Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal heeft zijn tijd gehad, hij is gewoon te oud voor United’

Laatste update:

Robbie Fowler heeft zo zijn vraagtekens bij de beoogde aanstelling van Louis van Gaal als manager van Manchester United. De voormalig aanvaller van onder meer Liverpool denkt dat de directie van de club de weg enigszins kwijt is, na het vertrek van Sir Alex Ferguson en de voortijdige beëindiging van de samenwerking met David Moyes. Fowler vindt Van Gaal niet de meest logische keuze.

/

Fowler vraagt zich af of United er wel goed aan doet om een 62-jarige trainer voor de groep te zetten. “Ik weet niet of hij de juiste man voor Manchester United is”, stelt de voormalig Engels international. "Hij heeft zijn tijd gehad. Het klinkt misschien stom, maar hij is gewoon te oud. Over wie hij is en wat hij heeft bereikt, valt niet te discussiëren, maar ze moeten voor een jonge en gedreven manager gaan.”

Fowler vindt het jammer als Ryan Giggs inderdaad als rechterhand van Van Gaal aan de slag gaat en diens werkzaamheden als interim-manager niet van een vast karakter worden voorzien. “Hij moet die baan krijgen. Ja, het is een van de belangrijkste banen in het voetbal. Maar Ryan kent de club als geen ander en hij weet wat er gevraagd wordt. Als je een lulletje bent, heb je niet zo’n loopbaan als hij bij Manchester United heeft gehad. Hij weet wat hij doet en de club zou hem een kans moeten geven.”

Louis van Gaal is te oud voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het ideaal zou zijn als Giggs 1 of 2 jaar met van Gaal meeloopt en dan het stokje overneemt.
Heeft Giggs twee mooie leermeesters gehad, ervaren assistent erbij zie ik dat wel een succes verhaal worden.

17 mei 2014 om 12:14

Lijkt mij ook een goede optie. Echter zou niemand Robbie Fowler serieus moeten nemen mbt opmerkingen over 'te oud'. Was hij zelf op zn 27e al niet over zn hoogtepunt heen en speelt nog steeds?

18 mei 2014 om 09:51

Ja dat is zeker slim, ook kan het handig zijn voor Giggs om eerst in de jeugd van United een teampje te trainen, O19 of O16. Kijk maar naar Frank de Boer bij Ajax.

Iemand van 62 is zeker nog niet te oud. En van gaal komt ook nog vitaal over. Ik denk dat hij het heel goed gaat doen bij man utd, zeker met een paar goede aankopen

17 mei 2014 om 11:01

En dan zegt ie ook nog "jong en gedreven". Nou als er iemand op deze aardbol nog gedreven is op dit moment dan is het wel van gaal. Ook kan ie uitstekend omgaan met jonge spelers.

De zoveelste die er niks van snapt. Giggs zou tegen alle problemen aanlopen die iedere beginnende trainer tegenkomt. Een team managen is totaal anders dan een speler zijn. Met van Gaal als begeleider kan Giggs wennen aan het trainersschap.

17 mei 2014 om 15:18

Robbie is al meer dan tien jaar niet meer relevant, met deze uitspraken bevestigt hij eens te meer dat juist hij niets meer in de voetbal wereld te zoeken heeft.

Ligt een beetje aan de selectie, als hij talenten de kans gaat geven, dan is het de aangewezen man. Hij heeft wel altijd opstootjes met vedettes. Mario Gomez, Toni en later Ribery. Vind van Gaal wel echt een topper echt een uithangbord voor het Nederlandse voetbal.

Niet te vaak naar deze man luisteren, alles wat hij over United zegt is negatief. Snap wel dat je furore hebt gemaakt bij Liverpool maar een goed woord over United zal je niet horen bij hem. Ferguson was anders wat 72/71 toen hij de titel pakte. Boehoe. Als er een coach gedreven is, dan is het van Gaal wel. Zoveel passie zit er in hem.

17 mei 2014 om 10:49

Wel grappig. Als Fowler iets zegt over Fellaini heeft hij volgens het leeuwendeel hier gelijk. Als hij iets over Van Gaal zegt moet je deze man niet serieus nemen. De aangekondigde kroniek van hollands chauvinisme nog maar eens ten toon gespreid.

17 mei 2014 om 11:08

Hollandse chauvinisme heeft 2 kanten, jij geeft nu een prima voorbeeld maar hoevaak wij Nederlandse spelers ook de grond in boren is ook non-chauvinisme.

17 mei 2014 om 12:02

Waar is hij hier negatief over United?

17 mei 2014 om 12:14

United gaat een nieuwe toptrainer aanstellen maar dat vind Fowler weer een slecht idee.

17 mei 2014 om 13:18

Hij is negatief over van Gaal, niet over united.

Ferguson was over de 70 toen hij stopte. Bullshit dus. Fowler komt ook niet met argumenten. Ik zou z'n post verwijderen. Inhoudsloos, zonder uitleg of onderbouwing. Niets toevoegend. -1.

Moeten ex-spelers van Liverpool nu ook al een mening geven over Manunited?
Wat een onzin zeg.

17 mei 2014 om 09:59

Ga jij nu bepalen wie wel en geen mening mag hebben over de trainer van Manchester United. Wat een onzin zeg.

Ow ga is je kont vegen wat is dat voor onzin, hij is te oud, hij is een van de weinige die man u uit de shit kan halen en dan komt deze snotneus

Hoezo te oud? Van Gaal maakt nog bussen enzo. Wanneer dat nog kan is er helemaal niets aan de hand. Denk overigens wel dat Van Gaal de goede man is voor Man United, tenminste weer iemand met karakter voor de groep. En qua gedrag doet hij niets onder voor Mourinho.

17 mei 2014 om 11:24

Hahaha ja hij had hem eigenlijk zelfs zelf gemaak he!? Van Gaal kan prima trainer zijn van Manchester United, veel ervaring is belangijk voor het managen van een team dat zo groot is als man utd. Ze zullen volgend jaar weer meedoen om de titel.

Beetje hetzelfde als Kluivert die zegt dat Feyenoord niet voor Rutten moet gaan omdat hij lispelt. Dat geschreeuw on Giggs is me echt een raadsel, net zoals Seedorf bij Milan. Laat die gasten eerst eens ervaring opdoen.

17 mei 2014 om 10:32

Ik vind niet dat je deze 2 uitspraken met elkaar kunt vergelijken. Rutten is een compleet andere trainer dan Van Gaal. Maar in het geval van Rutten hoop ik dat Van Gastel de man die intern alles doet. Rutten mag van mij naar buiten toe de man zijn.

Maar dan heeft hij ook ervaring. En dan kan giggs mee lopen met van gaal en heeft die ook een goede leraar gehad. En kan je met zo'n ervaren coach een enorm slecht seizoen toch weer naar de top gaan.
Is denk ik toch prioriteit nummer 1 om weer terug naar de top te gaan. Toch?
Zeg me als ik het verkeerd heb.

Je kunt Veel over v gaal zeggen maar niet dat hij niet gedreven is

Van Gaal is zeker niet te oud. Hij is op en top professional en staat meer dan jongere trainers open voor innovatie.

Je lult uit je nek Fowler. Als er iemand gedreven is is het v Gaal wel. En om iemand aan het roer te zetten zonder ervaring bij united is gewoon dom. Giggs heeft in zijn korte tijd als manager me nou nog niet 1 keer overtuigd, zoals Cocu dat de eerste keer ook had als interim

Bizar eigenlijk dat Van Gaal al 62 jaar oud is, hij komt een stuk jonger over. Vitaal en lijkt er ook plezier in te hebben, toch mooi om te zien.

17 mei 2014 om 11:40

Is hij serieus al 62??! Ik had hem geschat op net in de 50!

Bizar hoe weinig Britten van voetbal begrijpen, geen wonder dat ze spelers als Gerrard en Lampard als de beste middenvelders ooit zien. Een Giggs heeft nog niets bewezen als trainer zijnde, helemaal niets. Zo iemand zet je toch niet voor de groep bij de grootste club ter wereld? Van Gaal kan het fundament leggen waar United op verder kan gaan en Giggs meteen een hele hoop bijbrengen over het trainers-vak.

Laat van Gaal het drie jaar doen zodat Giggs het later kan overnemen. Van Gaal is zeker niet te oud voor Manchester United. Ferguson was ook aardig oud toen hij stopte.

Het lijkt er op dat ze (de engelsen dan voornamelijk) nog continu enorm a/h lobbyen zijn om Giggs hoofdcoach te maken en in prinicpe denk ik ook dat er een geschikte coach in hem schuilt maar het kan helemaal geen kwaad als hij even een paar jaar "meekijkt met van gaal.

Wat een onzin. Geen trainer is te oud. Kijk naar ferguson.

Wie denkt die fowler dat hij is... Van gaal is de juist de perfecte man voor united!!! En Alsof van gaal niet gedreven zou zijn, fowler moet zich lekker gaan bezig houden met liverpool ofzo, wat denkt hij wel niet.... hogs kan zo ook nog meer leren voor hij het over 2/3 jaar kan PROBEREN!! Ik neem iig geen woord neer serieus uit fowlers mond

Wat een lulkoek, van Gaal is een vakmens. Iemand waar ze bij United veel van kunnen opsteken. Dit seizoen ergerde ik me aan het positiespel van United. Ze konden soms nog geen 3x een bal over spelen.

Hopelijk gaat dat straks veranderen! Hopelijk halen ze Reus, Hummels en Kroos. Dan doen ze weer mee om de titel.

Het laatste wat die volgevreten luilakken nodig hebben op t moment is een maatje als coach. Om over het gebrek aan ervaring nog maar niet te praten ..
Laat giggsy (held) eerst maar eens 5-10 jaar het vak leren ipv nu op zn plaat te gaan en zn krediet te verspelen. Zou doodzonde zijn ..

De selectie van united dat is pas oud. Verjongen en van gaal is daar heel goed in om jonge spelers beter te maken

Who the fuck is Fowler ? Een van de meest over het paard getilde spitsen van Engeland. En was al in zijn twintiger jaren over the top. Lachwekkend dat hij het hier opneemt voor een generatiegenootje en vriendje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren