Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kaba’ heeft slechtste trackrecord van Eredivisie: ‘Echt? Dat wist ik niet’

Laatste update:

Nathan Kabasele moet bij De Graafschap genoegen nemen met een plek op de reservebank. De 22-jarige huurling van Anderlecht begon het seizoen als basisspeler, maar raakte zijn plekje in december kwijt. Daarnaast won De Graafschap nog geen wedstrijd waaraan Kabasele meedeed.

/

“Heb ik echt nog geen wedstrijd gewonnen? Dat wist ik niet (...) Ik kan er niet zo veel aan doen. Na de winterstop ben ik nog geen enkele keer in de basis begonnen. De trainer kiest voor Vincent Vermeij en Cas Peters voorin en dat is zijn goed recht. Ik sta te trappelen en wacht op mijn kans”, aldus Kaba in De Gelderlander.

Kabasele zegt in de krant dat hij ‘in vorm’ is: “Dat weet de trainer ook. Ik ben er klaar voor tegen FC Twente. Ik ben er ook van overtuigd dat we de play-offs gaan halen en dan in de Eredivisie blijven. Het gaat lukken en misschien gebeurt dat wel met mij in de ploeg. Ik blijf positief.” Kabasele scoorde in 55 wedstrijden 11 keer voor De Superboeren.

Zou jij Nathan Kabasele in de basis zetten bij De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij maakt ook zeker kans op het slechtste kapsel van de Eredivisie

Vorig seizoen nog in de champions league selectie bij Anderlecht, te licht voor de top.

13 april 2016 om 12:21

En te licht voor de Superboeren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren