Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verslagen Van der Lely: ‘Als de fans verhaal willen halen, is dat begrijpelijk’

Laatste update:

Een 5-0 nederlaag tegen Vitesse bezegelde zondagmiddag het lot van FC Twente. Door de verliespartij in Arnhem is degradatie uit de Eredivisie een feit voor de ploeg van trainer Marino Pusic. Jeroen van der Lely legt in onderstaande video uit dat de angst in de ploeg sloop naarmate de achterstand opliep in het duel met Vitesse.

Is FC Twente terecht gedegradeerd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze nu nog verhaal willen halen is dat een beetje dom. Kan me niet voorstellen dat iemand nog verwacht had dat het nog zou gaan lukken

Denk dat de Twente fans wel wat anders aan hun hoofd hebben nu. De toekomst van hun club staat wederom op het spel. Met de financiele verplichtingen die FC twente heeft, kunnen ze niet een aantal jaren in de JL bivakeren, dan gaan ze alsnog failliet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren