Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Damian van Bruggen verlaat Nederland via Amsterdam, Eindhoven en Venlo

Laatste update:

Damian van Bruggen vervolgt zijn loopbaan in Kroatië bij NK Inter Zapresic, zo meldt zijn club VVV-Venlo via de officiële kanalen. De 23-jarige centrumverdediger gaat werken met Zeljko Petrovic, die hoofdtrainer is van de club die achtste staat op het hoogste Kroatische niveau. Van Bruggen heeft een contract tot medio 2021 getekend.

Van Bruggen speelt sinds de zomer van 2017 bij VVV, dat hem het eerste seizoen nog huurde van PSV. De mandekker kwam in tweeënhalf jaar tot twee Eredivisie-doelpunten, waarvan de fraaie volley waarmee hij voor de gelijkmaker tegen Feyenoord (1-1) zorgde in 2017 de meest memorabele is. Al gedurende vorig seizoen raakte Van Bruggen zijn basisplaats in Venlo kwijt en in de huidige jaargang kwam hij slechts tot vier Eredivisie-optredens.

De geboren Utrechter doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar wist in Amsterdam nooit door te breken. Na twee seizoenen in Jong Ajax besloot Van Bruggen in 2016 naar PSV te vertrekken. Ook in Eindhoven moest de Nederlander zich behelpen met optredens in het Jong-team, waarna na één seizoen een transfervrije overstap naar VVV volgde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toevallig keek ik vandaag in VI jaargids en zag ik hem voorbij komen. Ik vroeg me toen al af wanneer hij zo'n stap zou maken. Talentvol, aanvoerder van Jong Ajax en ook bij Jong psv gespeeld, dus wel een interessant cv. Ik kan me in die tijd nog herinneren dat enkele mensen een beetje bang waren dat hij daar wel zou slagen, maar leek meer een breedte opvulling toen al voor Jong psv. Lijkt een beetje een gevalletje Leon Bergsma

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren