Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Transfervrij vertrek in de maak? Basisspeler PSV kan tekenen in geboorteland’

Laatste update:

André Ramalho staat op het wensenlijstje bij Internacional, zo beweert O Globo. De Braziliaanse club ziet in de centrumverdediger een gewenste kwaliteitsinjectie voor de achterste linie en zou hem graag terughalen naar zijn geboorteland. Ramalho heeft nog een contract tot komende zomer bij PSV.

Ramalho is een van de spelers uit de selectie van PSV die over een aflopend contract beschikt. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is de mandekker een van de spelers die kan vertrekken komende zomer.

“Het zou best weleens kunnen dat PSV niet met hem gaat verlengen”, zei Elfrink deze week. “Als je de wedstrijd tegen HSV zag, dan is dat ook wel logisch. Tegelijkertijd moet je hem ook niet onderschatten. Zo slecht heeft hij het dit seizoen tot nog toe ook niet gedaan.”

Ramalho is niet het enige target van Internacional. O Globo weet dat de club nog drie spelers uit Europa heeft geïdentificeerd: Rafael Borré (Werder Bremen), Nahitan Nández (Cagliari) en Henrique Silva (Olympique Lyon).

Dit seizoen kwam Ramalho tot dusver 27 keer in actie onder Peter Bosz, waarvan 16 keer in de Eredivisie. De verdediger is doorgaans verzekerd van een basisplaats. Enkel in grote (Europese) wedstrijden grijpt Bosz soms terug op een centrum met Jerdy Schouten en Olivier Boscagli.

Ramalho werd in het voorjaar van 2021 aangetrokken door PSV, dat 2,5 miljoen euro betaalde aan Red Bull Salzburg. Sindsdien staat de teller op 109 officiële wedstrijden voor de Braziliaan, die vijf keer scoorde en vier keer aangever was.

Internacional eindigde afgelopen seizoen als nummer negen in de Braziliaanse competitie met 55 punten uit 38 wedstrijden. Het nieuwe seizoen gaat op 21 januari van start met een thuiswedstrijd tegen promovendus Avenida.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik blij dat we ervan af zijn zeg. Niet het niveau van PSV. Al speelt hij de laatste wedstrijden wel redelijk. Had gehoopt op Teze CV dit seizoen.

12 januari 2024 om 11:12

Teze hoef ik ook niet centraal komt daar in mijn ogen veel te kort voor. Ik hoop dat PSV volgend jaar een nieuwe goede CV bij gaat halen, maar daar heb ik wel vertrouwen in met Stewart.

12 januari 2024 om 11:21

Nu nog niet laten gaan en dan in de zomer transfervrij weg. Lijkt me een goede oplossing voor alle betrokken partijen.

12 januari 2024 om 15:12

Laten we dan de oefenwedstrijd tegen Hamburg maar even weglaten. Daarvoor speelde hij idd redelijk tot goed.

Geen man over boord. We moeten wat beters kunnen vinden.



Ook al doet Ramalho het echt wel prima dit jaar, lijkt het me goed om hem na dit seizoen ook gewoon uit te zwaaien en als PSV zijnde te profiteren van een goed jaar CL voetbal om eens een echte sterkhouder voor achterin ergens weg te plukken. Makkelijk roepen zonder namen te noemen natuurlijk, maar denk dat dat de insteek wel zal moeten zijn.

Ondanks de vele kritiek heeft Ramalho toch ook best veel goede wedstrijden gespeeld. Ondanks dat zou je wel door moeten selecteren als je echt verder wilt. Waarbij dit voor hem misschien ook wel een mooie overgang is.

Ramalho is niet constant de ene wedstrijd top de andere flop en dan krijg je tegengoals. Als PSV hogerop wilt dan moeten er betere verdedigers komen. Dit jaar wordt in het nieuwe seizoen de CL anders gespeeld, Overwinteren is er dan niet bij, PSV moet 8 wedstrijden spelen 4 uit en 4 thuis tegen 8 verschillende ploegen. Een brede wisselende selectie is dan nodig, dus weg hoeft Ramalho niet.

12 januari 2024 om 11:36

En weer een contract aanbieden zeker voor minstens 2 jaar. Gewoon niet doen

12 januari 2024 om 13:19

tegenwoordig vertrouwen op 11 beste spelers die een compleet seizoen blessurevrij kunnen spelen is niet reëel. Ramalho elke wedstrijd opstellen werkt niet, maar als hij 2 wedstrijden op de bank zit kan hij super invallen.

12 januari 2024 om 13:24

Dat valt mij ook op inderdaad. Je hoort vaak dat hij er niets van kan en dan zie ik hem en denk ik, nou dat valt best mee. En de volgende wedstrijd weet je precies weer waar die kritiek vandaan kwam. Zeker ook gezien zijn leeftijd is het wel goed om inderdaad een vervanger te halen. Moet vast wel te vinden zijn als PSV zo door blijft gaan dit seizoen.

Grootverdiener in de selectie die dit seizoen op de toppen van zijn kunnen speelt en zelfs dan te veel steken laat vallen. Door de voordeur naar buiten met hopelijk een kampioenschap en dan volgend seizoen aan de slag een nieuwe kracht die al verder is of verder kan groeien dan waar Ramalho nu is.

12 januari 2024 om 12:35

Van mij mag Ramalho sowieso door de voordeur naar buiten. Hij is altijd positief, ligt volgens mij goed in de groep en lijkt me gewoon een realistische en professionele kijk op de zaak te hebben.

Hij komt kwaliteit te kort om verder te groeien, maar eigenlijk is het dat wel. Heeft in de meeste wedstrijden voor psv in orde gepresteerd. Zijn slippertjes, die wegen heel zwaar, want het maakt duidelijk dat daar ook het plafond van niet alleen hem, maar ook van psv ligt. Eigenlijk zou een speler met zijn kwaliteiten een backup moeten zijn bij psv, geen basisspeler

12 januari 2024 om 16:45

Helemaal mee eens. Prima gozer verder, nooit klagen, meer dan 100 wedstrijden voor PSV gespeeld.

Het wordt nu écht tijd dat psv Ramalho de laan uitstuurt en een echt goeie verdediger haalt. Ikzelf heb echt enorm veel vertrouwen in Bella-Kotchap. Het hele seizoen nog niks van gezien want constant geblesseerd, maar dat is in potentie zo'n topverdediger, was bij Southampton en Duitsland echt heel goed. Zonde dat ie nog niet veel gespeeld heeft, maar denk dat hij vanaf maart nog van waarde kan zijn voor psv. Misschien is hij zelfs te kopen na dit jaar. Zijn waarde lag eigenlijk veel te hoog, maar hij heeft nu een jaar bijna niets gespeeld en wellicht promoveert Southampton ook niet waardoor ze geld nodig hebben. Anders zou ik ook wel een Zuid-Amerikaanse slager willen zien, maar hij moet natuurlijk wel in het Bosz voetbal passen met snelheid en genoeg voetballend vermogen

Prima. Eigenlijk had je dit seizoen al moeten doorselecteren maar blijkbaar zagen Bosz en Stewart het, in tegenstelling tot zo'n beetje elke PSV supporter, best in Ramalho zitten. Heel sympathieke speler die ongetwijfeld zijn waarde heeft binnen de selectie maar hij kan het allemaal niet meer belopen en wanneer het niveau hoger wordt dan middenmoot Eredivisie, wordt dit soms op een pijnlijke manier zichtbaar.

In de vorm die hij de laatste paar weken voor de winterstop had is het een prima verdediger. Helaas houdt hij dat nooit lang vol. Geen ramp als hij transfervrij vertrekt. Is ook al oud.

Als PSV supporter vind ik Ramalho altijd wel een positieve en sympathieke uitstraling hebben. Ramalho lijkt mij een type dat er altijd voor gaat maar helaas sluiten zijn verdedigende kwaliteiten niet geheel aan bij een ploeg met ambities richting de top, zeker niet als er met veel ruimte achter de laatste linie wordt gespeeld als gevolg van hoog druk zetten. Voetballend is Ramalho doorgaans niet eens zo slecht maar hij maakt te frequent desastreuze verdedigende fouten. Ook met het oog op de leeftijd van Ramalho wordt het mijns inziens tijd door te selecteren en nu eindelijk eens echte topkwaliteit toe te voegen aan de defensie van PSV. Ik heb er alle vertrouwen in dat Stewart samen met Bosz en Brands twee topverdedigers weet te strikken met een deel van de Champions League inkomsten zodat ik, en ieder andere PSV supporter, niet langer met samengeknepen billen naar de belangrijkere wedstrijden van PSV hoef te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren