Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Feyenoord-huurling bijna transfervrij: Romano meldt veel interesse

Laatste update:

Reiss Nelson laat Arsenal voorlopig in de wacht wat betreft zijn aflopende contract, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano via Twitter. De verbintenis van de 23-jarige buitenspeler loopt eind juni af in Noord-Londen, maar the Gunners zien Nelson graag langer blijven. De voormalig Feyenoord-huurling wil echter maar één ding: garantie op speeltijd. Daarbij hoeft Nelson niet te klagen over interesse. Een overstap binnen de Premier League lonkt volgens Romano.

Nelson sloot in 2007 aan in de jeugdopleiding van Arsenal en is een echt kind van de club. Toch begeeft de rechtspoot zich nu op een punt in zijn carrière dat hij veel wil spelen om zich verder te ontwikkelen. Volgens Romano kan Nelson zijn carrière vervolgen bij vele Premier League-clubs, terwijl er ook buitenlandse interesse zou zijn. Daily Mail is een stuk specifieker en noemt zelfs één club: Brighton & Hove Albion zou Nelson willen strikken.

Daarnaast zou Nelson volgens journalist Sami Mokbel interesse genieten van clubs uit de Ligue 1, LaLiga en Serie A. Eerder speelde de vleugelflitser al een seizoen op huurbasis in de Bundesliga voor TSG Hoffenheim. Nu zou hij daar een nieuwe competitie aan toe kunnen voegen, aangezien hij door zijn transfervrije status erg aantrekkelijk is. Nelson blijft echter ook met Arsenal in gesprek over een nieuw contract. Voor the Gunners speelde hij tot dusver 63 wedstrijden, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en zeven assists.

Vorig seizoen kwam Nelson op huurbasis uit voor Feyenoord. In Rotterdam-Zuid kende de Londenaar een stroeve start, waarna hij zich uiteindelijk toch verzekerde van een basisplaats. Zo begon Nelson ook aan de aftrap van de verloren Conference League-finale tegen AS Roma (1-0). Door zijn werkethos was de rechtspoot een nuttige kracht voor trainer Arne Slot. Uiteindelijk was Nelson in 32 wedstrijden voor Feyenoord goed voor vier doelpunten en zeven assists.

Moet Feyenoord een poging wagen om Reiss Nelson te strikken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord sla je slag! Speelde de laatste wedstrijd echt meer dan prima, alles beter dan Alireza...

4 mei 2023 om 14:49

Waarom zou hij naar Feyenoord gaan, als hij als home-grown speler veel interesse heeft in de PL (bij ploegen lager dan Arsenal)?

Hij is transfervrij, kan daardoor miljoenen pakken en heel veel salaris.

4 mei 2023 om 14:59

Hangt van het plaatje af, natuurlijk is hij enorm interessant voor Engelse ploegen en is het ook vrijwel onmogelijk om als Feyenoord zijnde daarmee te concurreren. Maar als er één Nederlandse ploeg een streepje voor zou moeten hebben, is het Feyenoord wel. Garantie op speeltijd zal hem echter niet geboden worden met drie competities aankomend jaar waarin Feyenoord er alles aan zal willen doen om Europees te overwinteren (of het nu Europa League is of bij de beste 2 in de poule te eindigen).

4 mei 2023 om 14:59

Wat redenen zijn CL en een gegarandeerde basisplaats. Goed... zijn salaris is natuurlijk niet te betalen voor ons.

4 mei 2023 om 15:10

Martyn7

Weet niet of een jaartje Feyenoord gelijk de club in zijn hart heeft. Bij een Guidetti zag je dat wel. Die was echt een held daar. Ik zie het als echt onmogelijk.

4 mei 2023 om 15:17

@repuiztav

Niet dat jij dat zei, maar toen veel mede-fans van mij riepen om bepaalde versterkingen, toen zag je ook veel Feyenoord zeggen:

ja lekker voor 6 wedstrijden CL maar te komen naar NL. De PL verlaten voor 6 potjes etc.

4 mei 2023 om 15:17

Je vraagt je af waarom hij naar Feyenoord zou gaan. Volgens mij staat er in het artikel dat hij een garantie op speeltijd wil hebben. Dat kan Slot hem wel bieden want hij is beter dan wat er nu rechtsbuiten loopt. Uiteraard moet hij wel leveren. Maar meer dan 30 wedstrijden in de premier league op rechtsbuiten zie ik hem nergens spelen komend seizoen.

4 mei 2023 om 15:21

Ijsmuts

Het is wel mooi om te zien, dat jullie de onrealistische waanideeen hebben overgenomen van ons. Ook opmerkingen zoals die speler van Ajax/psv zou bij ons niet eens spelen.

Succes laat mensen zweven en gevoel dat je de hele wereld aankan.

echt heel leuk om te zien..

4 mei 2023 om 15:50

Haha heb ik ook al paar keer aangegeven hier op VZ, begint dus meer op te vallen 😉. Feyenoorders zijn een beetje de nieuwe Ajacieden geworden, doen precies dat wat ze eerder nog niet konden uitstaan bij Ajacieden haha! Grappig om te zien.

4 mei 2023 om 15:57

Deels met je eens. Enige verschil is Nelson heeft historie gehad met Feyenoord, vandaar dat je makkelijker een link zet. Alleen moet je realistisch zijn, deze man verdient nu al meer dan normale speler van Feyenoord.

4 mei 2023 om 16:09

Ik ben over het algemeen absoluut niet onrealistisch over de mogelijkheden van Feyenoord, maar dit vind ik echt geen hele rare gedachte. We hebben het niet over een bewezen basisspeler in de PL, maar een reservespeler met een geschatte marktwaarde van 7 mln.

Tuurlijk, als de clubs die genoemd worden hem echt willen hebben gaat Feyenoord financieel niet kunnen concurreren, zeker niet op salaris. Echter, omdat hij transfervrij is kan Feyenoord dat wellicht compenseren door hem een stevige tekenbonus te bieden. Stel Feyenoord biedt een tekenbonus van 8 mln en een salaris van 1,5 mln voor een contract van 3-4 jaar met een gelimiteerde transfersom. Dan kan dat best aantrekkelijk zijn. Tuurlijk kunnen de genoemde clubs meer bieden, maar is dat echt zo extreem veel meer? Brighton zit ook weer niet zo extreem hoog in de boom qua salaris. Wellbeck en Mac Allister verdienen ongeveer 3 mln. Feyenoord kan het financieel misschien niet helemaal matchen, maar kan best een eind komen en hij kent de club en kan de CL in. Is het dan echt zo ondenkbaar dat hij voor Feyenoord kiest?

4 mei 2023 om 16:21

@krillin: beetje misplaatste reactie van je. Mijn reactie beschikt ook nergens over een greintje arrogantie. Als er iemand hier is die de plank misslaat ben jij het dit keer wel. In het artikel komt naar voren dat de speler minuten wil maken. En dan kom jij met het salarisargument aanzetten? Dat haal ik onderuit. Bij Feyenoord zou hij minuten kunnen maken. Ik zie hem dat niet structureel in de premier league doen. Kun je me vertellen welk deel van mijn verhaal hier over waanideeen beschikt?

4 mei 2023 om 16:43

Ho ho, er zijn ook zat Feyenoorders zonder waanideeën. Nelson naar Feyenoord gaat no way gebeuren haha. Voor dat salaris hebben ze ook 2/3 andere trouwens.

4 mei 2023 om 16:52

@MrKrillin 6 potjes? Slapen jij! Feyenoord gaat gewoon vol voor overwintering in de CL.

4 mei 2023 om 17:00

@fossen haha ja!

@weef tekengeld van die clubs in PL is veel hoger. Ook een rijkere Ajax kan daar niet mee concurreren.

@ Ijsmuts Niet zo zuur doen. Is toch gewoon leuk. Toen minder ging met Feyenoord, had je ook fans van AZ en later Twente die zonder dollen beweerden dat zij Feyenoord voorbij waren. Dat voor een speler dit geen stap hoger op is.
Is toch super leuk om te zien.

@gluubster haha het ook niet verwacht van jou. EN wat je zegt, voor dat geld kan je betere opties halen met meer doorgroeimogelijkheden. Daar gaat het ook vooral om, spelers beter maken en voor veel geld verkopen.

@jason hoop het voor jullie! Hangt natuurlijk allemaal af in welke pot Feyenoord komt en wie je loot.

4 mei 2023 om 19:03

Net zoals elke deelnemer van de CL, zal Feyenoord ook vol voor overwintering gaan. Echter moeten ze wel wat geluk hebben met de loting en dan nog is de kans klein denk ik.

4 mei 2023 om 15:10

Jij denkt dat Feyenoord een kans maakt als je zoveel andere opties hebt die meer geld betalen?

4 mei 2023 om 15:34

Tuurlijk, strijden om de titel, CL en waarschijnlijk garantie op speeltijd wat hij graag wilt. Waarom maak je dan geen kans??

4 mei 2023 om 16:32

Zoals jullie Ajacieden altijd posten:: "wij kunnen CL bieden. En je speelt toch liever CL dan Pl".

4 mei 2023 om 16:33

Elke topspeler in de Eredivisie kan toch ergens anders wel meer geld verdienen? Van Blind en Tadic die destijds uit de PL kwamen, tot Xavi en Luuk de Jong vanaf Sevilla/PSG etc. Dat lijkt me niet per se een keiharde voorwaarde.

4 mei 2023 om 15:33

Reiss Nelson heeft gewoon veel indruk gemaakt in zijn invalbeurten. Die zal zeker voor zijn kans gaan bij een club in Engeland. Zeg nooit nooit, maar het lijkt mij sterk.

Gewoon doorselecteren. Heeft het echt wel leuk gedaan in de minuten die hij kreeg maar als je wil blijven concurreren met City moet je een kwalitatieve brede selectie hebben.

4 mei 2023 om 14:47

Mwah. Ideale backup. Kent club. Wil bijtekenen.
Idem voor Balogun.

Voor sommige plekken moeten wij geld uitgeven (middenveld 1 a 2), rcv achter Saliba en een rechtsback. Alles extra (voorin een type Toney en/of nog een rechter winger) is extra

4 mei 2023 om 15:01

Wat is ideaal? Hij kent de club en wil voorlopig niet bijtekenen omdat hij een garantie wilt op speeltijd. Ik vind een ideale back up iemand die Saka moeiteloos kan overnemen en waar je amper op achteruit gaat. Zoals Trossard het invult. Dat noem ik ideaal maar goed.

Ja Arteta wilt 2 middenvelders en een rechter cv dat staat wel vast. Maar een goede back up spits en rechtsbuiten is ook nodig. Meer nodig dan een rechtsback waar we al goed zijn voor zien met 2 man. Met het verkopen van Nketiah, Logonga, Tavares, Holding etc krijg je ook al 1 en ander binnen.

4 mei 2023 om 15:50

Een back-up spits is er toch met Balogun straks? Trossard of zelfs Martinelli zouden nog spits kunnen naast Jesus. Ik zou gaan voor een rechtsbuiten talentje omdat niemand buiten Saka daar echt top is, Trossard kan maar is op links toch beter.

Qua middenvelders zou ik gewoon 1 goede halen: Caicedo of Rice. Met Jorginho, Partey, Xhaka, Ödegaard, Fabio Vieira, Elneny heb je dan wel voldoende opties. Zinchenko, Kiwior en White hebben ook wat ervaring op het middenveld.

De verdediging is maar net hoe je het wil zien. White en Tomiyasu zijn eigenlijk tot rechtsback omgeturnde centrale verdedigers. Haal je een rechtsback dan is Tomiyasu back-up centrale verdediger. Haal je een centrale verdediger dan wordt hij back-up rechtsback.

4 mei 2023 om 15:55

Alsof we Holding, Lokonga en Tavares zo maar even kunnen verkopen?

Zeker Holding verdiend een godsvermogen (80K per week) dus zie die niet zo snel weggaan (als er al interesse zou zijn) want zo een contract krijgt ie nergens meer.

Lokonga is nog niet zo heel lang bij Arsebal en heeft (nog) geen indruk weten maken dus wie zou hem willen kopen ( zonder dat Arsenal er verlies op maakt)

Tavares is eenzelfde verhaal: nog bijlage geen indruk kunnen maken dus aan wie wil je hem verkopen?

Het is geen FM he…

4 mei 2023 om 16:22

Balogun wordt misschien ook wel verkocht. Ik zelf zou niet gokken op Balogun als 2de spits maar hem misschien nog verhuren of iets dergelijks. Dan een type Toney halen. Je hebt 2 middenvelders nodig. Partey, Xkaka en Jorginho zijn namelijk al 30+. Vieira is nog niet klaar voor het echte werk. Elneny moet ook afscheid van genomen worden.

Er komt sws een nieuwe centrale verdediger bij. Dus een extra rechtsback lijkt mij dan onnodig want White en Tomi blijven daar staan.

Tavares doet het toch goed bij Marseille? Waarom kan die niet verkocht worden? Zijn vast en zeker wel clubs die interesse hebben in Holding of Lokonga. Al is het maar voor een zacht prijsje. Zoveel spelers die nergens wat van bakken maar toch altijd weer een club vinden. Waarom zou dat niet bij deze spelers zijn?

4 mei 2023 om 16:46

Ik las dat Marseille hem juist terug zal sturen omdat ze niet overtuigd zijn. Misschien wel een andere Franse club die nu interesse heeft, maar of we daar veel op zullen verdienen betwijfel ik. Gelukkig ook maar voor 7mio gehaald, toch?

5 mei 2023 om 10:06

Tavares is heel wisselvallig, maar doet het verder best degelijk bij Marseille. Speelt zowel op de linkerwing als de rechterwing. Hij is defensief niet sterk genoeg, echt een wingback.

Verder gok ik dat Nketiah of Balogun verkocht gaat worden. Ik gok Balogun, gezien Nketiah nummer 14 heeft, het ''goed'' heeft gedaan bij afwezigheid van Jesus en Balogun nu de ''hype'' mee heeft van zijn doelpuntenmoyenne in de Ligue 1.

Balogun is een betere afmaker in mijn ogen, maar ik zou hem graag behouden. Liefst zou ik Balogun verlengen en nog een jaar in de BPL verhuren. De Ligue 1 scoren is toch anders dan in de BPL. Zie bijvoorbeeld een Lacazette. Schoot ze bij Lyon erin, ging naar Arsenal en stagneerde. Schiet ze nu weer erin bij Lyon.

Een RCV komt er sowieso bij. Ik gok op een Guehi. Engels, kent de ligue, voetballend prima en kan bij nood ook LCV. Alleen jammer dat hij relatief ''klein'' is voor een Cb.

Rechtsback zie ik ze wel gaan voor Fresneda, Livramento of Arnau Martinez. Allemaal jong, talentvol en goed, waarbij Livramento Engels is, maar wel weer terugkomt van blessure.

Middenveld hoop ik dat ze voor Caicedo weer gaan. Weergaloze speler vind ik dat. Rice vind ik ook goed, maar is mij toch iets te prijzig wegens zijn England tax... Al zou ik hem ook graag zien. Maar ik zie liever een linksbenige of ietwat meer aanvallendere middenvelder komen nog. Dus Caicedo of Rice en dan voor de positie van Xhaka (niet dat hij weg moet, helemaal niet), een speler zoals Pedro Goncalves (zou ik een ideale speler vinden voor de plek van Xhaka), Lucas Paqueta, Szobozlai, Olmo, Veiga, Mount (liever niet) of Kudus.

Voorin zou ik sowieso wel graag een rechtsbuiten zien. Een Pino, Nico Williams, Diaby of gewoon een ervaren man achter Saka.

Spits zou ik alleen een nieuwe zien als Nketiah vertrekt. Dan wel een ander type. Ivan Toney bijvoorbeeld.

GK: Ramsdale - Turner
RB: White - Tomi - Fresneda/martinez
RCB: Saliba - Guehi - Tomi
LCB: Gabriel - Kiwior - Tomi
LB: Zinchenko - Tierney - Tomi
CVM: Partey - Caicedo - Jorginho - El Neny
RCM: Odegaard - Vieira - Esr
LCM: Goncalves/szobozlai/veiga - Xhaka - ESR
RB: Saka - Pino/williams - Nelson
SP: Jesus - Toney - Balogun
LB: Martinelli - Trossard - Esr/jesus

Snap dat hij wel meer wilt spelen. Laat ook goede dingen zien in dir Arsenal, alleen nog te weinig minuten gekregen in mijn ogen.

Ik hoop, als kind vd club, dat hij blijft en wat meer minuutjes krijgt en een ideale backup blijfr.

Brighton heeft oog voor talent, dus ik zie het hem daar ook wel goed doen

Vond het bij Feyenoord ook geen super speler.
Lekker laten gaan.

Zag toen, en nu nog steeds, weinig in die jongen. Hoog salaris omdat hij uit de Premier League komt. Maar voor een buitenspeler had en heeft hij wel enorm weinig toevoeging aan het Goal en Assist saldo waar hij speelt. Hij is wel pijlsnel!

Goede zet van Brighton om zich te melden voor deze speler. Niet klakkeloos met geld smijten na een goed seizoen, maar spelers binnenhalen die potentieel hebben en niet veel hoeven te kosten. Ook een andere type speler dan ze nu hebben op de flank. Lijkt me voor Nelson ook een prima stap met kans op aardig wat speeltijd.

Arsenal wilt volgens geruchten ook Smith Rowe verkopen. Patino en Balogun willen beiden niet meer wachten op hun kansen. Vind het zonde dat Arsenal naar die kant is gegaan.
Wat is er mis om die jongens bij de selectie toe te voegen komend seizoen? En garantie geven op speeltijd.
Jeugdspelers worden ongeduldig of de club geeft signalen af dat ze beter elders kunnen kijken.

4 mei 2023 om 16:00

Arsenal wil weer een topclub worden. Dit zijn leuke talenten maar zullen geen wereldspelers worden. Juist voor te lange tijd heeft Arsenal gedacht met middelmatige spelers het wel te redden. Met alle gevolgen van dien. Ik ben blij dat ze wakker zijn.

4 mei 2023 om 16:36

Is te makkelijk om te zeggen dat ze geen wereldspelers worden. Met zulke gedachtes had Saka nooit zijn kansen kunnen krijgen en was hij hooguit een b speler op linksback positie.
De jeugdopleiding van Arsenal heeft goede talenten de laatste jaren en we hebben te maken met een goede lichting waar we iets meer voor mogen doen. Balogun en Patino hebben zeer succesvolle huurperiodes achter de rug . Ze morren een beetje en mogen meteen verkocht worden.

4 mei 2023 om 16:44

We moeten ook niet gaan denken dat alles wat uit Hale End komt het niveau van Saka kan gaan aantikken. Saka is imo generational.

4 mei 2023 om 19:13

Niet alles is niveau Saka inderdaad Samcro, maar het is ook niet alsof het allemaal matige talenten zijn he..

Nketiah krijgt mega veel kansen, maar laat het juist vaak afweten. Balogun laat nu een volledig seizoen in Ligue 1 zien dat hij mooie stappen zet en presteert constant. Waarom zou hij dan niet bij ons kunnen blijven? Dat hij mogelijk volgens de geruchten weg wil, heeft ook te maken met dat Nketiah al heel vaak gewoon veel meer kansen heeft gekregen om te spelen.

Waarom zouden wij in hemelsnaam Smith-Rowe verkopen? Geweldig talent die dit seizoen gewoon door blessures er niet aan toe komt. Zijn we allemaal simpelweg weer vergeten dat Smith-Rowe vorig seizoen topscorer was samen met Saka? En dat in veel minder wedstrijden en minuten? Heeft gewoon best wat kwaliteiten die andere spelers in de selectie niet hebben. Voor zulke spelers moet je een visie hebben. Heeft bijvoorbeeld alles om de positie van Xhaka zich eigen te kunnen maken, mits hij daarop getraind gaat worden. Ik kan mij ook niet voorstellen dat Arteta hem wil laten gaan overigens. Geloof die geruchten niet.

Patino moet je ook gewoon een kans gunnen. Dat morren zijn geruchten. Je moet afscheid nemen van spelers als Elneny en Lokonga en daarvoor in de plaats kansen gunnen aan iemand als Patino. Of hem nog 1 jaar verhuren aan bijvoorbeeld een Palace.

Persoonlijk vind ik op basis van dit seizoen bijvoorbeeld Fabio Vieira ook echt een matige aankoop. Die is absoluut nog niet klaar voor de PL. Lichtgewicht. Maar die krijgt wel meer kansen dan Smith-Rowe bijvoorbeeld dit seizoen (ook in de periode dat Smith-Rowe fit is). Dat vind ik persoonlijk niet terecht, aangezien Fabio Vieira alleen in de EL leuk heeft gespeeld. In de PL keertje 1 prima goal, maar ook een hoop matige invalbeurten en tegen West Ham een super zwakke wedstrijd waar hij compleet werd overtroefd.

5 mei 2023 om 09:25

Jackie, dat is weer de andere kant op redeneren en heb ik ook nooit gezegd. Wel dat Saka het grootste talent is/was en er niet snel meer 1 zoals hij komt, misschien dat Skelly die kant op kan gaan... Vergeet niet dat Nelson een grotere toekomst toegedicht werd dan Saka toen hij uit Hale End kwam. Dat was samen met Sancho Engelands next best thing.

Nketiah heeft het dit seizoen ook gewoon prima gedaan toen hij mocht spelen, laten we daar gewoon eerlijk over zijn. Flo wilde gametime, meer dan Eddie kreeg, en die konden we niet garanderen. Hij doet het goed in Frankrijk en zou juist meer naar Saliba moeten kijken die ook in Frankrijk een stap hogerop maakte voordat hij terug kwam. Als hij het wil maken bij Arsenal heeft hij zich gewoon te schikken naar de leiding, als hij voor zijn kansen wil gaan ergens anders zal hij denk ik niet tegengehouden worden. Patino zelfde verhaal, nog niet klaar voor het echte werk, maar zeker talentvol genoeg om het te kunnen halen.

Zou jammer zijn als ze niet willen blijven, maar dan heeft de club daar wel genoeg voor gedaan imo.

Vieira (en Lokonga) zijn idd niet uit de verf gekomen, ook Tavares niet.

ESR is simpelweg niet fit genoeg om veel te spelen denk ik, het is niet dat zijn kansen naar Vieira gaan omdat ze daar meer in zien. Kan ik me niet voorstellen althans, je wilt altijd de beste spelers op het veld hebben.

5 mei 2023 om 14:09

Samcro, dat klopt. Bedoelde het ook niet zo. Ging mij meer om dat je het hieronder en hierboven erover hebt dat het niet zo heel erg is als deze spelers weggaan ten behoeve van aankopen. Daar was ik het simpelweg niet in elk geval mee eens.

Wat betreft Nketiah ben ik het ten dele met je eens. Hij heeft het ''goed'' gedaan voor een korte periode inderdaad. Maar hij heeft telkens aangetoond dat hij niet een volgende stap kan zetten. Vorig seizoen en ook dit seizoen wederom. Paar wedstrijden sterk en dan kakt het compleet in en scoort hij ook niet meer. Als je dan kijkt naar zijn bijdrage, dan vind ik dat overall gezien gewoon niet goed genoeg. Zo ben je mede dankzij het ontzettend veel kansen missen van Nketiah top 4 misgelopen. Dit jaar heb je ook wedstrijden erg veel moeite gehad in wedstrijden omdat Nketiah na een korte reeks goede wedstrijden geen bal meer erin schoot. En had het ook een negatieve invloed op Martinelli bijvoorbeeld. Het zegt in mijn optiek genoeg dat Trossard het beter deed in de spits, terwijl hij geen spits is.

Over die minuten die Balogun wou was ik niet zo geheel op de hoogte. Ik kan mij ook niet voorstellen dat hij ''meer'' minuten eiste eigenlijk, maar zelf dan. Het blijft een feit dat Balogun in dezelfde periode echt een heel stuk minder minuten heeft gekregen dan Nketiah. Sterker nog, ik heb altijd het idee gehad dat Balogun zich ''meer'' diende te bewijzen dan Nketiah. Balogun mocht 1 wedstrijd op de flank spelen, wat gewoon niet zijn positie is, en 1 wedstrijd in de spits. Daarna was het klaar.

Persoonlijk denk ik dat zowel Balogun als Patino zich uiteindelijk ook wel gaan schikken in de wensen van de leiding. Nog 1 jaar verhuren zou zeker niet slecht zijn. Patino bij een voetballende ploeg in de PL bijvoorbeeld. Balogun nog een jaar bij een betere ploeg in de Ligue 1 of een ploeg in de PL. Zou ik wel toejuichen. Ik zie in ieder geval dit soort talenten niet graag vertrekken!

Wat betreft Smith-Rowe: hij zal vast niet fit genoeg zijn inderdaad. De blessures dit jaar spelen hem gewoon parten. Echter, hij wordt ook niet in de gelegenheid gesteld überhaupt ritme op te doen. Zelfs al ben je niet fit, dan zou je zeker nog wel 10 minuten kunnen invallen bijvoorbeeld. Ik snap wat je zegt over dat je natuurlijk de beste spelers op het veld wil hebben en het dus gek zou zijn dat andere spelers de voorkeur krijgen. Maar toch zie je dat soms wel bij ons heb ik het idee.

Bij ons kijken ze natuurlijk veel naar bepaalde profielen van spelers. En daar zit ook een deel bij dat het iets te ver gaat of dat het in mijn bescheiden optiek niet helemaal klopt of dat je met een paar kleine aanpassingen het wel werkend kan maken. Ze zijn Vieira als alternatief voor Xhaka bijvoorbeeld. Dat heb jij ook al eens zegt dat het optie zou zijn als hij zich ontwikkeld. Dat zie ik dus totaal niet. Vieira mist gewoon teveel fysiek daarvoor (snelheid, kracht en loopvermogen). Maar toch krijgt hij minuten op zo'n positie. Dat is een beetje wat ik bedoel met dat ik het soms niet helemaal eerlijk/terecht vindt. Vieira heeft het niet laten zien in de minuten die hij krijgt, maar krijgt wel meer kansen dan Smith-Rowe die wel wat ''money in the bank'' heeft wat betreft prestaties. Smith-Rowe in de Xhaka rol heeft Arteta 1x geprobeerd en dat liep helemaal goed (wel goede momenten, maar overall onvoldoende, precies zoals Vieira het vaak doet). Maar daarna was het ook direct klaar en is het nooit meer geprobeerd.

Die verhoudingen vind ik dus net niet kloppen en dat vind ik zonde van leuke tot erg goede talenten uit de eigen jeugd. Smith-Rowe vind ik qua kwaliteiten bijvoorbeeld echt een groot talent. Bovendien heeft hij het al laten zien op PL niveau. Dan hoor je in mijn optiek meer minuten te krijgen boven spelers die het nog niet hebben laten zien op PL niveau, zeker bij invalbeurten van 10-15-20 minuten.

4 mei 2023 om 16:05

Het is idd jammer als zulke spelers weg gaan, maar het is belangrijker wat wij er voor terug halen. Patino kan heel goed worden, maar als wij deze zomer Rice en/of Caicedo erbij halen snap ik best dat hij ergens anders voor zijn kans wil gaan. Balogun net zo. Dan moet je als club ze ook niet in de weg zitten en ze die stappen gunnen, anders laten ze hun contract aflopen en verdien je er sws niets meer aan.

We kunnen wel roepen, verkoop dan Nketiah en laat Flo 1e backup zijn, maar als Flo niet wil houdt het toch op? Je kunt ze wel bij de selectie halen, maar als die jongens enkel bij willen tekenen als ze minimaal 10-15 wedstrijden basis mogen staan (ik roep maar wat) dan snap ik ook wel dat de club zegt helaas pindakaas, dat kunnen we niet beloven.

4 mei 2023 om 16:39

We hadden ze eigenlijk langer contracten moeten geven voordat ze verhuurd werden. Balogun en Patino stonden te boek als grote talenten voor hun verhuurperiodes. Omari Hutchinson voor een appel en ei is ook te snel vertrokken.
Nu is er een kans dat Nwaneri ook vertrekt.

Ik vind dat Arsenal te snel wilt groeien. Stel onze aankopen werkt niet op een of andere manier dan hebben we geen jeugd meer om op te vallen. In 2019 en of 2020 met Saka, Smith Rowe, Nketiah zijn we deels gered.

4 mei 2023 om 16:44

Vind ik niet, er is een duidelijk project opgesteld en daar moet iedereen in mee. Het kan alleen werken als alle neuzen dezelfde kant op staan.

Hutch is sws te snel vertrokken en dan ook nog naar de slechtst denkbare plek.

Ze staan nog steeds te boek als grote talenten en Arsenal zal ze ongetwijfeld willen behouden om verder te ontwikkelen, maar zij denken er volgens de geruchten anders over. Misschien willen zij wel te snel groeien of denken ze al meer gegroeid te zijn dan ze daadwerkelijk zijn..

4 mei 2023 om 17:17

Balogun zou ik inderdaad wel houden. Ipv Eddy, die heeft uiteindelijk ook niet het gewenste niveau. Wel goed gedaan tijdens de absentie van Jesus. Verkopen voor een leuk bedrag en graag een ander type spits erbij, meer kracht met neusje voor doelpunten. Wie o wie?

5 mei 2023 om 10:09

Volgens meerder Blackpool fora is Patino voetballend goed, maar qua fysiek en vooral qua snelheid echt dramatisch. Zeker de snelheid, ze vinden hem nog trager dan een Jorginho. Wat moet die dan op het middenveld bij Arsenal? Lekker laten gaan.

Enige wat Arsenal minder doet met jeugdproducten is de sale ervan. Zo'n Maitlind Niles moet je op zijn prime verkopen aan een Wolves of wat dan ook. Nu loopt hij transfervrij weg. Idem dito voor Patino geloof ik...

Balogun snap ik. Schiet ze nu erin in de zwakkere Ligue1, maar wilt speeltijd.

Nketiah is een mwah speler, die heb ik het liefst niet meer bij Arsenal. Zeker niet als dat een vertrek van Balogun betekend. Die vind ik gewoonweg beter dan Eddie...

Liefst zie ik gewoon Jesus, Balogun & Toney voorin bij Arsenal (mits Toney niet geschorst gaat worden). Dan heb je 3 types. Jesus de voetballende en uitzakkende. Balogun is een echte striker in mijn ogen met doelpunten en Toney is de wat meer ''aanspeelpunt'', maar heeft ook aangetoond veel te kunnen scoren!

5 mei 2023 om 14:18

@glennn

Het is ook wel de periode waar nu over wordt gesproken bij Blackpool heb ik het idee. Het eerste halfjaar (give or take) bij Blackpool hoorde je daar nauwelijks wat over en werd Patino terecht geprezen. Ik heb het idee dat hij nu ''ingekakt'' en het dus nog niet een volledig seizoen aan kan op constant niveau. Dat is ook niet gek, hij is nog jong. Ik zou hem dus absoluut niet laten gaan en nog 1 jaar verhuren. Hij heeft echt wel potentie. Zijn snelheidsgebrek heb ik niet echt gezien in de wedstrijden die ik van hem heb meegepakt (zo'n 10 potjes). Zeker niet trager dan Jorginho. Dat is vooral ''overdreven fanspraak'' heb ik het gevoel.

Verkopen is Arsenal inderdaad slecht in. Maar dat heeft in mijn optiek ook te maken met dat er soms wordt ingezet op de verkeerde talenten. Maitland-Niles had een goede periode, maar is altijd vlees nog vis geweest. Na die goede periode wilde Wolves of Palace volgens mij best flink voor hem betalen volgens de geruchten. Toen wilden we hem niet laten gaan uit angst een gebrek aan squad players te hebben. Dat moet je dan niet doen in mijn optiek. Nketiah idem. Goed geld voor geboden volgens de geruchten, maar we hadden weinig opties. Dus maar verlengen, shirt nummer 14 (vond ik zeer overdreven) en veel speeltijd geven.

Verder volledig eens met jouw laatste alinea. Dat is ook wat ik graag zou zien. Ik zou er ook vrede mee hebben als Balogun nog akkoord gaat met 1 jaar verhuur zodat hij nog 1 jaar volledig kan spelen (moet wel de juiste club gekozen worden, net zoals met Saliba een beetje toen). Idem zou ik dat ook prefereren voor Patino. Nog 1 jaar volle bak speeltijd. Liefst op PL niveau natuurlijk (brighton zou in mijn optiek goed passen bij spelers voor ons, of Leeds als ze erin blijven).

Voor spelers als Nwaneri (en vorig jaar ook Hutchinson) vind ik het terecht als Arsenal ze laat gaan. Die hebben/hadden namelijk geen recht van klagen. Nwaneri heeft zelfs zijn debuut al mogen maken, maar is absoluut nog niet op een leeftijd/klaar voor meer minuten. Die zou gewoon akkoord moeten gaan met een verhuur bijvoorbeeld. Hutchinson naar Chelsea was ook gewoon dom van hem. Dat is puur voor het geld geweest, aangezien ik het mij niet voor kan stellen dat hij daadwerkelijk dacht meer minuten te kunnen maken daar.

Lastig lastig lastig. We zijn zijn moment tegen Bournemouth niet vergeten maar helaas kun je een speler over een heel seizoen niet beoordelen over een handvol acties of doelpunten. Hij heeft ook pech dat hij Martinelli en Saka voor hem heeft dus dat hij wekelijks basis staat is eigenlijk uitgesloten. Ik vind hem ook niet constant genoeg voor wekelijk basis. De afgelopen wedstrijden viel die goed in en heeft die vooral tegen City meer laten zien dan Saka en Martinelli in de minuten die zei op het veld stonden.
Alleen gun ik Nelson ook een mooie carriere en hii verdient het ook om wekelijks bij een club te schitteren. Als back up prima alleen zal die daar zelf niet gelukkig mee zijn dus als hij weggaat dan zou ik een hengeltje uitgooien naar Serge Gnabry die al eens heeft gehint naar een terugkeer naar Arsenal en denk ik wat betreft niveau ook 1 op 1 Saka kan vervangen zodat Saka ook zijn rust krijgt. Volgend jaat met Cl erbij zul je echt spelers moeten rouleren anders is het halverwege seizoen alweer klaar precies het probleem wat nu ook weer is bij Saka 1ste seizoenshelft alles gegeven maar omdat hij geen back up achter zich heeft moest hij alles spelen en dat zie je ook op dit moment aan zijn dribbels en acties het lukt allemaal niet meer echt en het kost hem veel meer moeite om die actie te maken dan in het begin van het seizoen.
Dus lekker Serge Gnabry contacteren dan heb je beide flanken opzich 1 op 1 bezet.

4 mei 2023 om 16:08

Ik zie ze Gnabry niet meer halen, die loopt al tegen de 30. Ervaring is leuk, maar belangrijker op andere posities, op de flank heb je vers bloed nodig, iemand die er vol voor wil gaan. Dat is Gnabry imo niet meer.

4 mei 2023 om 16:39

Nieuw artikel zegt dat Gnabry 27 is. Toch een ideale ervaren jongen naar mijn mening. Maar ik begrijp dat ze groot fan zijn van die rechtsbuiten van Leverkusen of Eintracht.

4 mei 2023 om 16:41

Ik lees het nu ook net ja. Ben benieuwd of ze voor hem willen gaan. Diaby wordt nu ook vaak genoemd idd.

4 mei 2023 om 17:22

Wanneer wordt het contract van Saka nou verlengd?. In januari gaf ik aan dat het wel erg lang duurde (zorgelijk?) maar je zei met dat het slechts nog een formaliteit zou zijn. Als het om geld gaat, is bijna ieder mens gevoelig. Als City hem het dubbele biedt dan moet ik het nog zien

4 mei 2023 om 17:22

Trossard heeft dezelfde leeftijd toch terwijl Gnabry veel meer bereikt heeft dan Trossard dus als de optie zich voordoet en (ik las zojuist dat Munchen hem weg wil doen) zou ik zowieso Gnabry halen. Je kunt wel jong talent achter Saka zetten maar je hebt toch echt wel iemand nodig die er meteen staat hoor. We hebben die Marquinos ook gehaald die heeft 1 wedstrijd mogen spelen in de Europa League en een paar invalbeurtjes in de beker dus daar heb je echt niks aan als een Saka uitvalt en je moet de week erop tegen een City of een CL wedstrijd tegen Inter en je moet dan met een potencieel talent gaan spelen die het allemaal nog moet waar maken of je kunt een speler als Gnabry opstellen nou ik weet wel.wat ik zou kiezen.
Dat is ook het hele probleem bij Arsenal dat het verschil tussen de basis en de bank te groot is. City haalt Grealish eraf en zet Foden er neer.
City haalt Mahrez eraf en zet Bernardo Silva er neer.

4 mei 2023 om 17:27

Als Saka naar City word gehaald dat zou de groots Hijaak zijn van de afgelopen 20jaar. Dat zou geen messteek in de rug zijn maar een onthoofding.
Ik ga er niet vanuit maarja bij City spelen wel een aantal spelers waar Saka volgens mij best goed mee is bij de Nationale ploeg.
Maar ik geloof zelf niet dat Saka die stap nu maakt misschien als hij over 2 a 3 jaar nog steeds geen titel gewonnen heeft wordt die kans natuurlijk wel groter

5 mei 2023 om 09:19

Formaliteiten nog Broma, maak je geen zorgen.

5 mei 2023 om 10:10

Gnabry zou ik ideaal vinden. Houd van Arsenal en wilde eigenlijk nog wel eens terug...

Als je dan voorin gewoon Martinelli - Trossard hebt, Jesus - Balogun (en ik blijf altijd hopen op Toney) en op rechts Saka - Gnabry en eventueel Nelson! Ideaal !

5 mei 2023 om 11:07

Ik weet het niet, Gnabry heeft een heel goed seizoen gehad bij Bayern en daarna maar zozo volgens mij. Wel een jongen met verleden bij de club en liefde voor de club dus kan goed uitpakken als hij zich volledig in wil zetten.

Toney was al voor de geruchten rond Vlahovic mijn gedroomde versterking. Toen was ie nog relatief goedkoop op te halen, nu willen ze zowat het dubbele voor hem hebben. Zie ik niet snel meer gebeuren, zal wel naar Utd gaan als Kane niet lukt, maar zou hem idd nog steeds graag zien komen....al blijft die zaak boven zijn hoofd hangen. Maar dat hebben wij met Partey ook.

5 mei 2023 om 14:44

Gnabry is een beetje dubbelop Samcro. Hij heeft wel meer dan 1 heel seizoen goed gedraaid bij Bayern overigens. En voor Bayern was hij natuurlijk ook heel sterk bij Hoffenheim en Bremen. Gnabry zijn mindere prestaties zijn vooral vanaf dat Nagelsmann er zat. Daarvoor gewoon erg sterk, met name qua statistieken. Toch een erg doelgerichte speler die zowel met links- als rechts goed kan schieten en ook goed oog heeft voor medespelers.

Sterker nog, ik heb het even nagezocht, zijn stats zijn gewoon elk jaar helemaal niet slecht. Als je het gewoon van nu terugkijkt tot aan Bremen en dan alleen even de BL bekijkt:
- 30 wedstrijden, 10 goals, 5 assists, 1.620 minuten (dit seizoen dus).
- 34 wedstrijden, 14 goals, 5 assists, 2.189 minuten
- 27 wedstrijden, 10 goals, 5 assists, 1.655 minuten
- 31 wedstrijden, 12 goals, 11 assists, 2.203 minuten (zijn beste seizoen)
- 30 wedstrijden, 10 goals, 7 assists, 1.770 minuten
- 22 wedstrijden, 10 goals, 7 assists, 1.519 minunten (hoffenheim)
- 27 wedstrijden, 11 goals, 2 assists, 1.970 minuten (werder Bremen)

Overall loopt hij in de Bundesliga net wat beter dan 1 goals/assists per 2 wedstrijden (201 wedstrijden, 77 goals en 42 assists). Idem voor CL overigens (42 wedstrijden, 14 goals, 9 assists).

Wat mij betreft past hij dus eigenlijk perfect in het huidige team qua spelersprofiel. Multifunctioneel inzetbaat (net als Trossard) en gemiddeld betrokken bij 15 competitiegoals per seizoen. Enige nadeel in mijn optiek zijn waarschijnlijk het salaris dat hij zal willen plus de speeltijd die hij mogelijk gaat eisen. Daar heb ik geen zicht op. Maar hij moet niet qua status gaan verwachten dat hij in de basis komt in plaats van Saka bijvoorbeeld.

Ik weet dat het niet helemaal klopt om het zo te doen, maar als je de voorhoede die Glennn opnoemt zou hebben en daar Odegaard aan toevoegt, dan krijg je ongeveer het volgende beeld voor een PL seizoen:
- Martinelli: 15 goals en 5 assists
- Trossard: 7 goals en 11 assists (brighton + Arsenal samen dit seizoen)
- Jesus: 10 goals en 6 assists
- Balogun: 18 goals en 3 assists (zal in de PL minder zijn)
- Toney: 20 goals en 4 assists (zal bij Arsenal minder zijn gok ik zo)
- Saka: 13 goals en 11 assists
- Gnabry: 10 goals en 5 assists (mogelijk minder vanwege BL versus Pl)
- Odegaard: 14 goals en 8 assists

Door concurrentie, speeltijd etc. zal het qua cijfers vast niet zo liggen natuurlijk. Dat weet ik ook. Maar dan heb je wel 8 aanvallende spelers die het in zich hebben om 10+ goalcontributies te hebben in 1 seizoen. En eigenlijk 9, aangezien Smith-Rowe al heeft bewezen dat ook te kunnen bereiken.

Bij Feyenoord had hij het al lastig om zich in de basis te spelen. Het is een leuke speler en ook een topgozer. Hij mist echter de kwaliteiten om de top te bereiken. Goed dat hij voor zichzelf kiest en straks wekelijks kan spelen bij een andere ploeg in de PL. Voor Arsenal aanleiding ook op die plek een kwaliteitsinjectie te doen zodat er ook met Saka gerouleerd kan worden.

Graag terug naar Feyenoord, was in het laatste halfjaar heel dreigend en beslissend.

Met paixao en Nelsson heb je 2 goede buitenspelers

23 jaar en heeft nog nooit echt kunnen overtuigen. Is snel, maar vind ‘em niet heel denderend. Als ‘ie 19 was okay, maar 23 is toch wel te oud om te verwachten dat hij nog een wereldspeler kan worden.

4 mei 2023 om 18:51

Precies, echte pareltjes zijn op 18/19 jaar al zichtbaar. Enkele laatbloeiers daargelaten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren