Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bij PSV weggestuurde spits meldt zich bij FC Utrecht

Laatste update:

De toekomst van Geraldo Alberto Antonio ligt niet bij PSV. De aanvaller was na een reeks incidenten al op non-actief gezet en maandag is besloten om het contract van Antonio te laten ontbinden. "Ik heb ontzettend veel spijt en verwijt PSV niets", reageert de goaltjesdief.

/

De negentienjarige Antonio kwam vorige week te laat op de training en dat was voor PSV de druppel die de emmer deed overlopen. De aanvaller kreeg dit seizoen al een boete na een onnodige rode kaart in de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen De Graafschap en maakte op social media enkele uitglijders. PSV heeft nu besloten om de samenwerking met Antonio te beëindigen.

De spits, die bij Jong PSV speelde, lijkt daar wel begrip voor te kunnen opbrengen. In een korte reactie aan het Eindhovens Dagblad zegt Antonio in ieder geval niets slechts over PSV: "Ik heb bij PSV alle kansen gekregen. Jammer dat het niet is gelukt. Ik hoop op een vervolg bij een andere club", zegt de aanvaller.

Update 24 september 19.08 uur - Bij PSV weggestuurde spits meldt zich bij FC Utrecht
PSV verscheurde zijn contract, maar mogelijk komt Geraldo Alberto Antonio toch nog goed terecht. De spits heeft zich gemeld bij Jong FC Utrecht en speelt dinsdagavond mee in een oefenwedstrijd van de Domstedelingen. Dat meldt Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, op Twitter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gevalletje hoe verpest ik mijn carriere..
Is een aardig talentje, maar met deze mentaliteit zal hij er niet komen.
Misschien is een muziekcarrière voor hem weggelegd, lekker rappen met zijn groep ''broederliefde''.

16 september 2013 om 21:00

Wat klets je nou man ? Je weet niet eens wat er gaande is, hij kwam slechts een keer te laat, vanwege een gekantelde vrachtwagen op de a58, en pakte een rode kaart, dat overkomt overigens iedereen.. Als dit al zo ter sprake komt bij PSV dan vind ik dat erg armoedig... Wat een omgang met spelers ook daar. Ik begrijp die Labyad wel.

16 september 2013 om 21:07

Jij weet duidelijk niet wat er allemaal aan de hand is. PSV heeft hier gewoon prima gehandeld.

Een speler die regelmatig (en niet een keer wat jij hier doet geloven) te laat komt, blowend op foto's staat, en beledigingen richting de technische staff op internet zet, is gewoon niet geschikt om bij PSV te voetballen.

16 september 2013 om 21:08

Volgens dit artikel heeft hij zich ook op de sociale media misdraagt. Zo breng je je werkgever in diskrediet. In het echte leven kan je ook zo ontslagen worden dus waarom niet bij een voetbalvereniging?

16 september 2013 om 21:09

Ebegumeci, misschien moet je je eerst even inlezen voordat je tegen iemand zegt dat hij kletst. Hij heeft meerdere zaken op zijn kerfstok en dit is de enige en juiste beslissing die PSV heeft genomen.

16 september 2013 om 21:09

Blijkbaar weet jij al helemaal niet wat er gaande is want je vergeet zijn 'uitglijders via social media'.

Net alsof jij wel precies weet wat er gaande is bij PSV.. je oordeelt erover maar je heb niet eens alle feiten op een rijtje. Dat Antonio zegt dat het aan hemzelf ligt geeft al aan dat PSV weinig tot niets fout heeft gedaan

16 september 2013 om 21:10

Schijnbaar weet je niet wat er aan de hand is. Als prof spelers heb je een voorbeeld functie voor de jeugd en als je dan met je vriendjes jointjes gaat roken en op sociale media filmpjes gaat plaatsen van jezelf die schaars geklede dames op internet probeert de versieren ben je wat mij betreft niet bezig met je prof carrière.

16 september 2013 om 21:12

Wat klets jij zelf denk je nou echt dat een club zo snel iemand de laan uit trapt mijn gevoel zegt dat er wel meer dingen gaande waren en ik neem aan dat je dat zelf ook wel snapt en dat je zomaar even wat riep om wat negatiefs te zeggen over psv

16 september 2013 om 21:13

Wat klets jij nou man??? Deze gozer heeft totaal geen respect voor de club die hem rijkelijk beloond voor zijn diensten. Heeft meerdere officiële waarschuwingen gehad en daar geen gehoor aan gegeven. Oprotten met deze gast.

16 september 2013 om 21:17

Het is de combinatie van de 2 dingen die jij noemt en diverse andere dingen in een vrij korte tijd.
De jongen zet videos online en in die videos komt hij over als een 1e klas eikel en hiermee beschadigt hij de reputatie van de club.

PSV zal hem hierop aangesproken hebben maar hij blijft doorgaan met zijn slechte/domme gedrag en PSV zal wel bang zijn dat hij hiermee andere spelers negatief beinvloed.
Kan dus zijn dat PSV hem extra hard aanpakt (hem ontslaat) zodat de andere jonge spelers zien dat de leiding niet alles zomaar door de vingers ziet.

ja hij is pas 18 maar 18 is oud genoeg om je normaal te gedragen (dan heb ik het over die videos).

Daarnaast als je te laat bent (je zit bv in de file vanwege een ongeluk) dan bel je even dat je niet verder komt vanwege een ongeluk. De club zal dan kijken of er inderdaad een ongeluk is en dan is er niets aan de hand.
Aangezien PSV hem bestraft heeft voor het te laat komen neem ik aan dat hij niet de moeite heeft genomen om even te bellen.

16 september 2013 om 21:27

Labyad is een pannenkoek. Die zijn vader zijn carrière heeft laten verpesten.

16 september 2013 om 21:43

En Vrachtwagen die gekanteld is zal absoluut niet de reden zijn.
Denk je dat PSV dat niet even nakijkt? laat staan dat het uberhaupt een geldige reden is,
Nee er is meer aan de hand.
En begin nou niet over Labyad, want dan nemen nog minder mensen je serieus.

16 september 2013 om 22:54

@ Harmeulius

Ga er maar niet op in, hij verzint wel veel vaker dingen die er niet zijn, en kent niet het hele verhaal.
Is niet de eerste keer dat ik hem hier op betrapt.

Grappig is nog dat het ook nog eens totaal niet te maken heeft met wat hij zegt.
Inderdaad de filmpjes foto's etc. heeft voornamelijk te maken met dit besluit.

Het is een aardig talentje, niet meer dan dat, hij zal het 1e nooit halen daar is hij te beperkt voor.
Hij is snel en sterk, maar daar is ook zo beetje als mee gezegt.

16 september 2013 om 23:43

Ach jeugd. Blowen doen er zoveel!

17 september 2013 om 02:07

@ebegumeci.

Je begrijpt Labyad wel? Dus je hebt vorige week ook meegekregen dat hij enorm veel spijt heeft van zijn overgang naar Sporting en dat hij met zijn staart tussen de benen Brands heeft opgebeld of hij aub terug mag komen?

17 september 2013 om 02:08

@rawinho,

Wat een domme opmerking. Natuurlijk doen er veel mensen blowen. Maar als jij professioneel sporter bent, en jou baas betaalt jou salaris en investeert geld in jou om het beste uit je te halen. Dan mag er verwacht worden dat je zelf ook het maximale er uit probeerd te halen. En professioneel voetballen en blowen gaat niet samen. En daar dan ook nog fotos van op internet zetten? Niet echt slim vind je wel?

17 september 2013 om 08:51

@rvann maar zn vader heeft er wel voor gezorgd dat hij zn zakken vol met geld heeft en carriere verpest volgens mij is hij nog zo jong dat die nog moet beginnen

17 september 2013 om 21:44

Ebegumeci, Als duimpjes omlaag nog bestonden ..

24 september 2013 om 21:02

Off: Uhm, nee? Denk je nou serieus dat Labyad weg gaat bij PSV weggaat omdat het beleid slecht is en na een aantal jaar weer ineens meld? Vrij logisch natuurlijk, Labyad gaat we omdat het een slecht bestuur is bij PSV (het is zelfs zo slecht dat er niet mee om is te gaan, dus ga ik maar weg ), dan meld hij zich weer ineens alsof er niks gebeurd is... Logisch man. En Antonia heeft ook de nodige tweets geplaatst die niet bij het niveau van een PSV'er past.

24 september 2013 om 22:38

@ebegmeci

Hahaha je zet jezelf echt voor lul hier man, tegen themessi zeggen dat hij niet weet wat er gaande is terwijl juist uit jouw post blijkt dat jij degene bent die niet weet wat er speelt en allemaal is gebeurd, zeg dan niks! en dan ook nog wat zeggen over Labyad die ook al openbaar zijn excuses heeft aangeboden, hahaha wat een grap ben jij.

PSV heeft goed gehandeld hier en terecht dat Antonio niet negatief reageert, hij beseft zelf alle kansen te hebben gehad bij PSV en ik hoop dat hij hiervan leert en zijn voetbaltalent nog tot zijn recht kan laten komen bij een andere club.
Bij PSV was er geen draagvlak meer voor een goede samenwerking op dit moment.

ps. ondanks dat je al heel wat (dezelfde) reacties hebt gehad doe ik ook nog graag een duit in het zakje.

25 september 2013 om 11:42

Weet jij dan wat er echt is gebeurd? Denk je nou echt dat psv een speler weg stuurt omdat hij een keer te laat is en omdat hij een keer een rode kaart pakt. Ga even een potje knikkeren man.

16 september 2013 om 22:57

Lekker maar weer iemand neerzetten als een stereotype.

17 september 2013 om 02:09

Stereotypes die helaas te vaak maar al te waar zijn.

16 september 2013 om 23:03

Hele discussie om niks hij heeft gewoon zijn cariere verpest !

17 september 2013 om 14:32

Hij zat bij mij in de klas. Dacht altijd dat ie alles kon maken op school en had schijt aan alles..

Opgeruimd staat netjes. Roem was hem een beetje naar zijn hoofd gestegen. Verpestte alleen maar het imago van Psv
PSV heeft hier alle recht toe na de onnodige rode kaart en merendeels om het belachelijke gedrag op social media... Die Keekfilmpjes ongeloofelijk !
Hoop dat hij er wat van heeft geleerd en ergens anders aan bak komt. Toch wel een leuke speler voor sub eredivisie jeugd.

16 september 2013 om 20:42

Kon dat nog dan? Dat imago van psv telt nog meer deuken dan om het even welke muur in My Son gaten telt.
On: wellicht is hij nu goed geschrokken en kan hij het bij fc Eindhoven proberen en dan zo later alsnog naar de grote broer in Eindhoven...

16 september 2013 om 20:52

Maak je nou grapje of is je haat zo ongelooflijk groot dat je niet normaal kan reageren ?

16 september 2013 om 20:55

Haat? verklaar je nader? Wil jij dan beweren dat er geen sprake is geweest van enorme imagoschade afgelopen seizoen?

16 september 2013 om 21:02

En die is nu (mede dankzij de media) alweer bijna weg. Geen oude koeien uit de sloot halen maar kijken naar wat nu is.

16 september 2013 om 22:21

Xavi, calimero.
Iemand anders er van betichten dat hij alleen reageert uit haat, maar zelf feitelijke onjuistheden posten, provoceren etc.
Wees dan ook zo een man om zelf er even bij te zetten dat je precies hetzelfde doet.

16 september 2013 om 22:58

@ Rvandoor

Afgelopen seizoen was er "imago" schade voor de niet psv liefhebbers, en was psv inderdaad één grote pispaal.

Maar je kan dit jaar toch helemaal niet vergelijken met afgelopen seizoen ?
Ze zijn een totaal andere weg ingeslgen met alles.
Van dit jaar is nog geen enkel sprake van Imago beschadeging.

24 september 2013 om 19:16

Zou psv ook zo gehandeld hebben als hij er 10 goals had gemaakt voor het eerste elftal, denk het niet. Straks laat hij zich gelden voor utrecht en loopt iedereen hier te janken. Dat ze een geweldige spits hebben laten lopen.

Tja hij is teveel bezig met rappen en Spangen representen. Ik vond het en speler met veel talent maar helaas een slechte mentaliteit.

17 september 2013 om 09:22

Het feit dat hij er zo mee te koop loopt, maar zelf nauwelijks muziek maakt is toch alleen maar erger? Domme meeloper is het, een fakerd. Als hij blank zou zijn, dan was het een Wigger geweest.

24 september 2013 om 19:39

want meelopen of ergens te koop mee lopen, dat heeft iets met huidskleur te maken? beetje jammer dat je jezelf zo te kakken zet met die laatste zin die helaas niets toevoegt aan je opmerking.

17 september 2013 om 09:20

Veel talent? Ik weet niet waar jij naar hebt zitten kijken, maar dit is qua talent nog minder dan Zweefbuik. Leuke spits voor de onderkant van de Jupiler League, maar echt geen jongen die het verder gaat schoppen. Waarschijnlijk komt hij nu ergens bij Oss terecht om vervolgens naar de hoofdklasse te gaan om een nieuwe keuken en het onderhoud van zijn autotje bijelkaar te voetballen.

Wordt nooit wat met die jongen, te weinig talent om op te kunnen teren en te veel kapsones. Ook nog eens verschrikkelijk (maar dan ook echt Verschrikkelijk) dom. Royston Drenthe is er hoogbegaafd bij.

Er zijn genoeg jongens zoals hem, niet vol voor het voetbal gaan en toch veel talent hebben. Gaan denken dat ze t zijn en lossen hun grote belofte nooit in. Dat je een 2e passie hebt oké, maar als je prof wil worden moet dat je eerste prioriteit zijn en later komt de rest wel. Goed gehandeld Psv, laat er vele volgen.

edit: spellingsfout door telefoon.

Goed nieuws, scheelt weer wat spullen die mysterieus verdwijnen in de kleedkamer.

Zucht! Deze gast heeft zeker het nieuws gemist dat er iets van 91 miljoen voor Bale is betaald. Ga je dan niet denken laat me ook me best doen en misschien word ik ooit voor desnoods 20 miljoen gekocht.

Complimenten voor Psv! Eindelijk eens een eigen speler durven straffen, zoals het hoort. Bij een topclub horen spelers zich professioneel te gedragen. Ook jeugdspelers. Dit is een erg goed besluit en getuige van ballen. Discipline is nodig en iedereen in de club moet zich gedisciplineerd gedragen. Alleen dan kan het maximale uit spelers en selecties gehaald worden. Nu ben ik benieuwd hoe er beslist gaat worden omtrent Toivonen.

16 september 2013 om 23:00

Precies, goed voorbeeld gelijk voor de rest.
Toivonen gaat zeker nog een interesant verhaal worden.

16 september 2013 om 23:23

Die gaat loon inleveren en bijtekenen.

24 september 2013 om 19:19

En ik ben sinterklaas

Professionaliteit is vooral iets wat uit jezelf moet komen, maar als hij dit zich echt aantrekt dus voldoende aanwezig. Dan krijgt hij door de actie van PSV met zijn negentien jaar mogelijk een geweldige tweede kans om elders gedisciplineerd aan zijn carrière te werken.
Hier toont PSV zich een goede jeugdopleiding, al profiteren ze er zelf niet van.

Lol, met de update reactie geven direct onder jezelf.

Laat hem maar naar Utrecht komen, we zitten niet goed in de spitsen en hebben voornamelijk ideale schoonzonen, dus vormt hij een welkome aanvulling.

Hopen dat hij zich hier beter zal gedragen. Zonde toch dat je zo omgaat met je talent. Focus je gewoon op het voetbal en niet op allerlei anderen zaken.

24 september 2013 om 19:29

Wat? Een speler moet zich gedragen. Aan een onruststoker heeft een professionele club niks.

24 september 2013 om 19:47

hij bedoelt zonde dat Antonio zo omgaat met zijn talent.. niets tegen psv

24 september 2013 om 19:53

Oww op die fiets. Helemaal mijn fout en bij deze mijn excuses richting SBV-Vitesse. Hij heeft helemaal gelijk.

24 september 2013 om 19:39

Ehm ... psv heeft hem al vaker gewaarschuwd ...
Vindt dat psv hier goed gehandeld heeft.
Hoop voor hem dat hij echt moet beseffen dat hij nu zelfs 3e kans krijgt.

Mensen kunnen veranderen, rotjochies kunnen grootgroeien. Hopelijk is dit voor deze talentvolle jongen een 'eye-opener' geweest en gaat hij het bij de FC anders aanpakken. Ik hoop het in elk geval! Een extra spits kunnen we goed gebruiken!

stel je voor na 2 jaar ofso of snel dat hij een uitblinker word en dan een top speler word zal psv wel baale, kijk na ayoub die blinkt wel uit daar bij utrecht en die werd niet goed genoeg bevonden bij ajax en geloof me die jongen wordt groot talent

24 september 2013 om 20:31

Dus psv moet zijn gedrag maar pikken? Denk het niet, hebben ze gewoon goed. Hopelijk voor hem ziet hij in dat hij moet veranderen en laat hij zijn voeten spreken. Talent heeft hij wel nu zijn gedrag nog.

24 september 2013 om 20:57

hij is jong en wat hij gedaan heeft kan elke speler wel is gebeuren dus gewoon goed gesprek mee voeren maar dat heeft psv echt niet gedaan, en ik denk die jonge is nu echt blij dat hij weg en niuewe kans krijgt en over paar jaar hoor je al die fans van psv wel zeggen van tjah hadden ze die maar een kans gegeven

24 september 2013 om 21:12

Er is zo vel gezeik met hem geweest. Vaak te laat enzo. Ze hebben echt wel met hem gesproken. Gewoon niet professioneel genoeg.

Ik sta volledig achter de beslissing van psv, hebben hem genoeg kansen gegeven.
Het is wel een redelijk groot talent en denk hij zeker bij Utrecht kan slagen als hij er voor gaat. Schat hem in ieder geval hoger in als De kogel en ook wel als bob schepers hoewel die misschien nu nog iets beters is kan Antonio meer bereiken denk ik.

Laat maar komen, wij zetten die Wormgoortjes, Antonia's wel weer op de rails..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren