Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinker Roberto Soldado knikkert voormalige club Valencia uit beker

Laatste update:

Valencia is dinsdagavond uitgeschakeld in de Copa del Rey. De ploeg van trainer Albert Celades ging in de kwartfinale op bezoek bij Granada met 2-1 onderuit door twee doelpunten van Roberto Soldado: 2-1. De 34-jarige spits maakte tussen 2010 en 2013 furore in het shirt van Valencia, maar schroomde niet om uit volle borst te juichen tegen zijn oude club.

Jasper Cillessen is nog altijd geblesseerd en zat daarom niet bij de wedstrijdselectie van Valencia. Zijn concurrent Jaume Domènech moest al in derde minuut toestaan dat Roberto Soldado scoorde. De doelman kreeg een paar vingers achter het harde schot van de spits van Granada, maar zag de bal toch in het doel verdwijnen: 1-0. Valencia leek de achterstand binnen het kwartier ongedaan te maken, ware het niet dat de treffer van Daniel Parejo door de VAR werd afgekeurd wegens buitenspel.

In het verdere verloop van de eerste helft waren de beste kansen voor Granada. De thuisploeg had de pech dat de schoten van zowel Dimitri Foulquier als Yangel Herrera op de paal gingen en zag Valencia op slag van rust aan de andere kant toeslaan. Rechtsback Carlos Neva leed gevaarlijk balverlies op de achterlijn, waarna Francis Coquelin met een ragfijne voorzet Rodrigo Moreno een niet te missen intikker bood: 1-1.

De tweede helft stond bepaald niet bol van uitgespeelde mogelijkheden. Een gevaarlijke knal van Valencia-aanvaller Maximiliano Gómez werd knap gepakt door doelman Aarón Escandell, terwijl Domènech op zijn beurt uitstekend reageerde op een inzet van Granada-spits Darwin Machís. De wedstrijd leek uit te draaien op een verlenging, maar in de blessuretijd resulteerde een handsbal van Jaume Costa in een penalty voor Granada. Soldado benutte de strafschop feilloos en dompelde zijn oude ploeg daarmee in rouw: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Peter Lim zal trots zijn dat Valencia dan eindelijk weer verliest in de Copa Penalty was wel een beetje dubbelop, want waarom was het er 10 minuten eerder dan geen toen Vallejo hands maakte en daardoor de voorzet van Maxi Gomez van richting veranderde? Sowieso totaal geen fan van dergelijke gegeven penalties, maar dat terzijde. Geweldig voor Granada(en Goldado)!, zou helemaal mooi zijn als Mirandes en Athletic zich erbij weten te voegen. Het is jammer dat La Real op bezoek moet in Bernabeu, want anders had ik het nog wel zien gebeuren.... Een prachtig beker jaar geweest voor Valencia, het begon 53 weken geleden met de remontada in de blessuretijd tegen Getafe en eindigt vandaag in de blessuretijd tegen Granda; Ik kan er prima mee leven.

4 februari 2020 om 23:13

Wauw! Wat een prestatie van Granada zeg. Die krijgen twee mooie halve finales in dit prachtige beker toernooi. Hopen voor hun dat ze Real of bacelona loten, dat wordt een uitverkocht huis straks! Proficiat voor deze club, die twee jaar geleden promoveerde naar de Laliga en nu dus de halve finale CdR

4 februari 2020 om 23:18

Ik zie Mirandes en Athletic echt nog doorgaan. Voor Madrid zou het mooi zijn om volgende ronde Mirandes te hebben en in de finale Granada

4 februari 2020 om 23:24

Rmd/ hahaha de easy route. Ik heb echt wel weer zin in een dubbele ontmoeting CdR, maar eerst langs Sociedad zien te komen.

Spaanse ploegen, ze kunnen geweldig voetballen maar ook vaak echt de wedstrijd doodspelen of omslaan in vechtvoetbal

4 februari 2020 om 23:28

Niet dat het in deze wedstrijd persé was, maar beide combineerden paar keer lekker maar ook paar theater of een overtreding waarvan ik dacht; dit past dan weer niet bij het leuke voetbal wat ze soms lieten zien

4 februari 2020 om 23:32

Mau/ ik snap wat je bedoelt, maar dit is een knockout wedstrijd dus dan wordt het al anders

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren