Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag schiet in verdediging: ‘Hij verdient deze behandeling niet'

Laatste update:

Erik ten Hag heeft geen idee wanneer hij weer kan beschikken over Antony, zo heeft de manager van Manchester United gezegd op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Brighton & Hove Albion. De club en de Braziliaanse aanvaller hebben afgesproken dat hij voorlopig niet terugkeert om ‘de beschuldigingen af te handelen.’ Ook kan Ten Hag niet beschikken over Sofyan Amrabat. De wedstrijd van aanstaande zaterdag komt vanwege een blessure voor hem te vroeg. Daarnaast adresseert Ten Hag de situatie van Harry Maguire.

Wel kan de in Haaksbergen geboren oefenmeester beroep doen op Lisandro Martínez. De Argentijnse verdediger moest beide interlands laten schieten, maar is hersteld verklaard voor het treffen tegen Brighton. Ook Victor Lindeløf, die tegen Arsenal (3-1 verlies) het veld geblesseerd moest verlaten, kan aan de aftrap beginnen zaterdagmiddag. Raphaël Varane en Mason Mount moeten het competitieduel laten schieten, maar worden spoedig terug in de selectie verwacht.

Antony en Jadon Sancho zullen er dus niet bij zijn. Sancho werd donderdag vanwege disciplinaire redenen’ door Ten Hag uit de selectie gezet en Antony is bezig om de beschuldigingen aan zijn adres ‘af te handelen'. De Braziliaanse buitenspeler wordt door zijn ex-vriendin, Gabriela Cavallin, publiekelijk beschuldigd van huiselijk geweld. Twee andere vrouwen volgden vorige week vrijdag Cavallin op met beschuldigingen van mishandeling aan het adres van de Braziliaan.

Ten Hag heeft geen idee wanneer Antony weer terugkeert bij United. “Ik weet niet wanneer hij terugkomt. Natuurlijk baalt hij van de situatie, maar het gaat verder goed met hem.” Ten slotte heeft het er alle schijn van dat Rasmus Højlund zijn debuut op Old Trafford gaat maken. De Deense spits, die voor tachtig miljoen euro overkwam van Atalanta, is hersteld van een rugblessure en gaat naar alle verwachting zijn eerste minuten maken in het Theatre of Dreams.

Op het persmoment gaat de voormalig oefenmeester van onder mer Ajax en FC Utrecht ook in op de situatie van Maguire. De Engelse verdediger maakte tegen Schotland (3-1 winst) een eigen doelpunt en werd door het Schotse publiek constant uitgelachen. "Hij verdient deze behandeling niet. Hij is een goede speler en laat dat geregeld zien. Het is bizar dat het zo gaat. Hij moet dit voorkomen met nog meer goede duels."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga je als United toch niet missen die man. Kunnen we Qatar aub even bellen. De enige die hier nog wat financieel van kunnen maken.

Erik bedankt voor de 100 miljoen!

Zorg dat je nu ontslagen wordt, Ajax kan je weer goed gebruiken

15 september 2023 om 18:11

De goede weg is ingezet onder Steijn en de Duitser, ten Hag voegt niets meer toe.

Groetjes iemand uit Rotterdam

15 september 2023 om 18:35

Viel mij laatst op dat je veel jongeren in R'dam ziet met een Ajax shirt. Goede smaak die kids

Maar ik heb vertrouwen in Sven.
Gaaie nog te weinig gezien, maar met Sutalo en Sosa gewoon 2 kanonnen gehaald achterin.

Benieuwd hoe Steijn middenveld en aanval zet.

Zie wel paar parels

15 september 2023 om 18:44

met de uitgaven is het wel zo verplicht dat ze kampioen moeten worden, maar goed we zullen het zien tegen de einde van het seizoen.

15 september 2023 om 19:06

Hier is zo'n Rotterdammer. Van mijn vriendengroep hier is de helft gewoon voor Ajax!

15 september 2023 om 19:48

Dan ga je toch lekker in die regio wonen. Wat ben je voor een neppe Rotterdammer als je voor Ajax bent 🤣🤣

15 september 2023 om 22:36

Weet je wat een huis hier kost! Kun je beter voor Emmen worden heb je meteen een kast van een huis.

Ten Hag moet lekker bondscoach worden zodat Koeman kan wieberen

15 september 2023 om 18:37

Ten Hag lijkt mij geen geschikte bondscoach.

Meer een type die elke dag met team bezig moet zijn om zijn tactiek in te slijpen.

Een bondscoach moet mi beetje tactisch onderlegd zijn, maar vooral een peoplemanager.

Goede sfeer creeeren, iedereen gevoel geven dat ze door muren lopen voor hem.

15 september 2023 om 18:37

Over een jaar of 10 aub. Nu Koeman, dan Bosz, daarna Gio en dan Ten Hag wmb.

16 september 2023 om 11:56

Wanneer is Slot aan de beurt?

15 september 2023 om 22:26

Ben wel benieuwd wat jij dan precies denkt dat Ten Hag totaal anders gaat doen dan Koeman.

16 september 2023 om 09:18

De spelersgroep vasthouden tot na de lunch.

16 september 2023 om 11:01

Neeman dan gaan al helemaal niet meer afkomen van Blind en Klaassen. Doe maar Gio, als hij het dan flikt en iets wint gaan we die prachtige tranen zien zoals bij feyenoord. Echt een van de mooiste momenten die ik heb gezien in de eredivisie en ik ben niet eens feyenoord fan.

Ten Hag komt er wel. De weg is roerig, maar hij stuurt de cultuur van de club de juiste kant op. De harde heelmeester met een hart. De juiste man voor United. Mooi om te volgen.

Dit verdient hij wel. Hij had de kans om te vluchten naar West Ham, maar wilde z’n gigantische salaris behouden (bron Fabrizio Romano in gesprek met Mark Goldbridge). Hij is totaal niet geschikt voor dit niveau, maar United mag lekker hiervoor op de blaren zitten. United heeft dit zelf gedaan door een belachelijk bedrag op tafel te leggen waardoor je hem eigenlijk niet kan laten banken, hem zelfs captain maken en hem constant laten staan, al speelt hij dramatisch.

15 september 2023 om 18:48

Ik denk dat Maguire oprecht dacht kans te maken op een basisplaats.
Of hij nu al beseft heeft of niet dat het er niet in zin is al te laat.
Denk niet dat hij naar het EK gaat als hij amper gespeeld heeft, zelfs met een coach als Southgate.

15 september 2023 om 19:07

Zou dat? Ik gok dat die dondersgoed wist dat die een stand-in zou zijn, maar met oog op het aantal wedstrijden dat gespeeld worden en Martinez die nogal roekeloos inkomt, gokt dat die alsnog aardig wat minuten zal maken als back-up. Figuurlijk gokken natuurlijk, anders mist die zijn giga salaris als die gepakt wordt

15 september 2023 om 21:08

Denk echt niet dat hij dat dacht. Was vorig seizoen 5e keus, zelfs nog achter de lb.

15 september 2023 om 21:07

Jjunited ik vind het net zo goed united's schuld dat die transfer niet doorgegaan is. Die hadden hem gewoon de helft (of zo) van de transfersom mee moeten geven. Zo iemand van je loonlijst krijgen moet toch hoogste prioriteit zijn.

15 september 2023 om 23:23

United en West Ham waren akkoord volgens Fabrizio. Het was onze vriend Harry die geen water bij de wijn deed, of om een of andere rede niet wilde. Hij doet dit zichzelf aan.

Greenwood verdiende het ook niet en toch zei je daar niks over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren