Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb wel vaak gemerkt dat het FC Twente niet werd gegund’

Laatste update:

Jeroen van der Lely degradeerde met FC Twente in 2018 uit de Eredivisie en volgens de inmiddels gestopte rechtsback was het leedvermaak bij andere clubs destijds groot. Een jaar later keerden de Tukkers alweer terug op het hoogste niveau, al had de verdediger als tribuneklant slechts een klein aandeel in het succes. Van der Lely, die FC Twente in september 2019 verliet, kijkt met DAZN terug op zijn jaren in de Grolsch Veste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap dat die jongen ook gewoon antwoord geeft op de vragen, maar ik snap niet waarom journalisten e.d. dat telkens weer oprakelen. Natuurlijk hebben spelers door wat de algemene opinie ervan vindt. Spelers en technische staf zijn nou eenmaal de dupe als het bestuur er een potje van maakt. Zij krijgen alles over zich heen, terwijl bestuursleden meestal al lang en breed vertrokken zijn. Verder is het ook wel een beetje sneu voor Van Der Lely, zo'n kleurloos afscheid van de voetballerij. Hij lijkt me een hele sympathieke jongen en was in de jeugd best een aardig talent, maar toen hij eenmaal met de grote jongens mee mocht doen, bleek dat allemaal toch enorm tegen te vallen. Ook voor Keuken Kampioen Divisie-begrippen was hij geen indrukwekkende speler en als je dan wel een goed stel hersenen hebt, snap ik de keuze om de voetballerij vaarwel te zeggen. Als je fanatiek bent, een sterke winnaarsmentaliteit hebt en je beseft dat je als voetballer behoorlijk laag op de voedselketen staat, snap ik wel dat zoiets gaat botsen en de lol er dan snel vanaf gaat. Hij had deze keuze al eerder gemaakt, maar Ted van Leeuwen weerhield hem er toen van. Dat blijkt achteraf nogal een slecht idee te zijn geweest. Van Der Lely is er weinig mee opgeschoten en FC Twente ook.

18 juni 2020 om 14:28

Hij zal in ieder geval wel een budget hebben waar iedere doorsnee student van zal dromen. Daarnaast kan hij wel zeggen dat hij het profvoetbal heeft gehaald. Dat kunnen maar weinig mensen zeggen.

18 juni 2020 om 16:26

Dat is zo en daar kan hij ook zeker trots op zijn.

18 juni 2020 om 17:47

Als hij zijn positie op LB had mogen behouden, na het uistekende jaar dat hij had gedraaid, had ik het nog wel willen zien. Verrassingen van Ted op LB daarna waren nooit beter.

18 juni 2020 om 18:01

Matos maakte overigens wel een hele goede indruk, maar ik ben het inderdaad met je eens dat de alternatieven verder niet beter waren. Dat wil echter niet zeggen dat Van Der Lely geschikt was. Dat is kwalitatief gezien ook vooral een Keuken Kampioen Divisie speler.

18 juni 2020 om 18:04

Van der Lely haalde in mijn ogen in dat ene jaar zeker wel een Eredivisie-niveau.Matos maakte in die korte tijd inderdaad een hele goede indruk! Zou mooi zijn om hem komend jaar terug te zien, maar ik schat dat die kans klein is nu Ted weg is.

Leuk interview VZ! Respect voor de beslissing van Vd Lely om vrijwillig uit het profvoetbal te stappen. Ik hoop dat hij nog een leuk afscheid gaat krijgen in een vol stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren