Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veertigvoudig Italiaans international verdwijnt twee jaar achter de tralies

Laatste update:

Vincenzo Iaquinta is veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. In het zogenaamde 'Aemelia-proces' werd eerder zes jaar celstraf geëist tegen de veertigvoudig international van Italië. Iaquinta is woensdag veroordeeld vanwege illegaal wapenbezit. De voormalig spits werd ook beschuldigd van banden met de maffia, maar dit is niet bewezen.

De Italiaanse justitie wilde dat de oud-spits ook veroordeeld werd voor banden met de 'Ndrangheta, een maffiaclan, maar de rechter oordeelde anders, waardoor de 38-jarige Iaquinta een gevangenisstraf van zes jaar ontliep. Vader Giuseppe is wel veroordeeld voor zijn banden met de maffia en verdwijnt negentien jaar achter de tralies.

Bij het horen van het vonnis begon de familie stennis te schoppen en sprak men schande van de straffen. "Dit is onmogelijk. Ze ruïneren mijn leven op basis van helemaal niets. Het is puur omdat ik uit Cutro in Calabrië kom. Ik lijd als een hond voor mijn familie en kinderen, maar ik heb niets gedaan. We hebben niet te maken met de ‘Ndrangheta”, aldus de oud-voetballer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In spanje was hij voor een paar honderdduizend euro vrijgesproken en niemand zou hem schuldig vinden😂

Wow! Iaquinta 2 jaar naar de bak!? Altijd een mooie spits gevonden in de categorie van de Luca Toni’s en Vieri’s van deze wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren