Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez verbaast zich over onverklaarbare actie van schlemiel PSV bij goal Gimenez

Laatste update:

Kenneth Perez wijst André Ramalho als hoofdverantwoordelijke aan voor het incasseren van de tweede treffer tegen Feyenoord. De centrumverdediger van PSV was spits Santiago Gimenez volledig kwijt, waardoor laatstgenoemde van dichtbij de 1-2 kon intikken. Volkomen onbegrijpelijk, vindt Perez.

PSV is ook na de 24e speelronde ongeslagen in de Eredivisie. De koploper keek tegen Feyenoord even tegen een achterstand aan, maar pakte alsnog een punt in de topper in Eindhoven dankzij een fraaie goal van Guus Til: 2-2.

PSV heeft met nog tien speelronden voor de boeg een royale voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord, maar het scheelde niet veel of Feyenoord was er met een zege vandoor gegaan. Dat de Rotterdammers hun tweede goal konden maken, komt vrijwel volledig door het gebrekkige oriëntatievermogen van Ramalho, ziet Perez.

Na een vlotte aanval gaf Geertruida vanaf de achterlijn voor op Gimenez, die van dichtbij en totaal ongedekt zijn twintigste doelpunt van dit Eredivisie-seizoen kon binnentikken.

“Begrijpen jullie nou wat Ramalho hier doet?”, vraagt Perez zich na afloop hardop af voor de camera van ESPN. “Hij staat gewoon op zeven meter van Gimenez te dekken.”

“Hij heeft niemand, dus dan moet er toch een lampje gaan branden? Zo van: hey, volgens mij staat mijn spits vrij. Nou, die stond dus behoorlijk vrij. Hij was Gimenez totaal kwijt, hij had echt geen idee.”

“Drie seconden voor die goal moet je al het gevoel hebben dat je niemand dekt? Dan zoek je toch waar je staat op het veld? Als je je spits niet ziet, dan moet hij toch ergens anders zijn?”, aldus Perez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ramalho kan ook gewoon niet, dat was al bekend. Sympathieke gozer, mooie vent en een mooie tijd bij PSV gehad. Maar komende zomer een hand geven en afscheid van nemen. Punt was alleen dat je weinig andere opties had afgelopen maanden. Nu is Bella Kotchap weer fit dus kun je met hem beginnen, al heeft hij dus 0,0 ritme in PSV 1. Met nog 10 wedstrijden te gaan is dat wellicht wat kort dag.

3 maart 2024 om 17:08

Bij die tweede goal ligt het niet aan Ramalho hoor. Ten eerste is daar pech in het spel, dat die bal precies verkeerd valt. Ten tweede kan je daar zien dat Dest niet goed staat waardoor Minteh de bal naar Geertruida kan passen en vervolgens laat Boscagli gewoon die voorzet toe. Ik ben ook geen Ramalho fan maar speelde vandaag in mijn ogen best degelijk. Zou z'n contract ook wel verlengen als hij genoegen neemt met een reserverol. Hopelijk haalt Stewart eindelijk is een echt goede CV aankomend seizoen.

3 maart 2024 om 17:11

Of die 2e wel of niet zijn schuld was: hij komt gewoon tekort. En dat zie je vandaag ook weer. Stapt niet goed in, laat zich aftroeven, timed niet goed, maakt verkeerde keuzes. Zijn mentaliteit valt hem te prijzen en ook aan de bal doet hij soms best goede dingen, maar voor PSV is het te weinig als je wilt doorgroeien.

3 maart 2024 om 17:13

Ramalho verwacht je als zwakke schakel, maar Boscagli -van wie je het niet zou verwachten- ging vandaag 3x grof de fout in. Het werd maar 1x afgestraft,

3 maart 2024 om 17:27

Ja Boscagli heeft een hele slechte week uitgekozen om zijn slechte wedstrijd te van het seizoen te spelen. 23 wedstrijden op rij vrijwel foutloos en vandaag echt slordig. Heel jammer.

3 maart 2024 om 17:46

Ramalho een sympathieke gozer, clubvoorkeur verblindt ontzettend veel.

3 maart 2024 om 18:20

Ik snap ook niet waarom psv zo lang vast houdt aan Ramalho. Heeft vanaf begin laten zien niet goed genoeg te zijn voor top eredivisie.
Ook zeker geen sympathieke gozer. Maar het kan zijn dat ik alleen de negatieve dingen voorbij zie komen.

Wat me nog het meest verbaasd aan dit artikel is dat VZ er van heeft gemaakt dat het een vlotte aanval was bij de 1-2, dat was echt een frommel aanval

Dat gebeurde ramalho 2x, het eerste moment in d eerste helft dat minteh voor wou geven, liep gimenez ook heel makkelijk vrij. Maar laten we het ook maar over bakayoko hebben, jongen is al 4 maanden lang totaal uit vorm, raakt werkelijk geen pepernoot, loopt er ongeïnspireerd bij. Passeert niet vertraagt het spel ontzettend en in momenten ook ontzettend egoïstisch.

Vond het meer de schuld van Teze of Schouten. Ramalho stond tussen twee man, hij moest een keuze maken en dan pak je natuurlijk de dichtstbijzijnde zodat je evt nog de bal kan onderscheppen als hij niwt helemaal goed is

Ramalho had letterlijk zijn handen vol aan Gimenez. Gimenez is nog niet zo scherp als we van hem kennen, maar vandaag was hij al wel weer een stuk beter dan de afgelopen weken. Hij bracht eindelijk weer dreiging en voetballend voegde hij ook veel meer toe dan de laatste weken.

Ramalho lijkt me typisch die geliefde leuke gozer in de groep die straks bij de huldiging de show steelt met een of ander liedje. Een beetje de Bruno Varela bij Ajax destijds tijdens dat topseizoen. Bosz doet het natuurlijk super slim door hem vaak op te stellen tegen de mindere goden en te prijzen in de media. Maar mocht je structureel door willen groeien moet je hier natuurlijk op door selecteren. Boscagli laat hem al het hele seizoen op een degelijke verdediger lijken, wat erg knap is.. maar dit is natuurlijk by far je zwakke schakel

Blijft een repeterend verhaal dat veel grote kansen van de tegenstanders simpelweg cadeautjes zijn die je zelf weggeeft. Vrees ook dat dit ons uiteindelijk op gaat breken tegen Dortmund. Om echt de volgende stap te zetten met dit elftal heb je gewoon betrouwbaardere verdedigers nodig. Dest is het trouwens ook niet hoor. Loopt de hele tweede seizoenshelft al te kutten en vandaag weer mager

3 maart 2024 om 18:12

Dest heeft simpelweg enorm baat bij de geoliede machine die PSV is. In mindere wedstrijden is hij automatisch ook minder en zijn echte zwakte komt pas echt aan het licht als hij de hele wedstrijd moet verdedigen

3 maart 2024 om 18:41

Ja mee eens. Aanvallend is Dest echt buitencategorie voor een verdediger vind ik, maar als PSV even onder druk komt dan komen zijn verdedigende tekortkomingen al snel aan het licht. Wel jammer want als hij verdedigend net iets betrouwbaarder zou zijn dan was het echt een topback geweest (al was hij dan anderzijds niet haalbaar voor PSV)

Schouten gewoon achterin zetten.
Die ziet het spel veel beter en ondanks hij fysiek minder sterk is lost hij veel situaties rustig op. Aan de bal zo comfortabel. Dribbelt heel eenvoudig in en speelt elke bal in met intentie. Boscagli was vandaag heel zwak maar kan een keer gebeuren in z’n seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren