Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV haalt balorige aanvaller van Twitter en plant gesprek

Laatste update:
/

Geraldo Alberto Antonio heeft zijn continuïteit bij PSV op het spel gezet. De aanvaller van Jong PSV is door de clubleiding op non-actief gezet, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Antonio heeft donderdag of vrijdag een gesprek met Marcel Brands.

Brands, technisch manager van PSV, moet kijken of hij denkt dat hij Antonio weer in het gareel kan krijgen. De negentienjarige aanvaller kwam deze week onder meer te laat op de training en kreeg dit seizoen al een boete. Vorige maand kreeg hij een onnodige rode kaart in de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen De Graafschap.

Antonio, goed voor zes duels en een doelpunt in de Jupiler League, zal naar alle waarschijnlijkheid ook worden aangesproken op zijn gedrag op social media. Dit in verband met enkele filmpjes op Keek.

Update 12 september 20.05 uur - PSV haalt balorige aanvaller van Twitter en plant gesprek
PSV praat maandag met Geraldo Antonio. De negentienjarige aanvaller is door de clubleiding op non-actief gezet nadat hij deze week te laat kwam op de training, tegen De Graafschap een rode kaart pakte, en op sociale media enkele uitglijders maakte. Het account van de Angolees op Twitter is inmiddels verwijderd, meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Contract ontbinden en weg ermee zou je zeggen

12 september 2013 om 07:06

Was het maar zo makkelijk. Het is een vrij groot talent. Die laat je niet zo maar even gaan. Als eerst maar weer proberen in het gareel te krijgen. Als dat nou echt niet lukt dan kan hij inderdaad beter vertrekken. Geen ruimte meer voor rotte appels bij Psv.

12 september 2013 om 07:27

Vrij groot talent? Nou niet gaan overdrijven hé. Als het daadwerkelijk een vrij groot talent was dan had ie zijn wedstrijden wel bij het 1e gemaakt en niet bij Jong Psv. Dit soort jongens kunnen het groepsproces nou flink verstoren en als er geen verbetering in zit dan kan PSV hem beter van de hand doen.

12 september 2013 om 07:47

Overdrijven? Heb je hem uberhaubt wel ooit zien spelen? Er zijn genoeg spelers die pas laat door dringen naar het 1e dus hou die domme opmerking de volgende keer voor je.

Ik heb hem vaak zat zien spelen en ik vind hem echt wel een kanshebber om aan te sluiten bij de hoofdmacht in de toekomst. Als hij dat weet te realiseren mag je toch wel stellen dat het een vrij groot talent is aangezien hij zich meteen bij de top van Nederland mag melden.

12 september 2013 om 08:15

Antonio is echt geen talent van de categorie Depay of iets dergelijks. Over een paar jaar een leuke speler voor de subtop denk ik.

12 september 2013 om 08:42

Hij is namelijk een talent word toch rond gezegd.

12 september 2013 om 09:13

@malafronte9

Waar zeg ik dan precies dat het een talent is vergelijkbaar met Depay?

Vind jij Depay een 'vrij groot' talent dan? Ik vind Depay eerder een heel groot talent.

12 september 2013 om 09:31

Panerai..

Jij legt het probleem bij PSV fantastisch bloot. Talent is mooi maar een speler moet zich, hoe goed hij ook is of gaat worden, houden aan normen en waarden binnen een club. Doen ze dat niet dan moeten ze maar kiezen tussen oprotten of veranderen en je aanpassen..

12 september 2013 om 12:40

Jij hebt hem vaak zien spelen maar wie ben jij om hem een kanshebber te vinden. Dus hou jij je domme opmerking voor je. Thuntelaar heeft wel degelijk een punt. Cocu zit er al lang genoeg om die inschatting te kunnen maken en tot dusver zit hij niet bij 1 maar bij Jong. Niet voor niets dus...

12 september 2013 om 16:55

Ik bepaal zelf wanneer en waar ik een opmerking plaats.

Ik heb hem inderdaad zien spelen ja maar ik vind hem niet een vrij groot talent maar een talent. Bakkali is pas een vrij groot talent

13 september 2013 om 02:19

Bakalli is een 'vrij groot talent'

Laat me toch niet lachen man, Bakali is een van de grootste talenten op deze aardbol, dat is buitecategorie. Volgens mij ben jij niet helemaal bekend met bepaalde uitdrukkingen mbt categorien. Zal het even voor je uitleggen misschien dat het dan duidelijk wordt.

Talent: Hebben ze allemaal als ze bij Psv, Ajax of Feyenoord spelen, anders spelen ze daar niet.
Vrij groot talent: Antonio, Koch etc.
Groot talent: Depay, Boitius
Buiten categorie talent: Bakali, Fischer

13 september 2013 om 11:03

ja jou redenering klopt als je naar de maatstaven de nederlandse competitie kijkt...maar buitencategorie?? bakali en fisher zijn echt geen messi of ronaldo, at is buitencategorie

13 september 2013 om 13:57

@ Panerai

Jij bent snel tevreden en vindt iedereen al snel een talent.

Talent heeft elke speler, dat klopt. Maar dat je Fischer een talent van de buitencategorie noemt ben ik het niet mee eens. Hoe noem je Messi dan ooit? Zulke spelers zijn van de buiten categorie, Fisher niet, dat is een (vrij) groot talent.

De speler in kwestie is een talentje. Hij is 19 en zit niet bij de selectie, dan ben je niet echt een groot talent vind ik. Als hij dat was zou hij wel de voorkeur krijgen boven Locadia en zeker boven Matavz.

12 september 2013 om 08:41

Gewoon een goed praten en nog een kans geven.

12 september 2013 om 22:37

Ik volg zowel PSV als jong PSV op de voet. En deze jongen is geen groot talent. Hij is absoluut geen concurrent voor Locardia. Nu krijgen zeker jonge spelers bij PSV een kans. En hij heeft die kans niet gekregen. En hij gaat die kans ook niet krijgen.

Waarom de filmpjes op Keek noemen, maar niet noemen wat er dan ook aan de hand was? Kan iemand me vertellen wat er met die filmpjes is dan?

12 september 2013 om 00:15

VZ wil natuurlijk het ontslag van die jongen niet op z'n geweten hebben
k vind het wel netjes eigenlijk.

12 september 2013 om 00:29

Deze jongen is wat we uit de filmpjes kunnen halen te veel bezig met bijzaken, filmpjes van dames op z'n keek(?) en claims dat hij op andere filmpje werd gezien met een joint tube.

Zo'n jongen moet je helemaal niet in je opleiding willen hebben, iemand die zich meer bezig houd met randzaken dan met het leven voor zijn sport.

12 september 2013 om 09:43

http://www.dumpert.nl/mediabase/6538404/7ff0a06e/p...
Dit soort dingen ook..

12 september 2013 om 00:50

wat wel meer 'swaggerboys' doen net als gekke royston drente! vinden zich helemaal de bom totaal geen leven iq van een cornervlag, echt gebrek aan professionaliteit pffffffffff kleuters

12 september 2013 om 09:27

Dan onderschat jij de gemiddelde cornervlag

Dan heb je zo veel talent, krijg je zo veel kansen en dan maak je dit van je leven. Daar is maar 1 woord voor.... Kansloos.

Echt bizar toch hoe sommige jonge gasten zich gedragen. Ik ben sowieso geschrokken van de manier hoe jong-PSV zichzelf heeft gepresenteerd de laatste wedstrijden. Er lijkt veel frustratie en weinig disipline te zijn, nog erger dan het eerste team vorig jaar.
Heeft iemand een idee wat er speelt of zijn het allemaal maar (toevallige) incidenten?

12 september 2013 om 00:16

Ik denk dat dat filmpje precies weergeeft waarom Antonio geen prof voetballer wilt worden, is te druk met zich zelf bezig dan met de club PSV en ploeggenoten.

(kortom) Heb er maar één verklaring voor: hij heeft dus een niggerkapper gevonden in Vladikavkaz, zodat hij kan freshen. Zulke fimpjes maakt hij

12 september 2013 om 00:35

Hahaha, niet te grappig hoor...,...

Ik vind dit trouwens wel wat overdreven allemaal. Hij had al één boete en nu komt hij te laat, oh wat een misdadiger! Op non-actief zetten lijkt me wat te ver gaan.
Neemt niet weg dat het wel dom is van antonio.

12 september 2013 om 08:18

Je moet proberen objectief te blijven en van 2 kanten te kijken, ik weet niet hoe hard hij traint dus daar kan ik niks over zeggen, maar:

- te laat komen kan iedereen een keer overkomen.
- een (onnodige) rode kaart krijgen kan iedereen overkomen.

- die filmpjes op keek kunnen echt niet, daar moet hij gecorrigeerd worden.

12 september 2013 om 07:09


Jl.

12 september 2013 om 08:13

Net mensen. Iedereen doet wel gekke dingen in zijn jeugd. Pas na je 21 a 22 komt er meer een besef van wat jou handelen teweeg brengt. Voor ons is het lekker makkelijk te oordelen over zijn fantastische baan, en voorbeeldfuncties.

Hij heeft op Instagram ook meerdere foto's geplaatst waarin hij weet-ik-veel-wat zat te roken. Erg vreemd allemaal. Weet iemand wat meer over de inhoud van de filmpjes op Keek? Wel benieuwd naar.
Zal hij niet doorhebben dat dit een ongelooflijke kans is op een goede toekomst; het leven van een profvoetballer? Wat mij betreft is hij terecht op non-actief gezet, misschien is er nog een plekje voor hem bij FC Eindhoven, het eerste van PSV zal 'ie waarschijnlijk toch nooit halen.

Edit: Keek gezien, opflikkeren die gast.

12 september 2013 om 00:15

Fc eindhoven moet hem ook niet willen, wat ie doet kan niet

12 september 2013 om 00:21

Ik denk ook niet dat hij goed genoeg is voor Eindhoven of überhaupt betaald voetbal een goede mentaliteit is namelijk minstens zo belangrijk als talent. Dat eerste heeft hij blijkbaar helemaal niet, dat tweede ook niet bijzonder veel. Dan ben je gauw klaar.

12 september 2013 om 07:45

Wat stond er dan op keek? Zie alleen maar 3 voetbal gerelateerde filmpjes. Andere verwijderd?

12 september 2013 om 09:25

Een paar auto filmpjes en hij was met een vrouw in een string aan het skypen die van alles liet zien.

12 september 2013 om 09:45

Ook een patserig filmpje met een stapel geld in zijn hand, meen ik?

12 september 2013 om 09:37

Ik kan die keek filmpjes niet vinden. Kun je omschrijven wat hij daar deed?

12 september 2013 om 20:27

Is wel degelijk schadelijk, ze weten niet exact wat er in zit maar het is slecht voor je gezondheid las ik in de krant!

12 september 2013 om 21:45

En alles wat in de krant staat is waar.

Is dit niet die jongen van broederliefde??

12 september 2013 om 00:36

Die speelde toch bij sparta?

Tja iedereen weet wat het is maar niemand durft het kennelijk weer te zeggen. Tis allemaal flippity flip yo diggity niggas & hoes, I'm from the streets yo geleuter. Ligt gewoon aan gebrek aan opvoeding. Zelf zal zn vader hem wel gepeerd zijn en waarschijnlijk wordt het er zelf ook zo 1. Enige rolmodellen dat die zwarte spelers zich permiteren zijn gangster negers en rappers. Ja nou dat zijn goede voorbeelden. "oh Ansjo je stemt zeker Pvv". Joh als je niet tegen kan wat ik te zeggen heb ga lekker in een kringetje met je medehippies op een trommeltje slaan. En nee ik ben geen rascist. Ik denk namelijk dat ik gelijk heb.

12 september 2013 om 02:23

je bent niet de enige die er zo over denkt. No worries yo flippity flip yo diggity

12 september 2013 om 02:45

Hahaha jezus een hele bevolkingsgroep generaliseren is natuurlijk ook helemaal geen vorm van discriminatie. En dat je gelijk hebt betekent het natuurlijk niet dat je een racist bent.

Ansjo, onthoud 1 ding. Als je me ooit tegenkomt in je plaatselijke snackbar: Bij mijn patat wil ik oorlog met uitjes. Goed?

12 september 2013 om 07:24

Ansjo ik wil je niet bestempelen als racist,maar weet wat je zegt.ik ben ook een(zwarte)man mij vader was er ook niet,maar ben netjes opgevoed.ken me normen en waarden hij moet zijn wannebe vrienden lozen en gaan richten op het spelletje.daar heeft het mee te maken.misschien hebben zijn ouders wel keihard hun best gedaan om hem te laten zien dat wat hij doet niet goed is.conclusie schop onder zijn hol en weer voetballen, anders zijn er voor hem 10 anderen die graag willen voetballen.

12 september 2013 om 10:26

Weet je wat het probleem met deze gasten is. Die hebben al veel te veel geld en vrije tijd op zo'n jonge leeftijd. Neem het zo'n jongen eigenlijk eens kwalijk! 19 jaar oud, paar uurtjes per dag trainen, de rest van de tijd chillen met vrienden die tegen hem opkijken, want hij speelt bij PSV en hij heeft geld. Dan ga je gekke dingen doen. Een roedel goedkope meisjes die maar al te graag voor een breezer de broek uitdoen en het plaatje is compleet.

12 september 2013 om 23:46

Wrm wordt deze provocerende snotaap zijn reactie niet verwijderd wat zijn jullie aan het doen voetbalzone. Waarom donkere spelers zich identificeren aan rappers? Omdat donkere spelers zich onmogelijk kunnen identificeren aan een jantje smith
En al die andere niets zeggende simpele Nederlandse artiesten
On. Jong en dom waarom mag hij ni roke ene mr cruijf deed het ook een zekere theo janse ook en hun lurkte nog aan een shagg dit is gwn een elektrische sigaret come on waar gaat dit over dat skype filmpe, beetje pikant dom om op het internet te plaatse maar om hem daarvoor non-actief te stellen beetje pietlullig
Ansjo ik raad je aan je eerst te verdiepen in rap voordat je deze stereotype aanhaalt al met al leuk gevonde je rijmpje

13 september 2013 om 12:49

Je hebt zeker een punt, maar ze zijn ook jong. Het is geen groot complex probleem, het is vaak de leeftijd en niet iedereen begint even soepel. Wijnaldum, Martins Indi en Fer, die ook gewoon uit Rotterdam-West komen, zijn voorbeelden van hoe het ook in positieve zin kan. Wijnaldum komt volgens mij ook uit zo'n vaderloze gezin en Martins Indi had ook een hele groep om zich heen. Het is voor sommigen ook gewoon een kwestie van nu de knop omdraaien en verantwoordelijkheid nemen, zodat je de juiste beslissingen kan nemen over van wie je wat aanneemt.

Goede zaak van PSV.
Die jongens moeten zich gewoon concentreren op het voetbal.
Slaat nergens op dat ze zich als Diva's gedragen. Depay had er ook een handje van met z'n rappen enzo.

12 september 2013 om 00:39

Ja, want rappen is echt een schande. Je zou maar naast voetbal nog muziek als hobby hebben zeg, wat een criminelen hea?
.....

13 september 2013 om 11:04

Ryan Babel is ook rapper

Laatste paar keer bij Jong PSV op de tribune bleek hij een hele posse van wannabee gangsters meegenomen te hebben. Wil niet per definitie generaliseren, maar als dat zijn vrienden zijn, snap ik dat deze jongen niet ver komt.

deze jongen is ook een rapper, hij zit bij het groep Broederliefde, sport en muziek tegelijk gaat nooit samen,zijn carriere gaat nooit ver komen ,hij gaat een carriere krijgen zoals mitchel burgzorg ook een rapper !

12 september 2013 om 20:53

En Memphis en Elia, het zegt dus lang niet alles. Zolang je maar voor het voetbal kiest als het moet.

12 september 2013 om 20:57

Lol niet om het één of het ander, maar hij mocht willen dat hij Priester was. Mitchell heeft bij tal van profclubs gespeeld en zit ook bij een veel succesvollere groep mensen met Keiz, Darryll, Nega, Nino etc.

Je doet hem echt tekort door hem te vergelijken met een speler dat nog lang niet is doorgebroken en waarschijnlijk ook geen prof gaat worden, die ook nog eens zijn prive Skype gesprekken zonder medeweten op Keek zet alsof het zo speciaal is dat een meisje halfnaakt in beeld verschijnt als je vraagt. Dat gebeurt echt noooooooit *sarcasme.

Als je dan ook nog je club voor van alles en nog wat uitmaakt op Twitter dan ben je gewoon een zeldzaam triest geval die met niemand anders vergeleken mag worden, behalve dan misschien Royston maar die zit in een hele andere belastingschijf dan deze jongen.

Hier vind je meer informatie:

http://psv.clubwatcher.nl/news/details/2086

Zijn keek en twitter zijn te vinden onder gerra_bl

Het beloftenelftal van de PSV heeft dit prille seizoen al vier rode kaarten gekregen, volgens een Vlaamse site. Logisch dat PSV bij degene die zich daarnaast ook nog op een verkeerde manier buiten het veld onderscheid (te laat komen), bedenkingen voor een profcarrière binnen PSV gaat krijgen.

Ik vind het jammer dat ansjo niet reageert na zijn bizarre opvattingen.
Misschien wilt peetvader reageren,aangezien jij het er ook mee eens bent.
Want jullie praten allebei totale onzin.

Uit de selectie gooien en contract ontbinden. Het is geen groot talent anders had hij al in PSV 1 gestaan.

Dit soort mannetjes lopen er verrekte veel bij PSV in de selectie.
Schaars gaf al aan dat hij moeite had het te verstaan.
Dit gaat gegarandeerd nog meer problemen opleveren!

13 september 2013 om 12:37

Ik kan me dat herinneren, Schaars zei dat hij moeite had met het verstaan van Bakkali, Depay, Willems, soms Wijnaldum, maar hij zei ook dat het een generatiekloof was en dat het geen probleem was.

12 september 2013 om 20:29

Dat is niet alleen bij PSV hoor, zekerste weten ook bij Feyenoord bijvoorbeeld.
Kan me filmpjes van Elia herinneren van het WK in Zuid-Afrika, en toen sprak iedereen in straattaal zelfs van Persie en Boulahrouz deden gezellig mee...

12 september 2013 om 21:37

Tja jammer genoeg komt 90% van het talent in NL toch van jongens v/d straat. Dus als je ze wil opruimen zie ik Oranje over paar jaar ver afzakken..

Jammer dat hij niet in het gareel wil lopen. Vind hem dit seizoen één van de betere spelers bij Jong Psv, al is dat niet zo moeilijk gezien wat daar rond loopt. Denk dat hij tekort komt voor het eerste en als zo'n jongen het groepsproces dusdanig verstoort dan is er maar één oplossing mogelijk en dat is het ontbinden van het contract. Maar dan wordt de spoeling bij Jong Psv wel heel erg dun. Voor mijn gevoel hebben ze het wat onderschat bij Psv. Ben niet heel erg onder de indruk van de selectie die er staat. Het was een ander verhaal als Hendrix, Brenet en Bakkali (en nu ook Koch) niet de stap naar het eerste hadden gemaakt maar dat is het risico. Ze hadden een stuk of drie jonge spelers moeten aantrekken die konden rijpen bij Jong Psv en daar het niveau omhoog zouden brengen. Spelers als Dengering, Kardes, Soomer, Jakobsen, Schouw en Bentancourt komen duidelijk tekort. De enige lichtpuntjes vind ik Koch en Rayhi terwijl ook Horsten het aardig doet. Deze winterstop moet Psv een centrale verdediger en een spits toevoegen anders verloopt het eerste seizoen in een fiasco.

12 september 2013 om 20:29

Ja, maar het is wel een talentje. PSV is, en dat is op zich ook logisch, een club die altijd rekent. Vorig jaar werd Pieters gespaard na zijn uitbarsting, zelfde gold voor Lens, Toivonen zou naar het tweede gezet worden als hij niet verlengde of vertrok en nu dit talent; men neemt geen beslissingen die nadelig uit kunnen pakken voor Psv. Dat is logisch, maar soms onbegrijpelijk voor mij.. Wangedrag moet hard bestraft worden, uitspraken omtrent Toivonen moeten waargemaakt worden om integriteit te behouden en nu deze speler.. Ik verwacht niet dat PSV zijn contract ontbind. Dat is niet zoals PSV de afgelopen jaren gehandeld heeft in ieder geval...

12 september 2013 om 20:53

@ de Toekomst.

Om terug te komen over de afspraken die moeten gekomen om de integriteit te waarborgen ben je niet helemaal op de hoogte. PSV heeft aangegeven als toivoinen bijvoorbeeld niet verkocht zou worden dat hij terug word gezet naar het 2e elftal, dit gaat oook gebeuren als hij niet bijtekent. Toivoinen heeft aangegeven wellicht te willen verlenen bij PSV en hebben voor deze week een gesprek gepland om te praten over zijn toekomst en of ze zijn contact gaan verlenen. Als ze hem dan bij de selectie houden is meer dan logisch.

Echter heeft een club uit Amsterdam deze uitspraken ook gedaan jegens Aiderwereld en Erikson. Niet bijtekenen terug zetten na het 2e. Echter hebben ze alle wedstrijden van Ajax gewoon in de basis gestaan. Niet echt strak beleid en waarborging van de integriteit. Toivoinen heeft alle wedstrijden op de bank gezeten bij psv

12 september 2013 om 20:53

@ de Toekomst.

Om terug te komen over de afspraken die moeten gekomen om de integriteit te waarborgen ben je niet helemaal op de hoogte. PSV heeft aangegeven als toivoinen bijvoorbeeld niet verkocht zou worden dat hij terug word gezet naar het 2e elftal, dit gaat oook gebeuren als hij niet bijtekent. Toivoinen heeft aangegeven wellicht te willen verlenen bij PSV en hebben voor deze week een gesprek gepland om te praten over zijn toekomst en of ze zijn contact gaan verlenen. Als ze hem dan bij de selectie houden is meer dan logisch.

Echter heeft een club uit Amsterdam deze uitspraken ook gedaan jegens Aiderwereld en Erikson. Niet bijtekenen terug zetten na het 2e. Echter hebben ze alle wedstrijden van Ajax gewoon in de basis gestaan. Niet echt strak beleid en waarborging van de integriteit. Toivoinen heeft alle wedstrijden op de bank gezeten bij psv

12 september 2013 om 20:57

Ik ben het met je eens, het beleid is niet altijd even structureel. Vind dat Pieters wel een boete had mogen hebben een dagje meelopen bij Carglass, Lens vond ik helemaal verschrikkelijk. Noem mij maar kinderachtig maar ik had deze man nog een extra schorsing gegeven. Toivonen mag van mij meteen naar de beloftes, laat helemaal niks zien, erger me er dood aan. Een paar jaar geleden kreeg Jonathan Reis ook 3 keer een nieuwe kans, kom op het word veel te gek. Deze jongen kan je misschien nog wel op het rechte pad krijgen, maar hij heeft het veels te hoog in zijn bol.

12 september 2013 om 21:41

@ Santoss

Toivonen heeft eerder aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen daar waar Ajax met Alderweireld en Eriksen afspraken had over contractverlenging als zij na 2 september nog bij Ajax onder contract stonden. Groot verschil... Als dat gesprek er is over zijn toekomst dan snap ik het nog wel, maar als Toivonen aangeeft niet bij te willen tekenen dan ben ik erg benieuwd of PSV hem echt naar het tweede gaat zetten. PSV kwam daar zelf ook al enkele keren een beetje op terug..

Als Toivonen niet bijtekent en PSV hem bij het eerste houd dan zijn ze sowieso oliedom bezig. Dan hebben ze met hun uitspraken over 'terugplaatsen naar het tweede' enkel voor onrust gezorgd.. Ook zijn dergelijke uitspraken door deze mensen (vooral Brands) in de toekomst dan niet meer serieus te nemen, omdat iedereen dan weet dat Brands uiteindelijk toch wel bijdraait..

Psv hou hem opzeker zo goede speler doen ze niet weg

12 september 2013 om 21:34

Zo goed is hij ook weer niet hoor? Als je de jeugd van PSV afgelopen jaren hebt gevolgd is het ook maar een half/half spelertje die al deze moeite niet waard is.

Of hij moet nog een kans krijgen en dit seizoen zichzelf anders opstellen en presteren, anders ben ik er niet rauwig om als die elders aan de slag gaat.

Die zien we straks in de Macdonalds achter de kassa!

13 september 2013 om 07:05

Wat ben jij grappig zeg, zo hey

Zo zie je maar weer wat de gevaren van social media zijn. Vooral de jeugd is zich hier niet van bewust.

@panerai

Talent: Hebben ze allemaal als ze bij Psv, Ajax of Feyenoord spelen, anders spelen ze daar niet.
Vrij groot talent: Antonio, Koch etc.
Groot talent: Depay, Boitius
Buiten categorie talent: Bakali, Fischer

Dit is wat je zei. Ik weet niet of je ooit naar Koch kijkt, of alleen maar via de media luistert wat er over hem wordt verteld, maar dat je zegt dat Boëtius en Depay een minder groot talent zijn dan Koch, dat kan echt niet. Koch is overal degene die de fouten maakt en aarzelend is in de opbouw, iemand die ik goed ken en ook bij PSV in een van de oudere jeugdelftallen speelt, heeft vaak met Koch getraind, (psv en alle andere clubs controleren tegenwoordig alles dus ik ga geen namen noemen) zei ook tegen me dat Koch enorm wordt overschat. Geloof me, Jorrit Hendrix is een jaar jonger en staat boven Koch, Zanka staat boven Koch, Koch speet niet voor niks z'n wedstrijdjes bij Jong. Ik denk niet dat Koch het gaat maken in Psv1 en dat hij ''niveautje Groningen'' wordt, als je snapt wat ik bedoel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren