Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lloris pakt vliegtuig naar Engeland en wacht op groen licht

Laatste update:
/

Hugo Lloris wordt niet de doelman waar Tottenham Hotspur al weken naar op zoek is. Het had er alle schijn van dat de sluitpost van Olympique Lyon naar White Hart Lane zou vertrekken, maar de Franse club maakt via de officiële kanalen duidelijk dat men géén overeenstemming heeft bereikt.

Volgens Olympique Lyon waren de biedingen van Tottenham in de afgelopen dagen verre van marktconform, ondanks het feit dat men de vraagprijs op 26 augustus had doorgegeven. De nummer één van het Franse nationale elftal had toestemming gekregen om met Tottenham te onderhandelen, maar moet nu afzien van een overgang naar de werkgever van Rafael van der Vaar en Jan Vertonghen.

Het is nog onduidelijk wie Tottenham nu op het oog heeft. Maarten Stekelenburg werd al enkele keren met the Spurs in verband gebracht. Het management van de Oranje-international gaf vervolgens aan er veel clubs interesse hadden in de keeper van AS Roma. Ook Jack Butland van Birmingham City is een optie. Carlo Cudicini en Heurelho Gomes zijn reeds op leeftijd.

Update 31 augustus 16.10 uur - Lloris pakt vliegtuig naar Engeland en wacht op groen licht
Hugo Lloris mag toch blijven hopen op een transfer naar Tottenham Hotspur. Olympique Lyon maakte donderdag bekend dat er geen akkoord was bereikt met de Engelse club over een transfersom en meldt een dag later dat er nog altijd geen overeenkomst is. Lloris heeft desondanks toestemming gekregen om naar Engeland te vliegen, waardoor een overgang nabij lijkt te zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spurs zou een erg mooie club zijn voor Steek. Met VDV en Vertonghen en de mooie sfeer in Engeland zal hij zich denk ik beter op zijn gemak voelen. En ik vond al dat hij beter paste bij de Prem. League.

31 augustus 2012 om 07:32

Ik dacht dat Van der Vaart op het punt staat om naar HSV te vertrekken.
Ik hoop dat Stekelenburg gewoon bij ons blijft.

31 augustus 2012 om 17:35

verkocht normaal gezien, de deal is rond!

Ik zou Stekelenburg een hele goede keeper voor Tottenham vinden en Tottenham een mooie club voor Stekelenburg. Roma past toch niet helemaal bij hem. Ben benieuwd of dat doorgaat!

30 augustus 2012 om 21:42

Ik begrijp dat ze de voorkeur gaven aan Lloris omdat Stekelenburg al 29 is, maar hopelijk gaat Maarten alsnog naar London.

30 augustus 2012 om 22:18

29 is voor een keeper zeker niet oud

31 augustus 2012 om 11:45

Maar Lloris die 25 is staat er natuurlijk beter voor.

31 augustus 2012 om 17:38

en staat al jaren goed te keepen en ook vaste keeper in de nationale ploeg!

31 augustus 2012 om 17:53

En Lloris is een betere doelman dan Steek, wat ik tot mijn spijt moet toegeven.

31 augustus 2012 om 03:07

@ voetbaldj:
Kun je me uitleggen waarom jij vind dat Maarten niet bij Roma past?
Ik ben van mening dat dit wel een succes kan worden, met een stabielere en betrouwbare verdediging voor zich kan Maarten zich beter manifesteren.

Ok, toen ik de titel las dacht ik eerst dat Lloris weggging en Maarten naar Lyon gaat.
Maar dat gebeurt dus niet.

Maar Stekelenburg past beter bij de Spurs, bij Roma is het niet geworden wat er verwacht werd.

Het is te hopen. In Roma wil het maar niet echt lekker vlotten. Bij Tottenham, in mijn oog een ploeg waar hij beter zal passen, opnieuw beginnen en hopen op meer succes.

Dit is nou echt iets voor hem subtop Engeland ! Ik zeg doen.

31 augustus 2012 om 00:51

Haha... Leuk geprobeerd knul!
Dit jaar zeer goed gepresteerd in de TOP geindigd.
En met deze selectie minus Modric moet een herhaling mogelijk zijn. Daniel Levy is heel goed bezig daar.
Dus om het subtop te noemen vind ik een beetje ondoordacht

Maarten Stekelenburg zou een serieuze optie zijn als eerste doelman voor de Spurs.

Tim Krul van Newcaslte United, werdt in de winsterstop genoemd als nieuwe doelman, maar daar hoor je helemaal niks meer over.

30 augustus 2012 om 23:26

Ik denk dat Newcastle United te veel geld vraagt voor Krul, en dat Stekelenburg een goedkopere optie is en zeker niet een mindere optie in mijn ogen. Krul heeft de toekomst maar Stekelenburg is op korte termijn beter en heeft nog vele goede jaren voor zich.

Dan hebben ze 1 dag voor een bod en voor een overeenstemming en voor een keuring, denk het niet (gelukkig)

30 augustus 2012 om 23:28

Medische keuring kan gedaan worden door een arts in de buurt, dat is geen probeem. Contract kan doormiddel van een persoon vanuit Tottenham aangeboden worden en Stekelenburg kan in principe nog thuis verblijven. Het is allemaal mogelijk.

31 augustus 2012 om 17:39

kan ook 's nachts gebeuren dembélé was dinsdag op woensdag nacht gecontroleerd

Jammer voor de Spurs dat ze Lloris niet hebben weten vast te leggen, jonger én nu al beter dan Stekelenburg. Maar ook hij zou een goede sluitpost kunnen zijn voor ze. Ik hoop dat het tot een transfer komt, bij Roma heeft hij het toch moeilijk en ik denk dat een overstap naar de Premier League hem goed zal doen. Dan hebben we 3 internationals in de Premier League keepen, we hebben ook wel eens een totaal andere situatie gehad met die keepers van ons!

Het zou mij verbazen mocht Roma Stekelenburg laten gaan. Zeman heeft toch aangegeven dat Stekelenburg de absolute nummer één is en dat hij er niet aan denkt om hem weg te doen? Het wil niet zeggen dat er plots één keeper niet naar Tottenham gaat dat automatisch Stekelenburg de nieuwe doelman wordt. Waar keept Adler tegenwoordig? Dat zou een goede doelman zijn voor Tottenham, idem Akinfeev.

30 augustus 2012 om 21:45

Adler ging transfervrij naar Hsv. Akinfeev is te blessuregevoelig anders had hij nu allang bij een echte topclub gespeeld inderdaad.

31 augustus 2012 om 00:53

Dat zijn praatjes om de transfersom op te krikken.
Als ik Zeman was zou ik eisen dat er betere verdedigers komen.
Die een woordje Engels kunnen zodat de communicatie beter gaat.

31 augustus 2012 om 03:03

Nee hoor, Roma laat Stekelenburg echt niet gaan. Er zijn dit seizoen al enkele verdedigers aangetrokken. Dit is en was de achilleshiel van Roma, ik ben benieuwd hoe onze Brazilianen het gaan doen (dodo, Leandro Costan en Marquinhos).

31 augustus 2012 om 10:32

Steek is gewoon een klasse keeper, mensen die beweren dat dit niet zo is moeten eens naar zichzelf kijken, steek heeft meerdere seizoenen bij Ajax zowel europees als in de competitie laten zien dat hij een geweldige goalie is, tel daarbij het geweldige WK en kwalificatie WK, EK bij op....
Dan kan je nooit na 1 matig seizoen met blesure's, 2x rood door dezelfde ref, en een matige verdediging zeggen dat hij een slechte keeper is.
Ook moet je iemand de tijd geven om te wennen.

Maar ik heb voor de rest niets gelezen over die verdedigers, maar ik geloof je ;

Zou mooi zijn maar ik denk niet dat Roma hem nog kwijt wil zo laat in de transferperode.

Dat zou toch wel heel grappig zijn als Stekelenburg naar Tottenham gaat, het is dat Manchester United met de Gea een keeper voor 20 jaar heeft maar anders zou Stekelenburg zomaar dezelfde weg kunnen bewandelen als van der Sar.

Van der Sar: Ajax - Juventus - Fulham - Manchester United
Stekelenburg: Ajax - AS Roma - Tottenham Hotspur - ???

Ik bedoel dus, eerst naar Italië, dan naar een subtop club uit Engeland, en daarna alsnog naar een topclub.

Zou geweldig zijn als Stekelenburg naar The Spurs ging. In Italië past hij niet vind ik. Net zoals Van der Sar. Hoop dat nu nog rond komt voor 12e.

Roma en Stekelenburg alsof je zegt Voetmaat 40 en schoenmaat 30 , HET Past Gewoon Niet.

31 augustus 2012 om 00:55

Hetzelfde als je zegt.... Premier league top/prijzen en Arsenal... voetmaat 45 en schoenmaat 30....
Het past gewoon niet en gaat nooit gebeuren.
Nu jij weer.

Ik hoop op een soort Dejavu of herhaling van van der sar!
Sar was ook niet gelukkig of heel succesvol bij Juve.

Tottenhamm heeft liggen slapen. Ipv César gratis op te halen bij Inter, grijpen ze nu wss ook nog eens naast Lloris. Met César zouden ze direct een betrouwbare wereldkeeper hebben. Stekelenburg is ook zeker geen slechte optie, maar vraag me af of hij wel haalbaar is zo op de laatste dag van de transfermarkt.

Indien deze transfer door gaat, begint Stekelenburgs carriere eigenaardig veel te lijken op die van Van der Sar. Ik hoop het voor Steek. Kan hij mooi bewijzen in de PL dat Ferguson toch de verkeerde keeper heeft gehaald vorig jaar.

31 augustus 2012 om 16:14

Prima dat je dit een landgenoot gunt. Maar als je je nationalistische gevoelens eens opzij zou schuiven, vind je dan nog steeds dat Stekelenburg een betere optie is dan keepers als De Gea en Lloris? Wellicht op de zeer korte termijn, maar die legt het toch wel af tegen de lange.

On: Zou een mooie stap voor hem zijn. Niet dat Tottenham per se een vooruitgang is als club, maar de competitie is natuurlijk vele malen interessanter in nagenoeg elk opzicht.

nou het is kwestie van tijd en het is laaste dag en nog paar uurtje, en ik denk toch dat tottenham gaat betalen wat lyon wilt

@ol1950 en daar is hij dan, het bericht van voetbalzone over de transfer van Lloris ;

Spurs is er deze transferperiode wel op vooruit gegaan. Lloris, Vertonghen, Dembele en Siggurdsson en dan komt Moutinho waarschijnlijk ook nog. En dan zijn ze alleen Modric en VDV kwijt geraakt.

Lloris
Walker
Dawson
Vertonghen
Assou ekkoto
Moutinho
Sandro
Dembele
Siggurdson
Bale
Adebayor
31 augustus 2012 om 16:18

Gewoon een erg mooi elftal inderdaad. En dat voor de nummer vijf/zes van Engeland! Vind dat Arsenal zich ook heeft versterkt hoor. Het besef dat je een team beter kunt uitbalanceren voert wel terechte de boventoon. Niet meer v. Persie & co. en Modric, van der Vaart en Bale, maar gewoon twee sterke en meer complete elftallen.

31 augustus 2012 om 16:24

Klopt dat is het mooie van de PL vind ik ook. De top 6 heeft een elftal wat in elk land mee zou strijden voor de titel. Geen enkele wedstrijd onderling is bij voorbaat gewonnen. Ik denk dat vooral bij Arsenal mensen nog wel eens verbaast kunnen worden waar zij vorig jaar alles aan Van Persie te danken hadden zit de kwaliteit van dit elftal hem er juist in dat er geen echte uitblinkers zijn. Gewoon een collectief.

31 augustus 2012 om 16:29

Als het collectief, met name voorin, dan ook nog eens wat inspiratie op doet door de kijken naar hun voorgangers van vier jaar geleden, dan kan het een heel leuk seizoen worden voor Arsenal.

De top zes heeft mooie elftallen maar qua namen zie ik momenteel enkel City en misschien Chelsea in spanje meedoen om de titel. De andere competities zouden inderdaad opgaan voor je stelling. Arsenal, United en zelfs Tottenham zou denk ik zo de Serie A of de Bundesliga kunnen winnen. Niet dat ze per se beter zijn dan Bayern, Juve, Dortmund of Milan, maar de verschillen zijn niet bijzonder groot en de beste wint niet altijd. De fitheid bij de Pl-ploegen zou vast een rol kunnen spelen in de consistentie.

31 augustus 2012 om 16:23

Inderdaad. De supporters mogen blij zijn met Levy. Eerst het onderste uit de kan halen bij Modric en dan zijn vervangers al klaar hebben staan.

Als Arsenalfan kan ik alleen maar jaloers zijn op de slagvaardigheid van Tottenham. De organisatie straalt veel meer rust uit dan Arsenal.

31 augustus 2012 om 16:26

Klopt, eigenlijk wisten we allang dat Modric verkocht zou worden. En Levy weet ook dat een speler van dat kaliber niet snel terug komt dan kijk je wat daar kort achter zit en als je die dan voor de helft van het bedrag van Modric (ik dacht dat Moutinho voor 20 miljoen overkwam) kan halen heb je dat uitstekend gedaan. Ook met Siggurddson hebben ze een uitstekende opvolger van Van der Vaart. En de verdediging is op de linksback na een stabiele linie.

31 augustus 2012 om 16:31

Die Siggurddson vind ik niet zo bijzonder, maar voor de rest ben ik het met je eens. Levy is gewoon een supporter, wij hebben fossielen (gemiddelde leeftijd 72 jaar) die geld willen verdienen. Mijn maag keert om als ik aan ons beleid denk, echt misselijkmakend.

31 augustus 2012 om 16:35

Ik vind die Siggurddson juist wel een goede maar we zullen zien. Levy heeft inderdaad gewoon hart voor de club dat zie je bij ons niet. Echt vreselijk zoveel geld in kas en nog kan er geen middenvelder bij komen. Het hoeft van mij geen wereldtopper te zijn maar een DM is gewoon een must. Arteta kan dat nooit alleen allemaal belopen.

31 augustus 2012 om 16:41

Arteta is ook nog blessuregevoelig en oud. We balanceren constant op het randje en de enige reden dat we nog enigszins meedraaien bovenin is omdat 80 procent van de Pl-coaches volslagen debielen zijn. Van Mancini tot Redknapp tot Pardew (zogenaamd manager van het jaar... haha) en ook Pulis.

Het bestuur zoekt gewoon steeds de grens van het toelaatbare op. Zo hatelijk...

Edit: Foutje..

31 augustus 2012 om 17:09

Heb ik iets gemist Pulis coach van het jaar? De man die een team in het linkerrijtje krijgt doordat hij gewoon 10 man van 190cm+ opstelt en 1 gast die 94 meter ver kan ingooien? Dat zou echt een regelrechte schande voor Wenger en ook voor SAF zijn. Zelfs Redknapp heeft er nog meer verstand van (alhoewel).

Achja we hebben geluk dat we Wenger hebben en dus gewoon top 4 halen maar er moet daar echt iets gebeuren. En nog 1 voordeel Die fossielen houden het niet lang meer vol (gemiddelde overlijdingsleeftijd van een man is 78).

31 augustus 2012 om 17:11

Sorry ik bedoel Pardew... 1 pot nat natuurlijk.

31 augustus 2012 om 17:36

Hahaha ik schrok echt dat die onbenul van een Pulis coach van het jaar was. Dan zou ik ook trainer worden het rugby elftal van New Zeeland kopen en 1 olympisch recordhouder vergooien erbij en ik win prijzen Zou echt te gek voor woorden zijn.

Pardew is natuurlijk ook een onbenul maar niet zo erg als Pulis.

Lyon en Spurs zouden het al eens zijn voor 12 miljoen, dus Lloris hoeft alleen nog de medische keuring te ondergaan. Ook Moutinho lijkt naar Spurs te komen voor 27 miljoen, hij moet ook de medische keuring doorlopen. Dit zijn echt twee uitstekende aankopen. Spurs heeft zich op deze manier goed versterkt in deze transferperiode met Vertonghen, Dembele, Sigurdsson, Moutinho en Lloris. Nu moet Villas-boas er nog een geheel van maken, ben benieuwd of het hem bij Spurs wel lukt..

31 augustus 2012 om 16:30

27 miljoen is natuurlijk veel te veel voor een net-niet speler... maar ze gaan er wel gewoon op vooruit. Uiteindelijk staat er een selectie die zeker 4e kan worden.

31 augustus 2012 om 16:56

Klopt inderdaad dat het teveel is voor Moutinho, maar zijn club gaat Moutinho niet voor minder verkopen op de laatste dag van de transfermarkt. Spurs had absoluut nog zo'n type speler nodig en ik betwijfel dan ook of ze een andere keuze hadden. Wel een goede aankoop van Spurs.

31 augustus 2012 om 17:15

Net-niet speler? Moutinho heeft alles wat Cazorla ook heeft. Schot precies hetzelfde paas precies hetzelfde balbeheersing is net zo goed als Cazorla techniek ook reactievermogen ook motoriek idem dito. Alleen hij is nog erg jong en heeft een lang contract dus daarom is hij 27.5 Miljoen waard!

31 augustus 2012 om 17:16

17 miljoen pond en nog allemaal clausules dan kan het oplopen tot 22 miljoen pond.
Moutinho is zeker geen net niet speler. Hij is veel completer dan Modric, Modric kan heel goed het spel verdelen, dat kan Moutinho ook, hij heeft echt een geniale passing en inzicht, maar daarnaast kan hij ook echt heel goed verdedigen. Echt de perfecte middenvelder voor een 4-3-3 systeem.

VDV en Modric verkocht voor samen 50 miljoen en van dat geld Dembele, Lloris, Adebayor en Moutinho terug gehaald.

Nog enkele nuttelose spelers/fringplayers zoals Bassong, Nelsen, Saha, Gds, Pienaar, Kranjcar, Rose verkocht/van de loonlijst gehaald.

Heerlijk beleid, alleen jammer dat ze Adebayor hebben gehaald ipv Llorente, die in zijn laatste jaar zit of een andere spits.

Volgende transferperiode gewoon een goede rechtsbuiten en Mvilla ofso er nog bij en wellicht volgend jaar een nieuwe spits en snelle CV en dan is het elftal rond.

Lloris
Walker
Caulker
JV
Bennoit
Dembele
Sandro
Moutinho
Lennon
Ade/Defoe
Bale
31 augustus 2012 om 17:25

Moutinho is een een hele goede speler maar niet wereldklasse, dat bedoel ik te zeggen. Voor dat bedrag hoor je eigenlijk wereldklasse spelers op te halen.

Maar goed, een voetbalclub moet ook naar het sportieve aspect kijken en dat doen jullie wel. Gefeliciteerd met de aankopen.

@ Steazygunner

Nee, Moutinho is iets minder verfijnd en briljant. Hij heeft geen killerpass zoals VdV of Cazorla, daar is hij het type ook niet voor.

31 augustus 2012 om 17:38

@ Steazygunner & Persiangooner

En hij is niet zo tweebenig als Cazorla bij wie ik er nog niet achter ben wat nou zijn favoriete been is.

31 augustus 2012 om 17:50

Rechts gewoon.

31 augustus 2012 om 18:01

Ik vind Moutinho wel wereldklasse hoor vooral op zijn positie, misschien is het meer smaak.

Wat ben ik hier blij mee, wat een top keeper! Nu nog hopen dat Moutinho komt en dan zie ik ons toch weer in de top 5 eindigen.

31 augustus 2012 om 16:39

Ja Inderdaad jullie Spurs fans mogen jullie zelf in de handjes wrijven met zo'n
keeper als Lioris. Ik had verwacht dat hij naar Chelsea zou gaan als vervanger
voor Chech. Maar die hebben ook nog Courtios als stand in voor de lange termijnen.

Zozo, Spurs hebben zich erg goed versterkt als deze transfer & die van Moutinho doorgaan.

Ik zie ze wel strijden om plek 4 samen met Liverpool en Newcastle. Hoe sterk Arsenal op dit moment is kan ik eigenlijk niet goed inschatten...

AVB heeft de ploeg naar zen hand kunnen zetten, ben benieuwd wat de resultaten daarvan gaan zijn.

veel succes bij de spurs!

wereldkeeper sws top 5

1.casillas
2.neuer
2.buffon
4.cech
5.llorris

31 augustus 2012 om 16:42

Edit: Waar is Hart die mag je toch ook wel tot de grootste der aarde behoren.
Sorry hoor hoeveel potentie Lioris heeft. Hij is nu nog niet beter als Hart die hem
op alle kwaliteiten die een keeper nodig heeft de les leest!

31 augustus 2012 om 17:05

@kaka!

Misschien bekijk ik het via een Chelsea-bril maar Cech heeft toch echt wel beter gepresteerd afgelopen seizoen dan de rest. Neuer overklaste Casillas en Cech overklaste weer Neuer, bovendien wisten zowel Robben als Messi hun pogingen niet tot doelpunten kunnen vormen. En dat kwam vooral dankzij de klasse van Cech.

Vorige week had hij trouwens weer een schitterende redding bij de poging van Demba Ba.
Mijn inziens zou ik hem voor geen enkele andere keeper willen ruilen, zelfs niet Casillas. Dit jaar zie ik hem zeker veel punten voor ons pakken.

Zou super zijn voor de Spurs. Zeer goede en talentvolle keeper die ik graag in de PL zou willen zien.

Arsenal moet zich nu echt gaan zorgen maken.
Op papier schat ik Tottenham hoger in dan Arsenal.

Ik heb ook zo'n gevoel dat Tottenham hoger gaat eindigen in de PL dan Arsenal.

Slechte keeper oogt onzeker en heeel slecht in hoge ballen gaat het zwaar krijgen in Engeland!

Zat er al aan te komen dat Lloris zou vertrekken. Na gister hoopte ik eigenlijk dat het als nog van de baan was, maar helaas. 12 Miljoen valt mij eigenlijk wel tegen en 25% van de transfersom moet betaald worden aan Nice, vandaar dat er bonussen van 3 tot 4 miljoen bij zijn gekomen.

Bedankt Hugo en Time to shine Vercoutre!

Zo zou mijn droomopstelling eruit zien. Jammer genoeg is Kaboul 4 maanden out. De komst van Moutinho zorgt voor een enorme luxe op het middenveld, zo erg dat ik zijn transfer in vraag stel. Sandro kan afgelost worden door Parker. Dembele is dan weer een beest op die positie, net als Gylfi de Ijslander met de gouden voeten. Sowieso zijn er altijd blessures en schorsingen, dus zal iedereen wel genoeg speelminuten pakken.

Lloris
Walker
Kaboul/Dawso
Vertonghen
Assou-Ekotto
Mouti/Moussa
Sandro/Scot
Lennon
Sigurdsson
Bale
Adebayor
31 augustus 2012 om 16:43

Volgens mij wil Villas-boas geen beroep meer doen op Parker en Lennon. Zeker die eerste vind ik goed gezien want Sandro is 10x beter.

Fantastische keeper voor the Spurs mocht dit waar zijn. Wel erg jammer dat het Gomes niet is gelukt in Londen.

Ik zie al weer allemaal lijstjes voorbij komen met keepers. Dit is een uitermate geschikte keuze geweest van Tottenham. Ze hebben (en kunnen nog) goed toeslaan op de markt. Met enerzijds Moutinho en anderszijds deze keeper.
Zo voorspel ik dat Tottenham gaat strijden voor plek 3.

"the negotiation with the Tottenham directors has been the hardest I have ever had to undergo in these 25 years," Lyon chairman Jean-michel Aulas said.

Hhahahaah
get in there you beauty!

Nou Gomes, nog een jaartje bankzitten dan terugkomen naar Psv.

Lloris is 1 van de betere keepers om dit moment en veel clubs lopen te slapen, zoals Arsenal, Barca.
Denk dat hij het goed gaat doen daar.

Nu is het standaard de spannendste tijd van de transferperiode voor de Spursfans. Nu moet alles op zijn plaats vallen en horen de deals afgerond te worden. Het zou me ook niks verbazen als Levy weer eens een extra stunt probeert uit te halen zoals hij vaker heeft gedaan of geprobeerd.

Moutinho zou ik het liefst binnen willen hebben nu.
Lloris is ook gewoon een klasse keeper en is nog maar 25 dus die kan nog beter worden en word gewoon onze nummer 1.

31 augustus 2012 om 18:12

Moutinho blijkt ook rond te zijn, voor 30 miljoen komt hij over, aardig bedrag. Of het een gelijkwaardige vervanger voor Modric is, moet nog blijken. Is wel ook net zo''n klasse speler, alleen hij moet er wel meteen staan voor Tottn'ham dus ja.

Druk einde van de Transfermarkt zeg, en zal nog niet afgelopen zijn

31 augustus 2012 om 18:57

Ik weet het nog niet er blijken wat haperingen te zijn in de persoonlijke overeenkomst, en ik zie het nog nergens officieel staan dus ik wacht nog af.

Bij ons gebeurd alles in de laatste dagen daar staan we bekend om. Meestal is er al wel contact gezocht en hebben ze hun targets wel al en ronden ze alles af in de laatste dag(en). Altijd erg spannend als Tottenhamfan.

Ik denk wel dat hij er staat maar het samenspelen zal wel even wennen zijn. Hij is een ervaren speler en weet hoe het is om tegen fysieke teams te spelen. Hij heeft ook gewoon de kwaliteiten tuurlijk is Modric nog wat beter maar wat niet is kan nog komen. Misschien kan hij het wel boven verwachting goed doen.

31 augustus 2012 om 20:34

Moutinho krijgt het hoog in zijn bol en heeft eerste voorstel van Tottenham geweigerd. Hij zou 6 miljoen per jaar willen premies. Als het zo zit, dan hoef ik hem niet. Gewoon Dembélé op die plek van Modric en Sigurdsson ervoor.

Lloris is een fantastische keeper, snap dan ook niet waarom die zolang bij Lyon is gebleven met alle respect. Vond hem wel ideaal voor Ac Milan, maar die zoeken alleen voor de koopjes en transfervrije spelers.

Lloris is een fantastische aankoop voor de Spurs.ik had hem liever gezien bij Ac Milan. Tottenham wordt nu wel erg sterk nu met Adebayor, Lloris, Vertonghen en Dempsey

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren