Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende Roberto Soldado noemt Ronald Koeman ‘clown’ en ‘idioot’

Laatste update:

Roberto Soldado was woensdagavond woest op Ronald Koeman tijdens de bekerwedstrijd tussen Granada en Barcelona (3-5 na verlenging). Toen de trainer van Barcelona de gemaakte doelpunten van zijn elftal in de verlenging uitbundig vierde, schold Soldado hem uit voor 'clown' en 'idioot', zo meldt Marca. Soldado zat op dat moment in de dug-out van Granada.

De spits maakte zelf kort na rust de 2-0 en werd halverwege de tweede helft gewisseld. Hij zag dat Barcelona door late doelpunten van Antoine Griezmann en Jordi Alba een verlenging uit het vuur sleepte, waarna de grootmacht in de verlenging aan het langste eind trok dankzij Griezmann, Frenkie de Jong en Alba. De wedstrijd werd niet alleen gekenmerkt door het grote aantal doelpunten, maar ook door de verhitte momenten aan de zijlijn.

In de 85ste minuut werd een lid van de technische staf van Granada weggestuurd vanwege aanmerkingen op de wedstrijdleiding. In de 113de minuut moest Barça-assistent Alfred Schreuder het ontgelden nadat hij de technische zone van Barcelona verliet om de 3-5 van Alba te vieren en daarbij zou hebben geprovoceerd richting Granada. Rond dat moment ontstond ook het akkefietje tussen Soldado en Koeman.

"Hij is een idioot, hij is een idioot", foeterde Soldado volgens Marca over Koeman. "Hij is een clown, het ontbreekt hem aan nederigheid. Hij heeft geen respect." De uitspraken werden opgepikt door camera's en microfoons die langs de zijlijn stonden. Barcelona bereikte dankzij de 3-5 overwinning de halve finale van de Copa del Rey, waarin Sevilla, Levante, Real Betis of Athletic Club de tegenstander zal zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 februari 2021 om 21:59

Ach, het gebeurde tijdens de wedstrijd. Dat de Spaanse media er nu iets van maken maakt het groter dan het is.

Wel mooi dat geroep om respect van iedereen. Koeman gisteren en dan nu Soldado. Ik heb gisteren die Soldado zich ook zeer respectloos naar de arbitrage zien gedragen toen de wedstrijd overging naar de eerste helft van de verlenging. Wie is hij dan om te vragen om respect, als hij het zelf niet kan opbrengen richting anderen?

4 februari 2021 om 22:15

Respect krijg je vanzelf, als je het verdient. Ik vind het altijd heel raar als mensen vragen om respect. En in de meeste gevallen verdien je te niet als je erom moet vragen.

4 februari 2021 om 22:47

Volkomen met je eens, de meeste voetballers die om respect vragen hebben zelf geen idee wat het is. Laat elkaar in de waarde, helaas kan dat schijnbaar niet meer in dit sociale media tijdperk.

4 februari 2021 om 22:55

Juist, precies wat ik altijd zeg. Je zult maar moeten vragen om respect, wat een zwaar leven heb je dan. Of je zorgt dat je het verdient, of je maakt je er niet druk om, aangezien je er toch weinig aan hebt.

En idd.. ze zeuren steeds om respect, maar zelf respecteren ze niks of niemand

Wauw, je mag je eigen doelpunten niet meer vieren want dan toon je een gebrek aan respect en ontbreekt het je aan nederigheid. De uitspraken van Soldado zijn natuurlijk heel normaal en vooral heel respectvol.

4 februari 2021 om 22:04

Ach ... het zal de emotie zijn ...

4 februari 2021 om 22:02

Eens. Vreselijk irritant telkens als hij daar weer staat te janken naast het veld als de scheids niet precies fluit zoals hij het graag ziet. Maar die frustratie komt natuurlijk ergens vandaan. Barca speelt een zeer wisselvallig seizoen.

4 februari 2021 om 22:23

En na de wedstrijd gaat ie a la Pique naar Twitter om wat zieltjes te winnen met z'n gejammer

4 februari 2021 om 22:03

Op welke websites zie je die 8 artikels over zijn frustraties dan?? Ben wel benieuwd waar hij elke keer over zeikt. Op VZ zie ik louter positiviteit omtrent koeman

4 februari 2021 om 22:05

Bij Feyenoord en Southampton anders nooit gezien. En bij Oranje? Nee ook niet. Zal aan bepaalde situaties liggen denk ik zo.

4 februari 2021 om 22:17

Ik heb datzelfde een beetje met Frenkie. Hij had het altijd al een beetje, maar die heeft ook een zwarte band zeuren bij de scheids om alles gehaald daar.

5 februari 2021 om 10:41

Ik snap je punt vollesig maar er zijn heel veel coachws die dat hebben, als Klopp Mourinho of Schmidt (even een paar voorbeelden) verliezen ligt het toch ook nooit aan hun maar de scheids, het gras of honderden andere dingen.

Soldado is best een naar ventje met extreem-rechtse sympathieën. Hij noemde Koeman ook wel iets ergers dan clown.

5 februari 2021 om 05:47

Gevalletje pepe reina? Steunen ze dezelfde partij?

5 februari 2021 om 09:49

Inderdaad. Reina is ook echt een engnek.

Ja, de maker van de winnende goal bij de eerste Ec1/champions League winst van Barcelona moet eens wat nederiger tegen meneer Soldado doen. Wat een gezeik op een riek.

4 februari 2021 om 23:59

Wat heeft dat ermee te maken? Als hij verkeerd zit dan zit hij verkeerd toch ongeacht of hij een belangrijk doelpunt heeft gemaakt of niet? Voor alle duidelijkheid ik geef Soldado hier geen gelijk he. Ik bedoel alleen maar te zeggen dat ook iemand die iets belangrijks heeft gedaan fouten kan maken

Respect dit respect dat, al die stervende zwaantjes in Spanje. Wat zijn dat aanstellers zeg, altijd zeuren en janken om andere mensen, maar nooit naar jezelf kunnen kijken. Tja, als Real Madrid jochie, want dat is Soldado zeker, doet het natuurlijk nog wat extra pijn.

Dan is het ook respectloos, wanneer je jouw goal viert....
Belachelijk mannetje dat je bent. Accepteer je verlies gewoon in godsnaam

Ik heb mijn schoonmoeder ook clown en idioot genoemd, maar het heeft haar nog nooit een ontslag opgeleverd, ik voel met hem mee.

Ik zou "subnormal" niet per sé vertalen naar "idioot". Daar heb je het woord "idiota" al voor. Wat Soldado zei was wel een tikkie erger.

5 februari 2021 om 08:45

Vertaalt eerder als 'achterlijke' of 'hersenloze' ofzo inderdaad, komt nog wel een tikkie harder over dan 'idiota'. Nou, ik ben blij dat deze Soldado mensen als Koeman een lesje in respect bijbrengt. Oh wait...

Zal wel te maken hebben met de onderlinge historie in Valencia, destijds geen groot succes voor Koeman.

Koeman is ook gewoon een vervelende vent als hij niet de trainer is van jou ploeg. Vergelijkbaar met Mourinho in eigenlijk alles.
Hele wedstrijd bezig met de 4e man, over alles klagen en als hij verliest ligt het aan iedereen behalve hem. De Media daarna ook nog gebruiken om sneren uit te delen aan concurrenten en arbiters.

5 februari 2021 om 14:30

Niet zo overdrijven. Mourinho is nog een aantal keren erger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren