Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Masseur Manchester United doet bizarre deal met Ronaldo uit de doeken

Laatste update:

Rod Thornley heeft een boekje opengedaan over zijn tijd als masseur bij Manchester United. De 47-jarige Engelsman werkte tussen 2000 en 2019 bij de Engelse grootmacht en had in die tijd menig sterspeler op de massagetafel liggen. Zo bouwde hij een vertrouwensband op met Paul Scholes, Wayne Rooney en Cristiano Ronaldo. Met laatstgenoemde sloot hij een even bizarre als lucratieve deal.

In zijn negentien jaar als masseur bij Manchester United maakte Thornley veel mee, zo vertelt hij in de podcast Under the Cosh. De meest absurde actie kwam misschien wel op naam van Ronaldo. De Portugees werd gedurende zijn eerste periode bij the Mancunians geregeld onder handen genomen door de therapeut. “Op een gegeven moment stond The X Factor op toen ik hem aan het masseren was. Hij vroeg wie de vrouw in beeld was. Het ging om Dannii Minogue, de zus van Kylie”, vertelt Thornley.

“Cristiano polste me of ik haar nummer kon regelen. Een paar maanden later hetzelfde verhaal, maar nu met Kimberly Wyatt, lid van popgroep Pussycat Dolls", gaat Thornley verder. "Ik kreeg dat wel gedaan, maar vroeg hem tegelijk wat ik eraan overhield. Cristiano had een Porsche Carrera in die tijd en hij beloofde me: ‘Als ik ooit naar Real Madrid ga, dan verkoop ik je die wagen voor de helft van de prijs.' In 2009 was het zover. Ik betaalde 34.000 euro in plaats van 68.000 euro. Daags nadien verkocht ik de auto door voor 57.000 euro. Niet slecht voor twee telefoonnummers."

Thornley vertelt verder hoe hij bij de club terecht is gekomen. “Ik werkte als klusjesman in de buurt. Toen United een zwembad op het oefencomplex installeerde, hadden ze iemand nodig. Ik kende de spelers via mijn broer en ging relaxed met hen om. Van daaruit vroeg de club mij of ik zin had om masseur te worden. Ik schoolde me om en ging daarna overal mee. Ik raakte bevriend met heel wat spelers. Ik probeerde iedereen op z'n gemak te stellen met een goed gesprek tijdens de massage."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar heeft Ronaldo nou thee gedronken met die dames of niet Rod?!

20 april 2023 om 16:29

Waarschijnlijk een obsceen gebaar naar ze gemaakt en daarmee was zijn kans verkeken.

20 april 2023 om 19:44

Wat ik me dus - beroepshalve - al een tijdje afvraag, is: zou Ronaldo na de sex ook dat malle sprongetje van 'm maken dat hij doet als hij een doelpunt viert? Niet dat ik er wakker van lig dat ik het niet weet, maar het houdt me toch bezig.

21 april 2023 om 00:27

Ik weet niet hoe ik hier op moet antwoorden.

Nou tot zover de vertrouwensband die hij met Ronaldo had...

Een profiteur, een geldwolf en een lul die niet weet wat vertrouwen betekent!

In 2009 was het zover. Ik betaalde 34.000 euro in plaats van 68.000 euro. Daags nadien verkocht ik de auto door voor 57.000 euro. Niet slecht voor twee telefoonnummers."

Vertrouwensband?! Eerste klas lul ben je dan.



Waarom zou je dit zo opeens lekken? Vind het maar vrij apart allemaal.

20 april 2023 om 16:21

Hij zat in een podcast. Als je ooit een podcast hebt geluisterd dan weet je dat dit soort verhalen dan naar voren komen.

20 april 2023 om 16:38

Ja, maar niet als je een vertrouwensband hebt met iemand toch?

20 april 2023 om 16:57

Hij zegt toch helemaal niet veel verkeerd. Is lang geleden allemaal ook nog eens.

20 april 2023 om 17:04

Niet iedereen neemt een vertrouwensband serieus, kom op, dit is dagelijkse kost. Halve wereld doet alsof hij je vriend is, maar aast op anderen dingen. Levensles nummer 1

20 april 2023 om 18:05

Zal wel geld nodig hebben gehad

Ben ik de enige die zich afgvraagt hoe een klusjesman/masseur aan zulke nummers geraakt?

20 april 2023 om 16:33

Ik vroeg me meer af hoe je als ManU zijnde erbij komt om de klusjesman om te scholen naar masseur ipv dat je een professional inhuurt.

20 april 2023 om 16:55

Haha zou wat zijn als de klusjesman bij onze amateurclub opeens de masseur wordt, dan komen er heel wat beschadigde spieren.

20 april 2023 om 16:58

Logisch vind ik. De juiste mensen vinden is in veel industrieen moeilijker dan het vak leren. Of dit dan de juiste persoon was laat ik in het midden.

20 april 2023 om 17:30

ManU zal idd moeite hebben met het vinden van een masseur

20 april 2023 om 17:35

Je leest niet wat ik zeg. Ik heb het over mensen, niet over masseurs.

20 april 2023 om 17:38

Vroeger was alles relaxter. Keek je naar de persoon en zorgde je dat hij ging leren wat hij moest leren. Wellicht kon die het al, alleen dan als hobby?

20 april 2023 om 17:39

@real8 Toch wel.@ArendsTrue en dat kan. Gun het hem ook, vond het alleen opmerkelijk.

20 april 2023 om 19:45

Real8madrid, want masseurs zijn geen mensen?

20 april 2023 om 22:41

Een klussende masseur heeft veel nummers

De klusjesman van United die gevraagd werd zich om te scholen tot masseur.

Sounds legit.

Ik heb even nagedacht ik weet het al.Waarschijnlijk was de masseur elke keer druk druk bezig met het masseren van de ballen van Ronaldo.Daarom wou hij steeds diverse nummers.

Een vertrouwensband, maar dit soort dingen naar buiten brengen?
Manchester United dat een klusjesman aanneemt als masseur?
Diezelfde masseur die de nummers regelt van de betreffende dames?

Dit artikel wekt meer vragen op dan dat het informeert, zeer bijzonder verhaal.

Het roept wat vragen op maar zo gek als het eerst klinkt is het volgens mij niet….

Nummer regelen gaat waarschijnlijk vrij eenvoudig voor zo’n man, hij regelt wat (vip)tickets bij Man United voor het management van de artiest, anders probeer je het nog via het poppodium management in Manchester, en bingo. Die dames stonden destijds natuurlijk ook te popelen om met hem af te spreken, dus je bemiddelt aan 2 kanten.

Een persoon die goed valt binnen de groep is waardevol, masseren valt natuurlijk met een (half) jaar intensieve scholing ook goed te leren. Er staan uiteraard doktoren boven en hij zal niet de enige masseur zijn (bij moeilijke gevallen).



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren