Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot grijpt in na moeizame derby en wijzigt Feyenoord op twee plaatsen

Laatste update:

De opstelling van Feyenoord voor het duel met Almere City FC is bekend. Trainer Arne Slot heeft een basisplaats in huis voor aanvoerder Gernot Trauner, die weer fit genoeg is om aan de aftrap te staan. Thomas Beelen verhuist daardoor naar de bank. Basisdebutant Yankuba Minteh vervangt Alireza Jahanbakhsh voorin. Nieuwelingen Ondrej Lingr en Luka Ivanusec zijn er nog niet bij. De wedstrijd begint om 14:30 uur en is te zien op ESPN 2.

Timon Wellenreuther vervangt de geblesseerde Justin Bijlow andermaal onder de lat. De Duitse goalie ziet een viermansdefensie voor zich staan, bestaande uit Lutsharel Geertruida, Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Ramiz Zerrouki zit net als vorige week tegen Sparta Rotterdam (2-2) op de bank. Mats Wieffer, Quinten Timber en nummer 10 Calvin Stengs vormen het middenveld. Spits Santiago Giménez wordt geflankeerd door Minteh (rechts) en Igor Paixão (links). Jahanbakhsh, vorige week nog basisspeler tegen Sparta, zit op de bank.

Feyenoord kondigde deze week de langverwachte komst van Ivanusec aan. De Kroaat is echter nog niet speelgerechtigd, terwijl mede-aanwinst Lingr kampt met een lichte blessure. Daarnaast ontbreekt Bart Nieuwkoop nog wegens een schorsing. Feyenoord is het seizoen allesbehalve voortvarend begonnen. “Dat wij na twee wedstrijden op twee punten zouden staan, is uiteraard niet wat ik had verwacht”, liet Slot weten op de persconferentie. “Maar ik blijf vooral analyseren wat we wel en niet goed doen.” Slot hoopt dan ook op flinke verbetering. “Mocht het zondag onverhoopt toch wat minder gaan, dan hoop ik dat onze supporters de jongens toch het voordeel van de twijfel geven. En dat ze hen blijven steunen.”

Almere wacht na twee speelrondes nog op zijn eerste punt ooit in de Eredivisie. De promovendus verloor van zowel FC Twente (1-4) als Fortuna Sittard (2-1). Trainer Alex Pastoor kreeg deze week wel een meevaller, daar Kornelius Hansen voor het eerst sinds april weer in de selectie zit als reservespeler. De Noorse aanvaller raakte in het duel met PEC Zwolle zwaar geblesseerd aan zijn schouder en speelde sindsdien geen minuut voor de club. Daarnaast keert ook Damian van Bruggen terug. De aanvoerder pakte rood tegen FC Twente en moest dus het duel met Fortuna missen. De van Lorient gehuurde buitenspeler Yoann Cathline kan bovendien debuteren als wisselspeler. De geblesseerden Faiz Mattoir, Jaden Pinas en Milan Corryn ontbreken.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão.

Opstelling Almere City: Bakker; Akujobi, Van Bruggen, Barbet, Floranus; Peña, Duijvestijn, Koopmeiners; Van la Parra, Robinet, Limbombe.

Feyenoord - Almere City:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord heeft een best leuke eerste 11. Zolang je maar de aankopen van PEC, zerouki & stengs er buiten houd! Waarschijnlijk tegen Almere city kan stengs het wel laten zien maar in de champions league of tegen middenmoters heb je er weinig aan!

Kan het me niet voorstellen dat Feyenoord dit niet gaat winnen, maar mochten ze niet winnen hebben ze meteen al een kleine crisis te pakken

27 augustus 2023 om 14:35

Dit zullen ze toch wel winnen? Beste ploeg hoor je overal al weken lang, top aankopen.
Ik verwacht zeker een 3 of 4-0

Jammer had tegen deze tegenstander graag Ueda achter de spits gezien. Maargoed desondanks moet je hier gewoon winnen en de eerste 3 punter binnenhalen

27 augustus 2023 om 13:31

Op basis waarvan zou Ueda op 10 kunnen spelen? Wat is toch tegenwoordig die iedereen denkt dat elke speler maar op 10 kan spelen?

27 augustus 2023 om 13:37

Op basis van zijn invalbeurt tegen Sparta.

27 augustus 2023 om 13:44

Ueda heeft zelf in een interview aangegeven ook op 10 uit de voeten te kunnen. Dus op basis daarvan.

27 augustus 2023 om 13:46

Op basis van een wedstrijd waar ze op een gegeven moment 2 2 6 gingen spelen, liet hij zien dat hij op 10 kan spelen?

27 augustus 2023 om 13:46

Bergwijn zegt ook dat ie op 10 kan, alleen lijkt het dan nergens op.. Ueda is een spits die af en toe uit nood wellicht eens erachter heeft gestaan

27 augustus 2023 om 13:51

Dat is Bergwijn. Dit is Ueda. Niet relevant dus. Het woordje "wellicht" doet mij denken dat je het niet zeker weet en dus zomaar wat roept. Hij is een spits, feit. Maar het is niet dat het uit nood is dat hij daar kan spelen.

27 augustus 2023 om 14:27

Als ik trainer van Feyenoord zou zijn dan zou ik Ueda niet als 10 opstellen, zeker niet vanaf het begin want het is gewoon een spits.. Stengs is toch ook geen 10? Dat hebben we de laatste weken duidelijk gezien, Timber is toch ook geen 10? Niet iedereen die er wel eens gestaan heeft is gelijk een 10, Szymanski was een 10, die had specifieke kwaliteiten op die positie

Ik snap niet dat Minteh in de basis begint. Dat is echt een compleet ongeleid projectiel. Verdedigend alles behalve betrouwbaar en aanvallend ziet het er maar onbesuisd uit. Dan lijkt Sauer mij toch een veel betere optie. Die speelt met souplesse, heeft oog voor zijn omgeving en is ook nog eens eigendom van Feyenoord zelf. Veel Feyenoorders zullen het niet met mij eens zijn maar zelfs Jahanbakhsh zie ik voorlopig liever dan Minteh. Verder is de opstelling zoals menig volger dat vooraf waarschijnlijk verwacht had.

27 augustus 2023 om 13:46

Ik snap de keuze voor Minteh ook niet. Echter heeft Slot altijd een voorkeur voor fitte spelers. Vorige week liet hij al doorschemeren dat Sauer nog niet fit genoeg is. Minteh zal het vast allemaal goed doen op de training, waarop zijn keuze is gebaseerd. Maar Sauer gaat deze wedstrijd gewoon weer minuten maken en hopelijk ook weer overtuigend!

27 augustus 2023 om 13:48

Precies dit. Sauer op links en Paixao op rechts. Paixao gaat waarschijnlijk toch naar rechts verhuizen met de komst van Ivanusec. Sowieso vind ik Paixao eigenlijk beter op rechts. Kan vanaf daar een hele goede (vroege) voorzet geven en met meer diepte spelen. Je verliest wel wat van de dreiging naar binnen en zijn schot, maar met Gimenez voor de goal moeten er veel meer (hoge) voorzetten komen.

27 augustus 2023 om 13:52

Wellicht dat die zich deze week echt goed heeft laten zien op de training. Het is ook des Slot om af en toe dit soort spelers de vertrouwen te geven en kijk er dan weer niet gek van op dat hij er minimaal 1 scoort. Aan de andere kant ben ik sws blij als Sauer/Minteh de voorkeur boven Ali krijgen.

27 augustus 2023 om 13:55

Oneens, voor mij is de volgorde voorlopig Paixao, Sauer, Jahanbakhsh, Dilrosun en dan pas Minteh. Verder ben ik benieuwd waar Walemark in de pikorde gaat eindigen als Feyenoord hem niet weet te verhuren.

27 augustus 2023 om 13:59

Dat is voor jou de volgorde. Als Slot op de training ziet dat Minteh bij wijze van 2x zoveel meer brengt dan Ali en Dilrosun, dan snap ik dat je hem de kans geeft. Of wil je echt met droge ogen beweren dat je momenteel liever kijkt naar Dilrosun en Ali hun gezwoeg?

27 augustus 2023 om 14:04

Ik vond Minteh wel een redelijke indruk maken tegen Sparta. Staat voor mij zeker boven Dilrosun, en wellicht ook Ali. Hij is nog wat onbesuisd, maar hij forceert wel wat. Super dreigend tegen Sparta.

27 augustus 2023 om 14:32

Ik persoonlijk liever wel. Maar daarom zei ik hierboven al dat menig Feyenoorder het waarschijnlijk niet met mij eens zal zijn. Ik vind Jahanbakhsh gewoon echt niet zo slecht als menig supporter het doet lijken. Als je zijn statistieken van afgelopen jaar bekijkt dan was het allemaal ook niet zo slecht. Verder vind ik Minteh gewoon een vrij irritante speler om naar te kijken.

27 augustus 2023 om 14:58

Check. Mooie mening. Ik heb hetzelfde met Ali, maar for some reason is die alleen belangrijk als invaller. Als basisspeler tegen mindere spelers kan ik mij zo erg aan hem irriteren. Zou ook te maken hebben met die schoenendozen die vaak nog om zijn schoenen lijken te zitten.

27 augustus 2023 om 14:03

Minteh viel vorige week heel dreigend in, en heeft ook een goede voorbereiding gedraaid waarbij je zowel snelheid als techniek zag. Jij ziet t kennelijk anders dan Slot, die t wel in hem ziet zitten. Sauer is een goed talent, maar fysiek minder ver dan Minteh. Bovendien willen supporters altijd het nieuwste talent zien, en als die dan eenmaal een paar potjes speelt moet ie er weer uit. Zo oud als de weg naar Rome.

27 augustus 2023 om 14:37

Dan hebben jij en ik een andere voorbereiding gezien. Ik vond Minteh eigenlijk helemaal niet zo goed spelen. Hetgeen ik mij bij hem vooral herinner is de tegengoal die hij veroorzaakte tegen hoffenheim. Hij dacht even halverwege de eigen helft te kunnen gaan pingelen. Vervolgens deed hij nogmaals hetzelfde en scoorde Hoffenheim bijna weer.

27 augustus 2023 om 14:17

Ik vond Minteh best goed vorige week. En dat ie niet goed meeverdedigt mag tegen Almere thuis toch geen probleem zijn? Aam de andere kant, er zal vast weinig ruimte zijn en dan heb je ook weinig aan z'n snelheid.

Misschien dat dit het zetje voor Alireza is wat hij nodig heeft

27 augustus 2023 om 14:15

Minteh is een beetje onbesuisd, maar hield wel direct 2 man bezig tegen Sparta. Die kan je niet 1 op 1 verdedigen. Hopelijk renderen andere spelers zoals Santi daardoor beter.

Ben benieuwd naar Minteh. Zal wel beter zijn dan Jahanbakhs, neem ik aan. Dit is een must win voor Feyenoord zo vroeg in het seizoen al.

Stengs, Zerrouki, Timber en Beelen, leuk voor een provincieclub, maar niet voor het niveau waar Feyenoord naartoe wilt gaan. Jammer dat we weer een slag gemist hebben.

27 augustus 2023 om 13:36

Als ze niet het niveau voor Feyenoord hebben dan is er sprake van wanbeleid en kapitaalvernietiging in Rotterdam. Slot is daar heilig verklaard, maar je moet hem zich niet met de aankopen laten bemoeien.

27 augustus 2023 om 13:53

Daar is in deze helaas ook sprake van. Slot heeft door zijn prestaties als coach nu teveel credits opgebouwd bij het bestuur. Echter vind ik hem als 'td' een soort slechtere uitvoering van van Geel.

Al wil ik Timber en Beelen voor de lange termijn zeker nog niet afschrijven. Beide komen momenteel eigenlijk nog tekort voor de basis maar hebben wel laten zien ook specifieke kwaliteiten te hebben.

27 augustus 2023 om 13:40

Beelen speelde de eerste wedstrijden beter dan een behoorlijk aantal spelers uit onze randstad club. Het geld dat ze betaald hebben voor hem en vd Belt is vrijwel niks.

27 augustus 2023 om 13:49

Vrijwel niks? 4 miljoen is gewoon een groot bedrag voor een club als Feyenoord. Zeker voor spelers die eigenlijk alleen in de KKD hebben gepresteerd is dit gewoon erg hoog. Beide zijn voorlopig gewoon miskopen geweest. Zeker van Beelen werd verwacht/gehoopt dat hij er direct zou staan. Hij is daarom gehaald als eerste back-up voor Trauner. Voorlopig kan hij het niveau niet aan want in zijn eerste 90 minuten heeft hij 3 grote fouten gemaakt. Dat kan en mag simpelweg niet bij een club die wil strijden om het kampioenschap.

27 augustus 2023 om 13:55

Sparta,Excelsior,ADO,Ajax en tegenwoordig Almere City zijn samen met Feyenoord allemaal in de randstad.

27 augustus 2023 om 14:01

Zullen we even wachten met het bestempelen van spelers als miskopen? We zijn net twee wedstrijden onderweg, geef die jongens even de kans zeg.

27 augustus 2023 om 14:05

@memyselfandi, 3 grote fouten nog wel. Wat ben jij ongelooflijk negatief zeg over spelers die nog amper minuten hebben gemaakt. Heb eens wat vertrouwen in Slot en z'n spelers, dit negatieve gezeik draagt echt helemaal niks bij. Hier had Slot het trouwens ook over in z'n persco, dat zo'n negatieve stemming invloed heeft op de spelers in t veld.

27 augustus 2023 om 14:34

3 grote fouten ja. Tegen Fortuna liet hij zich simpel uitkappend door Gladon. Hij viel daarbij op zijn kont en Gladon kon vrij uithalen. Ook bij de zwakke terugspeelbal van Geertruida anticipeerde hij slecht. Afgelopen week stond hij op een meter te dekken daardoor Sparta de 1-0 maakte. Dat zijn gewoon 3 grote fouten in 90 minuten tijd.

27 augustus 2023 om 14:57

En hoeveel fouten zijn er gemaakt door de toppers van je club dan? Beelen was een van de weinigen die nog iets liet zien de eerste wedstrijden en speelde best sterk voor iemand die op het eerst meespeelde bij Feyenoord. 3.5 m voor deze 2 spelers is schandalig weinig .

27 augustus 2023 om 13:40

Jij bent snel met je oordeel. Het draait nog niet bij Feyenoord, maar op deze manier had Wieffer vorig seizien ook in Augustus al afgeschreven kunnen worden. En Santi. En Paixao.

27 augustus 2023 om 13:56

Beelen heeft echt laten zien dat hij vanaf volgend seizoen de nieuwe rcv kan worden. Stengs en Zerrouki ga je echt nodig hebben voor dit seizoen. Er waren tijden dat onze wisselspelers/basisspelers een Diemers/Linssen/Narsingh waren, dus dat we nu Zerrouki wissel kunnen zetten en Stengs kunnen uitproberen zegt juist heel erg veel over de progressie van Feyenoord.

27 augustus 2023 om 13:59

Beelen is gewoon de opvolger van Trauner maat, die speelt gewoon goed. Ja, hij was bij een foutje betrokken bij die 1-0 van Sparta, maar tegen Fortuna redt hij de meubelen.

Gewoon een kanjer in wording als hij dit door trekt.

27 augustus 2023 om 14:39

Beelen is een prima aankoop. Jonge talentvolle verdediger die zich rustig kan ontwikkelen

Begrijpelijke wissels. Verwacht een dikke overwinning van Feyenoord. Voor Almere is spelen in de Kuip best indrukwekkend. Denk niet dat die daar al mee om kunnen gaan.

"grijpt in" nog wel. Alsof Beelen zou beginnen zodra Trauner fit is . Daar zit toch wel een behoorlijk verschil in kwa niveau.

Logische wijzigingen. Jahanbaks en dilrosun mogen wel weg.

Heel jammer dat Ivanusec nog niet speelgerechtigd is, en Lingr nog een lichte blessure heeft. Dat had een flinke slok op de borrel gescheeld. Nog een keertje naar dit flegmatische middenveld kijken dan maar... Een echte CAM en Stengs op de bank scheelt zo veel. Hopelijk kan Timber dezelfde inzet blijven tonen als tegen Sparta, dan zou hij eindelijk het niveau (voor de Eredivisie weliswaar) aan kunnen. Zolang hij op CM opgesteld wordt.

Nu de druk er volledig op staat gaat het mis bij Feyenoord.

Vorig seizoen was het allemaal leuk en gezellig en alles viel de goede kant op. Maar ook toen had Feyenoord al een matig 11tal.

Nu is het vrijblijvende eraf en zal het zelfs tegen Almere nog een zware wedstrijd worden.

We gaan het zien, toch een interessant potje vandaag.

Hahaha tuurlijk! Een matig elftal.. gewoon kampioen geworden hè!
En lastig potje vandaag, lijkt me niet.
Eenvoudige 4-0

Sterke verdediging en keeper is ook zeer prima. Voor de rest is het vrij matig, maar lijkt mij dat Feyenoord wel van Almere kan winnen met dit stel. Die kroatische nr 10/linksbuiten is hard nodig.

Zerrouki. de man van 8 miljoen, begint opnieuw op de bank. Lijkt een totaal overbodige aankoop als je al een international (wieffer) op die positie in huis hebt. Zonde van het geld en sneu voor Zerrouki die beter verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren