Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Warnock haalt uit naar selectie QPR: 'Die ego's zijn zo ongelooflijk groot'

Laatste update:
/

Neil Warnock loopt al een tijdje mee in de voetballerij, maar zijn turbulente periode bij Queens Park Rangers zal hij niet meer snel vergeten. De oefenmeester leidde de Londenaren in de zomer van 2011 terug naar de Premier League, om vervolgens na een half jaar te worden ontslagen. Vrijdag geeft hij in een voorpublicatie van zijn boek The Gaffer een inkijkje in het reilen en zeilen van de verwende selectie van the Super Hoops.

De 64-jarige Warnock zegt niet verbaasd te zijn dat de club dit seizoen zo roemloos ten onder ging. Met name spelmaker Adel Taarabt en voormalig Engels international Shaun Wright-Philips komen er bekaaid van af. Eerstgenoemde moest volgens Warnock met fluwelen handschoenen worden aangepakt. Dat ging zelfs zo ver, dat de clubleiding op een gegeven moment andere selectieleden bij zich riep om over de omgangsnormen me de Marokkaans international te praten.

Naast de vele vechtpartijen in de kleedkamer, beschouwt Warnock een incident met Wright-Philips als het absolute dieptepunt. “Hij had iets misdaan en ik heb hem een boete opgelegd volgens de standaardprocedure: een brief. In plaats van naar mij toe te komen om te klagen, plakte hij die met tape op zijn rug en verscheen hij op het trainingsveld. Hij maakte er een grap van. Ik vond dat respectloos en dat heb ik hem toen ook verteld.”

“Dat was het moment waarop ik mij realiseerde hoe moeilijk het is voor managers om tegenwoordig een selectie gedisciplineerd te houden”, aldus Warnock. “De ego’s van de spelers zijn zo ongelooflijk groot en hun salarissen buiten alle proporties. Ik was echt verbolgen over wat Shaun deed, maar voor hem was het niet meer dan een stomme grap. Ik dacht nog: ik ben de manager die je heeft gered van je uitzichtloze situatie bij Manchester City. Niemand zag het nog in je zitten. Ik kreeg stank voor dank.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Van Taraabt was al bekend, ik meen te herinneren dat de bondscoach van Marokko hem ook niet opriep voor de Afrika Cup omdat het zo een ego is.. Zeer jammer want hij heeft wel gigantisch veel talent !

7 juni 2013 om 11:00

Vrijdag 03 Juni 2011 19:08 - Bron: Geen Alle Marokkaanse voetbalsupporters zijn verbaasd over het feit dat het grote talent, Adel Taarabt het trainingskamp van de nationale ploeg heeft verlaten en niet meer voor Marokko wil uitkomen. Een goede ingelichte bron weet naar eigen zeggen waarom Taarabt niet meer voor Marokko wil uitkomen. Adel Taarabt zou volgens Fouad Sahabi, een medewerker bij de Marokkaanse televisie maakte vandaag bekend dat Taarabt onlangs een contract zou hebben getekend bij een internationale topclub (manchester United, Chelsea, Liverpool of Real Madrid) en die club zou Taarabt alleen contracteren als hij niet tijdens de Afrika Cup in actie zou komen. Aan Taarabt werd dus gevraagd om de nationale ploeg in de steek te laten, en Taarabt zou dit hebben geaccepteerd. Fouad Sahabi staat in Marokko bekend als een zeer goede en betrouwbare journalist. Aan zijn informatie wordt bijna nooit getwijfeld, maar het is natuurlijk wel de vraag of dit nieuwtje wel betrouwbaar is.

(kortom) Hij is hier door nooit bevriend mee geworden met de Marrokaanse gezeldschap en is niet echt welkom. Hij laat het team, land en ect ect... in de steek en dat pikken ze natuurlijk niet.

7 juni 2013 om 11:05

Maar de vraag van vandaag: Bij welke topclub had Taarabt nou getekend en what the f*ck happened?

7 juni 2013 om 11:07

Afgelooen seizoen speelde Taarabt nog bij QPR en niet bij een internationale topclub waar hij volgens het bericht zou hebben getekend. Het verhaal klopt dus gewoon niet ondanks dat het blijkbaar van goede en betrouwbare journalist is.

Als die Taarabt zich normaal kon gedragen dan had hij al in de top gespeeld. Hij kan dat echter niet en daarom gaat hij nooit oo dat niveau komen.

Wright-philips trouwens, speelt die nog? Wat een overschatte speler was dat zeg en toch heeft hij goud geld verdiend bij City en Chelsea vanwege zijn nationaliteit. Hard rennen kon die maar verder was die in alle facetten van het voetbal nog minder dan Walcott is.

7 juni 2013 om 12:31

En Taarabt speelt nu waar?!?!?!?

Haha wat een ongelooflijke randebielen zijn voetballers toch, denken dat ze heel wat zijn en helaas hebben ze zoveel geld dat ze altijd vrienden zullen hebben die het grappig vinden wat ze doen.
Gelukkig zijn er ook nog zat mensen die ze belachelijk maken

Kansloze actie inderdaad. Dat van Taraabt was al bekend. Lijkt me ook echt niet lekker met deze jongens te werken. Toon gewoon respect voor je trainer.

Volgend seizoen lekker met zn roze schoentjes panna's proberen bij de slagers van het Championship. Good luck Adel.
Deze heren hebben geen mentaliteit en zijn alle zicht op de werkelijkheid kwijt.

Is de schuld van de club zelf. Je kunt spelers weliswaar puur selecteren op talent, maar zaken als persoonlijkheid, gedrag, doorzettingsvermogen etc. zijn minstens zo belangrijk. Slechts met een evenwichtige selectie kun je presteren en dat blijkt bij QPR maar weer. Nominaal gezien hadden ze zich makkelijk moeten kunnen handhaven, maar ze hadden absoluut het allerslechtste team van de Premier League.

allemaal kleine kinderen, deze man heeft gelijk dat ze veel te veel betaald krijgen en daar door ook denken dat ze God zijn, kansloos

it's all about the money $$$€€€€.... en daar zijn we met zijn allen debet aan, het is echter een triest en zorgwekkende ontwikkeling. Want het lijkt steeds erger te worden en vooralsnog lijkt het einde nog niet in zicht, helemaal niet als je ziet dat die sjeiks steeds verder gaan in bedragen...

Als er wel één club de hand in eigen boezem mag steken, is het QPR wel. Ik kan gemakkelijk stellen dat ze de trofee slechtste transferbeleid ooit verdienen. Met pseudo-vedetten geraak je nergens, hopelijk beginnen ze dat daar eindelijk te begrijpen.

Die dikke taarabt moet zich kapot schamen. Veel te dik en ook nog een beetje de Marokkaanse sjeik uithangen?

Volgens mij is meneer Warnock niet echt een manager waar spelers tegenop kijken. Wat mij betreft moet je als manager ook je mannetje kunnen staan en een persoon zijn waar spelers respect voor hebben.

Het enige wat Warnock goed heeft gedaan bij QPR is het vertrouwen geven aan Taarabt wat reslulteerde in 19 goals en 18 assisten als ik het goed heb & promotie natuurlijk.

Zonder Taarabt zou QPR nooit in de premier league hebben gespeeld.br

Technisch zijn er weinig beter dan Taarabt in heel Europa.

Maar zijn mentaliteit doet m iedere keer de das om. Zijn techniek heeft veel weg van Ronaldinho en Neymar, als ie dat met de juiste mentaliteit kon combineren was het Europa's topper geweest.

Haha slechtste transferbeleid die ik ooit gezien heb. Beetje zoals Liverpool maar dan nog erger. Al die wannabevedetten. Niemand die zich echt inzet, enkel cashen. Taarabt kan misschien goed ballen maar met zo'n mentaliteit kom je er nooit. Opnieuw een jaartje Championship om te bezinnen zou geen slecht idee zijn voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren