Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV hengelt verdediger definitief binnen: ‘Heb een heel prettig gevoel’

Laatste update:

VVV-Venlo heeft Damian van Bruggen definitief binnengehaald, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. De 22-jarige verdediger was afgelopen seizoen gehuurd van PSV, maar zijn contract in Eindhoven liep af en werd niet verlengd. Van Bruggen ondertekent bij VVV een tweejarige verbintenis, met een optie voor nog een seizoen.

Van Bruggen speelde afgelopen seizoen 29 wedstrijden voor VVV, waarin hij tot 3 doelpunten kwam. De Limburgers lieten al in een vroeg stadium weten dat ze de samenwerking met de verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, wilden continueren. “Daar sprak al meteen veel vertrouwen uit. En ik heb zelf ook een heel prettig gevoel bij deze club en deze spelersgroep”, aldus Van Bruggen, die eerder in de jeugdopleiding van Ajax en Almere City speelde.

“Bovendien had ik wel behoefte aan een stukje vastigheid, dus ik ben dik tevreden met mijn nieuwe contract bij VVV-Venlo”, stelt de verdediger. Ook Stan Valckx, manager voetbalzaken bij VVV, is blij met de definitieve komst van Van Bruggen. “Damian heeft het afgelopen seizoen laten zien een geweldige aanwinst voor ons te zijn. We zijn dan ook blij dat we hem voor meerdere seizoenen vast hebben kunnen leggen.”

Goede zet van VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sowieso nooit begrepen waarom PSV hem overnam van Ajax

28 mei 2018 om 15:53

Omdat je elke vrijdag minstens 14 jongens wil hebben bij Jong PSV. Ajax wilde hem ook graag behouden, hè.

28 mei 2018 om 15:55

Dan schuif je toch een jongen van een lager team gewoon door?

28 mei 2018 om 15:58

Daar moet wel iemand baat bij hebben. Je kijkt toch gewoon wat het beste is per individu. Als je dan nog een gaatje hebt bij Jong PSV haal je een transfervrije speler.

Voor VVV echt een topper. Win=win voor alle partijen.

Hele bruikbare speler voor vvv. Goede zet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren