebben mogen maken..

17 oktober 2023 om 13:48

Precies dit, het is gewoon full time stalken wat ze deden. Ik snap wel dat ze klaagt want ze hadden gewoon geen privé leven.

Ik heb wel gelachen om de Brazilianen (Ronaldo en R. Carlos) zagen topvoetbal gewoon als speeltuin.

17 oktober 2023 om 10:35

Haha dat beckham het niet snapte dat ze aan t lachen waren bij een achterstand. En dat ronaldo met een dikke lach in beeld verschijnt en gevolgd word door een paar prachtige goals, geweldig!

Ach Gijpie je kan er niets aan doen hoor. Laat het rusten

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me best wel kon vinden in wat onze vriendin Posh allemaal te vertellen had. Ik kan me heel erg goed voorstellen dat je weinig positiefs te melden hebt als jouw man door het hele land letterlijk uitgekotst, nagespuugd en uitgescholden wordt vanwege een onterechte rode kaart. Die man heeft geen leven gehad na '98.. Bovendien is het natuurlijk ook zwaar om heel abrupt ergens waar je enorm gesetteld bent te moeten vertrekken om ergens anders weer opnieuw te moeten beginnen.

Ik vind het in ieder geval een interessante documentaire, ik vond de Beckham's ook wel erg sympathiek overkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren