Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oussama Tannane kopieert NEC-debuut met kunststukje van eigen helft

Laatste update:

Oussama Tannane heeft meteen zijn voeten laten spreken bij zijn debuut voor Umm-Salal. De buitenspeler annex aanvallende middenvelder deed zaterdagavond negentig minuten mee, maar wist met zijn ploeg een 1-3 nederlaag niet te voorkomen. Wel kreeg hij de handen op elkaar. Tannane deed exact hetzelfde als bij zijn debuut in het shirt van NEC.

Op beelden van ESPN is te zien hoe Tannane het bij zijn debuut voor zijn nieuwe club van hele grote afstand probeert. De technicus ontvangt de bal op eigen helft, waarna hij zich niet bedenkt en van zestig meter uithaalt. Met zijn poging verschalkt hij Meshaal Barsham, maar de paal brengt redding voor de doelman van Al-Sadd.

Opvallend is dat Tannane bij zijn debuut in het shirt van NEC exact hetzelfde deed. Ook toen probeerde hij het van grote afstand. FC Twente was destijds de tegenstander, Lars Unnerstall de doelman, maar ook toen miste de linkspoot het doel op een haar na. Tannane liet NEC deze zomer achter zich voor een avontuur bij het Qatarese Umm-Salal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het wel duidelijk is dat hij behoort tot 1 van de beste voetballers in de Eredivisie in de afgelopen 5-7 jaar. Puur zijn gedrag en uitbarstingen die er voor gezorgd hebben dat hij niet naar de nederlandse top 3 (4) is gegaan. Wat kan hij voetballen man.
Nu maar doelpuntjes maken in lege Qatarese stadions.

19 augustus 2023 om 12:04

Gedrag is natuurlijk ook onderdeel van 'voetballer' zijn. Dus 1 van de beste voetballer ik de eredivisie? Vind ik niet hoor. Leuke momenten voetballer, dat dan weer wel. Maar daar blijft het ook bij vind ik.

19 augustus 2023 om 12:05

Hele goede voetballer en heel jammer dat hij niet meer in de Eredivisie te bewonderen is, maar om hem een van de beste te noemen in de afgelopen 5-7 jaar? Zou je hem in een rijtje zetten met Tadic, Frenkie, de Ligt, Simons, Kokcu etc?

19 augustus 2023 om 12:41

Frenkie en de Ligt zijn de beste van de wereld op hun positie maar je mag Tannane zeker in dat rijtje zetten. Elke voetbalkenner ziet dat
Balotelli en Quaresma worden ook met de grootsten vergeleken.

19 augustus 2023 om 13:34

Hij kan bij lange na niet in dat rijtje, qua vermaak past hij in het rijtje met de leukste voetballers. Techniek is ook goed, maar hij komt veel te kort voor een plek tussen de echte topspelers. In de afgelopen 5 jaar kan ik je minimaal 25 spelers noemen die beter waren/zijn dan Tannane.

19 augustus 2023 om 16:46

Balotelli? Haha hou op

19 augustus 2023 om 18:06

Ik snap de vergelijking niet helemaal, ik ken niemand die Balotelli en Quaresma met de grootsten vergelijkt. Zelfs al zou dat zo zijn betekent dat niet ineens dat Tannane bij de beste Eredivisie spelers hoort van de afgelopen jaren

19 augustus 2023 om 12:27

Ik snap nooit dat wanneer we het over de "beste voetballers" hebben dat sommigen alleen kijken naar technische spelers. Een speler zoals bijvoorbeeld Dumfries is van een hoger niveau dan Tannane.

19 augustus 2023 om 12:45

Iemand die niet constant weet te presteren kan nooit tot de beste voetballers gerekend worden.

Weergaloos is als hij hem erin prikt. Wel zuur dattie dan de paal raakt

Heel leuk en aardig allemaal maar hij zit er niet in!

19 augustus 2023 om 12:45

Zure reactie

19 augustus 2023 om 12:49

Typische reactie van iemand die nooit heeft gevoetbald op niveau

19 augustus 2023 om 14:17

Knap dat je dat zo kan concluderen zonder ook maar iets van iemand af te weten! En dat allemaal naar aanleiding van een postje onder een artikeltje. Haha.

19 augustus 2023 om 13:14

Hij komt wel steeds dichterbij. Nog 1 transfer en 1 debuut en hij maakt een werelddoelpunt.

Ik weet wel dat we hem bij NEC gigantisch missen.

Had een doelpunt verdiend.

Van deze weergaloze voetballer naar Mattson op 10. Wat een ongelooflijke kwaliteitsafname. Wat een poging weer van Tannane!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren