Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burak Yilmaz (35) staat voor eerste avontuur in Europese topcompetitie

Laatste update:

Burak Yilmaz gaat in de nadagen van zijn carrière mogelijk nog verkassen naar een Europese topcompetitie. France Football weet woensdag namelijk te melden dat Lille OSC hard werkt aan de komst van de 35-jarige aanvaller van Besiktas. Yilmaz beleefde in zijn lange loopbaan pas één buitenlands avontuur, tussen februari 2016 en augustus 2017 bij het Chinese Beijing Sinobo Guoan.

Yilmaz heeft nog een contract tot de zomer van 2021 bij Besiktas, maar het is niet ondenkbaar dat hij deze zomer vertrekt uit Istanbul. De centrumspits verdient op jaarbasis ongeveer tweeënhalf miljoen euro en drukt daarmee zwaar op de begroting van Besiktas, dat mede door de gevolgen van de coronacrisis financieel in zwaar weer is beland. Technisch directeur Luís Campos van Lille is deze week naar Turkije afgereisd om met Besiktas te spreken over een transfer van Yilmaz.

Yilmaz moet bij Lille, dat afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Ligue 1 en zodoende volgend jaar actief zal zijn in de groepsfase van de Champions League, de opvolger worden van Loïc Rémy. Laatstgenoemde vertrok deze zomer transfervrij uit het Stade Pierre-Mauroy en leek zich vervolgens te gaan verbinden aan Benevento. De 33-jarige Fransman kwam afgelopen week echter niet door de medische keuring bij in de Italiaanse promovendus en zit daardoor voorlopig nog altijd zonder club.

Voor Yilmaz kan het zijn eerste avontuur in een Europese topcompetitie worden. De 59-voudig international van Turkije begon zijn carrière in eigen land bij Antalyaspor en speelde daarna achtereenvolgens voor Besiktas, Manisaspor, Fenerbahçe, Eskisehirspor, Trabzonspor, Galatasaray, Beijing Sinobo Guoan, opnieuw Trabzonspor en weer Besiktas. Hij was dit seizoen in 25 competitiewedstrijden voor de Zwarte Adelaars goed voor 13 doelpunten en 7 assists en hoopt volgend seizoen tot de EK-selectie van Turkije te behoren. Hij zou bij Lille de derde Turk kunnen worden na verdediger Mehmet Zeki Çelik en middenvelder Yusuf Yazici.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje off-topic misschien, maar de speler met rugnummer 6 (ik herken em niet meteen), staat die niet een beetje aan de dikke kant? Het kan natuurlijk ook gewoon aan de foto liggen. Lijkt me trouwens wel een interessante aanwinst voor Lille. Een tandem Yilmaz-David zou wel kunnen werken naar mijn idee.

22 juli 2020 om 19:46

Ja dat is Ozan Tufan die is wel is meerdere malen op de vingers getikt vanwege zijn gewicht

22 juli 2020 om 20:00

Dat is Ozan Tufan en, zoals hierboven terecht wordt opgemerkt, is dat inderdaad een bekend probleem bij hem. Nou moet ik ook wel eerlijk toegeven dat in een stad als Istanbul het enorm verleidelijk is om je buik vol te vreten bij al die talloze eetgelegenheden die allerlei heerlijkheden aanbieden🤣. Maar goed, voor een professioneel voetballer zou dat geen excuus moeten zijn.

22 juli 2020 om 20:05

Ja haha daar heb je wel een goed punt. Ik ben persoonlijk ook echt een grote fan van Turks en Grieks eten. Maar zoals je zegt zou een professionele voetballer daar bestand tegen moeten zijn.

22 juli 2020 om 20:47

Het blijft een wonder hoe hij toch opgesteld wordt. Scoort af en toe van afstand en blijkbaar is dat voldoende om je plek te behouden. Wonderbaarlijk.

23 juli 2020 om 02:41

Voor zover ik weet is het niet eens de Turkse keuken, maar dat hij een chocoladeverslaving heeft (no joke).

22 juli 2020 om 21:05

Ziet eruit als een Turkse Theo Janssen

22 juli 2020 om 21:11

Lierse1997 Yilmaz is naar mijn opinie een leuke spits voor Lille. Persoonlijk vind ik dat hij in turkije onderschat en ondergewaardeerd is. Met zijn fysieke kwaliteiten, snelheid en vechtlust denk ik dat hij positief kan verassen in de ligue 1.

22 juli 2020 om 22:12

Lijkt me ook wel een complementair duo met David.

22 juli 2020 om 21:14

Ligt niet aan de foto, hij was inderdaad zo, maar dit is een oude foto, hij is inmiddels al een stuk fitter:
https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-ozan-tufan-yeni-sezon-oncesi-isi-siki-tutuyor-41254630/1

Klasse spits met zijn 35 jaar nog steeds de beste spits van Turkije.

22 juli 2020 om 19:53

Beter dan die spits van everton? Ben zn naam ff kwijt, staat in spits bij nationale elftal ook

22 juli 2020 om 19:56

Cenk Tosun inderdaad, die is echt wel beter dan Yilmaz.

22 juli 2020 om 19:58

Klopt, falcao speelt tennis, Vedat honkbalt en Sørloth doet aan wielrennen

22 juli 2020 om 20:04

@AlexDeSouza07 wist niet dat Falcao, Vedat en Sorloth opeens voor Turkije spelen? Er staat toch echt van Turkije, en niet in Turkije ;-)

22 juli 2020 om 20:19

Van Turkije, kan ook de Turkse competitie betekenen

23 juli 2020 om 01:24

Van Turkije zei ik toch? Beter lezen voordat je leuk probeert te doen

23 juli 2020 om 01:29

Misschien als je wat minder open deuren intrapt, dat mensen je wat serieuzer nemen

Laten we de Franse competitie vooral geen 'topcompetitie' noemen.

22 juli 2020 om 19:57

Het is een van de top 5 competities en daar is eigenlijk geen discussie over mogelijk. Weliswaar de slechtste van de 5, maar ook op ruime afstand van alle andere Europese competities.

22 juli 2020 om 20:31

Denk dat er maar vier topcompetities zijn en Frankrijk staat verder achter op de nummer vier dan voor op de nummer zes. Maar misschien het niet echt de moeite waard om hier een discussie over te voeren.

22 juli 2020 om 20:34

Het gat van Bundesliga/serie A naar Frankrijk is kleiner dan van Frankrijk naar Portugal/rusland.

Burak Yilmaz is een goede afmaker met een goed schot, maar daar blijft het ook bij. Zijn spelinzicht en dribbelkunsten laten te wensen over. Nu doet hij wel wat een spits moet doen (scoren), maar ik denk dat Lille gezien de leeftijd van Burak Yilmaz zeker wel betere alternatieven kan vinden.

Toch wel opvallend dat deze gozer nooit eerder in de Europese topcompetities heeft gespeeld, al was het maar bij een middenmoter. De beste man legt jaar in jaar uit prima statistieken neer, zelfs nu 'ie 35 is. Je zou zeggen dat een Everton of Sevilla wel een gokje gewaagd zou hebben een jaar of 8 geleden.

23 juli 2020 om 02:42

Ging bijna naar Lazio een aantal jaar terug, kwam uiteindelijk niet door omdat zijn zaakwaarnemer gek begon te doen. Toen ging hij maar naar China, best jammer eigenlijk had makkelijk in de Europese subtop kunnen spelen in zijn prime.

Prima spits, hele goede looplijnen en snel ook al hoewel hij wel vaak buitenspel staat maakt hij het toch vaak waar. Prikt altijd wel binnen zal niet veranderen in de franse competitie

Hij is zo goed als bij lille. Besiktas is tot een overeenkomst gekomen met burak. Letterlijk 2 weken lid geworden van besiktas hahahah. Hopelijk komt cenk terug naar besiktas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren