Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tannane heeft bij vertrek uit Nederland nog een laatste boodschap voor Vitesse

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Oussama Tannane heeft op Instagram afscheid genomen van de NEC-fans. Na slechts één jaar laat de 29-jarige spelmaker het Goffertstadion achter zich voor een avontuur bij het Qatarese Umm-Salal. De fans van de Nijmegenaren blijven Tannane echter dierbaar, zo laat hij weten op Instagram. In zijn afscheidswoord kan de linkspoot het niet laten enigszins te provoceren.

"Bedankt!", schrijft Tannane bij een foto van afgelopen seizoen. "En tot snel, nr. 1 uit Gelderland!" In dat laatste zit wellicht een sneer richting zijn oude werkgever Vitesse verpakt. Daar werd Tannanes contract in januari 2022 ontbonden, nadat hij na een conflict met toenmalig trainer Thomas Letsch naar het beloftenteam was verwezen. Tannane was toen ontevreden over zijn gebrek aan speeltijd.

Na zijn contractontbinding trok de Marokkaans international naar Göztepe, eer een halfjaar later alweer terug te keren in Nederland bij NEC. Onder trainer Rogier Meijer groeide Tannane direct uit tot een onbetwiste basisspeler. In het afgelopen seizoen kwam hij namens de Gelderse club tot 28 officiële duels, waarin hij twaalf assists en zeven goals noteerde. Tannane had nog een contract tot medio 2024, maar vertrekt middels een speciale clausule.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Wellicht een sneer", dus dat maken we er voor her gemak zelf maar even van.
Stemmingmakerij noemt men dat.
Ik wens Tannane veel succes en hoop dat hij her gewoon eens bij zijn voetballende kwaliteiten kan houden.

23 juni 2023 om 15:48

Naja, het is een vrij duidelijke sneer toch?

23 juni 2023 om 17:21

Hij noemt zijn oude club nec nr1 van Gelderland daar is toch niks gelogen
Aan als je naar de ranglijst kijkt klopt dat toch gewoon

23 juni 2023 om 17:45

Is dat zo? Is NEC boven Vitesse geëindigd?

23 juni 2023 om 23:03

Arnhemmer, misschien heeft ie de ranglijst van speelronde 38 en dan minuut 90+1😢 op één puntje toch?

24 juni 2023 om 04:12

@carlito836: Als je naar de ranglijst kijkt is dat wel gelogen. Vitesse eindigde als 10e en NEC als 12e.

23 juni 2023 om 15:52

Ja VZ gaat wel helemaal mee in het verder polariseren van de (voetbal)samenleving. En dan schande roepen als er wat gebeurt. Ach ja what's new. Als hij het op zijn heupen heeft een prachtige voetballer om na te kijken, laat zich wel snel op de kast jagen

23 juni 2023 om 16:58

Wat nou sneer? Het lijkt me eerder een lief bericht naar NEC. Er staat nota bene een hartje achter. Je kunt ook iets zoeken om het zoeken.

Nouja, een kinderachtige reactie van een man die maar niet volwassen kan worden. Geen nieuws lijkt me.

23 juni 2023 om 15:53

Dit is ook geen nieuws, maar Voetbalzone maakt er toch weer een bericht van.

23 juni 2023 om 16:21

Het is tegenwoordig echt vissen naar echt nieuws ja en zelfs dan word het de volgende dag weer ontkend.

23 juni 2023 om 16:39

Kinderachtig? Gewoon lekkere sneer waar meneer blijkbaar niet tegen kan.

26 juni 2023 om 09:40

Welke meneer kan waar niet tegen?

23 juni 2023 om 17:49

Feitelijk klopt het toch gewoon..

23 juni 2023 om 18:37

??? Wanneer is NEK dan boven Vitesse geëindigd? Misschien in de jaren '70

23 juni 2023 om 19:44

In helemaal niets is NEC de nr.1 van Gelderland. Bij NEC willen ze dat graag geloven. Zielig gedrag.

26 juni 2023 om 09:42

Sinds corona zijn er mensen die geloven in alternatieve feiten, misschien op basis van zulke feiten wel. De stand in de Eredivisie zegt ook dit jaar weer dat Vitesse het hoogst geeindigd is van alle Gelderse profclubs. Doe er mee wat je wilt.

23 juni 2023 om 18:50

@kakadu jij leest ook wat je wil lezen. Hoe kinderachtig is dat? De naam Vitesse wordt helemaal niet genoemd.

24 juni 2023 om 01:45

Nee, dat niet, maar hij zegt, nek, de nr 1 van Gelderland...

26 juni 2023 om 09:40

Nu weet jij dat misschien niet, maar tussen NEC en Vitesse is altijd een beetje het dingetje wie de "nr. 1 van Gelderland" is. Dus als meneer eerst bij Vitesse speelde, toen bij NEC en dan gaat zeggen dat NEC de "nr. 1 van Gelderland" is hoeft hij Vitesse niet te noemen om Vitesse toch te noemen.

Tekent het karakter van Oussie enorm he. Arme jongen kan het niet los laten.

Sommige voetballers kunnen beter hun voeten laten spreken... Hopelijk doet die dat bij zijn nieuwe club. Het beste... daaaag!

Hij vertrekt bij een mooie club als NEC en dat uit hij op zijn manier, zie nergens in waarom dit als een sneer wordt gezien!

Nou, dat is nog wel een sympathieke post.

Gelijk dat hij ervoor kiest om nog flink veel geld te verdienen.

Voor hetzelfde geld heeft Tannane dit jaar bij NEC als prettiger ervaren dan z'n jaren bij Vitesse, is volledig aan hem. Niet te veel van maken.

23 juni 2023 om 21:42

Heeft er ook simpelweg mee te maken dat NEC hem laat gaan als hij een zak geld wil ophalen uit het buitenland en Vitesse destijds een transfersom wou zien (waar de kopende partij niet aan wou voldoen). Al met al heeft hij nu een prima jaar gedraaid bij NEC en hoop ik voor ze dat ze er nog een leuk bedrag aan verdienen. Vanuit ervaring bij Vitesse weet men dat als je hem niet laat gaan er dan alleen maar problemen komen, dus dan kan je het beter voor zijn.

Ik moet verder wel zeggen dat de opmerking leuker/slimmer was geweest als ze ook daadwerkelijk hoger waren geeindigd, maar helaas voor Nijmegen wisten ze dat nog te vergooien in de laatste wedstrijden terwijl Vitesse het slechtste seizoen van grofweg de laatste 8 jaar draaide.

23 juni 2023 om 23:05

Volgens mij had N.E.C ook niet veel te zeggen, ik lees op fanmedia veel over een clausule in z'n contract. Volgens mij hooguit een paar ton, ik heb gelezen over 3 ton en 6 ton haha, geen idee welke het zou zijn.

Is gewoon een feit, die man is niet gek

23 juni 2023 om 16:10

Press (x) to doubt

Als hij dat zo ziet en heeft ervaren prima toch … hij heeft mooie herenigingen en was geliefd is Nijmegen .. nec lijkt mij een warme club zie alleen maar al die oud spelers die graag terug komen ( schone, baretto , cillisen , nuyting)

23 juni 2023 om 17:51

Ook de ranglijst van afgelopen seizoen ziet het zo

Nou, daar gaat hij weer, heeft al heel wat clubs versleten, snap niet dat al die clubs er elke keer intrappen. Prima voetballer maar vaak geblesseerd en grossiert in kaarten. Komt bij mij over als een opvliegerig en eigengereid mannetje.

Bij NEC was hij de grote man. De persoon waar alles om draait. Die ruimte kreeg hij waarschijnlijk ook als je de krantenkoppen moet geloven. Bij Vitesse was dat waarschijnlijk minder en was hij gewoon een speler in het elftal. Dus boeman Vitesse bla bla.

Jammer dat die jongen zo'n rare kronkel heeft. Anders had hij gewoon in de top 3 van Nederland gespeeld. Desondanks een fantastische voetballer.
Het allerbeste gewenst in de zandbak.

Tannane en NEC was volgens mij ook een beter huwelijk dan hij had met Vitesse.Bij NEC is hij op waarde geschat vanaf dag 1 en dat heeft hij ook 100% teruggegeven, dat is toch mooi. Het is jammer dat het maar 1 jaar duurde, maar het is volstrekt logisch dat hij naar Saudi-Arabië gaat en ook nu gunnen wij hem het allerbeste

Kinderachtig figuur. Weer eens bewezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren