Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Wigan Athletic bevestigt komst Manchester United-aanvaller

Laatste update:

Wigan Athletic kan in de tweede seizoenshelft zo goed als zeker beschikken over een aanvaller van Manchester United. Ángelo Henríquez vertelt dat hij in januari graag met Jong Chili wilde meedoen aan het Zuid-Amerikaanse kampioenschap voor spelers onder de 21 jaar, maar dat United hem geen toestemming heeft gegeven, omdat de club hem aan Wigan wil verhuren.

/

De achttienjarige Henríquez maakte in de zomer de overstap van Universidad de Chile, maar speelde nog geen enkele officiële wedstrijd voor United. Sir Alex Ferguson wil dat de aanvaller bij Wigan ervaring gaat opdoen: "Ik zou nooit 'nee' zeggen tegen Chili, dat zou een grote fout zijn. Maar United wil me niet afstaan", zegt Henríquez .

De deal met Wigan is nog niet afgerond, maar er worden geen problemen verwacht. "Ik heb al gesproken met Roberto Martínez (de coach van Wigan, red.) en hij heeft me beloofd dat ik veel kansen zal krijgen", vertelt Henríquez . "Het is zijn idee om mij als vervanger voor Arouna Koné in huis te halen. Het ligt dan aan mijzelf hoeveel ik zal spelen."

Update 2 december 07.40 uur - Wigan Athletic bevestigt komst Manchester United-aanvaller
Kort na het duel tussen Wigan Athletic en Manchester United (0-4) hebben beide partijen de tijdelijke overgang van Ángelo Henríquez naar the Latics afgerond. Wigan maakt op de website van de club melding van de komst van de aanvaller, die voor een halfjaar gehuurd zal worden. Na Roger Espinoza is hij de tweede winteraanwinst van Wigan. "We zijn heel blij met zijn komst. Hij is een jonge speler met ontzettend veel potentie", zei manager Roberto Martinez over de achttienjarige Henríquez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 december 2012 om 11:46

ja hoop het ook,
maar als je op 17 jarige leeftijf 11 x scoord in 17 wedstrijden, ben je denk ik niet heel slecht
ben benieuwd!

Ik dacht dat het om Buttner ging... als het aan mij lag mocht hij ook verhuurd worden aan een Southhampton. Maar ik ben niet degene die de kauwgom kauwt

ot.

Weet iemand wat van deze jongen? Talent?

Als dat in Engeland gezegd word is dit over het algemeen wel het geval. Om een belofte aan Ferguson te breken moet je aardig wat lef hebben..

Zou geen verkeerde stap voor hem zijn, hij is nog jong en zo kan hij wedstrijd ervaring opdoen, wat niet verkeerd is. Naar mijn mening een talentvolle voetballer die nog best wel voor leuke wedstrijden kan ziorgen bij Wigan, zou voor beide kanten geen slechte keuze zijn.

Gaat Arouna Kone alweer weg bij Wigan dan? Ik vind hem de laatste tijd erg sterk spelen dus hij zal wel weggekaapt worden door Newcastle als opvolger van Demba Ba.

31 december 2012 om 11:00

Wat denk je van de Afrika Cup?

31 december 2012 om 11:11

Dat zou kunnen. Maar dit leek mij sterk als spelers als Drogba, Doumbia, Kalou, Bony, Gervinho, Keita en Ya Konan ook al opgeroepen zullen worden. Maar ik zal maar op jullie kwestie ingaan.

31 december 2012 om 12:09

Supportersvereniging Vitesse schrijft op 28 december 2012: ''bij de komende editie willen de 'olifanten' niets anders dan de titel. Lamouchi heeft daarom al zijn sterren geselecteerd, onder wie Didier Drogba, Yaya Touré, Salomon Kalou, Kolo Touré, Arouna Koné en Cheick Tioté.'' Dus het lijkt erop dat A. Koné geselecteerd is.

31 december 2012 om 13:04

Doumbia is lange tijd geblesseerd geweest, Ya Konan is niet meer zo sterk als vorig seizoen, Keita speelt in de zandbak en wat heb je aan Gervinho. Enkel vreemd dat Bony niet is opgeroepen. Als ik disgraziato mag geloven.

31 december 2012 om 14:53

Ik denk dat Bony wel is opgeroepen maar dat hij blijkbaar (nog) niet tot de sterren behoort.

31 december 2012 om 15:06

@edenhazard

Bony is wel opgeroepen, is intussen allang bekend gemaakt en stond zelfs groot aangekondigd hier.

31 december 2012 om 22:02

Sorry voor de verwarring, maar Bony is wel geselecteerd. Het ging erom in het artikel dat Bony tussen de genoemde sterren stond, daarom staat hij niet genoemd, maar hij is wel degelijk geselcteerd.

31 december 2012 om 11:00

Denk dat Kone naar de africa cup gaat.

Als Martinez vertrouwen in hem heeft dan zal het wel een goede voetballer zijn. En Wigan is ook een perfecte ploeg voor jonkies van United ze willen altijd voetballen ongeacht de tegenstander. Cleverly is er ook een betere voetballer geworden.

Lijkt me niet zo'n slecht idee, omdat Martinez net als hem Spaans spreekt en ze dus makkelijk kunnen communiceren. Is goed voor het vertrouwen van die jongen en Martinez weet dan ook volledig wat hij van hem kan verwachten. De enige andere noemesnwaardige spits die Wigan heeft naast Kone is Di Santo.

Ik hoop dat de trainer hem een kans geeft, wordt er zo moe van dat United spelers gehuurd worden maar de kans niet krijgen, dan laat ze lekker bij United blijven.. Zie fabio, die kan lekker doorontwikkelen bij ons, bij QPR krijgt hij geen kans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren