Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Er klopt niets van, hij heeft griep en traint snel weer mee’

Laatste update:

De kans is klein dat Fabio Quagliarella in de rest van het lopende seizoen nog in actie komt voor Juventus. De aanvaller moet namelijk apart van de selectie trainen, zo schrijven diverse Italiaanse media dinsdag. Quagliarella weigerde afgelopen maand diverse voorstellen tot een transfer.

/

Onder meer Lazio en Cardiff City waren in januari van zins om Quagliarella over te nemen, maar kregen nul op het rekest van de 31-jarige aanvaller. Daar was men in Turijn niet blij mee, hoofdzakelijk omdat de directie tussendoor wel de komst van Pablo Osvaldo afrondde. De aanvaller van Southampton speelt de rest van het seizoen op huurbasis in Turijn. Mogelijk wordt de optie tot koop gelicht. De Italiaanse Argentijn heeft een prijskaartje van negentien miljoen euro.

Quagliarella is niet ingeschreven voor de knock out-fase van het toernooi om de Europa League. Niet alleen moet hij apart van de selectie trainen; dat doet hij naar verluidt ook nog eens op andere tijden. Het is niet de eerste keer dat een speler van Juventus op een dergelijke manier wordt gekleineerd. Vincenzo Iaquinta weigerde in het verleden ook een transfer en moest ook apart trainen. Het contract van Quagliarella loopt in de zomer van 2015 af.

Update 4 februari 23.50 uur - ‘Er klopt niets van, hij heeft griep en traint snel weer mee’
Juventus spreekt resoluut tegen dat Fabio Quagliarella apart van de selectie moet trainen, zoals dinsdag werd gesuggereerd. “Hij heeft griep”, claimt algemeen directeur Giuseppe Marotta. “Er klopt niets van de berichten die zijn verschenen. Hij heeft binnen getraind en zal zich snel weer bij de selectie voegen. We hebben er nooit aan gedacht om Fabio apart te laten trainen, daar is geen reden toe.”

Terecht dat Fabio Quagliarella apart moet trainen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het beleid haalt de laatste tijd rare fratsen uit. Quagliarella hoort gewoon meer speelminuten te krijgen en op de bank te zitten. Ze kunnen zich beter richten op het verkopen van Vucinic die toch weg wilt. Op vz zal wel niet alles staan, misschien is er iets voorgevallen tussen de coach/het beleid en Quags. Ik vind het wel jammer dat hij niet voor de Europa League is ingeschreven. Al heeft Giovinco nu meer de kans op speelminuten.

4 februari 2014 om 20:10

Ben ik helemaal met je eens snap niet dat vucinic niet weg gedaan word. Raar ook dat die nieuwe spits is gekomen, gok gewoon op de jeugd en haal die Bernardi terug.

5 februari 2014 om 08:17

Begrijp er ook niks van heb Quagia altijd een geweldige aanvaller gevonden die magistrale goals kan maken

nja ene kant jammer andere kant terecht.
Waren 2 spelers die weg mochten waarvan vucinic mee werkte en quagliarella met geen enkele aanbieding akkoord ging.
In andere bronnen werd ook aangegeven dat quagliarella in de zomer wel naar lazio wilde gaan maar nu nog niet.

Hahaha voor 19 miljoen raak je hem echt niet kwijt. Het is een leuke speler voor een middenmoter/subtopper in Europa. Juve mag blij zijn als ze meer dan 5miljoen vangen voor deze 31jarige spits.

4 februari 2014 om 20:18

Lezen pipo en ze Marotta kan hem echt wel ergens voor +- 10.000.000 verslijten aan een of andere club.

4 februari 2014 om 20:20

Begrijpend lezen heb je zeker sinds de basisschool moeite mee gehad

4 februari 2014 om 20:27

Excuses te snel gelezen ja. Ik vind het eigenlijk nog schokkender dat Osvaldo 20miljoen waard is ipv fabio. Osvaldo is een soort mix van Barton, Zlatan en Balotelli alleen dan zonder hun voetbalkwaliteiten.

5 februari 2014 om 08:20

Die 19 miljoen gaat over Osvaldo... Plus Quagia is een geweldige speler waarbij je een garantie op goals hebt als hij in je ploeg speelt. Als je de serie a volgt zie je ook dat hij magistrale goals maakt

Vind ik toch een fout van de beleidsbepalers bij Juve, als er ergens iemand niet nodig was dan was het wel voorin.

Bedoel daar was al keuze aan overvloed en dan Quagliarella forceren tot een transfer puur omdat je zelf handelt voordat je hebt verkocht is gewoon fout.
Lazio was misschien wel een mooie club voor hem geweest maar bij Cardiff heeft die helemaal niks te zoeken, snap wel dat hij daar geen heil in zag.

Als ze dan hadden willen versterken had er dan een goeie winger bij gehaald of een vervanger voor Pirlo.

blijkbaar is quagliarella niet uitgesloten. marotta geeft aan dat hij appart traint ivm griep

Maakte ooit een heerlijke stift doelpunt op het Wk.

Wat een onzin verhaal,..... Osvaldo is gehaald omdat Vucinic weg wilde en er concrete belangstelling was uit binnen en buitenland.
Daarom heeft Juve gekeken naar een vervanger Osvaldo dus,. Een speler die voor de rest v/h seizoen gratis bij Juve speelt, er wordt nl geen huur voor hem betaald en de optie tot koop is een optie die kosteloos Niet gelicht hoeft te worden.
Dus waarom zou je hem niet halen als die gratis is,....brengt die niets gaat hij einde v/h seizoen met het eerste vliegtuig terug.
Fabio traint alleen omdat hij ziek is/is geweest,....aldus Marotta,...juve is zeer tevreden over hem en wil hem zeker niet kwijt en is hem ook niet op een zijspoor aan het zetten,...reden dat hij niet in de EL speelt is dat er jammer genoeg keuzes gemaakt moeten worden,....

4 februari 2014 om 20:41

Kijk dat bedoelde ik nou, met "op vz zal wel niet alles staan." Weer een onzin artikel zoals ik dacht. Quags ligt namelijk goed in de ploeg. Bedankt voor deze info.

4 februari 2014 om 20:47

In het bovenstaande artikel staat ook niet dat er belangstelling is voor Fabio vanuit China van de club van Lippi die zou hem heel graag willen hebben.

4 februari 2014 om 20:49

Dat wist ik al

4 februari 2014 om 21:30

Dezelfde smoes werd gebruikt toen quags dicht bij een stap naar inter was, juve zegt dit alleen zodat de media er niet te dik op gaat zitten. De zakenwaarnemer van quags heeft een paar domme dingen gezegd over juve's bestuur en quags, dus het is niet helemaal onzin wat op vz staat, beppe marotta speelt vaker slimme spelletjes met de media

Quaglia is een aanvaller van grote klasse in my opinion , zeer en zeer onnodige transfer die Osvaldo

Pff...als dit waar is is het echt belachelijk en onprofessioneel beleid van juve. Al een vervanger halen voor dat de speler die je vervangt überhaupt verkocht is. Slechte zaak dit.

Ben totaal niet tevreden met deze gang van zaken. Het was al vrij opvallend dat Conte van alle spitsen die we op de bank hadden zitten zondag Mirko Vucinic liet invallen, de persoon die juist het meeste een vertrek probeerde te forceren. Bovendien is nu ook nog eens Osvaldo toegevoegd aan de slectie, waardoor er nog meer druk op Quagliarella wordt gezet om te vertrekken.
Nu heeft Marotta al gereageerd op dit gerucht, dat Quagliarella eigenlijk buitengesloten wordt: Hij zegt dat hij tijdelijk alleen traint vanwege een griepinfectie. Neemt niet weg dat men Quagliarella nog steeds buiten de Europa League selectie heeft gehouden (waar Beppe geen uitleg over gaf). Als je het mij vraagt een gebaar dat van weinig respect getuigd, vooral als je je bedenkt hoe hard Quags zich altijd heeft ingezet en hoe hij vol begrip vaak bankzitter was.
Het lijkt mij, als je de feiten zo op een rijtje zet, dat dit aardig in de richting gaat van een speler gewoon wegpesten uit de club, zoals min of meer met Iaquinta is gebeurt. Als dat het geval zou zijn, is dat een grote fout zijn van het management: Beide partijen hebben namelijk een contract gesloten tot 2015, het is dan ook de bedoeling dat dat contract tot 2015 wordt uitgediend. Je in allerlei wegen wringen om onder dit contract uit te komen, zoals een speler nadrukkelijk proberen te dwingen een andere club te zoeken, getuigt van weinig professionaliteit voor mij.

Ik hoop dat ik het niet bij het juiste eind heb met mijn vermoedens. Quagliarella heb ik altijd al een toffe speler gevonden. Jammer dat hij de echte Italiaanse top heeft weten te bereiken na die blessure.

4 februari 2014 om 20:45

Marotta geeft wel uitleg:

I regolamenti delle competizioni internazionali impongono scelte magari spiacevoli, ma obbligate, e così è stato in questo caso. La sua esclusione dalla lista Uefa non può essere vissuta come una mancanza di rispetto, perché così non è, come dimostra il fatto che il calciatore è stato preventivamente avvisato della decisione".

Of te wel:

De regels van de internationale competities zorgen ervoor dat er spijtig genoeg keuzes gemaakt moeten worden en zo ook in dit geval,.....
Zijn uitsluiting van de EL lijst is geen gebrek aan respect voor de speler gezien het feit dat de speler ruim van te voren op de hoogte is gebracht van het genomen besluit.

4 februari 2014 om 21:03

Ik heb zijn opmerking wel gelezen ja, maar het geeft weinig voldoende uitleg over Quagliarella's uitsluiting van de Europa League selectie. Welke regels van de Europa League? Wat houden deze in? Waarom is het juist Quagliarella die uitgesloten wordt daardoor en hoezo staat Osvaldo er wel tussen?

Overigens, die laatste uitspraak van Marotta slaat echt alles: "er is geen gebrek aan respect voor de speler gezien het feit dat de speler ruim van te voren op de hoogte is gebracht....". Als ik iemand op zijn gezicht ga slaan en ik zeg hem dat van te voren, dat maakt de ernst van mijn actie er niet opeens minder om.
Quagliarella's zaakwaarnemer heeft gezegd dat hij ongelukkig is op het moment. Hij durft dat echter niet uit te spreken, want tjah, Fabio is niet zo extravert type. Volgens Lotito van Lazio zou hij graag in de zomer naar Lazio willen vertrekken.

5 februari 2014 om 16:03

een van de regels is dat je minimaal een x aantal spelers moet hebben uit eigen jeugd, overigens heeft quags een bod van lazio juist afgeslagen dus ik weet niet in hoeverre lotito hier de waarheid spreekt

Kom maar naar AS Roma ze kunnen je goed gebruiken.

5 februari 2014 om 08:31

Bij Inter is hij ook welkom

De kwartfinale van de Coppa Italia is van start gegaan: (udinese - Fiorentina)

Livemeepraten topic: http://www.voetbalzone.nl/wedstrijd.asp?uid=163875...
spammodus off.

Juventus heeft ook niet de makkelijkste aanvallers. Tevez en Llorente hebben allebei een probleem gehad bij hun oude club en dan halen ze Osvaldo ook nog eens. Quagliarella begint dan ook nog.

5 februari 2014 om 10:21

Tot nu toe heeft geen een aanvaller van Juve problemen veroorzaakt. Tevez gedraagt zich erg goed onder Conte en doet geen rare dingen. Llorente heb ik eerlijk gezegd nog nooit een moeilijke jongen gevonden. Osvaldo kan een probleem worden maar Giovinco Vucinic en Quagliarella zijn volgens mij geen moeilijke jongens, hebben geen problemen veroorzaakt. Maar ik snap wel dat ze meer willen spelen.

Ik snap nog steeds niet waarom conte vucinic heeft opgeroepen voor de europa league. Vucinic wou zo graag weg terwijl quagliarella het seizoen wou afmaken. Als het aan mij had gelegen had vucinic altijd op de tribune mogen plaatsnemen en appart trainen. Zulke spelers hebben totaal geen motivatie meer. Dus het leuke is dat je nu 2 spitsen hebt die totaal niet meer gemotiveerd zijn. En Giovinco komt er ook al aan want die laat hij echt nooit invallen. Terwijl hij sowieso meer verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren