Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer krijgt bij Al-Jazira beschikking over ex-speler FC Utrecht

Laatste update:

Nacer Barazite vervolgt zijn loopbaan in de Verenigde Arabische Emiraten. De aanvallende middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Al-Jazira, de club waar Marcel Keizer sinds dit seizoen trainer is. Dat heeft de club woensdag bevestigd via de officiële kanalen.

Barazite komt transfervrij over van het Turkse Yeni Malatyaspor, waar zijn rol was uitgespeeld. De 28-jarige aanvallend ingestelde speler heeft met succes de medische keuring gestaan, waarna hij voor een onbekende periode heeft getekend bij zijn nieuwe werkgever. Barazite speelde sinds medio 2017 voor Yeni Malatyaspor. Vorig seizoen kwam hij in het begin nog regelmatig in actie, maar in de tweede seizoenshelft zat hij voornamelijk op de bank.

Bij Al-Jazhira gaat hij werken met Keizer, die daar sinds een paar maanden aan het roer staat. Barazite wordt tevens ploeggenoot van Mbark Boussoufa. In Abu Dhabi is de competitie eind vorige maand van start gegaan. De eerste wedstrijd tegen Shabab Dubai werd afgesloten met een 4-5 overwinning.

Met Al-Jazira begint Barazite aan zijn negende club. Hij werd opgeleid bij NEC en maakte op jonge leeftijd de overstap naar Arsenal. Achtereenvolgens droeg hij de shirts van Derby County, Vitesse, Austria Wien, AS Monaco, FC Utrecht en Yeni Malatyaspor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel een behoorlijke speler wat wel degelijk een versterking is? Al heb ik helemaal niks met het Arabische voetbal en volg ik het ook totaal niet, Barazite kan wel een aardig balletje trappen.

Iemand die de competitie wel volgt en enig idee hoe Keizer het daar doet? Gun die man toch wel een succes.

5 september 2018 om 12:02

Ze hebben pas 1 wedstrijd gespeeld in de competitie.
Daarnaast hebben ze in de voorbereiding gelijk gespeeld tegen De Graafschap en FC Eindhoven.

Ik hecht zelf geen waarde aan oefenduels. Maar ik denk niet dat het niveau heel hoog ligt.

ik heb keizer niet meer gevolgd sinds hij weg is gestuurd bij ajax. komt hij al jazira ook zo onzeker over? of staat hij nu wat steviger in zijn schoenen?

Heb hem alleen maar gezien tijdens de samenvattingen bij FC Utrecht, van wat ik zag vond ik het een goede voetballer en erg dreigend. Denk dat het midden oosten en hij wel een goede combi zullen zijn.

5 september 2018 om 14:24

Is dat op basis van zijn voetballende kwaliteiten of zijn geloof? Voetballend zou ik denken dat er eigenlijk misschien nog wel iets hoger in zou moeten zien. Op basis van geloof lijkt het midden oosten me inderdaad de juiste plek, het is toch deze speler die toen weigerde die verslaggeefster een hand te geven (waar ik overigens niks op tegen heb)?

5 september 2018 om 16:20

Waarom heb je er niks op tegen. Ik vind het nergens op slaan en dat zeg ik als Moslim

5 september 2018 om 16:35

Ik als moslim geef vrouwen wel een hand. Betekend niet dat ik wel er iets tegen moet hebben als iemand vrouwen geen hand geeft met de juiste argumenten. Leef en laat leven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren