Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op een zijspoor belandde Kevin van Veen kan vluchten naar Eredivisie-club’

Laatste update:

Kevin van Veen kan FC Groningen in de laatste dagen van de winterse transferwindow nog verlaten. De spits mag in principe weg van zijn werkgever, maar dan moet zich er wel een club in Groningen melden. Dat gaat wellicht snel gebeuren, daar Van Veen interesse geniet van Vitesse, aldus De Gelderlander.

In Arnhem is de technische leiding naarstig op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Het met degradatie bedreigde Vitesse beschikt momenteel over Thomas Buitink, Joel Voelkerling Persson en Said Hamulic als opties in de spits.

Laatstgenoemde gaat de Eredivisie-hekkensluiter echter spoedig verlaten. De Bosniër, die door Vitesse wordt gehuurd van Toulouse, wist in dertien Eredivisieduel niet één keer te scoren en lijkt de GelreDome nog deze winter achter zich te gaan laten. Het Russische Lokomotiv Moskou wordt naar alle waarschijnlijkheid zijn nieuwe werkgever.

Vitesse durft niet te rekenen op de andere twee opties voor de nummer 9-positie, Buitink en Voelkerling Persson. Eerstgenoemde is net teruggekeerd van een blessure, terwijl Voelkerling Persson allerminst weet te overtuigen dit seizoen.

Van Veen biedt wellicht uitkomst. De 32-jarige centrumspits werd afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar Groningen gehaald, maar zijn tijd bij de Trots van het Noorden is vooralsnog geen onverdeeld succes.

De van Motherwell overgenomen aanvaller kwam in veertien wedstrijden nog wel tot vijf doelpunten, maar inmiddels is hij zijn basisplek kwijtgeraakt. Groningen treedt momenteel steevast aan met Thom van Bergen en Romano Postema als spitsenduo. Sinds Van Veen door trainer Dick Lukkien aan de kant wordt gehouden, loopt het bovendien een stuk beter bij Groningen.

Andere opties
Van Veen is niet de enige aanvaller waar Vitesse naar kijkt. De Arnhemmers hopen zich de komende dagen te versterken met Mexx Meerdink van AZ, maar is daarbij afhankelijk van ontwikkelingen rondom Vangelis Pavlidis en Jens Odgaard. Ook Jürgen Locadia wordt overwogen, zo onthulde Voetbalzone eerder deze week.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Kevin heeft toch mooi de KKD kapot geschoten! 5 doelpunten, heeft hij dus nog alle tijd om er nog 25 te maken en zijn seizoen te laten slagen.

29 januari 2024 om 20:18

In ongeveer 8 wedstrijden. Dat zijn prima statistieken.

Lekker hoor kun je naast elke week verliezen ook nog wekelijks aanhoren hoe deze man minimaal 15 clubs heeft afgewezen om het ondankbare werk bij Vitesse te doen in een degradatiestrijd.

29 januari 2024 om 16:47

En dat hij niet altoos jd lekker functioneert in een degradatie elftal. Zie Cambuur in degradatie jaar. Toen moest hij ook de redder in de spits zijn. Dit jaar zou hij er 30 maken en dat hebben we gezien.

29 januari 2024 om 19:32

Jaa en dan zeggen bij 5 goals heb er toch nog 5 gemaakt bij vitesse dus alles aan gedaan om ze te helpen🤣🤣

Krijg bij hem toch het gevoel van groot zelfoverschatting

Gratis op te halen tegen elk aannemlijk aanbod. Kost ons klauwen met geld en is meer aan het scoren in de media dan in het veld. Romano leid de aanval wel.

29 januari 2024 om 13:25

Bij 'gratis ophalen' is toch elk bod aannemelijk?

Zeer onsympathieke speler, beetje een volgevreten vedette. Daar heeft Groningen op basis van statistieken aardig misgegokt.

Lekker wegwezen kevin, romano en thom willen wel werken voor de club en nu ze nog beginnen te scoren is het helemaal mooi meegenomen. Overigens gaat dot vitesse ook niet helpen om niet te degraderen



Oei, dit is een flinke misvatting geweest van de FC.

Los van dat Van Veen teveel praatjes heeft voor hetgeen hij presteert is het ook niet handig gescout. FC Groningen speelt bij voorkeur in een 2-spotsen systeem (en heeft daar nu en in het begin van het seizoen het materiaal voor) dan heb je veel minder aan een typische centrumspits als Van Veen.

29 januari 2024 om 14:20

Amen! Verschrikkelijk scoutingwerk. Je haalt een type De Jong en gaat vervolgens zonder buitenspelers spelen. Je haalt een type De Jong en verwacht vervolgens dat hij heel graag rent en technische acties maakt.

Dat staat los van zijn praatjes. Absolute mismatch van twee kanten en alleen fout van Van Veen.

Van Veen is gehaald toen Gudde het technische beleid deed, en daar kan hij geen klap van. Maar Van Veen zelf is ook niet snugger. Hij wist in wat voor speelstijl hij terecht kwam maar het maakte meneer niet uit want hij had er net 29 ingeschopt in Schotland en daar stond hij ook op een eiland.

Deze jongen is 1 seizoen boven zichzelf uitgeschoten, en is in zichzelf gaan geloven. Dat was mijn indruk al na een paar weken eigenlijk. Hij kon er niks van namelijk. En dan roept ie stoer dat iedereen hem wil hebben, maar hij is net van verlof teruggekomen met een conditionele achterstand die zo belabberd was dat hij moet meetrainen met onder 21.

Kijk, dan kun je praatjes hebben dat je een transfer wilt maken enzo... maar dan ben je in die 6 vrije weken, tijdens transferwindow ook nog, dus totaal niet wedstrijdfit. Dan vraag ik me af op wat voor wolk hij leeft.

Dat is toch die man die er 30 ging maken dit jaar? En vitesse, een noodlijdende club, gaat die jongen dan kopen? Waarom? Omdat hij er al 5 in heeft liggen in de kkd? Vitesse wil dan ook graag degraderen of niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren