Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag zorgde voor ommekeer: ‘Beste trainer onder wie ik heb gewerkt’

Laatste update:

Nacer Barazite heeft in zijn actieve loopbaan verschillende clubs en trainers gehad. De dertigjarige aanvaller van het Thaise Buriram United zet Erik ten Hag bovenaan zijn lijstje met favoriete trainers. Barazite heeft zeer goede herinneringen aan de samenwerking met de huidige Ajax-trainer, die hij tussen 2015 en 2017 meemaakte bij FC Utrecht.

"Van iedere trainer leer je iets, maar ik kan zeggen dat ik me onder Ten Hag het beste heb ontwikkeld", concludeert Barazite in een uitgebreid interview met Voetbal International. De routinier werd altijd scherp gehouden door Ten Hag, al had dat ook zo zijn nadelen. "Soms sloeg hij daar ook in door. Het kan bijvoorbeeld best goed werken om me te wisselen of een keer op de bank te zetten. Maar als dat te vaak gebeurt, kan het bij mij ook averechts werken. Aan het einde bij FC Utrecht kwam ik bijvoorbeeld op de bank terecht."

"Op een gegeven moment tijdens een wandeling door het bos, gaf hij aan dat hij het wel lekker vond om zo'n wapen achter de hand te hebben. Maar ik wilde natuurlijk juist starten en vanaf het begin het verschil maken", zo brengt de voormalig aanvaller van onder meer Arsenal en AS Monaco in herinnering. Desondanks was Ten Hag vooral op tactisch gebied een openbaring voor Barazite. "Ik was voorheen nooit bezig met het tactische gedeelte. Ik was altijd heel slecht in tactische uitleg op zo'n bord. Ik wilde gewoon lekker voetballen. Onder Ten Hag ging ik op 'tien' spelen. Veel mensen dachten dat ik dat niet zou kunnen, omdat ik mijn verdedigende taken niet zou uitvoeren, maar hij was er echt van overtuigd dat ik het wel kon."

Het experiment van Ten Hag kende weliswaar een slecht begin. "De eerste wedstrijd op die positie tegen PEC Zwolle was een drama, omdat ik het verdedigende gedeelte nog niet onder de knie had. Ten Hag bleef wel vertrouwen houden en uiteindelijk werd ik ook beter in het verdedigende aspect." Al snel boekte Barazite progressie op zijn nieuwe positie."Ik ging onder hem serieus om met het tactische gedeelte, de manier van vrijlopen en diepgaan. Vroeger deed ik eigenlijk maar wat vanaf het eerste fluitsignaal. Onder Ten Hag ging ik bewuster om met mijn vak." Ten Hag staat derhalve boven coaches als Arsène Wenger en Claudio Ranieri, met wie hij ook samenwerkte. "Als ik één van mijn trainers moet kiezen, was Ten Hag de beste onder wie ik heb gewerkt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opmerkelijk dat hij blijkbaar op zijn 25e pas leerde meeverdedigen, dat moet een verschrikkelijke teamgenoot zijn geweest. Hij vormde met Labyad en Haller wel de beste voorhoede sinds tijden.

17 november 2020 om 08:58

Al stond hij wel heeeel lang bekend als supertalent. Het kan ook zijn dat veel van zijn vlrige trainers hebben gezegd. Jij bent zo goed met bal, focus je daar maar lekker op en laat het verdedigen maar over aan het blok achtrer je!

17 november 2020 om 09:41

Messi is er vrij ver mee gekomen.
Uiteindelijk gaat het om balans en als je als trainer daarvoor een meeverdedigend poppetje wilt opofferen kan het een prima keuze zijn

17 november 2020 om 14:01

Mertens en Van Wolfswinkel was ook wel een fijne voorhoede om te hebben.

17 november 2020 om 09:08

Na Utrecht is hij naar Malatyaspor gegaan in Turkije, waar hij een jaar gespeeld heeft. Daarna een jaar voor Al-Jazira in de Verenigde-Arabische Emiraten, toen een jaar Buriram United in Thailand en (in tegenstelling tot wat in dit artikel staat) is hij op dit moment clubloos omdat zijn contract in 2020 is ontbonden. Volgens wikipedia dan, en dat lijkt te kloppen want als ik de selectie van Buriram United google zie ik Barazite daar niet bij.

Ten Hag is ook gewoon een hele goede trainer. Het is echt ongekend goed wat hij met Ajax gepresteerd heeft. Hij verdient veel meer lof dan hij krijgt.

17 november 2020 om 09:29

Van wie? De Ajax supporters hebben Ten Hag zelfs toegezongen toen hij met de schaal omhoog stond. Maar idd Valentijn Driesen en Derksen zouden best wat meer lof kunnen geven. Precies de reden waarom ik gestopt ben met vi kijken. Alleen maar dat negatieve gelul. Als je graag in een depressie wil belanden moet je daar wekelijks naar kijken. Buiten dat hoor ik wekelijks dezelfde shit bij vi. Sommige verhalen of opmerkingen heeft Derksen serieus al zo'n 10 x verteld. Nee echt jammer vroeger was het leuk maar Derksen is nog erger dan Martien Meiland. Een sneu ventje die compleet in zichzelf is gaan geloven.

17 november 2020 om 09:58

Als er iemand zelfspot heeft is het Derksen wel. Die vind zichzelf echt niet geweldig hoor. Die doet gewoon z’n ding. En hij mag gewoon z’n mening uiten. Of wij het daar mee eens zijn is een 2e maar das geen reden om iemand een sneu ventje te noemen. Dat vind ik zelf persoonlijk nogal sneu.

17 november 2020 om 10:47

Derksen is zeker geen sneu ventje. Echter zijn mening venitleren doet hij op de meest makkelijke manier. Er zit namelijk niemand met een andere mening. Na de ruzie tussen hem en Rene is er een soort van convenant opgesteld waarin de heren elkaar nooit mogen afvallen. Dus Derksen kan roepen wat ie wilt en er zal geen Rene, Jan, of Kraaij hem tegen spreken. Dat is toch best wel gek. Derksen neemt zichzelf zeker wel serieus. Dat hij zegt van niet maakt het niet meteen anders. Anders zou hij niet zo fel zijn in zijn reacties.

17 november 2020 om 19:45

Ik weet dat je een Derksen fan bent soccerfan maar kijk is objectief naar die man zonder je vi badjas aan. Die man heeft helemaal geen zelfspot. Hij had al lang van de buis gehaald moeten worden. Dusj je vindt het sneu dat ik hem sneu noem. Haha sorry hoor! Waarom voel jij je altijd zo geroepen om het voor Derksen op te nemen. Net zoals Derksen iedereen mag afzeiken mag ik hem dus net zo goed sneu noemen

17 november 2020 om 11:16

Nee joh, dat kwam door Ziyech, Frenkie en de Ligt. Ohja en Schreuder niet te vergeten. Ten Hag heeft niet veel gedaan, was daar enkel voor de sier tsja. Nee maar idd, ten Hag wordt erg ondergewaardeerd en krijgt te vaak te veel kritiek wat nergens op slaat. De beste man heeft grandioos goed gepresteerd met dit Ajax. Men, de media en vooral de Ajax fans zouden hem eens meer moeten waarderen.

Ten hag is ook goed. Hij maakt alleen vaak hele rare beslissingen qua wissels of posities die hij verkeerd in vult. Qua spel ben ik dolblij dat hij bij Ajax zit. Het is zoveel leuker om naar te kijken dan naar dat saaie tikkie terug tikkie breed. Alleen verdedigend moet het dit seizoen beter. Het ligt achterin echt vaak helemaal open. En dat ligt voornamelijk ook aan het verdedigende werk van de middenvelders.

17 november 2020 om 10:50

Qua wissels is het lastig in te schatten. Hij werkt met die jongens en weet dat er soms iets nodig is niet alleen voor het team maar ook voor het individu. Hij zal nooit een besluit nemen die slecht is voor de club maar dat iets achteraf slecht uit kan pakken is wat anders. Wij als supporters kunnen dan heel makkelijk achteraf zeggen hoe het had gemoeten. TH is aan het bouwen en doet dat erg goed. Moeilijkste job als je zo n goed elftal hebt neergezet en je verliest een paar sterkhouders is het zo moeilijk om weer aan de verwachtingen te voldoen. Dan heb je de media nog die altijd wel wat kan vinden en roepen. Hoort er ook allemaal bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren