Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van 't Schip krijgt nog tijdens interview blessuregeval bij Ajax te horen

Laatste update:

Kristian Hlynsson moet verstek laten gaan bij Ajax - FC Twente. De IJslander behoorde aanvankelijk tot de basiself zondag, maar raakte geblesseerd tijdens de warming-up. Mika Godts is zijn vervanger.

John van 't Schip was van plan 'slechts' drie wijzigingen door te voeren ten opzichte van de afgang tegen Feyenoord. Brian Brobbey zou Godts vervangen, terwijl Josip Sutalo en Branco van den Boomen in de ploeg kwamen voor respectievelijk Anton Gaaei en Benjamin Tahirovic.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het aanvallende trio zou derhalve uit Steven Bergwijn, Brobbey en Hlynsson bestaan. Tot het noodlot toesloeg voor laatstgenoemde.

Het schoot erin bij de jonge IJslander tijdens de warming-up, waardoor Godts alsnog mocht opdraven. Daarmee kwam er een eind aan een noemenswaardige reeks voor Hlynsson.

De middenvelder begon dit kalenderjaar tot dusver ieder duel in de basis. De twee jaar jongere Godts beleeft zijn vierde basisduel op rij.

Ajax hoopt zondag goede zaken te doen in de strijd om de vijfde plaats. De kans bestaat dat de Amsterdammers zich daarmee van Europa League-voetbal verzekeren.

Als Feyenoord zondag namelijk de beker wint, schuiven de te vergeven Europese tickets een plekje op. De nummers zes tot en met negen spelen dan de play-offs voor Conference League-voetbal, in plaats van de nummers vijf tot en met acht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De rvc leden stappen op en gelijk is het geluk weer aan Ajax' kant. Toeval?

Sorry Hlynsson, maar dit is een geluk bij een ongeluk. Godts heb je veel meer aan.

Persoonlijk begrijp ik niet waarom Hlynsson altijd in de basis staat, is wat mij betreft een jeugdspeler. Fysiek kan hij het helemaal niet aan, en zeker niet als je hem op de vleugel zet. Misehouy had wat dat betreft veel meer potentie voor het topvoetbal en die geven ze niet de kans (ook toen hij nog van plan was te verlengen).

14 april 2024 om 17:17

Onzin. Gewoon goede speler. Maar geen rechtsbuiten, dat geef ik je wel.

14 april 2024 om 19:40

Goede argumentatie.

Godts is op rechtbuiten toch meer greigender dan Hlynsson, van mij mag Godts meer speelminuten maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren