Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfers & Geruchten: Amrabat kan na United door naar 23-voudig landskampioen

Laatste update:

In 'Transfers & Geruchten' vind je al het nieuws omtrent transfers. Het gaat niet alleen om de laatste afgeronde deals die door clubs bekend zijn gemaakt, maar ook om smeuïge of opvallende transfergeruchten uit binnen- en buitenland.

Armando Broja is niet zeker van zijn toekomst bij Chelsea. De Londense grootmacht wil een nieuwe spits aantrekken, wat mogelijk gevolgen heeft voor de voormalig Vitessenaar. (The Guardian)

Sofyan Amrabat keert mogelijk niet terug bij Fiorentina. De middenvelder, die momenteel op huurbasis uitkomt voor Manchester United, is op de radar verschenen bij Galatasaray. (Fanatik)

Marcilio Florencio Mota Filho, kortweg Nino, gaat zijn carrière zeer waarschijnlijk vervolgen bij Zenit St. Petersburg. De 26-jarige Braziliaan stond afgelopen zomer op het wensenlijstje van Feyenoord en kon ook naar AS Roma en Nottingham Forest. (Bruno Andrade)

Borussia Dortmund bekijkt de mogelijkheid om Sergio Reguilón over te nemen van Tottenham Hotspur. BVB wil de verdediger, die wordt teruggehaald van zijn huurperiode bij Manchester United, de rest van het seizoen huren. (Nicolò Schira)

Alex Schalk keert mogelijk terug op de Nederlandse velden. De 31-jarige spits, die eerder voor NAC Breda, Jong PSV en Go Ahead Eagles speelde, geniet interesse van ADO Den Haag. (Voetbal International)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Milan een Europese topclub noemen was al een stretch, maar Galatasaray 😅😅. Natuurlijk zijn ze een topclub in een Europese competitie, dus eigenlijk ook een Europese topclub. Mooi staaltje titelwerk wederom.

3 januari 2024 om 11:55

Milan een stretch?? 7 CL titels maakt je dus geen Europese topclub? Halve finalist vorig seizoen.. Maar Liverpool dat 1 titel in 33 jaar won is dat dan wel..

3 januari 2024 om 12:08

Nottingham forest ook maar een topclub noemen omdat het 2 CL titels heeft? Qua geschiedenis is Milan een van de grootste clubs ooit, maar dat maakt je nu geen topteam.

Milan is net zoals elk Italiaans team Europees gezien een subtopper. En zelfs binnen Italië is het dit seizoen qua prestaties geen absolute topclub, want daar hollen ze achter Juventus en Inter aan.

3 januari 2024 om 12:22

Fijn om te weten dat Ajax nog steeds een Europes topclub is! Enkel de historie maakt je geen topclub natuurlijk, Liverpool heeft in alles meer recht om momenteel een topclub genoemd te worden boven Milan dat vooral in het verleden een topclub is geweest.

3 januari 2024 om 13:08

Ga je nu echt zo’n vergelijking maken? In de laatste 20 jaar hebben Milan en Liverpool allebei 2 CL gewonnen. En in dezelfde periode heeft Milan nog 3 titels in Italië gewonnen en Liverpool 1. San Siro zit elke wedstrijd met 65000 man vol, maar ja deze tijd is alles dat uit de PL komt groot en machtig.

3 januari 2024 om 13:23

Gaan we dan enkel naar de laatste 3 jaar kijken om te bepalen wat een topclub is? Vergeet niet dat Liverpool Europa League speelt dit jaar als we het op jouw manier gaan doen. Dacht dat de vereisten minimum CL spelen was voor een topclub!

3 januari 2024 om 13:25

En Liverpool heeft hun CL ongeveer 5 jaar geleden gewonnen, na het jaar eerder ook in de finale te staan.

Ga je dat vergelijken met een team dat een CL won in 2006/7? Ook nog eens tegen Liverpool toen. Sinds die finale (meer dan 15 jaar geleden ondertussen) hebben ze 1 keer een halve finale gehaald en tussen 2013/2014 en 2021/2022 hebben ze niet eens CL gespeeld…

3 januari 2024 om 13:42

En is 2007 dan zolang geleden? Ik spreek hier niet over titels uit de jaren 60 en 70. Maar het is duidelijk dat we hier met PL fan te maken hebben. Je hebt gelijk Liverpool is 100 keer groter en beter dan de rest van Europa., hoewel ze een lachwekkende titel hebben in 33 jaar en dan nog tijdens corona. De titel van Lierse met Gerets had meer prestige dan een titel voor lege tribunes..

3 januari 2024 om 13:49

Buiten dat Liverpool ook elk jaar meedeed om de PL, 3x de CL finale heeft gehaald en hem 1x heeft gewonnen de afgelopen 6 jaar..

3 januari 2024 om 13:58

Meedoen? Iedereen doet mee, de harde cijfers zijn gewoon dat City 5 van de laatste 6 heeft gewonnen. En Liverpool 1 in 33 jaar, gewoon feiten meer niet. Maar geef er nogmaals een goede draai aan en als Gerrard niet was uitgegleden tegen Chelsea dan hadden ze er nu 2 in 33 jaar.

3 januari 2024 om 15:06

Doe even normaal kerel. We hebben het over wereldtop. Ja Liverpool is wereldtop. Hun elftal is dat, hun prestaties in de CL en meestal in de competitie zijn ze dat ook.

Milan is in niets wereldtop op het veld momenteel. Ze zijn niet eens een super stabiel topteam in Italië (al zijn die er niet echt buiten Inter als we eerlijk zijn, en zelfs daar is het een twijfelgeval), ze hebben absoluut geen wereldselectie en in de CL presteren ze ook niet echt iets noemenswaardig buiten die halve finale in de CL afgelopen jaar (in de meest kwaliteitsarme toernooihelft van de CL de afgelopen jaren en dan nog gingen ze er kansloos af tegen inter).

Teams zijn wereldtop op het veld (waar het hier over gaat) omwille van prestaties en kwaliteit van de spelers. Niet omdat ze bijna 20 jaar geleden een CL wonnen.

3 januari 2024 om 16:09

@Ilcapo niet op ingaan @Lierse is een inter fan. En mag natuurlijk niet te positief rondom Milan en het niet hebben van maar liefs 7 CL titels zal hem altijd blijven steken😉

3 januari 2024 om 16:22

15 jaar in de voetballerij is inderdaad lang geleden, je gaat toch niet beweren dat je over iets van 15 jaar geleden nog steeds kunt teren om momenteel een topclub te zijn? Liverpool speelt continu boven mee in een competitie die vele malen sterker is dan de Serie A haha, ik heb het idee alsof je iedereen in de maling neemt hier. Het feit dat jullie Lierse persoonlijk moeten bejegenen ipv de inhoud, vooral Mauro, zegt mij dat hij het aan het juiste eind heeft. Milan een Europese topclub, de uitspraak van 2024 haha.

3 januari 2024 om 17:28

Ja inderdaad ik geef het op. Natuurlijk is Liverpool heel sterk, maar dat zie je gewoon niet terug in het aantal titels. Als je 1 PL titel hebt in 33 jaar dan ben je geen wereldtop, je hebt dan hooguit een leuk elftal..

3 januari 2024 om 17:32

Milan in niets wereldtop?? Leao is meer waard dan eender welke speler van Liverpool.. En over welke prestaties heb je het in de CL, ze spelen momenteel Europa League??? Als ze zo wereldklasse waren dan zouden ze niet in de Europa League zitten. Drie jaar op rij afgedroogd door Real Madrid op kinderlijke wijze. Dat is pas wereldklasse en ik haat Real!

3 januari 2024 om 17:34

Bovenin meedoen maar nooit winnen, wauw… Zoals nu staan ze ff bovenaan, maar zodra City het gaspedaal induwt zijn ze weg.

3 januari 2024 om 19:15

Real is dan ook de absolute top, al helemaal als we jouw 15 jaar pakken hahaha. Jij noemt 1 speler, de selectie van Liverpool is ruim de helft meer waard, rare maatstaven hanteer je en ze werken ook nog eens niet in je voordeel. Kampioen worden in de PL is andere koek dan de derde competitie van Europa. Overigens win je die derde competitie zeden de afgelopen decennia en ben je derde viool achter inter en juve.

Broja heeft zaterdag een kans gekregen maar die heeft die niet aangepakt. Wat een slechte wedstrijd speelde hij zeg. Past niet in het nieuwe Chelsea.

3 januari 2024 om 11:20

Wie past er wel in het nieuwe Chelsea?

3 januari 2024 om 11:57

Gallagher, Enzo, Thiago Silva en Reece James vind ik wel passen bij Chelsea en zijn goede spelers. Caceido en Nkunku is even afwachten maar hebben wel de potentie.

3 januari 2024 om 12:23

Palmer past er aardig in lijkt het.

3 januari 2024 om 14:02

Colwill, James, Fofana, Chilwell, Enzo, Caciedo, Palmer, Mudryk zullen hopelijk volgend jaar de basis worden van Chelsea de komende jaren. Disasi, Gusto dat soort jongens die hebben uiteindelijk wel het niveau.

Eerst Milan en nu is Galatasaray een topclub? Waar gaat het heen?

3 januari 2024 om 10:51

Straks gaan ze Arsenal nog een topclub noemen

3 januari 2024 om 11:01

Of United

3 januari 2024 om 11:42

Touché

3 januari 2024 om 14:25

@ManUtd: ga je nu in elk PL artikel steekjes naar Arsenal blijven uitdelen? Je comment is totaal irrelevant, dat snap je toch zelf?

3 januari 2024 om 16:07

Het is een grap Thenry, stel je niet zo aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren