Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-wereldkampioen van Italië voor rechter om verboden wapenbezit

Laatste update:

Vincenzo Iaquinta moet op 23 maart voor een rechtbank voor een hoorzitting in Reggio Emilia verschijnen, omdat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan illegaal wapenbezit. De oud-aanvaller zou twee geweren, die bestemd zouden zijn voor de Calabrese maffia, in een kluis hebben bewaard.

/

De wapens werden in februari gevonden en vader Giuseppe Iaquinta wordt ervan verdacht (directe) criminele banden te onderhouden met de Ndrangheta. Het onderzoek naar deze maffiaclan, dat Aemilia wordt genoemd, leverde al 147 verdachten op. Een deel van deze verdachten wordt al vanaf 11 januari aanstaande gehoord, maar Iaquinta is dus wat later aan de beurt.

De 36-jarige Iaquinta begon zijn carrière bij Reggiolo en speelde later voor Padova, Castel di Sangro, Udinese, Juventus en Cesena. Hij maakte in 269 Serie A-wedstrijden 89 doelpunten en kwam in veertig interlands tot zes treffers. Iaquinta werd in 2006 wereldkampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd een prima speler geweest, jammer dat hij nu voor de rechter moet komen. Hopelijk krijgt hij niet al te grote Laquinta ( ) gepresenteert

22 december 2015 om 23:18

Mwahh... voor een spits had ie wel hele matige cijfers hoor. T was een redelijke speler meer niet.

22 december 2015 om 23:24

1 doelpunt in 3 wedstrijden is niet goed maar ook zeker niet matig. Gewoon een redelijke speler.

23 december 2015 om 00:10

Moest t ook vaak met invalbeurten doen in zijn laatste jaren

23 december 2015 om 00:24

Gemmiddeld ongeveer 12 goals per seizoen. Mwah, dat is wel matig/niet best- voor een Spits.

Is toch wel een van mijn favoriete spitsen bij Juve. Typische Italiaanse spits, oogje voor de goal, beresterk en altijd heel gretig. Jammer dat dit is gebeurt, hoop dat het niks ergs is. Forza Juve.

23 december 2015 om 19:28

Hij heeft niet voor de beste clubs gespeeld op juve na.
Dus dan zijn ze statestieken niet heel slecht.
Als je bij zulke clibs 12 per seizoen gemiddels scoort

Blijven toch italianen he? 😀

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren