Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Graafschap neemt verbannen aanvaller weer in genade aan

Laatste update:

Nathan Kabasele gaat niet mee met De Graafschap op trainingskamp naar Turkije. De aanvaller is voorlopig geschorst, omdat hij vorige week maandag de kerstbrunch bij de club liet schieten. Kabasele had zich ziek gemeld bij verzorger Frank Renzenbrink, maar een dag later bleek dat de huurling van Anderlecht zondagavond al in de auto was gestapt en naar België was afgereisd.

/

Kabasele had blijkbaar gewoon niet zo’n zin in de afsluitende maaltijd voor de winterstop. “Daar was ik niet blij mee'', laat trainer Jan Vreman vanaf zijn vakantieadres in Oostenrijk weten aan het Algemeen Dagblad. “Het teamproces is erg belangrijk en Nathan heeft zich daaraan onttrokken. Hij gaat daarom niet mee op trainingskamp naar Turkije (van 4 tot en met 9 januari, red).'' Jeroen Meurs, speler van Jong De Graafschap, neemt de plek van Kabasele over.

De 21-jarige Kabasele is bezig aan zijn tweede periode bij De Graafschap: in het seizoen 2013/14 speelde hij ook al op huurbasis in Doetinchem en afgelopen zomer keerde de aanvaller dus terug. In veertien competitiewedstrijden, waarvan tien als basisspeler, wist hij in de Eredivisie echter pas twee keer te scoren. Vreman kan nog niet zeggen of Kabasele dit seizoen nog terugkeert bij de hekkensluiter in de Eredivisie: “Daar is nog geen beslissing over genomen.''

Update 12 januari 17.33 uur - Aanvaller De Graafschap nog steeds niet terug na verbanning
De tweede seizoenshelft in de Eredivisie staat voor de deur en De Graafschap speelt zaterdagavond thuis tegen Excelsior. Nathan Kabasele maakt dan nog geen deel uit van de wedstrijdselectie, want de aanvaller is nog niet in genade aangenomen door Jan Vreman. De coach van de Doetinchemmers verwijderde Kabasele uit de groep nadat hij de kerstbrunch liet schieten, eind december. Volgens de Gelderlander traint de aanvaller nog altijd mee met de beloften.

Update 19 januari 19.43 uur - De Graafschap is bereid verbannen aanvaller te vergeven
Nathan Kabasele maakt binnenkort misschien weer deel uit van de selectie van De Graafschap. Trainer Jan Vreman zette hem eind december uit de groep toen Kabasele de kerstbrunch zonder goede reden liet schieten. Sindsdien trainde de aanvaller los van de A-selectie en die verbanning duurt nu dus al weken. Voetbal International weet dat Kabasele en De Graafschap deze week het gesprek met elkaar aangaan. In een gesprek hopen we de intentie ook bij hem te merken", zegt technisch manager Peter Hofstede tegen het weekblad.

Update 20 januari 13.03 uur - De Graafschap neemt verbannen aanvaller weer in genade aan
Nathan Kabasele is weer in genade aangenomen bij De Graafschap. Volgens de Gelderlander sluit de spits donderdag weer aan bij de selectie van trainer Jan Vreman, die de Belgische aanvaller had verbannen omdat hij de kerstbrunch liet schieten. Kabasele’s contract in Doetinchem loopt komende zomer af. De kans is zeer groot dat hij dan vertrekt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terug sturen naar België en proberen een andere aanvaller te huren. Zou Robert Muhren geenoptie zijn ?

29 december 2015 om 09:58

Ik denk teveel contract.
Anders was dat best een goede optie

29 december 2015 om 10:25

Az laat muhren niet gaan

29 december 2015 om 17:43

en waarom zal AZ dat niet doen?

19 januari 2016 om 20:31

Omdat Roda JC nog een paar dagen geleden bij AZ heeft geïnformeerd naar Mühren en toen ook een 'nee' kreeg voorgeschoteld. Dus waarom nu wel?

Geflopte terugkeer... brengt totaal niks extra's. Plus dit gedrag, das gewoon een exit einde seizoen.

Misschien die kerel van Ajax huren die mag nu nog geneens mee op trainingskamp bij Ajax

Ik bedoel die ook al bij Graafschap heeft gezeten weet de naam zo ff niet meer

29 december 2015 om 10:01

Sam Hendriks bedoel ik

29 december 2015 om 10:03

Sam Hendriks bedoel je, door De Graafschap zelf opgeleid.

Maar ff over die Kabasele, niet meer dan terecht dit. Als je het supporters na de wedstrijd bedanken al niet meer kan opbrengen....

29 december 2015 om 10:16

Precies, dat is gewoon een ding die je moet doen als je profvoetballer bent.
Maar Kabasele begon dit seizoen best goed maar na 7 wedstrijden ging hij niet meer explosief spelen.
Jammer

29 december 2015 om 11:45

Ja klopt! Die actie tegen PSV waar hij Arias flink te kijk zette toonde weer een klein beetje van zijn kwaliteiten, hij kan zoveel beter dan hij nu laat zien!

29 december 2015 om 11:55

Precies

Nathan Kabasele gaat niet mee met De Graafschap op trainingskamp naar Turkije.
De aanvaller is voorlopig geschorst. Omdat hij de kerstbrunch liet schieten.
Groot gelijk als je dat niet meer op kan brengen dan word je geschorst.
De supporters steunen de Graafschap dus er staat wat tegen over.

Er stond ook niks over in het bericht, Kabasele was ziek of Fam,omstandigheden,etc.

29 december 2015 om 11:45

Bedankt dat je het artikel even herhaalt

Roddel uit Leeuwarden... Martijn Barto naar de Graafschap?? Weet iemand hier meer van?

29 december 2015 om 19:45

Asjeblieft niet Barto, Hij kan nog geneens uitblinken bij cambuur. Dan moet Graafschap hem ook niet halen dat zou een hele domme zet zijn

Laat hem ajb weg blijven, potentie heeft hij maar zijn mentaliteit laat te wensen over.. En laat dit nou juist bij ons belangrijk zijn.

Los van zijn kwaliteiten.. iemand voor een maand schorsen wegens een kerstdiner? Kom op zeg.

Niet verwacht dat de Graafschap met hem verder zou gaan. Vaak met de laatste training voor een vrije dag kwam die niet opdagen (schijn blessure) maar ondertussen al lekker in Belgie zitten. Niet bij zijn vrouw waar die sindskort een kleine mee heeft want dat is alweer over...

Ik vind het maar een raar kereltje die constant in de problemen komt. Misschien is het beter voor de Graafschap om zulke figuren de deur uit te gooien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren