Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitslag Valencia - Lille betekent meer slecht nieuws voor Ajax

Laatste update:

Valencia heeft dinsdagavond optimaal geprofiteerd van de remise tussen Chelsea en Ajax. De ploeg van Albert Celades won in eigen huis met 4-1 van Lille en heeft na vier wedstrijden in Groep G zodoende evenveel punten als de rivalen uit Amsterdam en Londen: zeven. In de eerstvolgende groepswedstrijd moeten de Oost-Spanjaarden in eigen huis aantreden tegen Chelsea, terwijl Ajax bij Lille op bezoek gaat.

Valencia liet in de eerste helft geen al te goede indruk achter. Het team van Celades schonk achterin veel ruimte en dat leidde tot kansen voor Lille, waar uiteindelijk na 25 minuten spelen ook de openingstreffer uit ontstond. Na een verkeerde terugspeelbal van Dani Parejo kwam het leer tussen de twee centrale verdedigers in en kon Victor Osimhen richting het doel van Jasper Cillessen sprinten. Oog in oog met de doelman maakte de aanvaller geen fout: 0-1.

Valencia liet het er echter niet bij zitten en krabbelde op naarmate de eerste helft vorderde. Domper was echter het uitvallen van Denis Cheryshev na iets meer dan een half uur spelen. De thuisploeg had op slag van rust zelfs een dot van een kans om op gelijke hoogte te komen. Na een scherpe voorzet van José Luis Gaya kon Rodrigo Moreno van dichtbij scoren, maar Steve Maignan bewees zijn waarde. Enkele minuten eerder reageerde Cillessen goed op een schot van Loïc Rémy en voorkwam hij daarmee de dubbele voorsprong van de Fransen.

Na de onderbreking probeerde Lille het vooral van afstand, via Yusuf Yazici, en kwam Manu Vallejo centimeters tekort om een voorzet van Ferrán Torres af te ronden. Valencia kwam in de 65e minuut op gelijke hoogte, na een handsbal van José Fonte. Parejo verschalkte Maignan vanaf elf meter met een Panenka: 1-1.

Het team van Celades trok het duel in de laatste acht minuten volledig naar zich toe. Adama Soumaoro werkte een voorzet van Gaya in eigen doel en nog geen minuut later schoot Geoffrey Kondogbia van ruime afstand op heerlijke wijze de 3-1 binnen. Na voorbereidend werk van Parejo bepaalde Ferrán de eindstand op 4-1.

Wie gaat niet in de Champions League overwinteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'gewoon' thuis winnen van Valencia. Je zou toch zeggen dat je niet 3x in een poule van die arbitrale dwalingen krijgt?

5 november 2019 om 23:21

Zeg het niet te hard want je brengt de Uefa nog op ideeen. Waarschijnlijk zal het volgende duel van Ajax ook zonder publiek worden gespeeld na al die Uefa = Mafia doeken. De waarheid is kennelijk hard en pijnlijk voor de heren uit Zwitserland.

Hoe zo slecht nieuws. Lille is uitgeschakeld en wordt 4e. Ajax moet thuis winnen van Valencia en met een beetje mazzel is een gelijk spel voldoende.in ieder geval overwinteren en CL is in eigen handen

Hoeft toch geen slecht nieuws te zijn? Lille vecht eigenlijk nergens meer echt voor, dat zal wat doen met het moraal in de uitwedstrijd. Nu minimaal gelijk spelen tegen Valencia, en hopen dat Chelsea uit kan winnen bij Valencia. Dit puntje van vanavond kon nog weleens heel belangrijk gaan worden.

Hoezo slecht nieuws? Als Ajax gewoon wint van Lille ben je al een heel eind. Chelsea of Valencia zal punten verliezen. Of misschien gelijk spelen...

6 november 2019 om 00:53

Nouja gewoon wint. Ik vind het toch niet zo makkelijk hoor. Plus je hele centrum is weg daar de rode kaarten. Beste is denk ik als Valencia verliest van chelsea. Dan is een gelijkspel mogelijk al voldoende als je een goed resultaat tegen lille haalt.

8 november 2019 om 00:39

Mocht je van Lille verliezen, dan is winst op Valencia ook genoeg. Stiekem hoop ik dat Valencia en Ajax de volgende wedstrijd winnen, dan kunnen ze in de Arena voor gelijkspel gaan en verdwijnt Chelsea in de Europa League.... Overigens mist Lille ook een cv door een rode kaart...

We missen Blind en Veltman tegen Lille.
Op basis daarvan is een gelijkspel prima in Frankrijk.
Ajax sluit namelijk af tegen Valencia in Amsterdam en met 3 punten tegen de Spanjaarden zijn we sowieso door naar de volgende ronde ongeacht de uitkomst van Valencia tegen Chelsea

Wat een rare kop, het betekend helemaal geen slecht nieuws voor Ajax. Iedereen wist dat Ajax vandaag ook bij Chelsea kon verliezen, ook tegen Valencia kan je verliezen en zelfs Lille is geen zekerheidje. Dan heb je nu dus in ieder geval EL voetbal veilig gesteld en ga je altijd door in de CL als je van Valencia wint. Het kan zelfs nog simpelere worden als Chelsea van Valencia wint en Ajax wint van Lille.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren