Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘De aanklacht is ingetrokken, het was een ongelukkige vergissing’

Laatste update:

Andrea Dossena is in Engeland opgepakt voor winkeldiefstal, zo meldt de Liverpool Echo. De 33-jarige vleugelspeler, in het verleden actief voor onder meer Udinese, Liverpool en Napoli, werd betrapt toen hij samen met een 31-jarige vrouw zijn slag sloeg in luxewarenhuis Harrods.

/

“De politie heeft een 33-jarige man en een 31-jarige vrouw opgepakt op verdenking van winkeldiefstal”, bevestigt een woordvoerder van de politie. De twee zijn op borgtocht vrijgelaten. Dossena staat momenteel onder contract bij Leyton Orient, dat speelt in de League One (het derde niveau van Engeland). De verwachting is dat de club woensdag nog met een statement komt.

Tienvoudig Italiaans international Dossena begon zijn profcarrière bij Hellas. Daarna speelde hij een seizoen voor Treviso, waarna hij de grotere Europese clubs aandeed. Hij stond achtereenvolgens onder contract bij Udinese, Liverpool, Napoli, Palermo en Sunderland. Sinds november is hij actief bij Leyton Orient.

Update 11 april 10.10 uur - ‘De aanklacht is ingetrokken, het was een ongelukkige vergissing’
Andrea Dossena komt letterlijk en figuurlijk met de schrik vrij. De Italiaanse voetballer van Leyton Orient werd verdacht van winkeldiefstal (een pot honing en vleeswaren), maar zaakwaarnemer Federico Pastorello laat op Twitter weten dat de oud-international zich geen zorgen meer hoeft te maken. “De aanklacht is ingetrokken, de politie erkent dat er geen misdaad is begaan en dat er sprake was van een ongelukkige vergissing. Zoals altijd ligt de schuld bij bad press, onzorgvuldige berichtgeving en kwade opzet bij mensen”, geeft Pastorello aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Redelijk bergafwaarts gegaan met hem zo te zien, maar je zou zeggen dat hij in al die jaren toch genoeg heeft verdiend om niet te hoeven stelen. Oliedom!!

8 april 2015 om 14:52

Misschien is hij het inmiddels wel allemaal kwijt, maar goed dan alsnog is t natuurlijk dom

8 april 2015 om 15:08

Is vaak zo kijk naar glen helder. Ook al ze geld kwijt. Maar we aardig afgezakt . volgens mij volgend jaar leage 2. zal zeker ook niet veel verdienen meer

8 april 2015 om 15:58

Het is wel Engeland he, de topspelers bij Leyton Orient verdienen gewoon 20.000 pond per week. Dat is 27.500 euro per week dus alsnog bijna 1,5 miljoen per jaar. Let wel, het 3e niveau in Engeland. Dat verdient volgens mij niemand in de Eredivisie.

Harrods is een geweldig warenhuis en ik denk ook niet dat hij een rolletje kauwgum heeft weggehaald. Je kijkt je ogen uit met al die luxe gadgets en het belangrijkste: die mooie dames op de parfum afdeling

Voor de gein of geld te kort? Ik dacht dat deze kerel allang van het voetbal verdwenen was.

Gewoon een kick voor die jongen denk ik.. Maar dat maakt het niet níét oliedom natuurlijk.. Pff
Ach ja wat kan je zeggen.. 'aard van het beestje?'

Dom of kick? Kan allemaal. Kan ook gewoon een kleptomaan zijn.

8 april 2015 om 18:04

Naar dat woord zocht ik ja ..thanks !

Toen ik in Harrods was had ik die neiging ook... Toch maar niet gedaan

Als het een pot honing en wat vleeswaren zijn, verwacht ik ook dat het per ongeluk was.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren