Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Graafschap besluit fors schikkingsvoorstel te accepteren

Laatste update:

Dat De Graafschap het dit seizoen lastig zou gaan krijgen stond op voorhand eigenlijk al wel vast en de club uit Doetinchem pakte nog geen punt in de Eredivisie. De promovendus moet het de komende wedstrijden mogelijk ook nog eens doen zonder Nathan Kabasele. De aanvaller heeft een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden (waarvan een voorwaardelijk) gekregen.

/

Tijdens het verloren uitduel met provinciegenoot Vitesse (3-0) haalde Kabasele tot drie keer uit naar tegenstander Kevin Diks. De eerste twee zwaaien troffen geen doel, maar de derde klap raakte Diks vol in het gezicht. De aanklager wil Kabasele daar dus drie wedstrijden voor straffen.

Kabasele mocht in Arnhem op het veld blijven staan: scheidsrechter Martin van den Kerkhof had het incident niet waargenomen. De van Anderlecht gehuurde Kabasele, die overigens een neef van Dieumerci Mbokani is, heeft tot 14.00 uur de tijd om te reageren.

Update 22 september 13.07 uur - De Graafschap besluit fors schikkingsvoorstel te accepteren
Nathan Kabasele moet de drie aankomende wedstrijden van De Graafschap missen. De Superboeren maken op de website van de club bekend dat zij niet in beroep gaan tegen het schikkingsvoorstel dat de aanvaller heeft ontvangen. Kabasele zal hierdoor ontbreken in de duels met Ajax (beker), Willem II en Feyenoord. Uit tegen ADO Den Haag kan hij zijn rentree maken.

Vier wedstrijden schorsing (waarvan een voorwaardelijk) is terecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij dit al krijgt moet Moreno minimaal hetzelfde krijgen. Al was die overtreding veel erger.

22 september 2015 om 11:35

niet mee eens, dit heeft niks met voetbal temaken. ik ben zelf voor de graafschap, maar dit sloeg nergens op. De tackels van moreno waren misschien alleen lomp.

22 september 2015 om 12:08

Het lijkt er op dat Moreno niet geschorst gaat worden. Anders hadden ze al lang een onderzoek ingesteld.

22 september 2015 om 12:28

Gezien de scheidsrechter het heeft geconstateerd mag de aanklager betaald voetbal geen onderzoek starten. Geldt ook voor de elleboogstoot van Wout Weghorst (geel).

22 september 2015 om 12:47

En de vuistslag van hendrix de eerste helft aan weghorst. Maar dat is je zeker niet bijgebleven.

22 september 2015 om 14:29

Haha, vuistslag? Volgens mij moet jij nog maar eens gaan kijken. Vuistslag, laat me niet lachen!

22 september 2015 om 15:54

Hahaha, vuistslag. Daar heeft ie geel voor gekregen voor dat vingertje in t oog. Zonder bril kijken blijft lastig he

22 september 2015 om 12:33

JulianJeka je kunt die situatie niet met deze situatie vergelijken

22 september 2015 om 14:05

Die tackle was op de bal en raakte de man shaw viel verkeerd neer daardoor!! De tackle was niet zo erg dus een schorsing is bullsh*t

22 september 2015 om 16:23

Die op Tannane

Je bent me net voor, ik vroeg me al af wanneer de eerste reactie zou komen met een verwijzing naar Moreno.
Het zit je wel dwars he?

22 september 2015 om 11:51

Ik ben gewoon voor gerechtigheid.

22 september 2015 om 12:04

Oh ja?
Jij doet mee aan de beeldvorming die ontstaat in de media.
En als je dan toch mee wil doen doe het dan op een topic dat over Moreno gaat ipv op elk topic over hem te beginnen.

22 september 2015 om 12:12

Nee hoor, ik vind het oprecht een overtreding die rood waard is.

22 september 2015 om 12:18

Hij gaat er met gestrekt been in en probeert pas in te houden als het al te laat is. Hij nam het risico om een speler zwaar te blesseren.

22 september 2015 om 12:30

Risico om een tegenstander te blesseren... Laten we dan maar 8 Rode kaarten geven elke wedstrijd.

22 september 2015 om 12:46

Hij raakt Tannane gewoon vol op de knie, hij ging niet voor niks geblesseerd van het veld af.

Hele domme reactie op het duwen van Diks. Maar terechte straf.

Nu koppeltje Vermeij met Peters voorin, daar heb ik meer vertrouwen in dan Kabasele met Peters.
Kabasele heeft sinds zijn komst nog goede wedstrijd gespeeld en floreert in balverlies.

22 september 2015 om 12:17

Idd ! Ik ben ook graafschapfan rn vindt precies t zelfde ! Kabasel? heeft nog niks laten zien.

Moreno kan niet meer geschorst worden. Guzubuyuk heeft het waargenomen.

22 september 2015 om 12:16

Dat wordt een makkie voor WII dit weekend dat werdt het al daar niet van...

Volledig terecht! Hij moet gewoon geen slaande beweging maken, de sukkel. Nu kijken hoe Vermeij en Peters het samen doen? Ben benieuwd!

En welke straf gaat Diks krijgen voor het tot drie keer toe etteren van kabasele, waardoor deze drie keer naar achter zwaait met zijn .? Schorsing van kabasele is overigens terecht.

22 september 2015 om 12:30

Jeetje mina, als we daar al mensen voor gaan schorsen is het einde echt helemaal zoek. Dan zijn we met overgrote afstand de grootste mietjes in het Europese voetbal.

22 september 2015 om 12:32

Wat een onzin, laten we dan iedereen schorsen die shirtje trekt of duwt en de tegenstander reageert het op je af .

22 september 2015 om 12:42

Ik ben het wel gedeeltelijk met je eens. Zo irritant als iemand met zijn handen aan je zit tijdens een wedstrijd. Maar zo reageren kan natuurlijk niet.

22 september 2015 om 12:49

Het is een contactsport he. Dat weet je? Of is dat nog nooit bij je naar boven gekomen.

22 september 2015 om 14:37

Daar is Cavani ook achter gekomen ja.
Johnboy815 geeft toch aan dat hij gedeeltelijk met hem eens is. Van mij had Diks ook een gele kaart mogen krijgen, hij lokt het uit en zoekt met zijn hoofd de zwaaiende arm op om vervolgens overdreven ter aarde te gaan. Neemt niet weg dat het ook rood voor Kabasele is.

22 september 2015 om 15:18

Serieus?! Whahahahah

Hij zoekt met zijn hoofd de zwaaiende arm op

Je hebt me hele dag goed gemaakt hahaha

Schorsing is gewoon te veel. Hij zwaaide naar achter en natuurlijk een schorsing zou kunnen, maar 3 weken met één voorwaardelijk slaat natuurlijk kant noch wal. Hij was gewoon geirriteerd en sloeg de hand terug naar die irritante Diks. Hij zat hem hele tijd te porren, maar daar kijkt weer niemand naar, omdat het een klein clubje is. Ook De Graafschap fans die nu schreeuwen voor Vermeij en Peters snap ik niks van. Dat zijn beiden pure afmakers... Wat je dan krijgt is dat beide spelers dus niet zich de hele wedstrijd kapot rennen, wat Kabasele wel doet. Kabasele is niet zo heel best aan de bal, maar jaagt de hele verdediging op en zorgt voor meer ruimte bij Peters. Het is dat er nooit een mooie eindpass komt op Peters dat het zo slecht loopt voorin. Koolhof is geblesseerd en dat is is gewoon heel jammer. Met zijn creativiteit had je toch wat meer kansen voorin.

22 september 2015 om 12:46

Heb Kabasele nog niet veel zien afjagen anders, na 60 minuten gaat telkens de kop omlaag...

22 september 2015 om 14:40

Laat ze maar eens meer op de Engelse manier gaan spelen. Lange halen, vechten voor de tweede bal, op die manier kun je snel voor de goal van de tegenstander komen. Vermeij mag ook weleens beter gaan koppen, met zijn lengte moet hij daarin gaan uitblinken.

24 september 2015 om 12:38

Klopt helemaal, alleen Bannink waar ik toch wat meer hoop in had dat hij met de tweede bal zal opduiken, valt vies tegen zeg..

ze moeten de kleinere clubs weer hebben hoor er was bijna niks aan de hand die diks irriteerde kabasele de hele wedstrijd al hij slaat tot twee keer toe de hand van diks weg de laatste was gewoon dom van kabasele maar was ook wel weer veel theater bij aan de kant van diks.

22 september 2015 om 15:32

Haha, niets aan de hand? Dit is gewoon zeer overduidelijk slaan. Meer dan genoeg aan de hand dus! Zeer terechte schorsing.

Diks deed verder ook weinig verkeerd, het is gewoon toegestaan om dicht op je tegenstander te verdedigen en contact te maken. Dat Kabasele dat irritant vond is zijn probleem, maar dan krijgt Kabasele veel problemen, want dat doen zo'n beetje alle verdedigers, niet alleen in het profvoetbal, maar ook in het amateurvoetbal.

Belachelijk voorstel van de knvb, ik zou gelijk in bezwaar gaan. Waarom deed hij dit, omdat die etter van Vitesse driemaal aan zijn shirt zat te trekken. Daar wordt niets van gezegd. .

22 september 2015 om 21:25

Slaande beweging maken is al strafbaar hem ook daadwerkelijk nog eens raken na 3 pogingen lijkt mij de straf eerder nog mild.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren