Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verhuurperiode Kevin van Veen pakt vooralsnog beduidend matig uit

Laatste update:

De uitleenbeurt van Kevin van Veen aan Kilmarnock heeft nog niet uitgepakt zoals de aanvaller waarschijnlijk had gehoopt. Van Veen werd afgelopen zomer door FC Groningen naar Nederland gehaald, maar bij de Trots van het Noorden verloor hij al snel zijn basisplek. Een terugkeer naar Schotland is vooralsnog ook weinig succesvol.

Van Veen is bij Kilmarnock niet de eerste keus in de punt van de aanval. Trainer Derk McInnes treedt steevast aan in een 4-4-2-formatie, maar de Groningen-huurling is zelden een van de twee spelers voorop.

Zaterdag nam Kilmarnock het in eigen huis op tegen St Mirren. Het betekende een duel tussen de nummers vier en vijf van de Schotse Premiership en Van Veen begon daarin, zoals gewoonlijk, op de bank.

Op het moment dat de Nederlandse aanvaller mocht invallen, in minuut 82, stond de 5-2 eindstand al op het scorebord. Van Veens bijdrage bleef beperkt tot vier balcontacten.

In totaal kwam de 1,85 meter lange aanvalsleider tot dusver tot acht invalbeurten namens Kilmarnock, waarin hij goed was voor één assist. Scoren deed Van Veen nog niet tijdens de verhuurperiode.

Dat Van Veen niet tot veel minuten komt, en zelfs nog geen enkele keer in de basis begon, heeft mede te maken met het gegeven dat hij sukkelt met zijn fitheid. De spits kwam niet volledig fit over van Groningen, daar hij bij de Keuken Kampioen Divisie-ploeg al enige tijd niet meespeelde of -trainde. Van Veen mocht bij Groningen trainingen overslaan vanwege de zwangerschap van zijn vrouw, die in Schotland woont.

De huidige nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie nam Van Veen in de zomer van 2023 over van het eveneens Schotse Motherwell. De verwachtingen in Nederland waren hoog, maar na speelronde tien verloor hij zijn basisplek en deze zou Van Veen ook niet meer terugwinnen. Uiteindelijk kwam hij tot vijf doelpunten in vijftien wedstrijden namens Groningen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja tja.
Hij had bij Groningen een vrij grote mond.
Groningen doet het nu redelijk prima, sinds de winterstop. Met Van Veen waren ze een stuk minder.

Kan mij nog goed herinneren dat hij naar Nederland kwam en vertelde dat hij er hier wel makkelijk een paar in zou schieten. Dat is tot nu toe nu toe niet gelukt en ook nu in Schotland niet.

Ik weet niet of het gewoon zelfoverschatting is, arrogantie of juist onzekerheid.

16 maart 2024 om 20:00

misschien een mixie

16 maart 2024 om 23:32

Eerlijk? Ik denk dat het gewoon helemaal niet zo'n goede voetballer is en misschien niet fit te krijgen. Goed, zijn situatie was niet ideaal met een (zwangere) vriendin in Schotland maar nu hij terug is bakt ie er nog steeds niet veel van. Totale misscout van Groningen. En zie er nu nog maar eens vanaf te komen met z'n meerjarige contract en, naar wat ik lees, behoorlijk salaris.

16 maart 2024 om 23:34

Klopt, hij zei dat ie er 30 in zou schieten. Vervolgens zat ie vooral te zeuren in de media. In de zomer verkopen. Waardeloze speler.

16 maart 2024 om 23:38

La~Decima: aan wie in vredesnaam? Wie wil er nou nog een speler van 32 die langzaam uit lijkt te blussen?

17 maart 2024 om 08:39

Verkopen lukt je niet, maar Van Veen kan altijd terugkeren in Schotland wanneer hij weer fit is. Staat er vrij goed op, zeker voor de championship.

En veel mensen zeiden dat het aan Groningen zou liggen.

16 maart 2024 om 20:11

Tja dat krijg je als je eerst roept en niks levert, dus mister ik schiet er in nl wel 30 in waar is die nu in de media? Nergens omdat hij gewoon zn mondje moet houden en leveren.

16 maart 2024 om 21:50

Ze zeiden dat hij niet bij Groningen past, omdat ze 4-4-2 spelen, nu speelt Kilmarnock dat ook. Ik denk nog steeds dat ie bij iedere ploeg in de KKD die met een echte spits speelt veel zou scoren.

Is toch gek want hij had vorig seizoen nog zoveel doelpunten gemaakt.

Ik was benieuwd hoe lang hij dat als argument zou gaan gebruiken, maar het lijkt snel klaar te zijn.

Gewoon een hele matige overschatte speler die mischien 1 goed seizoen heeft gedraaid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren