Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia geeft tiende van transfersom Soldado uit aan gewenste opvolger

Laatste update:
/

Valencia heeft de opvolger voor Roberto Soldado binnen. De Spaanse club maakt donderdagmiddag melding van een akkoord met Real Zaragoza over de koop van Portugees international Hélder Postiga. Over de transfersom doen los Che geen mededelingen, maar naar verluidt betaalt de club zo’n drie miljoen euro voor de spits. Voor Soldado incasseerde Valencia het tienvoudige.

Postiga tekent een contract voor twee seizoenen in Mestalla, waar hij de afgelopen twee jaar al enkele malen te bewonderen was. Als speler van Zaragoza maakte hij namelijk naam voor zichzelf in Spanje: vorig jaar was hij 14 keer trefzeker in 37 duels. Desondanks eindigde Zaragoza als laatste in de Primera División en degradeerde het naar de tweede divisie. Het seizoen daarvoor scoorde Postiga overigens 8 keer in 33 duels.

Valencia is na FC Porto, Tottenham Hotspur, Saint-Étienne, Panathinaikos, Sporting Portugal en Real Zaragoza de zevende club in de nu twaalf jaar durende loopbaan van de 61-voudig Portugees international. In die periode veroverde hij onder meer drie keer de Portugese landsstitel, één keer de UEFA Cup en een wereldbeker voor clubteams. Ook eindigde hij in 2004 als runner-up tijdens het EK in eigen land.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Redelijke spits die ook een paar maanden geleden met Barcelona in verband werd gebracht, maar deze man mag natuurlijk nog niet in de schaduw staan van Roberto Soldado. Ze gaan er enorm op achteruit als je het mij vraagt, ze hadden beter een jongere en betere spits moeten halen, dan maar iets meer uitgeven. Postiga kan trouwens wel erg goed koppen!

Matige voetballer en niet goed genoeg voor Valencia. Jaren geleden was het een goede spits maar wordt met het jaar minder. Is 31 jaar oud en is geen toegevoegde waarde voor Valencia. Valencia had beter kunnen investeren in een jongere speler met meer potentie.

8 augustus 2013 om 15:17

Valencia is helaas ook niet meer wat het geweest is. Voornamelijk door de schulden.

Tja nou snap ik wel dat Soldado zegt over z'n vorige werkgever dat ze geen ambitie hebben.

8 augustus 2013 om 16:14

Ook Valencia zit diep in de schulden. Ze hebben niet zulke grote inkomsten als Barca en Real dus tsja je kan wel ambitie hebben maar als de middelen er niet zijn gaat het lastig worden.

Ik heb helder positiga eerlijk gezegd niet echt vaak zien spelen, dus ik weet niet of hij een goede vervanger is.
Maar ik hoop natuurlijk dat hij Valencia weer terug de CL in schiet en soldado doet vergeten. Welkom postiga!

Verdient deze transfer zeker na twee uitstekende seizoenen bij Zaragoza, vorig jaar heel knap 14 doelpunten gemaakt en het seizoen in een matige ploeg toch 8 keer het net kunnen vinden.

Met een betere ploeg om zich heen schat ik wel dat hij tegen de 20 doelpunten moet kunnen maken, duidelijk een spits die altijd word onderschat loopt niet voor niks bijna 1/2 in de nationale ploeg.

Beetje een laatbloeier dat zeker, is pas de laatste 2 jaar gaan scoren, daarvoor was hij bij Lissabon niet een doelpuntenmachine maar daar hadden ze Liedson toen voor.

Redelijke spits. Is het echt een opvolger van Soldado? Dat betwijfel ik

Dat is goed van die club. Zo weinig geld voor een goede aanvaller

Postiga is de opvolger van Nelson Valdez lijkt me, niet van Soldado.

Nja eigenlijk gewoon de vervanger van Nelson Valdez als pinchhitter. Wel weer grappig om dan hier reacties te lezen dat men beter meet had geïnvesteerd in een topper terwijl er altijd gezeik is vanuit NL/op VZ dat clubs als Valencia en Atletico zoveel schulden hebben.

Ik denk dat het een goede opvolger kan worden voor soldado! Heeft het uitstekend gedaan bij Zaragoza!

Ben er bang voor dat hij niet goed genoeg is om Valencia naar de Champions league te loodsen..
Hopelijk komt er nog een ander en geldt Postiga als Pinchitter!

nou nou zo goed is deze spits niet hoorw.. Soldado heeft behoorlijk gepresteerd .. en jah ze hadden beter in een jonge spits moeten invensteren .. maja we zien wel ik vind wel dat valencia achter uit gaat

Dit is de Primera Division in een notendop.
Clubs verkopen hun beste spelers aan Barcelona en Real omdat ze anders niet rond komen en kunnen geen vergelijkbare vervangers ervoor in de plaats zetten,tenzij Ze een groot talent in de jeugd hebben lopen.

De enige clubs die echt innen nestveren zijn Real en Barca waardoor zij elk jaar sterker worden en de concurrentie elk jaar zwakker. Van een eerlijke competitie is al lang geen sprake en als er niet in gegrepen wordt zal het gat elk seizoen groter worden.

Er zijn nog genoeg mensen die durfen te stellen dat deze competitie sterker is dan de Premier league...lachwekkend...enkel Barca en real zijn van bijzondere klasse.

De PD moet een voorbeeld nemen aan de PL waar er sprake is van een eerlijke competitie en alle clubs kunnen investeren en kunnen meedraaien.

Waarom spelen ze niet gewoon met Jonas id punt en Alcacer als stand-in?

Chichirito was de perfecte opvolger voor soldado geweest. Maar ik zie hem liever niet vertrekken natuurlijk

Zoals Valencios al zegt is dit gewoon de vervanger van Valdez en komt er waarschijnlijk nog een andere jonge spits bij!

Erg domme aankoop. Er zijn veel betere spelers. Helder Postiga gaat het niet worden, ook niet als tweede spits. Die is al een hele tijd niet meer op niveau geweest. Inmiddels snap ik Soldado's kritiek ook wel. Met zulke aankopen ga je nooit iets winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren