Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kevin van Veen onthult transferopties en kan flink cashen: ‘Clubs uit...’

Laatste update:

Kevin van Veen kan zijn carrière voortzetten in Saudi-Arabië, zo heeft de spits van FC Groningen gezegd in een interview met RTV Noord. Ook zegt hij dat de ‘gehele Schotse competitie’ achter zijn diensten aan zit.

Van Veen werd afgelopen zomer met veel bombarie door Groningen overgenomen van het Schotse Motherwell FC. In Groningen wist hij zijn stempel nog niet echt te drukken. Na 14 Keuken Kampioen Duels staat de teller op 5 treffers.

De Trots van het Noorden kan Van Veen dus al na een half jaar van de hand doen. RTV Noord meldde eerder al dat Roda JC, NAC Breda en NEC bij Groningen hadden geïnformeerd naar zijn diensten.

NEC ziet Van Veen als vervanger van Bas Dost. Laatstgenoemde heeft een ontstoken hartspier en neemt, vooralsnog tijdelijk, afstand van het voetbal.

Van Veen zelf vindt de interesse in zijn diensten niet zo gek. “Ik denk dat Wouter Gudde (algemeen directeur, red.) kan aangeven dat ik vier maanden geleden nog 29 goals binnen heb gejast. Dat vinden clubs toch wel interessant.”

Toch sluit de 32-jarige spits een langer verblijf bij Groningen ook niet uit. "Ik sta hier nog steeds met de instelling dat ik geen mislukkeling wil zijn en nog steeds wil laten zien wie ik ben.”

“Ik wil nog steeds wel laten zien wie ik ben”, gaat Van Veen verder. "En als ik die kans krijg, doe ik dat graag en anders gaat het leven door. Zo werkt het.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een ding moet je deze jongen nageven, hij creëert enorm veel publiciteit voor de matige voetballer die hij is.

4 januari 2024 om 12:57

Het is toch de reïncarnatie van Ronaldo?

Als je deze man op z’n woorden zou geloven, zou je denken dat Groningen de reïncarnatie van Van Basten/Van Nistelrooij in huis heeft. Wat een misplaatst gedrag heeft deze vent.

5 januari 2024 om 00:25

Op zijn woorden zou ik hem sowieso niet geloven. Gister betwijfelde.of hij ooit nog in een vliegtuig zou stappen. Handig als je naar Saudi-Arabie wilt!

Als je dit elke week moet laten weten dan heb ik zo'n vermoeden dat er helemaal geen interesse is.

Als deze man net zo goed met zijn voeten was geweest als met zijn mond, had hij 12 keer de Ballon d’or gewonnen.

Moet eerlijk toegeven dat ik, voor zijn overstap naar Groningen nog nooit echt van deze jonge gehoord had

4 januari 2024 om 15:38

Niemand eigenlijk. Ja Gudde blijkbaar.

4 januari 2024 om 18:53

En daarna ook weining want hij zou er in de kkd wel ff 30 inleggen. Nou nu niet dan niet nooit niet. Voelt zich echt eem hele grote man maar zelfs toen die 1 goed seizoen draaide in schotland kende ik m nog niet eens. En als de hele schotse competitie hem wil hebben, dan zou die toch zo weer terug naar zn oude club kunnen want die willen hem blijkbaar dan ook. Ga aub lekker weg met je gemekker en laat eens meer zien dan wat je nu doet

Ik scoorde vroeger als linksbuiten ook 30 keer in de E-tjes. Dat is nu toch anders op seniorenniveau als centrale verdediger.... Om maar wat te noemen. Als Van Veen blijft teren op die 29 goals in de Schotse competitie dan ga je het redden hoor... Wees een man en schakel een tandje bij. Of dat nu bij Groningen zal zijn of elders, met resultaten uit het verleden ga je het vandaag niet redden. Zelfs in KKD niet, blijkt maar weer...

Kevin van Veen heeft de afgelopen tijd vooral aangetoond dat zijn woorden niet zoveel waard zijn, wellicht wat meer zijn voeten laten spreken.

Van Veen zelf vindt de interesse in zijn diensten niet zo gek. “Ik denk dat Wouter Gudde (algemeen directeur, red.) kan aangeven dat ik vier maanden geleden nog 29 goals binnen heb gejast. Dat vinden clubs toch wel interessant.”

Prestaties uit het verleden.... Deze jongen kwam met een enorm grote mond binnen, zou er hier ook wel even 30 in gaan prikken. Vooralsnog een grote teleurstelling. Maar hoog van de toren blazen gaat hem nog steeds goed af. Benieuwd of ie z'n (zelf gemaakte)belofte alsnog ergens in gaat lossen. Denk dat Groningen niet rouwig is als ie vertrekt.

Even ter verdediging:
Hij kwam laat en met achterstand binnen.
Kreeg alleen maar lange ballen van achteruit te verwerken.
Moest van de trainer op een manier spelen dat hem ongewoon was.
En in een aanval spelen dat regelmatig van samenstelling veranderde.
Ik denk dat als deze jongen op de juiste manier gebruikt wordt, hij er nog best een mooi aantal in kan schieten.

4 januari 2024 om 13:36

Een groot deel dat kritisch is, kijken amper wedstrijden van Groningen en roepen maar wat op basis van wat die tegen RTV of Dagblad zegt. Ik vond hem in de wedstrijden die hij kreeg lang niet verkeerd. 5 uit 14 lijkt niet goed, maar van de 14 waren er ook 6 als invaller de laatste 10 a 15 minuten. De manier van spelen dat Lukkien hanteert past helaas niet bij van Veen. Helaas is het een mismatch geworden. Ik had het hem van harte gegund om hier te presteren.

4 januari 2024 om 14:19

Past alleen niet in het systeem vam lukkien waar postema en van bergen zich rot rennen de hele wedstrijd. Al is van Veen wel de betere afwerker

Volgas naar S-A en gaan cashen jongen, het gaat echt helemaal niks met jou worden.

Mijn persoonlijk voorkeur gaat uit daar SA. Doorgaans hoor je dan namelijk nooit meer wat van deze mannen. Wat een overschat, zelfingenomen en eng mannetje is dit.
29 goals in Schotland; impressive....

Hij doet me met zijn uitspraken altijd een beetje aan Giudetti denken. Je hele bestaan als voetballer ontlenen aan 1 prestatie uit het verleden.

4 januari 2024 om 20:07

Ja, is een figuur van dezelfde orde. Wel op een beter niveau gepresteerd dan KVV. Houdt maar niet op over die periode bij Feyenoord. Gewoon een verschrikkelijk matige speler, heb hem regelmatig bij Celta en Alaves gezien.

Ik erger me als FCG fan dood aan deze jongen, eigenlijk al sinds hij is aangetrokken. Zeker in het noorden past deze mentaliteit niet.

Het is niets dan gemekker. Hij is net terug van zijn verlof uit Schotland en ik lees alweer 2 berichten, eentje over zijn nogal opmerkelijke landing op Schiphol en eentje over dat de gehele Schotse competitie hem wil hebben.

De realiteit is dat hij in geen van zijn gespeelde wedstrijden ook maar iets heeft waargemaakt bij ons. En al helemaal niet tegen de ploegen die in de top of subtop van de KKD staan. Hij blijft maar doorgaan over hoe geweldig goed hij wel niet was bij Motherwell (en nu weer he; hij beroept zich weer op zijn 29 goals) en ooit een half jaartje presteerde bij TOP. Die jongen heeft een vertekend beeld van zichzelf, hij is in het gros van zijn seizoenen een hele anonieme speler geweest en als scouts hem in de KKD hebben zien voetballen dan is zijn marktwaarde reeds flink gedaald. Misschien is dit de reden waarom niemand hem direct heeft overgenomen ondanks zijn 29 doelpunten, maar voor deze periode heeft hij zoals bij diverse kranten bekend een dozijn excuses gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren