Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag krijgt groen licht en kan in gesprek met Chelsea over eerste aanwinst

Laatste update:

Erik ten Hag en Manchester United gaan een serieuze poging wagen om Mason Mount over te nemen van Chelsea, zo meldt The Athletic. De middenvelder van Chelsea is al enige tijd in onderhandeling over een verlenging van zijn contract, maar tot een akkoord leidde dat nog niet. Ten Hag hoopt te profiteren van de impasse en bereid een bod voor van ruim 63 miljoen euro. Chelsea hoopt een slordige 100 miljoen te vangen.

Het is een soap die al maanden bezig is op Stamford Bridge. Mount voelt zich onvoldoende gewaardeerd en zou minimaal net zoveel willen verdienen als enkele goed betaalde ploeggenoten. De middenvelder gaat het laatste jaar van zijn contract in, waardoor hij sterk staat in de onderhandelingen. Volgens bronnen rond de club gaat het niet meer tot een akkoord komen, waardoor geruchten over een vertrek steeds hardnekkiger worden.

Een van de gegadigden voor de handtekening van Mount is United. The Mancunians zouden 63 miljoen euro over hebben voor de diensten van de voormalig Vitessenaar, een bedrag dat verder onder het streefbedrag van 97 miljoen euro ligt. Verwacht wordt echter dat United het bedrag nog verder opvoert, daar Ten Hag vastberaden zou zijn om Mount aan zijn selectie toe te voegen. Zelf heeft hij zijn voorkeur uitgesproken voor United. Arsenal en Liverpool, die ook geïnteresseerd zijn, zouden daarvan op de hoogte zijn.

Iemand die een serieus struikelblok kan vormen voor Ten Hag is Mauricio Pochettino. De aanstaande manager van Chelsea is een groot bewonderaar van Mount en ziet het liefst dat hij zijn contract verlengt. De Engelsman kan volgend seizoen een leidende rol krijgen op het middenveld. Het valt echter te betwijfelen of Chelsea de gesprekken over een nieuw contract nieuw leven in gaat blazen. De Amerikaanse eigenaren hebben de afgelopen twee transferperiodes ruim 600 miljoen euro uitgegeven en lieten Mount links liggen.

De kans is dan ook groot dat de Londenaren eieren voor hun geld kiezen en Mount deze zomer van de hand doen, gelet op het risico dat hij volgend seizoen gratis de deur uitloopt. Engelse media verwachten dat de gesprekken tussen United en Chelsea snel op gang zullen komen, daar Mount zijn duidelijke voorkeur heeft uitgesproken en Ten Hag gecharmeerd is van de diensten van de middenvelder. De Haaksbergenaar zal dan wel water bij de wijn moeten doen, daar het verschil tussen vraag en aanbod nog enorm is.

Is Mason Mount een versterking voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aardige speler, maar niet iemand die ManU naar een hoger niveau tilt.

25 mei 2023 om 07:44

Dat dacht men ook van Rashford, vorig jaar rond deze tijd. Of Martinez.

25 mei 2023 om 07:53

Hebben ze beiden toch ook niet gedaan? Onderaan de streep hebben ze net CL binnen gehaald op een paar puntjes van een Liverpool dat een erg slecht seizoen gekend heeft. Martinez, Varane en De Gea hebben gewoon erg veel goals moeten slikken en aanvallend heeft Rashford een goede stint gehad, maar al met al valt het best mee.

25 mei 2023 om 07:55

Met Rashford noem je ook iemand waarvan iedereen wel zag dat er veel voetbal in zou zitten, maar dat het er lang niet altijd uit kwam. Dat heb je met Mount vele malen minder. En Mount is niet echt een linksbuiten, maar hij is op 10 ook niet goed genoeg om een basisplaats af te dingen. Dus dit zou inderdaad een onnodige aankoop zijn voor dat bedrag.

25 mei 2023 om 07:57

@samcro: Nonsens. Martinez was op een gegeven moment fantastisch. Zeker met de zekere Varane naast zich. Daarnaast heeft Rashford Man Utd echt wel naar een hoger niveau getild. Hij was op een gegeven moment ongrijpbaar.

En ze hebben CL binnengehaald en minimaal 1 prijs dit seizoen. Dat is een prima start met deze spelers. De groei lijkt nog niet gestopt.

25 mei 2023 om 08:03

Met hetzelfde aantal punten waren ze vorig jaar ook de CL ingegaan, dus dat het door een slecht Liverpool komt vind ik wel meevallen. Toen was het toevallig Arsenal dat buiten de Europese plekken viel.

Rashford is al een tijdje geblesseerd, maar was daarvoor natuurlijk bezig aan een top seizoen voor Man U.

Varane en Martinez is een sterk koppel gebleken, maar De Gea heeft toch wel een heel slecht seizoen. Paar flinke blunders die punten hebben gekost. Reddings % was ook buiten de top 10 dit seizoen.

On: Mount heb ik weinig zien spelen de afgelopen tijd, maar vind het een hoop geld voor een back up van Bruno. Er zou toch iets goedkopers moeten zijn voor die plek.

25 mei 2023 om 08:09

@Samcro, En een of twee prijzen binnengehaald, daar gaat het toch uiteindelijk om

25 mei 2023 om 08:11

Samcro,
beetje flauw om naar een slecht liverpool te wijzen, maar niet naar een uitzonderlijk Arsenal en Newcastle . Wanneer Arsenal en Newcastle volgend seizoen gewoon weer voor spek en bonen meedoen strijd United gewoon weer met City, Chelsea en Liverpool.
Verder heeft United meer punten gepakt (van uitgaande dat ze nog wel iets winnen) dan veel andere trainers de periode na Ferguson. Voor een eerste seizoen niet slecht, maar we moeten nog afwachten of het structureel beter gaat of dat het volgend seizoen weer inkakt

25 mei 2023 om 08:25

Hier ga ik je echt ongelijk geven Samcro. Martinez heeft United zeker naar een hoger niveau gebracht met zijn mentaliteit, kwaliteiten in verdedigend opzicht en aanvallend opzicht. Of wil je zeggen dat Maguire Lindelof beter zijn. We kunnen steeds wel terug vallen op die 7-0 en die 2-0 en 4-0 in het begin van het seizoen. Maar vergeet niet dat Arsenal en Liverpool tot nu toe meer goals tegen hebben gehad dan United. Waar United zelfs het vaakst de 0 heeft gehouden.

De manier Rashford tot nu toe heeft gespeeld is een duidelijke vooruitgang van de afgelopen seizoenen. Zijn goals waren wel van goede kwaliteiten. En heeft United belangrijke punten bjnen gebracht wat ze mede hierdoor die CL plek in handbereik hebben.

25 mei 2023 om 08:30

@Samcro Uiteindelijk heeft Arsenal meer goals tegen dan United.
United heeft wel maar 52 goals gescoord dus het probleem ligt in de eerste plaats in de aanval.
Bruno heeft ook meeste kansen gecreëerd in PL maar behalve Rashford scoort niemand.
Een topspits gaat ons al een einde helpen.
Arsenal heeft voor het eerst in 15 jaar meer dan 80 punten gehaald. Het is maar de vraag of dit volgend jaar ook lukt.

25 mei 2023 om 10:04

United eindigt twee seizoenen op rij onder Arsenal. En dan is Arsenal de ploeg die volgend seizoen voor spek en bonen meedoet? En niet United?

25 mei 2023 om 10:19

Geen idee waar je dat leest.
United moet duidelijk beter doen maar Arsenal is al 5 jaar lang niet in de top 4 geweest. Newcastle zelfs 10.
De vraag is of United, Arsenal en Newcastle de volgende stap kunnen zetten. Zeker nu CL erbij komt.

25 mei 2023 om 10:25

Was een reactie op 29.
Ben het wel met je eens dat Arsenal, United en Newcastle moeten aantonen dat ze het jaar daarop weer kunnen concurreren voor top 4. Niets staat vast.

25 mei 2023 om 11:09

29er, net zo flauw als zeggen dat Arsenal (en Newcastle) gewoon weer voor spek en bonen mee gaan doen, want er is duidelijke groei zichtbaar. Ik hoop dat Liverpool en Chelsea volgend seizoen weer aan kunnen haken, dan kan er pas echt gezegd worden of dit jaar een uitschieter was voor Arsenal.

Ik wil Utd ook niet tekort doen, maar haal Rashford daar weg en de productie stokt vrijwel volledig. Dat punt moet vooral aangepakt worden deze zomer, maar ben het niet eens dat Martinez en Rashford de ploeg naar een hoger niveau hebben getild, gewoon een te verwachten plek na 100en miljoenen erin gepompt te hebben.

25 mei 2023 om 11:11

Busby, zeker is het aan ons om te laten zien dat dit geen uitschieter was, maar daar heb ik wel vertrouwen in, duidelijke groei over de laatste jaren.

Utd zal ook weer een stap gaan zetten, maar dan moeten er toch echt wel wat spelers bij gaan komen, vooral aanvallend. Rashford heeft het nu vrijwel alleen moeten doen. Kane zou natuurlijk fantastisch zijn voor jullie.

25 mei 2023 om 07:56

Er moeten een aantal homegrown spelers bij en dan lijkt Mount een koopje voor 63 miljoen euro. Noem eens een aantal homegrown spelers die potentieel basis staan en betaalbaar zijn.

25 mei 2023 om 08:12

betaalbaar is echt geen criterium in Manchester, daar hebben ze geen moeite om veel te veel voor spelers te betalen

25 mei 2023 om 08:19

United heeft toch ruim voldoende homegrown spelers?

25 mei 2023 om 08:57

Volgens mij willen ze ook nog van wat brandhout af en komen ze dan in gevaar. Daarbij moet je als Engelse topclub toeslaan als er een redelijke Engelse voetballer beschikbaar komt. Vandaar die hoge prijzen. Graelish naar City is een goed voorbeeld. Die is enkel gekomen omdat hij engels is.

25 mei 2023 om 10:22

Voor een enorm bedrag, zie ik liever homegrown Kane! Hoewel ik Mount ook wel zie opbloeien onder Ten Hag.

25 mei 2023 om 10:52

Dan ga je toch liever voor Maddison? Mount vind ik echt een net niet speler.

25 mei 2023 om 10:56

Helemaal met je eens! Voor dat geld haal je zoveel betere spelers! 10 Mil meer & je hebt Caceido binnen. Denk dat Leverkusen ook genoegen neemt & Writz voor dat bedrag laat gaan..
Ongelofelijk als dit waar is & het uiteindelijk rondt komt! Wanbeleid beleid ten top! Op deze manier heb ik geen zin in volgend seizoen.

Ik kijk te weinig wedstrijden van Chelsea om een goed beeld van hem te hebben, maar is dit the missing link voor ETH? Zeker als je er straks 80 mil voor betaald?

25 mei 2023 om 07:44

Zeer goede voetballer mer een fijne trap in de benen.
Of dit "the missing link" is dat denk ik niet, maar een zekerheidje is dat ManU graag met (te) veel geld smijt om een random speler binnen te halen, zie afgelopen jaar.

Vind dit geen echte versterking en al helemaal niet voor +60 miljoen.

25 mei 2023 om 09:25

Voor het spel dat Ten Hag wil spelen denk ik wel. Een betere versie dan Van der Beek met zijn loopvermogen, drive, doelgerichtheid en functionele techniek. Doordat hij zoveel beweegt ontstaan er ook ruimtes op andere delen van het veld, waar spelers als Fernandes en Garnacho graag induiken.

25 mei 2023 om 09:58

Barraa

"vind dit geen echte versterking"

Nee maar heeft natuurlijk wel even in de Eredivisie gespeeld. En dan moet Erik je hebben.
Man U biedt 63 miljoen, Chelsea wul 100 mil. Dan weet je dat Man U gewoon ergens rond de 90 miljoen gaat geven. Groot deel van de budget weer op aan een speler die Man U niet echt nodig heeft.

25 mei 2023 om 15:18

Toch schandalig om 100 miljoen te willen voor een bankspeler? Vooral omdat zijn contractonderhandelingen stroef lopen op dit moment en in deze zomer nog maar een 1 jarig contract heeft. Ik vind 63 miljoen al heel wat voor een speler met Mount zijn kwaliteiten en een 1 jarig contract. Daarnaast is het nog maar de vraag hoe die uit de verf komt, want ik neem aan dat die naast Casemiro moet gaan spelen met Fernandes op 10. Neem aan dat ze geen stand-in voor Fernandes halen voor 63 miljoen. Nee, ik zou als United zijnde echt kijken naar andere opties, tenzij Ten Hag ineens van systeem wil wisselen.

Mount is voor United zeker wel een versterking maar ook weer niet buitencategorie. 63 miljoen is naar mijn idee al een fors bod. Vanwege zijn home grown status zal er nog wel wat meer betaald worden maar ik mag toch hopen dat het niet weer 100 miljoen transfer wordt.

63 miljoen is al veel voor mount. Hoop niet dat united zo gek is om nog meer te bieden.

Vind het wel een typische Ten Hag speler. Heel goede techniek, groot loopvermogen waardoor hij zowel aanvallend als verdedigend zijn waarde heeft.

Of ik het voor hem zou betalen hangt af van het totale budget als dit de helft van het budget wellicht niet. Als Ten Hag 200 miljoen te besteden heeft en je kunt ‘m voor 60/70 miljoen halen zou ik zeggen doen.

25 mei 2023 om 08:44

Vraag me we af voor welke positie hij dan gehaald wordt. Mount is het beste als nummer 10 en daar komt Fernandes ook het beste uit de voeten. Moet hij dan naast Casemiro komen te spelen in plaats van Eriksen?

Zou me niks verbazen als Ten Hag ook uit Mount het beste weet te halen, maar voor dit bedrag is het wel echt een gok.

25 mei 2023 om 10:00

Scummy

"als Ten Hag 200 miljoen te besteden heeft en je kunt ‘m voor 60/70 miljoen halen zou ik zeggen doen."

Man u heeft meer aankopen nodig. Vooral een topspits. Als je bijna helft uitgeeft aan een speler die niet nodig is (waar wil je hem plaatsen) dan ben je gewoon niet goed bezig.

Mount moet je alleen pakken als hij in en conflict zit, je v Beek kak dumpen voor rond de 15/20 miljoen en dan 40 mil max gaat betalen voor Mount. Dan is het een topdeal.
Anders beter laten lopen.

25 mei 2023 om 10:54

En vergeet niet, hij heeft ook in de eredivisie gespeeld. EtH kickt daar op.

Hier schiet je toch niets mee op?
Leuke speler die 2 jaar terug een topseizoen heeft gehad, maar verder is het geen topspeler die United verder brengt.

Nou ik heb ja geklikt op de poll, want united zit nog steeds krap in de goede middenvelders. Maar ik vind hem geen echte top en vind zelfs het lage bedrag waar over gesproken word extreem hoog

25 mei 2023 om 07:43

Bizar hoeveel geld er gevraagd wordt voor een speler met 1 jaar contract en niet veel gespeeld heeft. Waar is die realiteit gebleven he.

Denk dat hij onder ten Hag wel kan opbloeien. Is (nog maar) 24 jaar begreep ik. Dus zit wel rek in.

25 mei 2023 om 08:16

Er zijn betere en goedkopere alternatieven zoals Madisson of Sankovic van Lazio.
Zoveel geld aan Mount geven zou een grote fout zijn.

25 mei 2023 om 11:46

En wat dacht je van een Wirtz van Leverkusen? Dat is een supertalent die ook op 10 speelt. Dani Olmo, Szboslai allemaal beter dan Mount.

Beetje een twijfelend gevoel bij deze speler.
Als ten Hag hem echt wilt zal hij echt wel zijn redenen ervoor hebben om zoveel geld uit te geven voor een speler die niet veel gespeeld heeft afgelopen seizoen. Wilt niet zeggen dat het geen goede speler is en er juist misschien veel druk lag op Potter om de gekochte spelers in zijn team te moeten laten spelen. Het is wel een speler die op meerdere posities uit de voeten kan.

Ik zal ook niet verbaasd staan te kijken dat ten Hag, Bruno een plekje naar achter zal schuiven, naast Casemiro en Mount achter de spits. Bruno heeft wel die capaciteiten op die plek die ten Hag graag ziet op die plek.
Zo had ten Hag bij Ajax ook Berghuis op 10 gezet wat een erg goede keuze was gebleken. Zie mogelijk hier ook wat positiewisselingen die gedaan kunnen worden.

Vind wel dat er sowieso een middenvelder bij moet komen met iets meer verdedigende kwaliteiten. Alleen Casemiro is te weinig. Rabiot evt transfervrij. Maar er zijn betere imo

25 mei 2023 om 08:20

Idd, Rabiot transfervrij is een veel betere speler (en goedkoper) al is de concurrentie daarvoor een stuk groter.

25 mei 2023 om 10:19

Het kan ook Rabiot en Mount zijn. Weet niet of de concurrentie groot is.
Arsenal-Rice Chelsea- Caicedo Liverpool- Mac Allister. Volgens mij is alleen Bayern geïnteresseerd, maar wilt hij graag in de PL spelen

100mio voor Mount, Boehly doet verkopend iig hetzelfde als inkopend. Utd heeft meer behoefte aan een goede cm dan een am vind ik dus zou deze aankoop niet logisch vinden, helemaal niet als ze rond de 70mio uit gaan komen en met Ten Hag kan dat zomaar.

Mount kan echt wel van meerwaarde zijn voor united, in zijn tijd toen hij net bij de Engelse nationale ploeg kwam was hij echt heel goed. Die vorm heeft hij helaas heel lang niet meer laten zien, maar dat komt ook door Chelsea denk ik… daar presteert bijna iedereen ondermaats en spelen ze elke week in een andere samenstelling…

Is dit dan de speler die United naar een hoger niveau moet tillen? Ik betwijfel het, is weer een typische United aankoop; véél te veel geld voor een vrij middelmatige speler uit Engeland. Voor dat bedrag kan je echt beter inkopen. Je moet een keeper, rechtsback, middenvelder, een spits en het liefst nog een buitenspeler halen als United zijnde. Dan is 80 mln. voor een dertien in een dozijn speler wel gortig.

100 miljoen🤣🤣 er was een tijd dat Bale de eerste was die die grens brak. Toen volgens mij Ronaldo? Maar dat waren spelers van buiten categorie. Nu gaan de meest middelmatige spelers al voor dat bedrag weg. Deze sport is ziek.

Het verkopen van Mount zou in mijn ogen het definitieve failliet zijn van Cobham. Mount is in 2019 onder Lampard doorgebroken en is sindsdien de absolute posterboy geworden, samen met Reece James, voor hoe het kan gaan als je via de jeugdopleiding doorbreekt en voor je plek in het eerste elftal wil vechten!

Ik begrijp niet, maar dan ook echt 0,0, hoe het zo ver heeft kunnen komen dat Mount, zijn vertegenwoordiging en de club er niet uit kunnen komen. Hoe duidelijk wil je hebben dat we absoluut goud in handen hebben met die jongen? Arsenal, Liverpool, Manchester United en Bayern willen hem graag hebben. Pochettino heeft (volgens de berichten) vanaf minuut 1 vol ingezet op een toekomst MET Mason Mount! Hoeveel meer signalen moet de clubleiding krijgen dat het wellicht toch een goed idee is om eens serieuzer met die jongen in gesprek te gaan?

Iedereen die met die jongen gewerkt heeft, van Frank Lampard, Thomas Tuchel en Jody Morris tot zijn collega's bij het Engelse elftal, hebben verteld dat Mount echt een jongen is die van zijn club houdt, hoe is het mogelijk dat je er dan samen niet uitkomt? Mount is op dit moment 1 van de spelers met het laagste salaris binnen de selectie, ondanks dat hij een Champions League won en een belangrijke speler was toen we wereldkampioen werden. Hij heeft het team vorig seizoen naar een top 4 notering geschoten en sinds zijn afwezigheid (surprise, surprise) loopt het bij Chelsea nog slechter dan het daarvoor deed!

De club blijft vasthouden aan achterlijke lange contracten en dat lijkt het grootste struikelblok te vormen. Ook daar staat een dik stempel van onvermogen op, mede mogelijk gemaakt door de Stars en Stripes brigade..

Wellicht is het laatste puntje waarom Mount niet bijtekent de domme Afrikanen-brigade op Twitter. Mount is niet lang geleden gestopt met Twitter en heeft zijn account gedeactiveerd nadat hij jarenlang uitgescholden, gekleineerd en gewoonweg gepest is door een kleine, lawaaierige groep losers op Twitter. Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat de complete fanbase van Chelsea hem uitkotst..

Ik zou het walgelijk vinden als hij vertrekt, weer een reden om vooral met enorme afkeer richting de nieuwe leiding van de club te kijken. In een tijd waar inzet, passie en een gevoel van verantwoordelijkheid naar het team en de club zo'n hot topic is bij Chelsea vind ik het compleet onacceptabel dat juist Mason Mount waarschijnlijk de eerste speler is die de deur gewezen zal worden..

25 mei 2023 om 08:15

Chelsea is al twintig jaar een handelshuis, verkopen hun beste jonge spelers en halen met dat geld vervolgens anderen waar ze prijzen mee pakken. Mount zal niet de eerste zijn, en niet de laatste.

25 mei 2023 om 08:31

Voor ze doorgebroken zijn ja. Als ze eenmaal gewaardeerde spelers zijn in het eerste elftal is het iets compleet anders. Dit zou hetzelfde zijn als Abramovich in 2005 toegestaan/besloten zou hebben om Terry te verkopen om vervolgens Ivan Cordoba te kopen..

Loftus-Cheeck zal verkocht worden, maar door blessures is hij niet de speler geworden die we hoopten dat hij zou worden. Hij verdient het om ergens in de basis te spelen en tot in lengte van jaren veel wedstrijden te kunnen maken en belangrijk te zijn, maar dat gaat bij Chelsea niet gebeuren. Datzelfde zal gelden voor Hudson-Odoi.

Je zou denken dat het verkopen van grote talenten als Tomori en Gilmour (in het recente verleden) of De Bruyne en Rice (in een verder verleden) genoeg reden zou om in te kunnen zien dat je niet hoeft te kopen als ze al op Cobham aanwezig zijn?!

25 mei 2023 om 22:24

Spelers als Oscar werden ook na hun doorbraak vrolijk verkocht, ik heb daar niet zulke principiele problemen mee. Alles staat of valt met wat je er in hun plaats aantrekt.

25 mei 2023 om 08:43

Het is zeker jammer mocht Mount vertrekken aangezien hij samen met een aantal andere spelers een mooie Engelse kern kon vormen uit eigen jeugd. Maar ik snap ook wel dat de huidige eigenaren geen behoefte hebben om hem 250K pond per week te geven aan salaris.

Ze hebben allerlei spelers aangenomen met contracten waarin prestatiebonussen opgenomen zitten en waarin clausules zitten dat het salaris omlaag gaat als CL niet gehaald wordt. Uitstekende keuzes om het salarishuis gezond proberen te krijgen. Als je hem nu zijn gewenste contract gaat geven dan komen al je nieuwe aankopen ook langs voor een verhoging en terecht.

En laten we eerlijk zijn het is een heerlijke speler om te hebben, maar hij zal nooit bij de beste spelers uit de competitie horen, terwijl hij wel daarnaar betaald wil worden.

25 mei 2023 om 09:00

Denk je dat? Ik denk namelijk dat hij die potentie zeker heeft. In een Chelsea wat niet noodzakelijk goed speelde of wat maar mondjesmaat aan aanvallen toekwam was hij de topscorer en degene die de meeste assists gaf. Vorig seizoen 13 goals en 16 assists. Hoeveel meer kunnen we vragen van een aanvallende middenvelder onder de eerder genoemde omstandigheden?

250K is veel, maar ook daar kan een gulden middenweg bewandeld worden. Wat Chelsea tot nu toe geboden heeft is totaal niet marktconform, zeker niet als je bedenkt dat ze wel van hem verlangen dat hij “even” bijtekent voor 8 jaar.

25 mei 2023 om 10:57

Ik zou hem zeker graag houden maar ik zie hem niet de beste speler van de competitie worden op een bepaalde positie. Zijn werklust is een 11/10 maar qua talent en techniek vind ik het geen speciale speler.

Verder vind ik het zelf ook jammer als Mount vertrekt aangezien het een uitstekende speler is en hij al jaren bij de club zit. Maar misschien is het wel de beste keuze als je 70/80 miljoen voor hem kan krijgen. Als we iets nodig hebben, dan is het wel budget voor een nieuwe spits als Lukaku niet gaat blijven.

25 mei 2023 om 12:12

Ik zie dit niet snel gebeuren eerlijk gezegd, al hoop ik van wel. Vind Mount een zeer onderschatte speler, goede techniek, heerlijk schot en volop in de strijd. Iemand die wij zeker kunnen gebruiken op het middenveld. Oke, dit seizoen een minder jaar, maar dat had Rashford vorig seizoen ook en nu is die weer top. Zal me niks verbazen als Ten Hag het beste uit Mount weet te halen.

Het laat wel zien wat voor zooitje het is bij Chelsea als Mount zijn zinnen gezet heeft op een transfer, het beleid onder Boehly is tot dusver erg triest.

Ben persoonlijk helemaal niet onder de indruk van Mount die gaat Umited ook helemaal niks beter maken.

En 100 miljoen? Doe even heel snel normaal.

Mount schoot als een raket omhoog, maar is ook snel weer teruggevallen. Dat was wel opvallend zo hard als dat ging. De bedragen die genoemd worden zijn uiteraard gewoon belachelijk, zowel 100 miljoen, 80 miljoen als 63 miljoen.

@samcro Martinez heeft Man U niet naar een hoger niveau getild?
Martinez heeft ervoor gezorgd dat er stabiliteit en rust is ontstaan in de verdediging.
Na de binnenkomst van Martinez zijn ook spelers zoals Shaw beter gaan spelen.
Vergeet daarbij ook niet dat Martinez extreem veel cruciale onderscheppingen heeft gedaan die punten hebben opgeleverd.

Een dravertje die echt mazzel heeft uit de jeugdopleiding van een grote club te komen. Bin Vitesse was hij aardig maar het is een matige speler. Die zo was ondegesneeuwd als hij bij bijvoorbeeld everton vandaan zou komen. Dom om een engelse speler te halen die zijn altijd overprijsd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren