Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel denkt aan komst City-spits Scapuzzi naar Feyenoord

Laatste update:

Martin van Geel bracht Koninginnedag door in Manchester en sprak daar uitvoerig met collega Brian Marwood over John Guidetti. Ook was de technisch directeur van Feyenoord aanwezig bij de wedstrijd tussen de tweede elftallen van Manchester City en KV Mechelen. Het oog van de td richtte zich volgens De Telegraaf daarbij met name op spits Luca Scapuzzi.

/

De 21-jarige Italiaan maakt sinds vorig jaar zomer deel uit van Manchester City, maar heeft voorlopig nog geen uitzicht op speeltijd. De rijke club verhuurde hem na zijn komst al aan Oldham Athletic en Portsmouth, clubs waar Scapuzzi geen potten wist te breken en in totaal een keer scoorde in twaalf wedstrijden. Het waren echter korte verhuren en Feyenoord zou voor ogen hebben Scapuzzi een compleet seizoen te lenen.

Guidetti kende vorig jaar een vergelijkbaar probleem als Scapuzzi dit seizoen ondervindt. De concurrentie in de Eastlands is hevig en beide aanvallers staan te ver achter anderen in de pikorde. Scapuzzi, die deels werd opgeleid bij AC Milan en in die periode twee keer uitgeleend werd aan Portogruaro, staat nog twee seizoenen bij City onder contract. Hij wil zich graag bewijzen aan Roberto Mancini, maar het is onduidelijk hoe hij tegenover Feyenoord staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm als je bij clubs als Oldham Athletic en Portsmouth niet tot nauwelijks aan scoren toekomt en geen indruk achterlaat; zou het dan een versterking voor Feyenoord zijn?

1 mei 2012 om 08:21

ik zou zeggen kijk de statiestieken rechts van het scherm van Guidetti ook niet echt aansprekend toch. Dus dat zeg helemaal niks , En bij die clubs waar hij kort is uitgeleent is ook geen voetbal tenoemen lange halen snel thuisvoetbal, Bij Feyenoord zit er voetbal in en een gedachtegang, Dus dat maak het ook makkelijker omtescoren.

1 mei 2012 om 19:26

Guidetti scoorde anders in het tweede elftal van Manchester City wel geregeld... daar waar hij geregeld gespeeld heeft, scoort hij ook. Guidetti was een jongen met potentie. Niet voor niets was Manchester City niet zo blij toen Guidetti bij Twente een voorcontract getekend had.

1 mei 2012 om 08:47

Zoals spartaa ook al vermeld, dit is een beetje kort door de bocht en scorebord Journalistiek.
Ik denk niet dat Martin van Geel + Kornuiten 1 wedstrijdje hebben gezien van Scapuzzi, en daarbij dachten, dit wordt de nieuwe Guidetti.

Ik hoop dat het wederom een enorme publiekslieveling kan worden als die zou komen. Iedereen kan wel zeggen dat Feyenoord alleen maar spelers leent etc, maar met 2 geleende spelers nu ( Bakkal & Guidetti ) wordt er toch boven verwachting gepresteerd. Het enige probleem wat Feyenoord heeft, is dat ze een scorend vermogen voorin nodig hebben. Dat zie je met Guidetti, knal er 20 in van de in totaal 63 gemaakte goals van Feyenoord. Dat is toch dik 30%...

1 mei 2012 om 09:57

Ik heb net wat youtube filmpjes gezien van Scapuzzi en ik weet dat ik niet daarop alles moet baseren, maar wat ik heb gezien is het totaal niet dezelfde type als John. John speelde de eerste weken ook dramatisch voor ons. Uit eindelijk heeft hij het gered op karakter. Deze jongen heeft die karakter niet. Het is geen spits waar je 433 mee kan spelen. Heeft redelijk techniek. Beter dan die van John. Is rustiger aan de bal en heeft minder overzicht voor teamspelers. Heeft wel goede plaatsing in lage hoeken.

1 mei 2012 om 10:37

Dat is natuurlijk wel altijd even afwachten, maar het is een beginnetje om te kijken wat je er van kan verwachten.
Eerlijk gezegd weet ik nou niet echt wat ik er van moet verwachten, we hebben het zo ongelofelijk goed getroffen met John het Kanon, dat de verwachtingen voor Scapuzzi erg hoog zullen liggen, er komt misschien al druk op hem te liggen vanaf dag 1...
Ik hoop dat Martin van Geel, zoals zo vaak, weer de goede beslissing maakt. Wij hebben een type Bas Dost nodig. Met Schaken, Fernandez, Cisse & Cabral op de flanken heb je spelers die de bal voor de goal slingeren, zet daar een grote slimme sterke spits neer, die ze makkelijk binnen tikt/kopt.
Je ziet het met Achahbar, hoe jong die nog is, dit is niet zijn speelstijl, hij is geen jongen die er elk seizoen 15 inkopt, deze jongen moet zijn mannetje passeren op de 16, en hem erin schuiven, maar daar moet je wel je speelstijl op aanpassen.

1 mei 2012 om 15:58

Hij werd maar telkens voor korte tijd verhuurd dus veel kans om potten te breken is er ook niet.
Ben benieuwd wat voor speler het is ik ken hem totaal niet.
Zullen zien hoe hij zich ontwikkeld

City heeft wat spitsen he? Laat Guidetti lekker bij Feyenoord rondhangen voor een jaar.
Die Mickey Mouse league is zo slecht nog niet als je volledige aandacht krijgt en elke week speelt
Koeman en van Bronckhorst waren grotere voetballers dan robertje Mancini.
Bij Feyenoord kan ie nog een seizoen helemaal volwassen worden en op een andere manier belangrijk zijn. Sterker nog City moet hem zelfs voor 2 of 3 jaar in de kuip laten spelen en dan pas terug halen. Luis Suarez komt toch ook uit de mickey mouse league naar de premier league?

1 mei 2012 om 09:35

Goeie reactie, alleen jammer dat je het steeds hebt over de Mickey mouse league. Dat is een uitspraak uit de tijd dat Ajax, Feyenoord en Psv (mickey Mouse en z'n vriendjes) ver boven de rest uitstaken. tijd voor een andere naam?

1 mei 2012 om 10:28

Met de Micky Mouse naam wordt denk het niveau aangehaald van de competitie een soort geuzenaam. Wellicht is de naam Mickey Mouse League in engeland bij City al bekend. En laten we eerlijk zijn: zodra een nederlands team een beetje doorkomt in de europa league of alleen al in de groepsfase in de cl dan wordt er al lacherig over gedaan.
De competitie mag dan wel spannend zijn, het niveau moet beter. Dan maar minder spannend naar mijn mening. Liever 3 goede teams in nederland dan 6 teams zoals nu die een gooi naar het kampioenschap doen met allemaal wel eens een slechte wedstrijd ertussen met slecht voetbal.

1 mei 2012 om 11:07

Nou ik weet niet wie er lacherig doet over een Nederlandse club die ver komt?
Als Lyon-zagreb niet verkocht was, speelde Ajax gewoon 2e ronde CL, verder heeft Ajax in Manchester gewonnen en heeft AZ Anderlecht en Uninese uitgeschakeld.
Inderdaad, voor de echte top komen Nederlandse clubs te kort. Maar dat is altijd al zo geweest op een paar goede momenten na in de zeventig tot negentig.
Tegenwoordig stelt de Nederlandse competitie zo weinig voor dat buitenlandse clubs echt niet weten hoe onze competitie heet, laat staan dat ze de 'geuzennaam' kennen van onze competitie.
En wat betreft het niveau. In elke competitie en in elk seizoen wordt er geklaagd over slechte wedstrijden. Ik zie ook slechte wedstrijden in Engeland of Duitsland. En wat dat betreft zitten er in Nederland een stuk leukere wedstrijden tussen dan pak m beet in de Serie A, in Portugal of in Rusland met die sfeerloze stadions van ze.
Dus voor mij liever spanning met 6 of 7 (vitesse meegerekend) teams. Maar om dit nu de Mickey Mouse league te noemen? Nee.

1 mei 2012 om 11:12

Ik was laatst in spanje en toen heb ik ze horen lachen haha. Maar dat was meer om de naam dan om het niveau. Ik denk dat ze niet eens naar onze wedstrijden zitten te kijken. Die lopen niet warm voor onze klassieker. Wij wel voor die van hun.

1 mei 2012 om 09:35

Van Bronckhorst? Mancini was een behoorlijke voetballer hoor, alleen had hij de pech dat er in zijn tijd nog betere Italiaanse aanvallers waren.

1 mei 2012 om 10:32

Dus was het gewoon een matige spits. Wist je trouwens al dat gio ook bij jou club Arsenal heeft gespeeld ?

1 mei 2012 om 10:46

Ja dus? Moet ik dan Van Bronckhorst ineens beter gaan vinden? Volgens mij heb jij je gewoon vergist in de kwaliteiten van de speler Mancini. Als je spelers als Baggio voor je hebt is het geen schande om er naast te staan.

Was Makaay een matige aanvaller?

1 mei 2012 om 11:10

Makaay heeft voor een slechte voetballer een hele goede techniek. Maar voor een goede voetballer heeft hij juist een slechte techniek. Dat geldt overigens ook voor Mancini. en ook voor baggio en ook voor rudi voller.

1 mei 2012 om 09:53

Wauw Koeman mag dan misschien een grotere voetballer dan Mancini geweest zijn, misschien zelfs minder dan Van Bronckhorst. Echter hoef je niet zo neerbuigend te doen over Mancini, ontzettend goede spits geweest en heeft nog tegen koeman gespeeld in De EC 1 finale.

Die koeman overigens wel won. Mancini werd kampioen met Lazio en won de Ec2.

Als trainer is hij in ieder geval beter dan Koeman en Van Bronckhorst, als we kijken naar de behaalde prijzen.

Apart dat je je Mancini zuigt post weggedaan hebt?

1 mei 2012 om 10:36

Beetje kort door de bocht vindt je ook niet? Koeman heeft nu ook een behoorlijke staat van dienst met behaalde prijzen en die doet het dit jaar uistekend bij Feyenoord.
Maakt mij niet uit wie er nou beter is koeman of mancini allebei zijn het vakmannen naar mijn mening. Alleen is Guidetti nu volop in bloei. Je gaat ook niet een boom planten die in groei is om die vervolgens weer lekker ergens anders neer te zetten. Om maar een voorbeeld te geven.
Laat mij maar bellen met city want zo te zien is van geel met ze moeder aan het bellen ipv met city en sheikh mansour.

1 mei 2012 om 11:11

Dude, waar heb je het over? In je eerste post doe je nogal neerbuigend over hem, en hemel je Gio en Ronald op. Niet terecht, eigenlijk snap ik je post niet, want de helft gaat over Guidetti waarover ik (en jij) in onze vorige posts niets over gezegd is?

Het klopt toch dat Koeman minder prijzen heeft gewonnen? Hoezo kort door de bocht..?

Hoezo is Van Geel met zijn moeder aan het bellen? Nog alcohol in het bloed van Q-day o.i.d.? Ik snap er vrij weinig van..

1 mei 2012 om 11:21

Vooral lekker alles serieus opvatten. Daar is deze site namelijk voor bedoeld.
Dat jij mijn reactie niet snapt dat zegt meer over jou alcohol percentage in je bloed dan die van mij. Ik drink al meer dan 10 jaar niet maar dat geheel terzijde.

Ronald K. alias het sneeuwvlokje
Landskampioenschap (3x) (afc Ajax: 2002 en 2004 - Psv: 2007)
Nederlandse beker (afc Ajax: 2002)
Johan Cruijff Schaal (2x) (afc Ajax: 2002 - AZ: 2009)
Portugese Supercup (SL Benfica: 2005)
Spaanse beker (valencia CF: 2008)

Roberto M. alias de pizzabakker
Coppa Italia (fiorentina)
Coppa Italia (lazio Roma)
Coppa Italia (internazionale)
Super Cup (inter)
Landskampioen (inter)
Super Cup (inter)
Coppa Italia (inter)
Landskampioen (inter)
Landskampioen (inter)

8 om 9 waarbij je je twijfels kunt stellen over JC schaal van koeman.
Maar laten we eerlijk zijn de erelijst van de trainers heeft niet veel te doen met het slagen van een guidetii of een scapuzzi. De kansen en de mogelijkheden daarentegen wel. En die krijgen ze wel bij Feyenoord en niet bij City. Ondanks dat Mancini veel de copa italia heeft gewonnen bijvoorbeeld.

1 mei 2012 om 13:01

Lekker belangrijk, ik zei alleen dat het onterecht is dat je (weer) neerbuigend doet over Mancini. Kortom, Mancini heeft het dus beter gepresteerd toch?

- Je reactie is niet te snappen, ondanks een leuke koninginnedag..

Ik ken de beste Italiaan niet, maar je moet niet alles op talenten van Manchester City inzetten. Guidetti is een schot in de roos gebleken. Een jongen van 19 jaar die ook vooral op karakter en werklust de Kuip achter zich heeft gekregen. Ik hoop dat deze Italiaan niet zo'n glamour boy is, want daar hebben ze weinig aan.

Ja het zal moeilijk blijven.wat moet je ervan zeggen.je moet hopen dat je weer zoveel geluk heb als met Guidetti ik bedoel dat is gewoon geluk en een mooie treffer geweest.
Nu moet je hopen dat Feyenoord weer een spits kan krijgen die wel kan scoren zeker als je europa ingaat is zeker belangrijk...

Ik ken deze speler niet, maar heb vertrouwen in van Geel!

Ik hoop dat guidetti kan blijven maar die kans acht ik erg klein, ik verwacht dat ze hem liever op PL niveau willen zien spelen.
Sowieso erg spannende weken voor feyenoord, gaan we weer is europees spelen of verspelen we het in de laatste rondes....
Daar zal veel van afhangen voor het blijven van guidetti ben ik bang.

Als City slim is dan verhuren ze Guidetti toch gewoon weer aan Feyenoord. Hier in de Eredivisie is hij op zijn plaats en kan hij zich onder Koeman nog volop ontwikkelen. Jaartje Europese ervaring opdoen en daarna kun je altijd nog kijken of hij een stap hogerop kan.

Die lijst van die Italiaan ziet er niet indrukwekkend uit, maar dat kan ook komen omdat hij verhuurd wordt aan clubs in de 2e league. Misschien ligt dat voetbal hem niet.

1 mei 2012 om 08:41

Inderdaad, zeker als Feyenoord CL haalt, want er gaan maar weinig clubs zijn die hem een basisplaats én een CL deelname kunnen garanderen(als Feyenoord 2e word eh).

Guidetti gaat zeker bij Man City geen basisplaats krijgen en hij is nog steeds erg jong. Heeft een grote toekomst maar moet niet té grote stappen maken. Nog één jaar bij Feyenoord lijkt me perfect.

1 mei 2012 om 10:16

Dat voetbal ligt hem ook totaal niet. Het is ook niet echt een spits meer een aanvallende middenvelder die het van zijn snelheid en techniek moet hebben. Hij is heel anders dan Guidetti. Fysiek veel minder. Nog een beetje schuw in de duels. Niet echt zo'n mannetje nog. Maar wel een stuk technischer/ Hij zal fysiek wat stappen moeten zetten maar is voetballend zeker een echte aanwinst voor Feyenoord.

Dus Kuijt komt zeker niet?

1 mei 2012 om 09:25

Tuurlijk wel! Ben ik van overtuigd!
Alleen willen ze denk ik nu radio stilte om hem heen, want Dirk was niet zo blij dat het was uitgelekt.
Ze halen nu de druk van de ketel door een andere spits te bekijken en Liverpool heeft 'opeens' gezegd Kuijt niet kwijt te willen (maar ook dit is allemaal gespeeld).

Mark my words!

1 mei 2012 om 09:38

Ik denk dat het er sterk van afhangt of Feyenoord volgend jaar (voorronde van) Champions League gaat spelen. In dat geval heb je aan Kuyt, Scapuzzi en Achahbar een paar echte spitsen nodig.

Jong of niet jong, Guidetti krijgt nooit een basisplaats bij Manchester City.

On topic, denk niet dat deze speler Feyenoord nu beter maakt.
En zie ik overigens na deze belangstelling dat de komst van Kuyt nihil lijkt.

Luca Scapuzzi zou ik niet doen, die is pas samen met Rekik naar Portsmouth geweest en snel weer retour gedaan vanwege z'n instelling en gebrekkige inzet tijdens z'n verhuurperiode. Rekik doet het trouwens erg goed daar.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.. In het verleden heeft feijenoord het meer dan uitstekend gedaan met huurlingen uit de PL, maar het houd denk ik een keer op met die namen waarvan niemand (in ieder geval ik niet) heeft gehoord. Ik gun feijenoord overigens het beste hoor CL zou ik bijvoorbeeld fantastisch vinden!

Het blijft raar allemaal. Huur je weer een speler voor een jaar. Zo krijg je nooit een nieuw vast elftal. Ik dcht dat Feyenoord zo'n goede jeugd had? Geen spits dus. Kijk naar Luc Cas. geen feyenoorder maar een geldwolf. Mickey Mousecompetitie.....tuurlijk als al het goede al weg is voordat ze ijn doorgebroken

Enorme druk op de schouders van deze jongen om Guidetti te doen vergeten.
Maar ik denk dat hij de juiste club heeft gevonden want het legioen zal hem al accepteren
als hij half zo goed is als Guidetti.

anders ga je als club gewoon zelf een spits opleiden in plaats van elk jaar een ander huren.. je kan niet echt aan een team werken als je elk jaar een andere spits hebt.

1 mei 2012 om 15:52

Nee daar heb je volkomen gelijk in, maar mede ook dankzij Guidetti is Feyenoord nog wel in de race voor CL, anders hadden we gewoon een paar plekken lager gestaan, Dus heel dat huren is niet eens een ramp, zolang het maar een meerwaarde is. Een Smolov , Lumb of Babovic hoeven niet gehuurd te worden, ,maar iemand met veel kwaliteit waarom niet?

1 mei 2012 om 16:03

Babovic zouden ze nu goed kunnen gebruiken, speelt al 2 seizoenen erg goed in Servië en scoort ook redelijk veel voor een middenvelder en zijn aantal assists (hoeveel weet ik niet precies) zijn ook niet mis.

Hij is weer helemaal opgebloeid daar en binnenkort gaat er weer interesse komen van clubs uit Europa. Hopelijk maakt hij dan wel de goede keuze.

1 mei 2012 om 16:06

Naja die heeft zich misschien dan ontwikkelt, maar ik bedoelde over het algemeen de speelrs die faalde bij Feyenoord die kwamen op huurbasis

Ken heel die gast niet, maar kende guidetti ook niet dus dat maakt in dit geval niks uit, maar goed denk dat van geel wel weet wie die wel en niet naar feyenoord laat komen, hoop dan wel voor de nederlandse supporters dat er èèn komt die meer volwassen is als guidetti en niet van die streken heeft.. Maar goed dat zullen we volgend seizoen wel zien wie ze aantrekken

Ik heb wat beelden opgezocht van deze jongen en het is sowieso een compleet andere type dan Guidetti, daarnaast kon ik de naam van Guidetti al en van Scapuzzi nog niet. Ik hoop dat ik ongelijk hebt, maar ik acht deze speler niet rijp voor Feyenoord of voor hoe wij willen spelen, ik zou dus vooralsnog verder zoeken.

Aan het begin van het seizoen niemand kende Guidetti en scoorde als huurling in Engeland weinig voor een spits. Nu is hij een super spits met 20 goals. Dat kan Scapuzzi ook worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren